Találatok a következő kifejezésre: Peteérés lehet alatt is (4 db)

Peteérés lehet menses alatt is?

Elég rendszertelen a mensesem...van hogy 20 napos a ciklusom, van hogy 44 nap. Termékenység kalkulátorral számolva menses napjaira is esnek a termékeny napok. Fél éve hagytam abba a gyógyszert. Lehet, hogy nincs is peteérésem?

Legjobb válasz: Én a helyedben tuti vennék ovu-tesztet, vagy mikroszkópot. Azzal kiderülne, hogy van-e, és mikor van peteérésed. Ha babát akarsz, érdemes beruházni rá! Egyébként elõfordulhat PÉ mensi alatt is, de borzasztó ritka.

Én a helyedben tuti vennék ovu-tesztet, vagy mikroszkópot. Azzal kiderülne, hogy van-e, és mikor van peteérésed. Ha babát akarsz, érdemes beruházni rá! Egyébként elõfordulhat PÉ mensi alatt is, de borzasztó ritka.
Szia! Én is hallottam olyan esetrõl, hogy mensi alatt volt peteérése valakinek. Hõmérõzéssel probálkoztál már? Az ovu teszt szerintem is jó megoldás lehet. UH-val is kiderithetõ a dolog.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem volt peteérésem...sajnos pcos-t állapítottak meg nálam.

Cerazette szedése alatt is lehet érezni a peteérést?

Olyanra gondolok, mint pl. szurkálás a petefészekben.

Legjobb válasz: Az nem fogamzásgátló? Mert akkor nem lehet peteérés.

Az nem fogamzásgátló? Mert akkor nem lehet peteérés.
jól irta az elõzö a cerazett egy szoptatás alatt szedhetõ gyenge fog. gátló és nincs mellette peteérés nincs is megszakitásos vérzés. nekem a doki azt mondta hogy ne hagyjak szünetet közte de nem vált be ezért nem szedtem sokáig. biztosan nincs peteérés igy tünetek se.
A kérdező hozzászólása: Én azt olvastam a tájékoztatón, hogy a peteérést nem gátolja meg.
Akkor hogy nem leszel terhes?
A kérdező hozzászólása: De én érzek ilyet. Akkor az mitõl lehet? Rózsaszín folyásom is volt 2 napig, ma meg a szurkálást éreztem. Rendesen szedem a gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, tiszta hülye vagyok, most olvastam el figyelmesebben, tényleg meggátolja. De akkor miért érzem????
hibaszázalék mindig van a rózsaszinezés és a tüneteid szerint valószinü hogy neked nem jött be és a szines folyás a beágyazódást jelzi. szerintem védekezzetek manuálisan -óvszerrel- és egy hét múlva tesztelj mert babagyanús. egyik tabletta se ad 100%-os védelmet. elég hogy hasmenésed van vagy szedsz antibiotikumot máris hatását veszti. ha van orvosod feltétlenül kérd ki a véleményét mert ha babát vársz a gyógyszerrel le kell állni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Én most nagyon megrémültem :( Nem terveztem több babát, fõleg gyógyszer mellett nem...

Terhesség alatt is lehet tojásfehérje állagú folyás? Olyan, mint amikor peteérés van? Vagy ez kizárt?

Legjobb válasz: Szia, nem tudom a választ, de azt igen, hogy nekem mielõtt megjön a mensim szokott ismét tojásfehérjés nyákom lenni, ugyan olyan mint pé-kor, majd két napra rá vizes lesz és utána megjön.

Szia, nem tudom a választ, de azt igen, hogy nekem mielõtt megjön a mensim szokott ismét tojásfehérjés nyákom lenni, ugyan olyan mint pé-kor, majd két napra rá vizes lesz és utána megjön.
IGEN. Nekem végig, az egész terhesség alatt olyan volt....és a barátnõmnek is :)

Lehet mensi alatt és most is peteérésem? Légyszíves nézzétek meg a görbémet, mert én már nem értem. Most lesz csak peteérésem?

A melleim a ciklus 4. napjától fájnak, pedig mindig csak peteérés után szoktak.

Legjobb válasz: Szerintem, 9-10. én volt ovulációd...

Szerintem, 9-10. én volt ovulációd...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!