Találatok a következő kifejezésre: Peteéréskor a vagy a váladéknak higgyek (1 db)

Peteéréskor a hőnek vagy a váladéknak higgyek?

Nemrég már tettem fel egy kérdést. Ma reggel felment a h?m ami a tegnapi pét jelzi. Most reggel viszont megjött a várva várt nyákdugó. Vagyis akkor most ma van a dolog igaz? Ha a hétvégén m?ködtünk babaügyben (csak hétvégén találkozunk még sajnos)akkor azért bejöhet a pocaklakó ha ma van vagy tegnap volt pém? Köszönöm a válaszokat. Nagyon izgulok, hogy remélem így ilyen id?pontban is sikerülhet a baba.

Legjobb válasz: Én a váladékomat néztem és bejött!!!A hõmérséklet nem olyan megbízható, de talán nézhetnéd mind a kettõt. Sok szerencsét! 16 hetes kismama

Én a váladékomat néztem és bejött!!!A hõmérséklet nem olyan megbízható, de talán nézhetnéd mind a kettõt. Sok szerencsét! 16 hetes kismama
a hõ csak azt mutatja mikor volt pé. ovu teszt meg azt, hogy mikmr lesz. nyákdugós dolgot meg nem értem, mert az a kismamiknak szokott távozni, mikor lassan indul a szülés.
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van rosszul fogalmaztam, de ma délelõtt ilyen "dugószerûen" jött a nyákom, ami szintén a pé jele.
Ha ma reggel felment a hod, akkor valoszinu tegnap volt a peteeresed. A "nyakdugo" meg elofordulhat peteeres utan is. Azert a biztonsag kedveert folytasd a homersekleted mereset, hatha ingadozik!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A páromnál ma gombát találtak a kezén lábán arcán körmein. Lehetséges hogy ez ki hat a sexuális életére? Lehetséges hogy ez miatt nem jön össze a baba?

0

Esélyek szerintetek? Október 25. -én volt ovulációm. Együtt voltunk 24. -én és 25. -én is.

Mik lehetnek az esélyek?

7

Ma voltam dokinál. Megnyomkodta a hasam, kézzel megvizsgált és mikor a méhszájamat mozgatta az fájt. Kérdezte is de nem mondott rá semmit. Ez bajt jelez? Ciklusom 20. napján járok.

2

Tüszőrepedés és peteérés?

Melyikből lesz a terhesség? Mármint a kettő között mennyi idő telik el?, és mikor kell összebújni?

4

Méhpempőről írnátok nekem tapasztalatokat? Kinek vált be, kinek nem. Milyent szedtetek, hogyan, mennyit? Segített-e, ha igen mennyi idő után? Ciklus bármely napján el lehet kezdeni szedni?

6

10.21-én inszeminációm volt. Azota duphasztont szedek 2×2 reggel és este. Hasszurka minden nap + zavarnak a nadrágjaim derekai, feszítő érzésem van alhasi tályékon. Lehet jó jel vagy csak a duphaszton miatt van?

1

AZ Elevitet mikor szedjem? Amikor babát várok, vagy előtte?

Volt Decemberben Spontán vetélésem, azóta nem tudok teherbe esni,az orvosom most irt fel, e gyogyszert /Clostilbegyt/ezt kell szednem.
Szerintetek szedhetem az Elevitet is és mikor?

9

Hogy igyam a palástfű és cickafark teát?

Egyik nap ez, másik nap az,cserélgessem őket hetente, vagy mindkettőből igyak 1-1 csészényit naponta? VAGY HOGY?

Ha közbe állapotos leszek mennyi ideig ihatom ezeket tovább? Első időbe úgy nem tudom, hogy van-e baba vagy sincs.

2

Lehet ilyen hamar peteeres? 20. -án hagytam abba a fogamzasgatlot, ma pedig érzem a peteeres tüneteit. Tapasztalat? Valaki volt így?

2

Hogy bírom megnézni, hogy nyitott-e a méhszáj?

Ciklus. hu-n van egy ilyen kérdés is!

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!