Találatok a következő kifejezésre: Peteérés környékén hőm (5 db)

Ennyire leeshet még a hőm a 9. dpo-n? És mi az a nagy ugrálás peteérés környékén? Miért esett le kétszer is ilyen nagyon?

Másnál is láttam, hogy kétszer is leesik, miért van ez?

Legjobb válasz: Ez a jó link: :P http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c41aa062efd622da7a316f..

A kérdező hozzászólása: Ez a jó link: :P http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c41aa062efd622da7a316f..
Nagyon különbözõ idõpontokban méred a hõdet, kihagysz napokat, és még ha volt is ovulációd, ez a görbe így sajnos nem kiértékelhetõ.
Egyetértek. Ahhoz, hogy értékelhetõ görbéd legyen, legalább megközelítõleg azonos idõpontokban kellene mérned. kb. 5 perces eltérésekkel (de a legjobb, ha mindig pont akkor méred) Ez alapján nem lehet megállapítani, hogy mitõl annyi, amennyi. Ez lehet attól, hogy éberebben alszol közvetlenül ébredés elõtt, és sokat mocorogsz. (és ez csak egy sarkított példa) A petefészek szurkálás lehet az ovu jele, ahogy a tojásfehérjeszerû nyák is.

Számít az valamit, hogy a peteérés környékén az alaphő alá csak 1 tized fokkal esik a hőm? Aztán megy fel rendesen. Teherbe lehet így esni?

Másnak az alaph? alá esik több tizedet is, nekem nem. Bár az én alaph?m 36.7-36.8 szokott lenni.

Legjobb válasz: Az nem fontos, hogy sokat essen, csak hogy rendesen felmenjen, és ott is maradjon tartósan.

Az nem fontos, hogy sokat essen, csak hogy rendesen felmenjen, és ott is maradjon tartósan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez jó hír.
lehet hogy leesik, de nehéz elkapni, mert a tüszörepedés álltalában hajnalban van vagy éjjel, ha elindul felfelé a höd akkor megvolt a tüszörepedés.

Peteérés környékén a hőm lecsökkent. Ilyenkor kell a babáért gyúrni?

Aggódom hogy ez mégsem pé.

Legjobb válasz: Ha az LH teszt tegnap volt a legerõsebb, akkor tegnap kellett volna már akcióznotok. Nekünk így jött össze az elsõ, de belõle is angyal lett. Most viszont minden segédeszköz nélkül itta következõ baba.

Ha az LH teszt tegnap volt a legerõsebb, akkor tegnap kellett volna már akcióznotok. Nekünk így jött össze az elsõ, de belõle is angyal lett. Most viszont minden segédeszköz nélkül itta következõ baba.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom hogy neked is angyalkád lett :( Tegnap volt akció. :) Kétnaponta gyúrunk remélem elég :) )))
Na az jóóóó! Akkor minden oké, nektek is lesz babátok, majd meglátod! Nekem a mikroszkóp egyáltalán nem jött be, viszont az LH teszt tuti volt. Ha kaptad a gyógyszert és volt peteérésed is, akkor minden esély meg van a babára. Drukkolok nektek!
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy volt. Épp ez a para tárgya. :(, mert az lh halványan poz, és a nagy könyv szerint akkor van LH csúcs ha egyformán erõs mind a két csík. MOst erõsödött, de a minimikroszkóp szerint nincs pé. A 12-ik napomon volt páfrányos a mikroszkóp, az LH akkor full nega volt. Én már nem tudok abszolut kiigazodni. A dokim most nem nézi meg (napi egy clostit szedtem)a pé-met, majd a köv.ciklusban. Nem értem miért esett le ennyire a hõm.
A mikroszkóp nekem össze-vissza mutatott mindent. Amikor az LH pozitív volt a mikroszkóp meg semmit nem mutatott. Na ehhez képest lett a baba. Én ezek után nem használtam a mikroszkópot. Mondjuk nem volt már rá szükség sem. Az Lh tesztnek higgyél az biztosabb.
Ja! -és ne idegeld magad jönni fog az a baba! Ne akard görcsösen, csak szeressétek egymást és kész. Nem tudsz se többet, se kevesebbet tenni érte.
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedves vagy köszönöm szépen a biztató szavakat! :) Igen, próbálok úgy állni a dolgokhoz hogy ne idegeljem magam, meg ne akarjam görcsösen. Végül is úgy érzem majd lesz ahogy lesz, a két babóm is olyan hónapban jött össze hogy nem is gondoltam volna. Inkább az az egészséges izgalom kerített hatalmába.

Mikor van peteérésem? Mikor csinálhatok ovu tesztet? Ovu környékén hogyan alakul a hőm?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ba2fccb76de2a7c9ffed3f..

Utalhat ez terhességre? Ma van a 26. napom, és reggel óta erősen szurkál a jobb petefészek(? ) környékén. A hőm fent van 36, 9 (peteérés előtt 36, 6 szokott lenni).

Mensi el?tt görcsölni szoktam, az jelzi, hogy meg fog jönni. Viszont ilyen szurkálást ezen a tájékon még sohasem éreztem.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem gratulálok! Nekem is így kezdõdött, de ha túl nagyon szeretnéd akkor lehet csak az miatt érzed.(álterhesség) Kb 3-4 nap múlva a terhességi tesz kimutatja, mert az orvos csak 2-3hét múlva láthatja.De ha poz., akkor irány a doki!!! Én most kezdtem a 9. hetet. Szia!!

Szia! Szerintem gratulálok! Nekem is így kezdõdött, de ha túl nagyon szeretnéd akkor lehet csak az miatt érzed.(álterhesség) Kb 3-4 nap múlva a terhességi tesz kimutatja, mert az orvos csak 2-3hét múlva láthatja.De ha poz., akkor irány a doki!!! Én most kezdtem a 9. hetet. Szia!!
Ja és majd elfelejtettem !! Már most kezdd el szedni az Elevitet, annak az osszetétele kicsit jobb mint a Gravida.
Szerintem is lassan gratulálhatunk. :) Amúgy én meg pont azt hallottam, hogy a Gravidia modernebb, mint az Elevit, és a Gravidiában van jód is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elevitet szedek már több hónapja, nekem az "segít". :) Viszont most elkezdtem cseppekben barnázni... akkor gondolom ez azt jelenti, hogy meg fog jönni?????? :(((( (A múlt hónapban fél napig volt vérzés, utána 2 napig kis barnázás, 1 hét múlva teszteltem, ami negatív lett.) Nem tudom mit csináljak...
Sajnos én is voltam már hasonló helyzetben..a szurkálást is éreztem, a hõm is fennt maradt egészen a menstruáció napjáig..nem lett baba. Elõzõ hónapban a 26. naptól két napig volt barnázás majd megjött rendesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!