Találatok a következő kifejezésre: Peteérésem lenne tegnap 36,6 volt (3 db)

Peteérésem lenne ha tegnap 36, 6 volt a hőm, ma pedig 36, 7 a hőm?

Legjobb válasz: Ezt én is szeretném tudni, mert ovu naptár szerint tegnap volt a peteérésem, csak nekem a hõm 36,7-rõl 36,8 lett.

Ezt én is szeretném tudni, mert ovu naptár szerint tegnap volt a peteérésem, csak nekem a hõm 36, 7-rõl 36, 8 lett.
az 1 tized fok még nagyon kevés. 2.3 tized fokkal kell hogy felmenjen
A kérdező hozzászólása: De 2-3 nappal ezelõtt 36, 2 és 36, 3 volt a hõm!
A kérdező hozzászólása: És az ovu naptár szerint most 14.-én lenne!
Az ovunaptár saccol. Te jobban be tudod lõni, valószínû hogy az alacsonyabb hõdnél volt a peteérés.

A hő peteérés után gyorsan vagy fokozatosan megy fel? Nekem tegnap 36.4 volt ma reggel 36.6. de nekem pékor 37 szokott lenni

ilyenkor mivan?

Legjobb válasz: Nekem is fokozatosan megy fel , belinkelem a hõgörbém , hasonlitsd össze a tiéddel , 13-14-én volt pozitiv az ovu tesztem. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/edbb892c44d93662f0024b..

Nekem is fokozatosan megy fel , belinkelem a hõgörbém , hasonlitsd össze a tiéddel , 13-14-én volt pozitiv az ovu tesztem. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/edbb892c44d93662f0024b..
A kérdező hozzászólása: igen köszi szépen nekem is ilyesmi

Tegnap mértem a hőmet 36.7 volt. Ma mértem 36.6. Ez a 13. nap. Lehet, hogy volt peteérésem vagy még ez korai lenne?

Legjobb válasz: Peteérést úgy tudod belõni, ha az átlaghõd felé emelkedik a hõd. Az elõtte lévõ napon volt a PÉ. Ha 28. napos a ciklusod akkor igan, mostanában lehet. Érdemes figyelni a nyálkára is. Az utolsó tojásfehérje szerû nyálka illetve a következõ nap amikor nincs, akkor van a peteérése. Vagy az egyik vagy a másik napon. Ha már felment a hõd, akkor túl vagy rajta elviekben.

Peteérést úgy tudod belõni, ha az átlaghõd felé emelkedik a hõd. Az elõtte lévõ napon volt a PÉ. Ha 28. napos a ciklusod akkor igan, mostanában lehet. Érdemes figyelni a nyálkára is. Az utolsó tojásfehérje szerû nyálka illetve a következõ nap amikor nincs, akkor van a peteérése. Vagy az egyik vagy a másik napon. Ha már felment a hõd, akkor túl vagy rajta elviekben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!