Találatok a következő kifejezésre: Peteérés utan hom 36.9, (4 db)

6. -án kell megjönnie, de ma volt egykis barnás folyásom. és a hőm 36.9, 37-et mutat, ez lehet baba? Peteérés nemlehet, mert az a menzi után van igaz? és elég magas a hőm.11. én mult el a menzim utoljára.

Legjobb válasz: Lehet beágyazódás, de lehet pé is. Attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. Bár inkább beágyazódás. De nem akarlak hitegetni, hisz nem vagyok nõgyógyász. A hõmérsékleted jó, reméljük igy is marad:)

Lehet beágyazódás, de lehet pé is. Attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. Bár inkább beágyazódás. De nem akarlak hitegetni, hisz nem vagyok nõgyógyász. A hõmérsékleted jó, reméljük igy is marad:)
Elvileg persze, hogy lehet. Szerintem a hétfõt mindenképp várd meg, azután a tesztelés választ ad neked.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) )
Szia! Nekem 26 naposak a ciklusaim és a 20-21. napon volt barna váladékom, nálam a beágyazodás jele volt. A 28. napon pozitiv lett a terhességi tesztem.

Peteérés utan a hom 36.9, ket napja viszont 37.1. Egy nap van a nem vart mensiig. Lehetseges, hogy a beagyazodas emel valamennyit a megszokott testhon?

Legjobb válasz: szia! a ciklus második felében mindig magasabb a hõ. Ha nem jön meg, és a hõd is fent marad legalább 4 napig akkor sikerült a babóca nagy valószínûséggel. Ha viszont leesik a hõd, akkor az azt jelzi, hogy meg fog jönni.

szia! a ciklus második felében mindig magasabb a hõ. Ha nem jön meg, és a hõd is fent marad legalább 4 napig akkor sikerült a babóca nagy valószínûséggel. Ha viszont leesik a hõd, akkor az azt jelzi, hogy meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon koszi a gyors reagalasod! Igen eddig vilagos, meg csak 3 honapja merem. De eddig 36.9-el volt a gorbem mensiig, mikoris visszaesett. Szoval a kerdesem inkabb az, hogy a "beagyazodas" emelhet-e meg valamennyit??
A kérdező hozzászólása: Vagy nem jellemzo?
ezt viszont én nem tudom de, ha valaki tudja az engem is érdekelne, mert nekem is hasonló a szitum, csak nekem már késik.
Igen emelhet egy picit, 1-2 tized fokot, de nem ez a jellemzõ. Lehet valaki alacsony ébredési hõvel babás. Inkább a nyálka vizsgálata hozhat szerintem biztosabb eredméynt. Mensi elõtt vizes nyálka tapasztalható a legtöbb embernél. MErt elõször a víz távozik, utána jön a vér.

Érdekes ami most történt velem! 36.9 volt a hőm állitolagos peteérés után volt nyálkám meg minden utána 5 percig mértem és 36.6 volt. De pé előtt is ennyi volt de most nagyon leráztam a mérőt?

Szoval nemtudtam dokihoz menni el?tte closit szedtem és atol volt pém most azt vártuk legyen closti nélkül is mert a closti elvékonyitotta méhnyálkahártyát. dokihoz nemtudtam menni ezért kétejeim vannak hogy volt e pém. nyálka volt .de 36.4 sszokott lenni a h?m pé el?tt mikor felmegy akkor 36.7 re szokott. most 36.6 volt pé napomon és utánna valo nap 36.9 utána másnap pedig nagyon leráztam amér?t 5 percig mértem 36.6 volt akkor most??????de mikor pé napon 36.6 volt akkor is 5 percig mértem de akkor nemráztam le nagyon.azért kérdem mert már menzis érzéseket kelene éreznem de semmi. és 2 nap vana nemvártig
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!