Találatok a következő kifejezésre: Peteéréskor a vagy a váladéknak (5 db)

Peteéréskor a hőnek vagy a váladéknak higgyek?

Nemrég már tettem fel egy kérdést. Ma reggel felment a h?m ami a tegnapi pét jelzi. Most reggel viszont megjött a várva várt nyákdugó. Vagyis akkor most ma van a dolog igaz? Ha a hétvégén m?ködtünk babaügyben (csak hétvégén találkozunk még sajnos)akkor azért bejöhet a pocaklakó ha ma van vagy tegnap volt pém? Köszönöm a válaszokat. Nagyon izgulok, hogy remélem így ilyen id?pontban is sikerülhet a baba.

Legjobb válasz: Én a váladékomat néztem és bejött!!!A hõmérséklet nem olyan megbízható, de talán nézhetnéd mind a kettõt. Sok szerencsét! 16 hetes kismama

Én a váladékomat néztem és bejött!!!A hõmérséklet nem olyan megbízható, de talán nézhetnéd mind a kettõt. Sok szerencsét! 16 hetes kismama
a hõ csak azt mutatja mikor volt pé. ovu teszt meg azt, hogy mikmr lesz. nyákdugós dolgot meg nem értem, mert az a kismamiknak szokott távozni, mikor lassan indul a szülés.
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van rosszul fogalmaztam, de ma délelõtt ilyen "dugószerûen" jött a nyákom, ami szintén a pé jele.
Ha ma reggel felment a hod, akkor valoszinu tegnap volt a peteeresed. A "nyakdugo" meg elofordulhat peteeres utan is. Azert a biztonsag kedveert folytasd a homersekleted mereset, hatha ingadozik!

A tojásfehérje váladék hány napig tart? Mert volt a 10. nap körül de csak egy nap. Most vagyok a 15-ik napon és 2 napja fájdogál a hasam, de semmi folyás. Lehetett a 10. nap spontán peteérés?

Segitsetek légyszi.ezt nem értem.

Legjobb válasz: Nálam 2napig van.Lehetett a 10.napon is peteérés,nekem se pont középidõben van.

Nálam 2napig van.Lehetett a 10.napon is peteérés, nekem se pont középidõben van.
Nekem sem pont középidõben. Van, amikor korábban, van amikor késõbb. Általában 1-2 napig tart.
A kérdező hozzászólása: De a 17.napon megint volt.Normális ez?
Igen, elõfordulhat, hogy volt egy spontán ovulációd a 10. napon, majd ismét a 17. napon. Nekem is volt már ilyen, nem kell megijedni :)
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, hogy az elsõtõl már szurkál a hasam?(beágyazódás)Vagy akkor most hogy alakul a beágyazódás?

Mennyi idővel peteérés előtt vagy után jelentkezik a nyúlós váladék?

Elnézést a kifejezésért,csak nem tudom,h hívják.

Legjobb válasz: Nekem 5-6 nappal elõtte.

Nekem 5-6 nappal elõtte.
Egyénenként változó..amúgy ez a váladék segíti a spermákat az útjukon..nekem általában négy -öt napig tapasztalható a tojásfehérje állagú nyák..ha mondjuk a 12.napon van peteérésem akkor a nyák már a 10.naptól jelen van nálam..de volt olyan hónapom is amikor csak két napig vettem észre , hogy tojásfehérjés.
Én is ugy vagyok mint az elsõ válaszoló már a 10. napon megjelenik a váladék és kitart a 12.napig általában akkor van a peteérésem.
Hát ezek elég egyértelmû jelei a peteérésnek. Akkor hát hajrá!
Ez bizony ovulacio!!!
Attól hogy még peteérésed van, egyszer sem biztos hogy meg is reped a tüszõd. Ezt a dokim mondta. Remélem tévedhet! :) Sok sikert!!!
Ha ezek után tartósan magas (36.8-37.4) marad a reggeli hõmérsékleted, akkor ovuláció volt. És igen ovuláció nélkkül is lehet sajnos ezeket a tüneteket tapasztalni. 6 hetes kismami

Csak peteéréskor lehet nyálkás váladék vagy mondjuk szeretkezés után is kifolyhat még másnap a sperma és az is lehet ilyen állagú?

Legjobb válasz: A feleslegesen kifolyó spermium és egyéb folyás is,ez esetben a tojásfehérjés folyás is... Mivel nem zárult egészen be a méh száj, így kifolyik, de amúgy is kifolyna.

A feleslegesen kifolyó spermium és egyéb folyás is, ez esetben a tojásfehérjés folyás is... Mivel nem zárult egészen be a méh száj, így kifolyik, de amúgy is kifolyna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!