Találatok a következő kifejezésre: Peteérés után van (189 db)

A folyás (sűrű, fehér, de nem túl sok) az peteérés után van? És akkor lehet teherbe esni, vagy előtte?

Legjobb válasz: Teherbe esni a peteéréskor lehet,amikor nyúlós és áttetszõ a folyás!

Teherbe esni a peteéréskor lehet, amikor nyúlós és áttetszõ a folyás!
A menstruáció elsõ napjától számított 14. napon van elvileg peteérés.Akkor kell próbálkozni!
Akkor egy kalappal:-)
A kérdező hozzászólása: És még egy kérdés. Miért csak egy pisros pontom van menzeszként bejelölve. Lentebb néztem egy linket, ott 4 nap volt pirossal, nekem csak az elsõ.
Ha ilyen szép egyenes marad nem baj, ha ilyen alacsony. Egyébkén 37 a jó! De még úgy is korai!
A kérdező hozzászólása: Hüvelyben annyi volt, amig ott mértem... most ami érdekel, hogy vajon normális lesz-e a ciklusom. Eléggé nyomi vagyok.
Szia, szerintem idáig jó a görbéd, bár még kicsit korai, ha nem esik le és még feljebb is csúszik jó lesz!Ha mégsem lesz baba, akkor se add fel, nekünk 1, 5 év próbálkozás után jött össze:-)Azért szorítok:-)))http://www.ciklus.hu/images/diagramok/87f8c5364934039b0303d7..
A kérdező hozzászólása: :) Gratula a babához. Mi már a meddõségin vagyunk, pco-s vagyok, most 2 hónap pihi van.
A 21.19es válaszolótól kérdezném ha lehet hánydik napon volt a peteérésed?

Akinek 28 napos a cilusa, tuti van peteérése? És akinek nincs peteérése, annak a hője ugyan úgy leesik mensi előtt, vagyis a peteérés után felmegy?

Legjobb válasz: Szia!Peteérésed nem csak akkor van ha 28naposak a ciklusaid!!!!Azt észre veszed hogy mikor van ha figyeled a tested!!Olyankor(a 28napos ciklus esetén)a 14.nap körül átlátszó nyulós folyásod van(de ne szex után nézd!)A hö leesés sem törvényszerü!!Pl:nem biztos,hogy terhes vagy ha a höd menszi után 37 fölött van.Remélem tudtam segiteni!

Szia!Peteérésed nem csak akkor van ha 28naposak a ciklusaid!!!!Azt észre veszed hogy mikor van ha figyeled a tested!!Olyankor(a 28napos ciklus esetén)a 14.nap körül átlátszó nyulós folyásod van(de ne szex után nézd!)A hö leesés sem törvényszerü!!Pl:nem biztos, hogy terhes vagy ha a höd menszi után 37 fölött van.Remélem tudtam segiteni!
A kérdező hozzászólása: Nekem most 28 naposak, de félek mi van akkor ha mégsincs peteérésem. Ezt tudhatom valahonnan? Tojásfehérje az van félidõben dögivel...
akkor van peteérésed. de miota probálkoztok hogy enyire félsz?
Szia!Ismét én vagyok!!Igen az nagyon jó mert akkor VAN pé-ed!!!Ne aggodj!Babát szeretnél?Ha igen Kb:2-3 naponta szeressétek egymást vagy többször amikor jólesik ugy hogy a középidö is bele essen.
A kérdező hozzászólása: Irulok-pirulok de csak két hónapja. Anno nagyon összevissza volt a mensim, sokáig tartott, erõsen megvolt, minden ami létezik, majd endokrinológus, nõgyógyász mindenki megvizsgált, de semmit nem találtak. Aztán jött a szikra, hogy fogigátló, az majd helyretesz. Az elsõ pillanattól kezdve 28 napra jött meg, minden rossz tünet elmúlt. Már nem szedem a gyógyszert február óta, azóta 28 naponta jön meg, de mi van akkor ha csak "megszokásból" vagy nem is tudom. Hülyén hangzik tudom...
Szia!Megint én!!:) Még 1*NE IZGULJ!!Nem lesz baj Ez még nem olyan sok idö, hogy pánikba kéne esned!Mi már 6 hónapja próbálkozunk de még birom...:) )Vegyél ovu tesztet Pl:pg53-at, Kb:2500-3000ft, (örök életü)és akkor látod, hogy mikor van pé-ed!További szép estét mindenkinek!HAJRÁ AKÁR MÁR MOST IS!!!!:) ))))
A kérdező hozzászólása: Hát van ovu tesztem, folyton páfrányos. :-) Valamit nem jól csinálok, mert reggeli nyál, kivárom a száradást, stb...
A kérdező hozzászólása: Ja, ami nem tetszik az, hogy mensi elõtt 1-2 nappal pecsételõ vérzésem van, ami nem sok, de onnan tudom, hogy meg fog jönni!
Megint én:) Pucold meg rendesen és nézz bele, hogy mit mutat, és csak utánna használd!Nekem PL:most vegyes mintázatot mutatott!Ezért is gondolom, hogy terhes vagyok:) Na jó éjt!

Mikor a legnagyobb a teherbeeses veszelye, peteeres elott vagy peteeres utan? Es a peteeres mikor van?

Legjobb válasz: pontosan a peteéréskor:)ami kb a ciklus közepén van..tehát mestruáció után egy héttelkb, de a ciklus bármely napján teherbe eshetsz nincs olyan nap , mely kizártá teszi.. ugyh vigyázz:)

pontosan a peteéréskor:) ami kb a ciklus közepén van..tehát mestruáció után egy héttelkb, de a ciklus bármely napján teherbe eshetsz nincs olyan nap , mely kizártá teszi.. ugyh vigyázz:)
A pete a 14. napon a legtermékenyebb (a menstruáció utáni 14. napon) Ekkor a legtermékenyebb, de ez nem azt jelenti, hogy csak ekkor, és nem is azt, hogy ekkor 100%
A peteérés rengeteg mindentõl függ......szerintetek különben hogy lehetne a ciklus bármely napján teherbeesni?...nem mindig a 14 diken....nem vagyunk órák....
Fiú létedre sokat tudsz és igazad is van!
Védekezz és ezzel nem kell foglalkoznod!!!
Amúgy nem mindegy nektek, hogy mért kérdezte? A kérdésre válaszoljatok. (én már megtettem (17/f))
Persze, hogy nem vagytok órák :) nem is ezt mondtam, pár órás eltérés lehet, de maga az érés az akkor van, és étrendtõl, meg rengeteg egyéb dologtól függ a ciklus teljes hossza (17/f)
Attól hogy védekezik és nem kell törõdnie vele, érdekelheti. De az is lehet hogy pont gyereket szeretne. Ha pedig ezt védekezésképp óhajtja tudni, hát elég nagy hülye. Peteérés a két menstruáció közt van, az elsõ napokat nézed, akkor félidõben (tehát ha 28 napos a ciklusod, a 14. napon). Persze ez ezer okból csúszhat. Elõtte és utána néhány napig nagyobb az esélye a teherbeesésnek.
a 22:56osnak, a peteérés mindig a 14. napon van független a ciklus hosszától (17/f)
Jó errõl lehet vitát nyitni, engem nem zavar :) minden esetre én ezt így olvastam és egyáltalán nem azt mondtam, hogy percre pontos...amúgy meg az aktus szempontjából gyakorlatilag 100%ig mindegy, hogy 14. vagy 15. napon mert a sperma életképességét még magömlés után is (akár) 24 órán keresztül megtartja. még mindig (17/f)
Igaza van az utolsó hozzászólónak, nem mindenkinek a 14. napon van, nekem nem 28 naposak a ciklusaim, nem is a 14. napon van a peteérésem számítások szerint, de persze ezek sem megbízhatóak.
Kedves 17/f! Ha szerinted a peteérés mindig a 14. napon van a ciklus hosszától függetlenül, akkor akinek 28 napos a ciklusa és akinek 34 napos, mindkettõnek a 14. napon van?Ezt honnan szedted?Mert ez egy hatalmas nagy baromság! Kérdezõnek: a ciklus elsõ napja az a nap, amikor megjön a mensid, tehát innen számítva a peteérés a 12- 16. nap között van valamikor, de fontos olyan dologat figyelembe venni, hogy a "lányspermák" lassabbak, mint a "fiúspermák", tehát ha szeretkezel a barátoddal a 10. napon, és a pé-d pedig a 12.-en van, akkor nagy az esélye, hogy ha babát szeretnél, kislányod születik! Utána lehet nézni! Ha pedig védekezés szempontjából nézed, akkor nem szabad a naptármódszerre hagyatkozni, hisz rendkívüli peteérést orgazmus is kiválthat és mindjárt oda a kiscsávónak az elmélete, hogy mindig a 14. napon van!
én úgy tudom, és az orvosom is azt mondta, hogy 1-2 nap eltérés lehet a 14. nap elõtt vagy után. Ja és egy kérdés, hogy 17 évesen férfi létedre honnan vagy ilyen tájékozott? (semmi rossz szándékból nem kérdezem csak úgy érdekel:D)
Ha kisbabát szeretne, akkor a teherbeesést nem veszélynek írná....
A peteérés nem a menstruációtól számitott 14. napon van, hanem a peteéréstõl számitva 14 nap múlva jön meg a menzesz. Ez nagy különbség! Akinek 28 naposak a ciklusai annak kb a középidõben, tehát a 14. napon van peteérése. Egy heves orgazmus viszont bármikor képes egy spontán peteérésre. Emiatt lehetséges az, hogy van olyan nõ aki a menstruáció ideje alatt esik teherbe.

Peteeres utan mindig fent van a ho, ha valaki terhes?

Tobb helyen olvastam, hogy ez az egyik legbiztosabb jele, ha valaki terhes. A BTO-t tobbszor is neztem mar, de 100bol 20 gorbenel marad vegig a magasban a ho. Most akkor mi a pontos info?

Legjobb válasz: Félreérthettél valamit. BTO-n azt is olvashattad, hogy igen, peteérés után felmegy a hõ, de mikor megjön, vagy mielõtt megjön a mensid le is esik. Elméletileg akkor kismama valaki, hogy amikor meg kellene jönni a mensinek, de nem jön meg, a hõ magasan marad. Vagyis ha már több napja késik, nem csináltál még tesztet, a hõd magasan van valószínûsége egy pozitív tesztnek is. Nézz meg a BTO-n babás görbéket is, ott látod hogy peteérés után magasan marad a hõ. Normál nem babás görbéknél mensi idején meg leesik.

Félreérthettél valamit. BTO-n azt is olvashattad, hogy igen, peteérés után felmegy a hõ, de mikor megjön, vagy mielõtt megjön a mensid le is esik. Elméletileg akkor kismama valaki, hogy amikor meg kellene jönni a mensinek, de nem jön meg, a hõ magasan marad. Vagyis ha már több napja késik, nem csináltál még tesztet, a hõd magasan van valószínûsége egy pozitív tesztnek is. Nézz meg a BTO-n babás görbéket is, ott látod hogy peteérés után magasan marad a hõ. Normál nem babás görbéknél mensi idején meg leesik.

Peteérés a hő leesése után van? Vagy akkor ugrik fel? Mekkora hő változás van ilyenkor?

Legjobb válasz: Általánosságban elmondható, hogy peteérés napján, vagy elõtte leesik a hõ. Peteérés után meg emelkedik, mert a progeszteron fûtõ hatású. Nem mindenkinél ugrik fel rögtön, valakinél csak fokozatosan.

Általánosságban elmondható, hogy peteérés napján, vagy elõtte leesik a hõ. Peteérés után meg emelkedik, mert a progeszteron fûtõ hatású. Nem mindenkinél ugrik fel rögtön, valakinél csak fokozatosan.
És peteérés alatt az ovulációt értem.

Peteéréskor milyennek kell lennie a folyás állagának, színének? Ha szúrkál peteérés után 7 nappal a petefészkem, az jelezheti a beágyazódást is? Ha beágyazódás van akkor, az azt jelenti, hogy baba van?

Legjobb válasz: Peteérést megelõzõen lehet tojásfehérjés állagú folyásod, de nem mindenkinek van! Nekem pl. semmi folyásom nincs, de peteérésem van, mert az ovuteszt kimutatja mindig. Ha 7 nappal utána vannak szurkáló érzéseid, lehet beágyazódás is, de lehet késõi tüszõrepedés is.

Peteérést megelõzõen lehet tojásfehérjés állagú folyásod, de nem mindenkinek van! Nekem pl. semmi folyásom nincs, de peteérésem van, mert az ovuteszt kimutatja mindig. Ha 7 nappal utána vannak szurkáló érzéseid, lehet beágyazódás is, de lehet késõi tüszõrepedés is.
A kérdező hozzászólása: Ez a szúrós fájdalom lehet a terhességem kezdete?
Peteéréskor tojásfehérjeszerû, nyúlós, nyálkás a folyás. És igen, a petefészek szurkálás jelenthet beágyazódást is, a beágyazódás pedig a terhesség kezdete.Viszont a menzesz elmaradásáig ezt nem lehet biztosan tudni, szóval várj még a teszteléssel.
Elvileg tojásfehérjés nyúlós, áttetszõ a folyás pé elõtt, nekem is ilyen volt, de abban a hónapban mikor teherbe estem egyátalán nem volt folyásom.

A beágyazódás mikor történik? Peteérés után hány nappal? Lehet beágyazodás környékén hányingerem, mellbimbó fájás? Viszont az nem korai ha ezek a ciklus 17. napján vannak? Tegnap is volt hányinger, meg barna folyás is.

Legjobb válasz: babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.

babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.
A kérdező hozzászólása: nekem máj. 23-án volt meg utoljára. Most kellene lennie a peteérésnek. 28-30 naposak a ciklusaim. Peteérésnél is lehet érzékeny amellbimbóm meg hányingerem?
Lehet peteérésnél ilyen tünet de az valószínû valami hormon túltengés miatt van!Nekem annó pé-tõl volt erõs mellfájdalmam és hányinger mensiig és kiderült, hogy magas a prolaktin hormonom!Kaptam rá gyógyszert és ezek a kellemetlenségek mostmár csak mensi elõtt egy-két nappal jelentkeznek!Persze lehetett korai peteérésed is ami már beágyazódott mert elõfordul ilyen is!Pár nap múlva csinálj egy tesztet ha negatív menj el orvoshoz, küldjön hormonvizsgálatra!

Peteérés után mikor van esély lány foganásra?

Legjobb válasz: Utan?? Ezt nem ertem... Ha peteeres utan szeretkezel, akkor nem sok eselyed van arra, hogy a baba megfoganjon.

Utan?? Ezt nem ertem... Ha peteeres utan szeretkezel, akkor nem sok eselyed van arra, hogy a baba megfoganjon.
Ha a ciklus.hu-ra felmész és beírod az elmúlt 3 mensid idejét és a ciklus hosszt ott errõl is képet kaphatsz. De én úgy tudom, hogy pé elõtt sikerülhet a lánybaba közvetlenül utána pedig a fiú, mert az y kromodzómás spermák a fürgébbek. Ezen az oldalon néhány tippet is kaphatsz hogy mit csinálj, ha fiút ill ha lányt szeretnél. Bár még nem tudom mondani hogy beválik-e én is még csak próbálkozom. Sok sikert
Szia! Peteérés elõtt 2-3 nappal érdemes együttlenni, amit elõre nem biztos hogy ki tudsz számolni.
szia! Elvileg én is úgy tudom hogy a legerõsebb peteérési nap elõtt 2 nappal kell együtt lenni ha lányt akarsz. Nekem bejött a http://www.naptarak.com/naptarak_menstruacio.html segitségével (persze pontosnak kell lennie az adatoknak amit beirsz) Üdv: 25 hetes kismami
Szia! Ha kislányt szeretnél, akkor peteérést követõ 24 hán belül semiképp se legyetek együtt, inkább késõbb. Mert minnél közelebb vagy a peteéréshez annál biztosabb, hogy fiú.

40-42 napos ciklusnál a ciklus közepén vagy 14 nap után van a peteérés?

Legjobb válasz: haaaaat, ilyen hosszu ciklusoknal az sem biztos hogy van peteeres. en lehet kivizsgaltatnam magam egy dokival (hormonokat, ilyesmit), hogy minden renden van e. addig meg kezdj el homerozni talan, abbol kiderulhet, hogy van e egyaltalan peteeres.

haaaaat, ilyen hosszu ciklusoknal az sem biztos hogy van peteeres. en lehet kivizsgaltatnam magam egy dokival (hormonokat, ilyesmit), hogy minden renden van e. addig meg kezdj el homerozni talan, abbol kiderulhet, hogy van e egyaltalan peteeres.
Nekem is jóval hosszabbak voltak a ciklusaim, átlag 35-38 naposak, két fiam van. Nekem eltolódott a peteérés.
Vagy a a 26-28. nap kürnyékén de sanszosabb, hogy nincs is peteérés. 3. napi hormonvizsgálat eredménye milyen lett.
Nekem egy 24. napi peteeresbol fogant a kislanyom. Mindig az ovun mulik, hogy mikor fog megjonni. En pl tudtam, hogy a 24. napon volt a eteeresem, akkor +14 nap es eg kell jonnie. Igy lett volna 38 napos a ciklusom, de azota sem jott:) hal'stennek(kopp-kopp) :) 23 hetes kismami
Hasonlóan mint az utolsó válaszolónál. 3 gyermekem van mind három 22-24 ciklusnapon fogant. Az elsõ szakasz tolódik el tehát a peteéréstõl ( a második gyerek óta érzem hogy mikor van fájdalom egy kis pecsételés) 14 napra van a mensim. 38-39 napos ciklusaim vannak.
Igen, ahogy írják is, a luteális szakasz az, ami viszonylag állandó, 14 nap (12-16). Ha hosszabb a ciklus, akkor az elsõ szakasz lesz hosszabb (ha van egyáltalán peteérés). Azaz neked ha volt ovud, kb. a 26-28. napon lehetett ovud.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!