Találatok a következő kifejezésre: Peteérés utan hom (35 db)

Mitől eshetett le a hőm peteérés után 6 nappal?

Ez már mensi lenne? Egyébként ez 2 napig tartott, mára már visszament oda, ahonnan leesett.

Legjobb válasz: Elõször is: nem peteérés, hanem ovuláció vagy tüszõrepedés. A peteérés egy hosszabb folyamat, az ovuláció egyszeri. ovu után kb egy héttel újabb ösztrogénhullám jön, ami lenyomja a hõt egy-két napra. Minden nõnél van, babásnál-nembabásnál egyaránt, és bát a beágyazósád idejére esik, NEM a beûágyazódás jele, attól teljesen független. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml Olvasd el. Az oldal közepére kell tekerni: "A hõmérséklet leesik egy héttel az ovuláció után)

Elõször is: nem peteérés, hanem ovuláció vagy tüszõrepedés. A peteérés egy hosszabb folyamat, az ovuláció egyszeri. ovu után kb egy héttel újabb ösztrogénhullám jön, ami lenyomja a hõt egy-két napra. Minden nõnél van, babásnál-nembabásnál egyaránt, és bát a beágyazósád idejére esik, NEM a beûágyazódás jele, attól teljesen független. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml Olvasd el. Az oldal közepére kell tekerni: "A hõmérséklet leesik egy héttel az ovuláció után)
A ciklus. hu-n is írják, ha leesik nem baj, ha utána felmegy megint.

Peteeres utan a 11. napon vagyok. Meg csak par napja kezdtem el merni a homet es 36.75 3 napja. Az most alacsonynak vagy magasnak mondhato?

Legjobb válasz: A peteérés elõtti hõkkel lehetne összevetni és az alapján lehetne mondani hogy alacsony. Valakinek peteérés elõtt az átlaghõje 36,1-36,3 annak a 36,75 abszolút nem kevés. Remélem csipogás után is mérsz :)

A peteérés elõtti hõkkel lehetne összevetni és az alapján lehetne mondani hogy alacsony. Valakinek peteérés elõtt az átlaghõje 36, 1-36, 3 annak a 36, 75 abszolút nem kevés. Remélem csipogás után is mérsz :)
Az elõzõ vagyok pontosítok: az alapján lehetne mondani, hogy alacsony, vagy jó érték.

Peteérés után három nappal 4 tizeddel esett le a hőm és ez azóta (4 napja) tart. Csak közvetlenül a mensi előtt leesett hő számít "nem terheeségnek", vagy már ez a leesés is azt mutatja hogy nem leszek babás? :(

Legjobb válasz: Azt olvastam valahol, h. a peteérés után 5 napon belül megy fel a hõ. Úgyhogy ne aggódj, még felmehet! Biztos volt (vagy biztos, h. most volt) peteérésed? Sok sikert!

Azt olvastam valahol, h. a peteérés után 5 napon belül megy fel a hõ. Úgyhogy ne aggódj, még felmehet! Biztos volt (vagy biztos, h. most volt) peteérésed? Sok sikert!
Azt olvastam a peteérés után a 12. napon már kimutathatja.
Ez még nagyon korai volt!Leghamarabb a nemvárt napján tesztelj(esetleg elõtte való nap)!Drukkolok!
1 vok.Nekem azt írták(és utána néztem), hogy pé-tõl köv mensiig 14 nap telik el!
A kérdező hozzászólása: Szia. Ma van az elottevalo nap ezert mertem egyet tesztelni, elvileg holnapra nem varom.
Szia! Én is pé után a 11.napon vagyok, viszont én a péhez 14 napot számolok és akkorra nem várom(elvileg így kell számolni) én tegnap teszteltem negatívat, de a 14.nap elött tényleg nem sok esélye van, hogy kimutassa. Én várok vasárnapig és csaka kkor tesztelek, persze ha nem esik le a hõm. Szerintem Te is várj addig, gondolj bele, milyen szép anyáknapi ajándék lenne:) Van görbéd? Az enyém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cfa19789f19d775e24dab8.. Tünetek: Mellnyilalás, viszket a mellbimbóm, hányinger, fehér krémes folyás volt, 3 napja nincs csak iszonyú kevés, viszont a lábaim fájnak már 3 napja(mint mikor nõttem). Nálad mik a tünetek?
A kérdező hozzászólása: Elvileg a ciklus.hu holnapra jelolte be a nem vart napjat. De lehet hogy ebbe a honapba kesobb volt a peteeres es ezert csuszik a nemvart napja is? Jaj ne! Amugy kulonosebb tuneteim nincsenek, nekem is kremes folyasom van, es neha szurkal a hasam, cicimen semmi valtozas. Viszont a nemvart elott 1 2 nappal mindig szokott gorcsolni a hasam erzem hogy meg fog jonni, most ilyen nincs csak szurkal. A te gorbed szepen alakul! Drukkolok!!!
ezt nem értem!! Ha holnapra nem várod, hogyan lehetsz a peteérés utáni 11. napon???? Peteérés után 14 nap a menstruáció!

Ha peteérés után kb.1 héttel a hőm 37, 2 (igaz, hogy délután mértem), az mit jelenthet?

Legjobb válasz: Szia! Azt jelenti, hogy volt peteérésed. Máskor reggel mérd meg. Ha elmarad a mensid és magas marad a hõd az már jelenthet terhességet. Peteéréstõl a hõmérséklet megemelkedik és a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni.

Szia! Azt jelenti, hogy volt peteérésed. Máskor reggel mérd meg. Ha elmarad a mensid és magas marad a hõd az már jelenthet terhességet. Peteéréstõl a hõmérséklet megemelkedik és a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni.
Szia! Bocs de ez semmit nem jelent. Nem tudni hogy nyugodtan mennyi lenne a hõd. Nap közben felhevülsz tehát nem reális az eredmény. Csak a reggeli hõ a mérvadó
Önmagában a délutáni hõ nem jelent semmit. Nekem mégis ez volt az elsõ jel. Peteérés után pár nappal azt vettem észre, hogy délután úgy éreztem hõemelkedésem van. 37-37, 2 volt. (nem szokott ennyi lenni nekem) Olyan érzésem volt, hogy ráz a hideg -ez volt gyanús-, és mint amikor valaki forró teát iszik, olyan égõ érzés volt belül mindenhol. Ezeken a napokon olyan álmos voltam, délután le kellett feküdnöm aludni. Csak pár nappal ovuláció után. Kételkedtem, hogy ilyen korán lehet érezni, de mégis lehet... Majd pár nap múlva hasszurka jelentkezett. Peteérés utáni 10. napon pozitív lett a terhességi teszt.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ terhességemnél nekem is ez volt az elsõ jel. -15 fokban , hajnalban jártam dolgozni, és mikor beértem a munkahelyemre, akkor mértem.Akkor is 37.2 volt.Mondjuk akkor már késett a menzim is. Most csak reménykedek, mert más jele nincs, viszont én is majd meg fagyok- ezért is mértem meg.

Ha peteérés után 5 napja fennt van a hőm, akkor biztos megvolt az ovum? Ugyanúgy fáj a hasam, mint peteéréskor, lehet mégsem volt?

Én ezt nem értem. Volt tojásfehérje folyásom, majd krémes.

Legjobb válasz: Nagyon köszi a válaszodat :) De akkor mitõl fájhat ennyire a hasam? Nagyon rossz közérzettel párosulva. Beágyazódás még biztos,hogy nem lehet.

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszodat :) De akkor mitõl fájhat ennyire a hasam? Nagyon rossz közérzettel párosulva. Beágyazódás még biztos, hogy nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Akkor talán én is bizakodhatok egy kicsit, köszönöm :) Egyébként mára 1 tizedet esett a hõm, lehet mégis beágyazódás?
Szia! Szerintem megvolt a peteérésed. Drukkolok:)
szia!Én pont így voltam, és ma a 9.dpo-n pozit teszteltem.Nem is értettem, hogy miért fáj peteéréstol még mindig...hát ezért...:) drukkolok
A kérdező hozzászólása: A gratuláció meg lemaradt. Boldog babavárást neked. Hõmérsékleti görbéd nincsen esetleg? Nagyon szívesen megnézném.

Ha peteérés után azt tapasztalom, hogy 37, 4 a hőm az utalhat terhességre?

Normál h?m 36,4 körül mozog, beteg tuti nem vagyok. Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Ha késik akkor lehet baba. Addig nem jelent babát, ha pé után fent van a hõd az azt jelenti hogy volt tüszõrepedés. Ha késik és nem esik le, akkor lehet baba. Ha nem jön meg tesztelj! Drukkolok!

Ha késik akkor lehet baba. Addig nem jelent babát, ha pé után fent van a hõd az azt jelenti hogy volt tüszõrepedés. Ha késik és nem esik le, akkor lehet baba. Ha nem jön meg tesztelj! Drukkolok!
Nem utalhat.Mindenkinek emelkedik pé után.Akkor utal csak babára, ha késik és folyamatosan kb 18napig fent marad a höd.

Peteérés után magas a hőm. Ez normális?

Legjobb válasz: teljesen:)

teljesen:)
Igen, ennek így kell lennie.
A kérdező hozzászólása: És mikor kell lemenni a hõmnek?
A menzesz esedékességének idején.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy írtál :) És ha késik a menstruáció és még fent van a hõ akkor lehet reménykedni ?
Akkor igen. :)

Peteérés után, ha van ovum, akkor sem megy fel magasra a hőm, akkor melyik hormonból van nekem kevés és kihez fordulhatok, hogy ezt ellenőrizze?

emélem jól tettem fel a kérdésemet.

Legjobb válasz: Progeszteron. De honnaa tudod, hogy volt ovud?

Progeszteron. De honnaa tudod, hogy volt ovud?
A kérdező hozzászólása: hát, az oldal behúzta az ovumat, amin vezetem a hõmet. Ha nincs peteérés, akkor nem emelkedik meg a hõ?
Akkor nem. Az nem számít, hogy a program mit húz be. Mert a program mindenképp megpróbálja vhova beerõszakolni a vonalat, akkor is, ha nem olt ovu. Inkább linkeld be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!