Találatok a következő kifejezésre: Peteérésem lenne tegnap (33 db)

Peteérés és tüszőrepedés között mennyi idő telik el? Lehet, hogy múlt héten péntek körül volt peteérésem és tegnap meg ma tüszőrepedésem? Melyikkor kell együtt lenni?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: A peteérés egy folyamat, aminek a vége a tüszõrepedés, másnéven ovuláció. A peteérés a menstruáció megindulásával egyidõben indul be, kb. két hét alatt érik meg a pete, az érett pete megreped, ez a tüszõrepedés. A zöld vonal, amit a ciklus-hu behúzott, az a tüszõrepedés idõpontja, annak környékén kell(ett) együtt lenni.

A peteérés egy folyamat, aminek a vége a tüszõrepedés, másnéven ovuláció. A peteérés a menstruáció megindulásával egyidõben indul be, kb. két hét alatt érik meg a pete, az érett pete megreped, ez a tüszõrepedés. A zöld vonal, amit a ciklus-hu behúzott, az a tüszõrepedés idõpontja, annak környékén kell(ett) együtt lenni.
A kérdező hozzászólása: De az, hogy a doki 22.8mm-es tüszõt látott, az nem utal tüszõrepedésre?Akkor szokott ekkora lenni? bár nem mondott semmit.
A görbéd szerint már megvolt az ehavi tüszõrepedésed, mégpedig kb 9 napja. Ettõl függetlenül a dokid láthatott még egy tüszõt, ami tegnap még nem repedt meg.
A kérdező hozzászólása: akkor érdemes lesz ma is együtt lenni (amúgy is érdemes), hátha ebbõl lesz a baba?
Azt nem tudhatom, de te sem. :-) Szerintem MINDIG érdemes összebújni, mert ha másra nem is jó, a kapcsolatnak jót tesz. :-)
A kérdező hozzászólása: Persze, azért írtam, hogy amúgy is érdemes:-))

Tizedik napon vagyok. Tegnap ota van nyulos folyasom. Ma mar faj is a hasam. Most akkor ez Peteeres lenne?

A hom36.6a mensi elso napja otta.A ciklusaim min26-max.28naposak szoktak lenni!Most ha a hom nem ment lejbb akkor ez nem peteereS?Ez az elso honap ,hogy figyelem a hot es a huvelyvaladekot!nagyon vàrom a segitsègeteket koszi

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez még nem a peteérés, de a folyás alapján már közeleg. Figyeld tovább a höd, még esnie kell elvileg egy keveset! Fontos, hogy reggel mindig ugyanabban az idöben mérd. Egy krémszerü, esetleg tojásfehérje szerü folyásnak kell lennie, a mennyiség esetleg még több is lehet, mint most. A hasfájás (a petefészek környékén) is a közelgö peteérés jele. Nálam pl. 5 napig tart (mindenkinél más) s utána van peteérés. Ha tuti biztosra akarsz menni, vegyél LH-tesztet, s ezzel tesztelhetsz (délután vagy esti órákban), ha pozitiv akkor közeleg az OVU és érdemes akcióba lépni.

Szia! Szerintem ez még nem a peteérés, de a folyás alapján már közeleg. Figyeld tovább a höd, még esnie kell elvileg egy keveset! Fontos, hogy reggel mindig ugyanabban az idöben mérd. Egy krémszerü, esetleg tojásfehérje szerü folyásnak kell lennie, a mennyiség esetleg még több is lehet, mint most. A hasfájás (a petefészek környékén) is a közelgö peteérés jele. Nálam pl. 5 napig tart (mindenkinél más) s utána van peteérés. Ha tuti biztosra akarsz menni, vegyél LH-tesztet, s ezzel tesztelhetsz (délután vagy esti órákban), ha pozitiv akkor közeleg az OVU és érdemes akcióba lépni.
A kérdező hozzászólása: értem.és ha mostantol minden nap egyutt leszunk:) ?Vagy az nem tesz jot a spermiumoknak?
A kérdező hozzászólása: Ja , igen gondoltam màr a tesztre ès probàltamis elmagyaràzni a gyogyszertàrban, hogy mit szeretnèk(kulfoldon èlek nem tudom itt hogy hivjàk)vègul megèrtett a kedves gyogyszertàros ès azt mondta rendelni kell ès egy igen huzos osszeget mondott!!!!!!
Minden második nap kell eggyütt lenni , mert a spermiumoknak idõ kell , hogy jó minõségûek legyenek. Nálunk közel 3000 forintba keül az 5 darabos ovu teszt. Egyébként én is most járok a 9. napnál és van nyúlós folyásom és elvileg 12-én lesz peteérésem , 27 naposak a ciklusaim.
Szia! Az elsö válaszoló vagyok. Nem tudom, hol élsz (én Németországban), de a neten is lehet rendelni. Ovulatio(n)- ezt gépeld be! Remélem segítettem!

Peteérésem lenne ha tegnap 36, 6 volt a hőm, ma pedig 36, 7 a hőm?

Legjobb válasz: Ezt én is szeretném tudni, mert ovu naptár szerint tegnap volt a peteérésem, csak nekem a hõm 36,7-rõl 36,8 lett.

Ezt én is szeretném tudni, mert ovu naptár szerint tegnap volt a peteérésem, csak nekem a hõm 36, 7-rõl 36, 8 lett.
az 1 tized fok még nagyon kevés. 2.3 tized fokkal kell hogy felmenjen
A kérdező hozzászólása: De 2-3 nappal ezelõtt 36, 2 és 36, 3 volt a hõm!
A kérdező hozzászólása: És az ovu naptár szerint most 14.-én lenne!
Az ovunaptár saccol. Te jobban be tudod lõni, valószínû hogy az alacsonyabb hõdnél volt a peteérés.

A höm 36.5 ről 36.7 re ment fel. és tegnap volt sok folyásom fehér folyásom. Peteérés lenne?

Legjobb válasz: Szia! Ha a hõmérsékleted emelkedik akkor már túlvagy a peteérésen. A peteérés ugyanis az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. A ciklusod hanyadik napján tartasz?

Szia! Ha a hõmérsékleted emelkedik akkor már túlvagy a peteérésen. A peteérés ugyanis az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. A ciklusod hanyadik napján tartasz?
A kérdező hozzászólása: 19

Tegnap egyszerre volt egy kis tejszerü folyásom, és egy pici nyálka a tejszerü folyásomba. mára a hőm 36, 8-ra emelkedett. Ez peteérés lenne?

ez a 21.nap. nem tul kés? egy kicsit? és az volt a legfurcsább,hogy nem egésznap volt tejszerü folyásom hanem egy pillanatig és abban a tejszerü folyásban volt egy kis nyálka. olyan is van hogy mindkett? van? mert én ilyet még nem hallotam vagy az eggyik vagy a másikrol hallotam.

Legjobb válasz: Lehetettt mind a kettõ,persze.A 21. nap akkor nem késõ,ha neked nem pont félidõben van peteérésed,elég sokan vagyunk így,meg ugye hogy hány naposak a ciklusaid.

Lehetettt mind a kettõ, persze.A 21. nap akkor nem késõ, ha neked nem pont félidõben van peteérésed, elég sokan vagyunk így, meg ugye hogy hány naposak a ciklusaid.

21-én lenne peteérésem és tegnap csináltuk óvszer nélkül a pasimmal, de szerintem 10 perc se volt, szerintetek lehetek terhes? Nagy az esélye?

Normális válaszokat kérek..

Legjobb válasz: Szerintem igen,én épp ma teszteltem egy hasonló akciból egy pozit!

Szerintem igen, én épp ma teszteltem egy hasonló akciból egy pozit!
Persze hogy lehetsz!Honnan tudod h 21.-én van peteérésed?ovu tesztet szoktál csinálni?Mert van olyan akinek nem félidõben van az ovuja.Ráadásul a sperma 3-4 napig életképes a hüvelyben.Az meg hogy 10 perc volt vagy egy fél nap, nem befolyásol semmit...
Persze, ha csak pár percre csinálod, akkor nem lehetsz. Ezért szerencsések, akiknek korán elsül a pasijuk, esélyük sincs teherbe esni.... agyrém! Normális választ? Egy ilyen kérdésre? Szerinted?
Nem, mert csak legalább 10 perces dugásokból lehet baba. Ez olyan normális válasz, mint a kérdésed.
Az esély mindig meg van hozzá!!! Azt nem mondom, hogy nagy, de megvan!! Gondolom tudod, hogy az elõváladék is tartalmazhat életképes spermát!!! Nem attól függ, hogy 10 perc-e vagy 1, 5óra! És még a 28 napos ciklusoknál is elõfordulhat, korábban/késõbb peteérés!! Szóval simán lehetsz terhes, sok ilyen esetet lehet itt olvasni, de azt csak 2hét múlva tudod meg biztosan!

14-én lenne a peteérésem, a tegnap és ma is bőven jött a fehérfolyásom, csak 14-én probálkozzunk szerintetek?

Legjobb válasz: Sziasztok! Nekem is 14-én lesz elvileg pé-m.Vasárnap óta van sûrû nyákom, inkább tojásfehérjés. Szorítok Nektek is! N.

Sziasztok! Nekem is 14-én lesz elvileg pé-m.Vasárnap óta van sûrû nyákom, inkább tojásfehérjés. Szorítok Nektek is! N.
sajnos azért nem ilyen egyszerû..mi hónapok óta együtt vagyunk pé-kor, mégsem jött össze.. de azért szorítok neked! ez az elsõ hónapotok?
szia! nekem is 14-én lesz a pé-m.. ne csak aznap próbálkozzatok!!elõtte is érdemes már. mi 9.-e óta naponta sexelünk.. de fõleg 12 és 13 is csináljátok, úgy nagyobb az esély! remélem mindkettõnknek sikerül!!
érdekes, nekem is 14-én kellene a nagy számok törvényei szerint és nekem is elég intenzív tegnap óta a folyásom. Nem ilyen nyálkás, hanem fehér krémes és sok...Szorítok neked :) )) Meg magamnak is :D
A kérdező hozzászólása: Én is szorítok nektek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek még mit lehetne csinálni, hogy még fogékonyabbak legyünk????
hát, hogy mit lehetne még csinálni..az jó kérdés..és már elég sok mindent kipróbáltam, ezért most semmit nem csinálok..bízom a természetben:-) pár hónapot várok még..aztán elkezdek majd teákat inni. ennyi. és sokat kell sexelni..ez a nyerõ stratégia:-))))))
A kérdező hozzászólása: 13-14-én éreztem görcsöket, de fõleg 14-én, a párommal 14, 15, 16-án szerettük egymást:) de még igy is kételkedek, hogy összejött volna:(
Ha valaki teherbe esik, akkor újra láthatóak a páfrányok beágyazódás után! Nekem is így volt! Sok sikert!
szia! én két hete vettem egy mikroszkópot, és nekem azóta általába páfrányt mutat! tegnap teszteltem egy pozitívat! sok sikert neked is! szia!

Elvileg most hétvégén lenne peteérésem. Amikor együtt voltunk tegnap párommal, eléggé fájt a méhem. Mitől lehetett?

Ilyet még sosem éreztem: mintha párom a méhemet döfködte volna..Lenntebb van a méhem? Vagy mert peteérésem lesz elvileg hétvégén?

Legjobb válasz: Szia! Választ nem tudok adni, de én is így jártam, és hasonlóan nem értettem, mint te! :( 3 napja egütt voltunk a párommal, és nagyon fájt! Mintha a méhemet érte volna el:( Aztán tegnap volt sztem peteérésem(ovuteszt, hõmérõzés) Tehát ki érti ezt...??

Szia! Választ nem tudok adni, de én is így jártam, és hasonlóan nem értettem, mint te! :( 3 napja egütt voltunk a párommal, és nagyon fájt! Mintha a méhemet érte volna el:( Aztán tegnap volt sztem peteérésem(ovuteszt, hõmérõzés) Tehát ki érti ezt...??
Ez a kérdés engem is érint, ezért keresgéltem a neten, de csak ennyit találtam: A peteérés folyamán létezik-e, hogy a hüvely megrövidül és a méhszáj az aktus során érezhetõvé válik? Válasz: Igen. A peteérés környékén a hüvelyizmok (meg persze a méh és függelékeinek) motilitása is megváltozik, épp a fogantatást elõsegítendõ. Egyébként átlagos partneri "méretek" esetén a méhszáj egy normál aktus során is érezhetõ, legfeljebb a mozgékonysága , konzisztenciája, ritmikus összehúzódása nem olyan mértékû/feltûnõ. Dr. Nagy László

Tegnap volt peteérésem de csak ma tudtunk együtt lenni a párommal! Attól még teherbe eshetek?

Legjobb válasz: A pete a peteérés után 20-36 orát életképes,tehát ha télleg tegnap kezdõdött inden esely megvan.

A pete a peteérés után 20-36 orát életképes, tehát ha télleg tegnap kezdõdött inden esely megvan.
Igen, de húzzatok bele!
Szia Szerintem ha a petekiszabadul akkor csak 24 óráig él, de csak 12 óráig termékenyithetõ meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!