Találatok a következő kifejezésre: Peteérés után hány nappal (24 db)

Peteérés után hány nappal jelentkezik a mestruáció?

B.U.É.K

Legjobb válasz: Hát ugye a nagykönyv szerint félidõben, a 14. napon van a peteérés. Akkor 28 napos ciklussal számolva, 14 nap. De ugye ez minden nõnél más és más. Ha pontosan akarod tudni mikor van a te peteérésed, akkor az ébredési hõmérsékletedbõl vezess görbét. Vagy végezz önvizsgálatot. A peteérés napján hígabb és bõségesebb a hüvelyváladék és a méhszáj tapintása is puhábbá válik. Ha a dolog jobban érdekel, itt sokmindennek utána nézhetsz: http://babatervezok.otthona.net/

Hát ugye a nagykönyv szerint félidõben, a 14. napon van a peteérés. Akkor 28 napos ciklussal számolva, 14 nap. De ugye ez minden nõnél más és más. Ha pontosan akarod tudni mikor van a te peteérésed, akkor az ébredési hõmérsékletedbõl vezess görbét. Vagy végezz önvizsgálatot. A peteérés napján hígabb és bõségesebb a hüvelyváladék és a méhszáj tapintása is puhábbá válik. Ha a dolog jobban érdekel, itt sokmindennek utána nézhetsz: http://babatervezok.otthona.net/

A beágyazódás mikor történik? Peteérés után hány nappal? Lehet beágyazodás környékén hányingerem, mellbimbó fájás? Viszont az nem korai ha ezek a ciklus 17. napján vannak? Tegnap is volt hányinger, meg barna folyás is.

Legjobb válasz: babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.

babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.
A kérdező hozzászólása: nekem máj. 23-án volt meg utoljára. Most kellene lennie a peteérésnek. 28-30 naposak a ciklusaim. Peteérésnél is lehet érzékeny amellbimbóm meg hányingerem?
Lehet peteérésnél ilyen tünet de az valószínû valami hormon túltengés miatt van!Nekem annó pé-tõl volt erõs mellfájdalmam és hányinger mensiig és kiderült, hogy magas a prolaktin hormonom!Kaptam rá gyógyszert és ezek a kellemetlenségek mostmár csak mensi elõtt egy-két nappal jelentkeznek!Persze lehetett korai peteérésed is ami már beágyazódott mert elõfordul ilyen is!Pár nap múlva csinálj egy tesztet ha negatív menj el orvoshoz, küldjön hormonvizsgálatra!

Peteérés után hány nappal jön meg?

A jobb petefészkemnél szúr, ez lehet az?

Legjobb válasz: Lehet. Általában 14 nappal peteérés után.

Lehet. Általában 14 nappal peteérés után.
kb 14.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

A peteérés után hány nappal kezd emelkedni a hőmérséklet ha összejött a baba?

Legjobb válasz: A hõmérséklet peteéréskor emelkedik meg, és függetlenül attól, hogy összejött-e a baba vagy sem, a következõ menstruációig magasan marad. Babára ebbõl sajnos nem lehet következtetni...

A hõmérséklet peteéréskor emelkedik meg, és függetlenül attól, hogy összejött-e a baba vagy sem, a következõ menstruációig magasan marad. Babára ebbõl sajnos nem lehet következtetni...
A peteérés után emelkedik a hõ, akkor fönt is marad, és csak akkor esik le amikor megjön, vagy elõtt 1 nappal. Ha megtörténik a terhesség, akkor a hõ fent marad egészen a terhesség végéig. Úgyhogy nem lehet abból megmondani hogy terhes vagy ha megemelkedett a hõd. Szia

Peteeres utan hany nappal mututja ki a teszt a terhesseget?

Legjobb válasz: 14 nappal késõbb legelõször. 21 nappal késõbb pedig már szinte 99%-os valósággal ad eredményt.

14 nappal késõbb legelõször. 21 nappal késõbb pedig már szinte 99%-os valósággal ad eredményt.
Igen, nekem a ciklus 28+1. napján már kimutatta. A 24-en még nem, akkor is már próbáltam:-)
A kérdező hozzászólása: Koszi

Peteérés után hány nappal van beágyazódás?

Legjobb válasz: Szia. Rendszerint 7-10 napra.Tehát mensi elõtt 4-7 nappal.De persze itt is láttam már extrém eseteket.

Szia. Rendszerint 7-10 napra.Tehát mensi elõtt 4-7 nappal.De persze itt is láttam már extrém eseteket.
nekem 5 nap volt hasszurka!

Peteérés után hány nappal kell emelkednie az ébredési hőnek?

2 napja volt peteérésem, akkor ovuteszt is igazolta és a h? is 36,5 volt ami kevesebb az el?tte lév?khöz képest, tegnap 36,8 , ma pedig 36,6 volt az ébredési h?.

Legjobb válasz: Szia! Egy szakkönyvben ez áll: a tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon, tehát a hõmérséklet görbéjének közvetlenül az emelkedés elötti napján szokott bekövetkezni.

Szia! Egy szakkönyvben ez áll: a tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon, tehát a hõmérséklet görbéjének közvetlenül az emelkedés elötti napján szokott bekövetkezni.

Peteérés után hány nappal reped meg a tüsző?

Legjobb válasz: A tüszõ petefészekbõl való kilökõdése után 24-36 órával reped meg. A petesejt ezután 12-24 óráig megtermékenyíthetõ.

A tüszõ petefészekbõl való kilökõdése után 24-36 órával reped meg. A petesejt ezután 12-24 óráig megtermékenyíthetõ.

Peteérés utan hany nappal emelkedik a ho?

Legjobb válasz: Másnap! Ha megreped a tüszõ, akkor folyadék szabadul ki, azért esik a hõ. Tehát akkor történik meg a t.repedés és másnap indul el felfelé a hõ!

Másnap! Ha megreped a tüszõ, akkor folyadék szabadul ki, azért esik a hõ. Tehát akkor történik meg a t.repedés és másnap indul el felfelé a hõ!
18
A kérdező hozzászólása: Nem 16?
én is 18-at tudok... az már nem tekinthetõ normál luteális fázisnak, 16 még normális, azután simán megjöhet. nekem már volt ilyen...
http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml lap alja felé Terhes vagy nem terhes? ig kezdõdik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!