Találatok a következő kifejezésre: Peteérés után nappal 4 (31 db)

Mitől lehet peteérésem után vagyok 4 nappal és ilyen sárga színű krémes folyásom van? De nagyon kevés.

Legjobb válasz: Nekem a peteérés után egy hétig pont ilyen a folyásom. AZtán nagyon száraz, és mensi elõtt lesz vizes.

Nekem a peteérés után egy hétig pont ilyen a folyásom. AZtán nagyon száraz, és mensi elõtt lesz vizes.
A sárga az nem tetszik. De ha bugyidon nézed és ugye akkor ott szárazan sárga az nem gond (megsárgul egy picit). De ha ujjal megnézed frissen akkor is sárga? Mert az nem túl szerencsés. Amúgy nekem is mensi után krémes folyásom van, most kifejezetten testápolószerû és sok. És én is 4 dpo-n vagyok.
A kérdező hozzászólása: ha az ujjamon nézem akkor nem sárga! Miért nem tetszik?
A kérdező hozzászólása: Tudnátok segítteni hogyan kell beraknom ide a görbémet? Mert próbálkoztam vele de nem sikerült! Akkor meg is nézhetnétek szerintetek mi az esélyem hogy baba legyen e hónapban!

Peteérés után három nappal 4 tizeddel esett le a hőm és ez azóta (4 napja) tart. Csak közvetlenül a mensi előtt leesett hő számít "nem terheeségnek", vagy már ez a leesés is azt mutatja hogy nem leszek babás? :(

Legjobb válasz: Azt olvastam valahol, h. a peteérés után 5 napon belül megy fel a hõ. Úgyhogy ne aggódj, még felmehet! Biztos volt (vagy biztos, h. most volt) peteérésed? Sok sikert!

Azt olvastam valahol, h. a peteérés után 5 napon belül megy fel a hõ. Úgyhogy ne aggódj, még felmehet! Biztos volt (vagy biztos, h. most volt) peteérésed? Sok sikert!
Azt olvastam a peteérés után a 12. napon már kimutathatja.
Ez még nagyon korai volt!Leghamarabb a nemvárt napján tesztelj(esetleg elõtte való nap)!Drukkolok!
1 vok.Nekem azt írták(és utána néztem), hogy pé-tõl köv mensiig 14 nap telik el!
A kérdező hozzászólása: Szia. Ma van az elottevalo nap ezert mertem egyet tesztelni, elvileg holnapra nem varom.
Szia! Én is pé után a 11.napon vagyok, viszont én a péhez 14 napot számolok és akkorra nem várom(elvileg így kell számolni) én tegnap teszteltem negatívat, de a 14.nap elött tényleg nem sok esélye van, hogy kimutassa. Én várok vasárnapig és csaka kkor tesztelek, persze ha nem esik le a hõm. Szerintem Te is várj addig, gondolj bele, milyen szép anyáknapi ajándék lenne:) Van görbéd? Az enyém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cfa19789f19d775e24dab8.. Tünetek: Mellnyilalás, viszket a mellbimbóm, hányinger, fehér krémes folyás volt, 3 napja nincs csak iszonyú kevés, viszont a lábaim fájnak már 3 napja(mint mikor nõttem). Nálad mik a tünetek?
A kérdező hozzászólása: Elvileg a ciklus.hu holnapra jelolte be a nem vart napjat. De lehet hogy ebbe a honapba kesobb volt a peteeres es ezert csuszik a nemvart napja is? Jaj ne! Amugy kulonosebb tuneteim nincsenek, nekem is kremes folyasom van, es neha szurkal a hasam, cicimen semmi valtozas. Viszont a nemvart elott 1 2 nappal mindig szokott gorcsolni a hasam erzem hogy meg fog jonni, most ilyen nincs csak szurkal. A te gorbed szepen alakul! Drukkolok!!!
ezt nem értem!! Ha holnapra nem várod, hogyan lehetsz a peteérés utáni 11. napon???? Peteérés után 14 nap a menstruáció!

Terhes vagyok? Peteérésem közben és utána együtt voltunk a párommal kb.12-14 alkalommal, védekezés nélkül. Peteérés után 2-3 nappal 4 napig enyhe barnás-rózsasznes folyásom volt, de nem egyfolytában, a nap különböző szakaszaiban.

A harmadik "folyásos" napon egyetlen egy csepp világos vérfolt is látható volt a fehérnem?mön, a negyedik barnázós nap óta semmi. Október 12-én reggel jött meg utoljára, 28 napos szokott lenni a ciklusom. Tegnap este teszteltem, nem mutatott semmit, legalábbis akkor még nem láttam. Kb. fél óra múlva ki akartam dobni a tesztet, azonban egy nagyon halvány rózsaszínes-piros csík volt látható rajta. Tehát hamis eredményt is mutathatott, hiszen a halvány csík a hatóid? letelte után jelent meg. Ha hétf?ig nem jön meg, kedden újra tesztelek, mindenképpen reggel (tegnap a kíváncsiság hajtott).

Legjobb válasz: 2 hete még valami hasmenés féle is van, 1-2 naponta. Gondolom lehet feszültségtõl vagy valami emésztési zavar. Tegnap is futottam hazafelé munka után, azt hittem nem érek haza idõben. :( :D Amit tudtam, leírtam, nagyon kiváncsi vagyok, mit hoz a kedd reggel. Remélem pocilakót. :)

A kérdező hozzászólása: 2 hete még valami hasmenés féle is van, 1-2 naponta. Gondolom lehet feszültségtõl vagy valami emésztési zavar. Tegnap is futottam hazafelé munka után, azt hittem nem érek haza idõben. :( :D Amit tudtam, leírtam, nagyon kiváncsi vagyok, mit hoz a kedd reggel. Remélem pocilakót. :)
A kérdező hozzászólása: A doki azt mondja, hogy nem látott semmit UH-on, se baba, se ciszta, se olyan pete, ami félúton elakadt, semmi. Ma van 3 hete, hogy nem jött meg. Még mindig várok, hogy jöjjön... A nõgyógyászhoz dec. 1-én vagy 2-án tudok visszamenni, ott derül ki, hogy mi lesz a folytatás. Mondjuk furcsa, hogy párommal együttlétkor átlátszó zselés-kocsonyás anyag jött ki belõlem a hétvégén, három együttlét során is. Nem sok, összesen talán egy fél mokkáskanálnyi, de furcsa. Ilyen még soha nem jelentkezett nálam, együttlétnél sem. Nem tudom, hogy van-e ennek jelentõsége, minden esetre majd tájékoztatom a nõgyógyászt. Tanácstalan vagyok, fogalmam nincs, miért nem jött meg még mindig, és semmilyen jele nincs annak, hogy meg akarna jönni Az elmaradás elsõ hetében még görcsök is szurkálás is volt, most már az sincs. Nem tudom, hogy most mi van velem...
Megvan rá az esélyed! A barátnõmnek a nemvárt napjához egy hétre látszódott csak a csík, addig nagyon halovány volt. Én ilyenkor azt éreztem, hogy érzékeny a mellem, és én is érzékenyebb voltam. Meg talán sûrûbben jártam wc-re. Ha érzékeny a melled, akkor nagy esélyed van rá!
Esélyes vagy.Szerintem a hétfõi teszted egyértelmû + lesz:) én ezt kívánom. Én hétvégére nem várom.
A kérdező hozzászólása: Ettõl függetlenül addig is ha valaki tud tanácsot adni vagy tapasztalatát meg tudja osztani, azt örömmel fogadom. :)
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam várni keddig, ma csináltam egy tesztet reggeli vizeletbõl, mely a beágyazódás után 3 nappal kimutatja, ha baba van. Az eredmény negatív. Most akkor mi van? :(
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg. Enyhe tejeskávés barnázás, két csepp vér, és szurkál mindenhol. Holnap UH. Majd kiderül mi az oka.
Na mi lett a fejlemény?
Semmi.Peteérés miatt éreztél dolgokat.Az, hogy lement a hõd, a közelgõ menszeszt jelzi.Egy-két napon belül megjön.
Ez egy nagy semmi lehetett. A peteérés+ együttlét után ha sikerül a megtermékenyítés, akkor kb a petesejt a 8-10. napra éri el a méhfalat, ahová további 72 óra alatt beágyazódik. A sárgatest ha nem történik megtermékenyítés elkezd sorvadni és visszafejlõdik...ettõl lesz a menstruáció.. Nem utalnak másra a tüneteid, mint arra, hogy most nem sikerült, de ezt ilyenkor nagyon korai lenne megállapítani fõleg gépek nélkül...ha hozzám járnál vizsgálatra, biztosan azt tudnám mondani, legyen otthon teszted, reméljük ha nem jön meg pozitívat jelez és akkor gyere vissza, hogy leírjuk a tényeket.
A kérdező hozzászólása: Csakhogy ez már több mint 1 hete volt és azóta se jött meg...

Peteérés után 4-5 nappal erős menzi szerű görcs mitől lehet?

Legjobb válasz: Szerintem pl. beágyazódás is lehet, amit éreztél. Nekem szintén voltak kellemetlen érzéseim, a peteérésemet követõ 4.-5. napon. Remélem, nálam is baba.

Szerintem pl. beágyazódás is lehet, amit éreztél. Nekem szintén voltak kellemetlen érzéseim, a peteérésemet követõ 4.-5. napon. Remélem, nálam is baba.
Bármi lehet még. Én 19-re nem vártam.Ma tesztelek, már biztos mutat valamit:) Sok sikert neked is:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon gratulálok a babához! :) ) Sok boldogságot Nektek! Nekem még mindig semmi tünetem...
A kérdező hozzászólása: Ma sincs még semmi, a hõm továbbra is 37, 1-37, 2. Lehet, hogy a peteérés utáni barnázás mensi volt azért nem jön most? Még soha nem volt ilyen velem.
TEszt? Drukkolok! A hõd bíztató!
A kérdező hozzászólása: Várok még 2-3 napot, az a biztos. Nem?
Mikor volt pé-d?
Nekem ma van a 2 napja, hogy késik, nem gondolnék inkább semmire! :)
Nekem sem jött meg 4-én, vagy ma, vagy holnap csinálok tesztet. :) Már minden bajom van, hogy tudjam, hogy van-e valaki odabent. :) A hõm nekem is fent van még mindig. :) Sok sikert csajok!
Sziasztok! Nekem is tegnap vagy tegnapelõtt kellett volna megjönnie.Mind a két petefészkem szúródik (leginkább a jobb), és néha a méhembe is érzem, egy kicsit a melleim is nagyobbak lettek. Vasárnap tesztelek. Szorítsatok! Mielõbbi babásodást mindenkinek!
Kedves utolsó! Nagyon gratulálok neked a picihez, vigyázzatok magatokta! :) Nekem ma nem kellene megjönnie, már írtam ide, de nem tudom hányadik hozzászóló voltam.:D:D:D Sok sikert nekünk lányok, reméljük mindenki pozit tesztel majd!:)
Babát várok!:) Tegnap du.pozitiv lett a teszt. /elsõ/
Görbéd nincs? Ha nem félsz a negatív teszt látványától, ellõhetsz egy Clearbluet vagy egy X-epile-t. Írd meg, mi lett. Drukkolok, hogy baba legyen!
KEdves elsõ válaszoló, írd meg, mi lett!! Második voltam. :)
Én holnapra nem várom. Már nálam is kellett volna jelentkeznie a tüneteknek, peteérés után pár nappal már majd le szakadnak a melleim, és ideges vagyok. Semmi tünet, csak egy kis hasszurka. Reméljük, hogy 7végéig nem jön meg, és pozi lesz a teszt. :) Egyébként most én is száraz, vagy inkább ragadós vagyok. Sok sikert lányok!:)
Én péntekre nem várom. A méhem fáj szabályosan érzem hol van, közel 3 éve figyelem magam de ilyet soha nem éreztem. Más tünetem nincs, a folyésom krémes de nagyon kevés. Ha pénteken nem jön meg tesztelek szombaton. Addig marad a remény. Babásodást kivánok neked.
Én is péntekre nem várom, de olyan, mintha már most meg akarna jönni, van egy csomó "tünetem", már csak az a kérdés, hogy mitõl...
A kérdező hozzászólása: Nekem meg semmilyen tünetem sincs. Még a melleim sem fájnak, pedig máskor a peteéréstõl mensiig nagyon szokott fájni. Néha be-be feszül a méhem, ennyi.
Utsó vagyok. Ma pecsételek, tegnap óta émelygek, cicim fáj. Máskor nem szokott enyyire.
Bocsi: ennyire:)
Lányok! Nekem ugyan megjött, elõbb is mint kellett volna, de nagyon szeretném, ha + lenne a tesztetek! Drukkolok!:)

A peteérés után eltelt 3-4 nap után már ti is elkezditek érezni a menstruációs jeleket?

Legjobb válasz: Hát, én csak a menstruáció alatt nem érzem õket. Pontosabban a melleim csak akkor nem fájnak. A puffadás és hasfájás viszont csak 2-3 nappal a menzesz elõtt jelentkezik.

Hát, én csak a menstruáció alatt nem érzem õket. Pontosabban a melleim csak akkor nem fájnak. A puffadás és hasfájás viszont csak 2-3 nappal a menzesz elõtt jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Végig fájnak a melleid? :/
Nekem ha véletlen van peteérésem (betegség miatt sajnos ritka..), akkor rögtön ovu után kezdõdik a mellfájdalom. Elõször csak a mellbimbóm, aztán az egész mellem. A hasfájás is fokozatosan jön, elõször csak napi néhányszor egy-egy görcs, aztán egyre többször, egyre hosszabban, végül menzesz elõtti nap/menzesz napján már folyamatosan fáj.

Peteérés után 4 nappal mitől fájhat a hasam?

Pénteken volt az lh teszt szerint pém, a h?m is szépen felkúszott, és fennt is van, úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Legjobb válasz: én a hõmet nem mérem, de peteéréstõl kezdve minden hónapban ugyanezeket a tüneteket produkálom (hasfájás, petefészek szurkálás, erõs mellfájdalom). Egyébként az mondják, ha a hõ felmegy, akkor biztos volt tüszõrepedés.

én a hõmet nem mérem, de peteéréstõl kezdve minden hónapban ugyanezeket a tüneteket produkálom (hasfájás, petefészek szurkálás, erõs mellfájdalom). Egyébként az mondják, ha a hõ felmegy, akkor biztos volt tüszõrepedés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!