Találatok a következő kifejezésre: Peteéréskor lent a hő (3 db)

Most akkor mikor van peteérés? Ha lent van a hő, és hirtelen felugrik, akkor volt, amikor lent volt? Tehát hőmérőzésből csak utólag lehet megtudni, hogy mikor is volt?

Kicsit tapasztalatlan vagyok e téren,bocsi... Akkor nekem tegnap volt?

Legjobb válasz: Igen, aznap van peteérés mikor lent van a hõd! És Igen a hõgörbének az a "hátránya" hogy csak utólag tudod leolvasni a dolgokat. Egyébként az sem feltétlenül fontos, hogy leessen a hõd,akkor is peteérésed van ha simán csak felmegy a hõd. (és persze aztán már nem esik le) Itt a te esetedben eddig úgy néz ki, hogy tegnap volt ovulációd. De még változhat, várni kell a további hõd alakulására!!!

Igen, aznap van peteérés mikor lent van a hõd! És Igen a hõgörbének az a "hátránya" hogy csak utólag tudod leolvasni a dolgokat. Egyébként az sem feltétlenül fontos, hogy leessen a hõd, akkor is peteérésed van ha simán csak felmegy a hõd. (és persze aztán már nem esik le) Itt a te esetedben eddig úgy néz ki, hogy tegnap volt ovulációd. De még változhat, várni kell a további hõd alakulására!!!
Amikor felmegy a hõ.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..
Amikor felmegy a hõ, akkor már megtörtént a peteérés ugyanis a progeszteron növekedés miatt emelkedik, ami a tûszõrepedés után következik be.
A peteérés hosszabb idõt vesz igénybe. Amirõl beszélsz, az a pete kiszabadulása a tüszõbõl, másnével tüszõrepedés vagy ovuláció. Ez legvalószínûbben aznap van, amikor leesik a hõd, és többnyire éjszaka történik. Innentõl még 24 órája van a petének, hogy megtermékenyüljön, de minél idõsebb lesz, annál nagyobb az esélye arra, hogy valami hiba lesz benne. Ezért azt szokták javasolni, hogy a legbiztosabb a peteérés elõtt egy nappal szeretkezni, a hímivarsejtek ugyanis 3 napig életképesek a petevezetékben.

Peteéréskor lent van a hő? Pé előtt meg után pedig fent?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. a babatervezok.otthona.net oldalon találsz hõmérséklet-kiértékeléséeket, ami szerint terhes és nem terhes nõknél egyaránt durván 50%, hogy fent van-e a hõjük.

Nem feltétlenül. a babatervezok.otthona.net oldalon találsz hõmérséklet-kiértékeléséeket, ami szerint terhes és nem terhes nõknél egyaránt durván 50%, hogy fent van-e a hõjük.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!