Találatok a következő kifejezésre: Peteérés után nappal a nap (211 db)

Terhes vagyok? Peteérésem közben és utána együtt voltunk a párommal kb.12-14 alkalommal, védekezés nélkül. Peteérés után 2-3 nappal 4 napig enyhe barnás-rózsasznes folyásom volt, de nem egyfolytában, a nap különböző szakaszaiban.

A harmadik "folyásos" napon egyetlen egy csepp világos vérfolt is látható volt a fehérnem?mön, a negyedik barnázós nap óta semmi. Október 12-én reggel jött meg utoljára, 28 napos szokott lenni a ciklusom. Tegnap este teszteltem, nem mutatott semmit, legalábbis akkor még nem láttam. Kb. fél óra múlva ki akartam dobni a tesztet, azonban egy nagyon halvány rózsaszínes-piros csík volt látható rajta. Tehát hamis eredményt is mutathatott, hiszen a halvány csík a hatóid? letelte után jelent meg. Ha hétf?ig nem jön meg, kedden újra tesztelek, mindenképpen reggel (tegnap a kíváncsiság hajtott).

Legjobb válasz: 2 hete még valami hasmenés féle is van, 1-2 naponta. Gondolom lehet feszültségtõl vagy valami emésztési zavar. Tegnap is futottam hazafelé munka után, azt hittem nem érek haza idõben. :( :D Amit tudtam, leírtam, nagyon kiváncsi vagyok, mit hoz a kedd reggel. Remélem pocilakót. :)

A kérdező hozzászólása: 2 hete még valami hasmenés féle is van, 1-2 naponta. Gondolom lehet feszültségtõl vagy valami emésztési zavar. Tegnap is futottam hazafelé munka után, azt hittem nem érek haza idõben. :( :D Amit tudtam, leírtam, nagyon kiváncsi vagyok, mit hoz a kedd reggel. Remélem pocilakót. :)
A kérdező hozzászólása: A doki azt mondja, hogy nem látott semmit UH-on, se baba, se ciszta, se olyan pete, ami félúton elakadt, semmi. Ma van 3 hete, hogy nem jött meg. Még mindig várok, hogy jöjjön... A nõgyógyászhoz dec. 1-én vagy 2-án tudok visszamenni, ott derül ki, hogy mi lesz a folytatás. Mondjuk furcsa, hogy párommal együttlétkor átlátszó zselés-kocsonyás anyag jött ki belõlem a hétvégén, három együttlét során is. Nem sok, összesen talán egy fél mokkáskanálnyi, de furcsa. Ilyen még soha nem jelentkezett nálam, együttlétnél sem. Nem tudom, hogy van-e ennek jelentõsége, minden esetre majd tájékoztatom a nõgyógyászt. Tanácstalan vagyok, fogalmam nincs, miért nem jött meg még mindig, és semmilyen jele nincs annak, hogy meg akarna jönni Az elmaradás elsõ hetében még görcsök is szurkálás is volt, most már az sincs. Nem tudom, hogy most mi van velem...
Megvan rá az esélyed! A barátnõmnek a nemvárt napjához egy hétre látszódott csak a csík, addig nagyon halovány volt. Én ilyenkor azt éreztem, hogy érzékeny a mellem, és én is érzékenyebb voltam. Meg talán sûrûbben jártam wc-re. Ha érzékeny a melled, akkor nagy esélyed van rá!
Esélyes vagy.Szerintem a hétfõi teszted egyértelmû + lesz:) én ezt kívánom. Én hétvégére nem várom.
A kérdező hozzászólása: Ettõl függetlenül addig is ha valaki tud tanácsot adni vagy tapasztalatát meg tudja osztani, azt örömmel fogadom. :)
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam várni keddig, ma csináltam egy tesztet reggeli vizeletbõl, mely a beágyazódás után 3 nappal kimutatja, ha baba van. Az eredmény negatív. Most akkor mi van? :(
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg. Enyhe tejeskávés barnázás, két csepp vér, és szurkál mindenhol. Holnap UH. Majd kiderül mi az oka.
Na mi lett a fejlemény?

Állítólagos peteérés után 5-6 nappal mitől van mensi szerű hasfájás és rózsaszín folyás, de csak a wc papíron? Inkább megjön vagy a beágyazódás folyamata lehet? A melleim nem feszülnek, pedig ilyenkor már elég erősen érezni szoktam.

Tudom mindenki más, de hasonló tapasztalatokat várnék.

Legjobb válasz: hát nemtom.A beágyazódás a 10.napnál elõtt nemigen szokott lenni,és egyes nõknél van akkor rózsaszínes folyás.de ez nem törvényszerû.a peteérés után 5-6 nappal ha megjönne az nem lenne jó,mert progeszteron problámára utal. Mikorra nemvárod?

hát nemtom.A beágyazódás a 10.napnál elõtt nemigen szokott lenni, és egyes nõknél van akkor rózsaszínes folyás.de ez nem törvényszerû.a peteérés után 5-6 nappal ha megjönne az nem lenne jó, mert progeszteron problámára utal. Mikorra nemvárod?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Jövõhét eleje, közepe körül kellene valamikor megjönnie. A PÉ most kicsit késõbb volt, mint szokott.
A beagyazodasra azt szoktak mondani, hogy 10 nap mire befejezodik de mar sokkal hamarabb elkezdodik. A 10 nap csak egy atlag van akinel mar hamarabb befejezodik. A megtermekenyitett petesejt mar 4-5 nap utan a mehbe van es innen kezdodik el a beagyazodas csak a 10-dik napra mondhato, hogy veget ert es innen kezdodik javabol a hcg termelodes. Lehet rozsaszin folyas barmikor a 5-10 nap alatt mert ahogy agyazodik a baba megserulhet egy kisebb verer. Ezzel nincs semmi gond. Persze lehet mastol is azert ne eld bele magad, de pozitiv tesztet kivanok neked!

Peteérés után vagyok a 6. napon. Lehetek terhes?

Peteéréskor sikerült együtt lennünk a férjemmel. Most szurkál a hasam alja. Lehet hogy éppen rázza a párnáját a kisbabám? A mellem még nem fáj, csak a bimbó érzékeny, amúgy semmi mást nem figyeltem meg. Kicsit fáradt vagyok. A h?m 36,6-on áll 3 napja. Mikor tesztelhetek? Köszi ha válaszoltok!

Legjobb válasz: Szia! Ilyen korán lehetetlen,hogy tüneteid legyenek,legkorábban 12-14 nappal ovu után mutat hihetõ eredményt egy teszt. Várj türelemmel,még van legalább 8 napod mensiig!Ha mensid kimarad akkor inkább lehet baba a dologban.

Szia! Ilyen korán lehetetlen, hogy tüneteid legyenek, legkorábban 12-14 nappal ovu után mutat hihetõ eredményt egy teszt. Várj türelemmel, még van legalább 8 napod mensiig!Ha mensid kimarad akkor inkább lehet baba a dologban.
Ha tényleg hat napja volt, akkor legkorábban két nap múlva érezhetsz valamit, mert az együttléttõl a beágyazódásig 7-12 nap telik, el, utána kezdi el a szervezeted termelni a HCG hormont, ami bármilyen tünetet okozhat. Azért remélem összejön Nektek...
Megfoganhattál, igen. de a baba még el sem kezdett beágyazódni, nemhogy befejezte volna, azaz még tuti, hogy nem vagy terhes. Majd ha a baba befejezte a beágyazódást, és a HCG hormon szintje kimutatható mértékûre emelkedik (ovu után minimum 12-14 nappal), akkor mondhatod el, hogy terhes vagy. A terhestünetek meg ez után 1-2 héttel jönnek leghamarabb, uigyanis azokat a terheshormonok megemelkedett szintje okozza.
Egyetértek elõttem írókkal, olyanról már hallottam, de ez kb.10ezer az 1hez, hogy vki érezte, amikor beágyazódott, de Neked ez még nagyon korai, ahogy írták is, leghamarabb, HA teherbeestél, akkor holnapután kezdõdhet a beágyazódás, de inkább késõbb.Tehát most még talán a PÉ utóhatásait érzed.Nekem is szokott szurkálni a hasam akár utána egy hétig is. Várj 8-10 napot, Te tudod, mikorra nem várod a havid, és ha nem jön meg, akkor a kimaradás napján nagyon bizonytalan eredménnyel, de tesztelhetsz.Én mindhárom babámnál mensi elmaradás utáni 8.napon teszteltem elõször +at, elõtte vagy nagyon halvány eredmény volt, vagy nega, de persze ez változó, de a mensi napjáig várj mindenképp!!!!

Van itt köztetek olyan anyuka, aki peteérés után i-2 nappal volt együtt a párjával, és sikerült a teherbeesés?

Legjobb válasz: Igen, mi a peteérés utáni második napon voltunk együtt. Most vagyok 23 hetes terhes egy picike kisfiúval :D

Igen, mi a peteérés utáni második napon voltunk együtt. Most vagyok 23 hetes terhes egy picike kisfiúval :D
A kérdező hozzászólása: Komolyan? Gratulálok! És ez biztos, hogy elõtte 2 nappal volt peteérés? Mert itt mindenki azt mondja, hogy peteérés utáni napon már nincs semmi esély. Azért kérdezem, mert mi is peteérés után tudtunk csak együtt lenni 1 nappal, és azt hittem, hogy semmi esélyem sincs. :)
Szerintem igen akkor volt mert rendszeres a menstruációm és eddig mindig pontosan volt peteérésem. Jó pontosan nem lehet tudni hogy most éppen hajnalban va
Bocsi a a kislányom lenyomta az enter-t..... na szóval nem tudom percre, órára pontosan mikor van de nagyjából szoktam érezni. Mi is csak akkor tudtunk együtt lenni abban a hónapban, úgyhogy biztos akkor jött össze a picur. Szorítok nektek hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem összejön, bár nem sok reményt fûzök hozzá. Szilveszter elõtt kiderül :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma reggel pozitív lett a teszt!
simán teherbe lehet esni.....a peteéréskor nagYobb az esélye, de igY is megesik sokakkal.
Gratulálok, na látod.... :) Örülök nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Minden jót nektek is!

Peteérés után az ötödik napon érezhetek has szúrkálást? Ez lenne a beágyazódás? Lehetséges?

Legjobb válasz: Szerintem beágyazódásnak még nagyon korai lenne. Biztosra tudod, hogy mikor volt peteérés?

Szerintem beágyazódásnak még nagyon korai lenne. Biztosra tudod, hogy mikor volt peteérés?
A kérdező hozzászólása: Igen, vasárnap délután voltunk együtt és este éreztem is a peteérést. Ezt az orvos is megerõsítette.
Szia! Hát, képzeld, én is nagyon hasonló cipõben járok. Én ma voltam az 5. napon (18-án volt az ovum, és nekem is biztos, hogy akkor volt), és ma egy nagyonkicsi rózsaszínes foltot találtam a bugyimban. Nekem is nagyon korainak tûnik beágyazódásnak, de nem vagyok felfázva, és nincs fertõzésem... Szóval én is reménykedem... Hajrá Neked is, írj majd, hogy mi lett!
baba lett belõle nektek?
3-as vagyok, nekem baba lett belõle, ma vagyok 16+4, minden rendben van. És Neked, kérdezõ?

Peteérés után pár nappal a nap nagy részében hányingerem van, szédülök, aluszékony vagyok, néha szurkál a petefészkem, gyakrabban járok pisilni. Lehet ez beágyazódás?

Legjobb válasz: lehet..de az is lehet csak bebeszéled hisz sok van ilyen...de ha nem beszéled be magadnak akkor lehet hogy babàs vagy..pusz:)

lehet..de az is lehet csak bebeszéled hisz sok van ilyen...de ha nem beszéled be magadnak akkor lehet hogy babàs vagy..pusz:)
Szia! Nem akarlak elkeseriteni de én is voltam hasonló helyzetben. Félidõtõl hányingerem volt, fájtak a melleim és szédültem is. Minden hónapban reménykedtem hogy baba van a dologban, de sajnos nem az volt. Annyira akartam már terhes lenni, hogy a szervezetem ezeket a tüneteket produkálta. persze nem vagyunk egyfomák, lehet hogy Nálad nem errõl van szó.
Es a menseshez hasonlo gorcsolgetesek (nem allandoan, de sokszor) ugyanilyen szituacioban, hanyinger nelkul????
A kérdező hozzászólása: Hányinger nélkül is szurkál a hasam, de tegnapelõtt erõs hányingerem volt egész délután, tegnap meg még fokozódott: 5 órakor már aludni tudtam volna, nagyon szédültem és idõközönként hányinger tört rám...
Es neked nincsenek mensiszeru gorcseid? Mert hogy nekem igen. De erre soha senki nem ir semmit, ill. nem valaszol. :( Pedig szerintem ez is lehet beagyazodastol.
A kérdező hozzászólása: Menziszerû görcsök nem, csak petefészek szurkálást éreztem eddig - a többi "tünet" mellett.
A kérdező hozzászólása: Ettõl függetlenül a Te görcseid is jelenthetik ugyanezt. :)
gyerek.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok a drukkolást!Reggel teszteltem és sajnos negatív lett!Bár még nem jött meg, de már a ciklus 30.napján vagyok!:(
tagnap ota fája és érzékeny a mellbimbom, amugy meg egyfolytában kajálnék de a kajátol émelygek, semmi más
A kérdező hozzászólása: Kedves 6-8-as!Nagyon nagyon gratulálok!!!!Én szerdára nem várom!Majd szerdán kiderül! És milyen változásokat vettél észre magadon?
nekem tüszõrepedés napjától ez van, péntekre nem várom, de nagyon megjön érzésem, görcsöm:(
jo reggelt, 6os válaszolo vagyok, irtam hogy nállam is ez volt mint nállad és képzeldd ma teszteltem és babás vagyok, ujjongok az örömtõl, itt a tesztem http://kepfeltoltes.hu/120924/DSC04638_www.kepfeltoltes.hu_...
Nos 2 verzió van, 50-50% az esélye: a verzió: meg fog jönni b verzió: terhes vagy Egyébként megy a drukk
nah erre kiváncsi vagyok mert nállam is ugyanez volt 2napig azota semmi, holnapra-hétfõre nem várom
Nekem is így kezdõdött. :) 28+5 hkm
Nem gyerek!
A kérdező hozzászólása: jaj, nagyon aranyosak vagytok!!!!Remélem tényleg igy van!!!
Tuti terhes vagy
Nekem 32. napon volt pozitív, még bízz. :) 29+1 hkm

Peteérés után 10-11 nappal jelentkező hányás, émelygés du-án lehet -e a terhesség jele?

Csináltam ma egy tesztet, de neg. lett, igaz du-i vizeletb?l. A kérdésem az lenne, okozhat-e úgy hányást terhesség, hogy a teszt negativat mutat?

Legjobb válasz: A teszted simán lehet még negatív....A tünetek egyénenként változóak...Sztem még korai,de ez csak az én véleményem...:)Pár nap múlva csinálj megint egy tesztet..:)

A teszted simán lehet még negatív....A tünetek egyénenként változóak...Sztem még korai, de ez csak az én véleményem...:) Pár nap múlva csinálj megint egy tesztet..:)
Persze, lehet hogy még korai volt, én adnék neki még pár napot, és azt is reggeli vizeletbõl csináld! Megy a drukk!

Peteérés után 1-2 nappal miért fáj ugyanúgy a hasam, mint amikor ovufájdalmam van? Lehet mégegyszer peteérésem? Azért lenne fontos, mert Duphastont kell szednem és nem tudom, el merjem-e kezdeni a szedését?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a..

Legjobb válasz: Most van valószínûleg a pé-mert 28.-án volt pozitív ovu teszted, és onnantól számítva 24-36 órán belül reped meg a tüszõ, tehát tegnap vagy ma bújt ki valószin. a tüszõbõl a petéd, jókor voltatok együtt.

Most van valószínûleg a pé-mert 28.-án volt pozitív ovu teszted, és onnantól számítva 24-36 órán belül reped meg a tüszõ, tehát tegnap vagy ma bújt ki valószin. a tüszõbõl a petéd, jókor voltatok együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségedet!

Peteérés után vagyok a 7. napon. Mi ez a rettenetes mellfájdalom? Clostis vagyok, és peteéréstől kezdve rettenetesen fáj a mellem.

Ha van peteérésem , akkor mindig onnantól kezdve fáj, de tegnap óta, még fokozódott. Nem értem, mert a babaát elvileg csak mensi el?tti mellérzékenység jelentheti. Lehet nem jött össze, csak mert ugyanugy középid?t?l fáj mint szokott? Mi a szösz ez? Szerintetek? Ja, és elég sok krémes folyásom van.

Legjobb válasz: Nekem minden hónapban sok és krémes volt a folyásom, amikor babás lettem, akkor nem az volt a jellemzõ. Erre ne adj. Egyáltalán nem biztos, hogy nem sikerült, mert fáj más most a melled... ha elmúlik mensi elõtt 1-2 nappal, akkor valószínûbb a dolog. Addig ne foglalkozz magaddal, mert bele fogsz õrülni. Egyébként ha ez az elsõ "hormonkezelt" hónapod, akkor érthetõ, hogy hevesebbek a reakciók. Minden jót kívánok!

Nekem minden hónapban sok és krémes volt a folyásom, amikor babás lettem, akkor nem az volt a jellemzõ. Erre ne adj. Egyáltalán nem biztos, hogy nem sikerült, mert fáj más most a melled... ha elmúlik mensi elõtt 1-2 nappal, akkor valószínûbb a dolog. Addig ne foglalkozz magaddal, mert bele fogsz õrülni. Egyébként ha ez az elsõ "hormonkezelt" hónapod, akkor érthetõ, hogy hevesebbek a reakciók. Minden jót kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!