Találatok a következő kifejezésre: Peteérés idején ha (12 db)

Ha nincs peteérés, attól még van középidős fájdalom a peteérés idején?

Legjobb válasz: Nem hinném. A középidõs fájdalmat a tüszõrepedés okozza: a cseresznye méretûre megnõtt tüszõbõl robbanásszerûen kiszabadul a pete, és elindul a petevezeték felé. Peteérés egyébként van: menszesz elsõ napjától tüszõrepedésig. Ez ugyanis egy hosszabb folyamat, kb két hetet vesz igénybe.

Nem hinném. A középidõs fájdalmat a tüszõrepedés okozza: a cseresznye méretûre megnõtt tüszõbõl robbanásszerûen kiszabadul a pete, és elindul a petevezeték felé. Peteérés egyébként van: menszesz elsõ napjától tüszõrepedésig. Ez ugyanis egy hosszabb folyamat, kb két hetet vesz igénybe.
A kérdező hozzászólása: azért kérdezem, mert nekem 33 napos cilkusaim vannak, és mivel dolgozunk egy jó ideje a második babán, ovulációs teszteket végzek már egy jó ideje. eddig volt is peteérésem minden hónapban, fájdalmam nem, vagy minimális szokott lenni. A tesztelést mindig a ciklus 16. napján kezdem. Most is úgy kezdtem, peteérést nem mutatott, viszont kb. abban az idõben (pár nappal késõbb) elkezdtek fájni a petefészkeim (nem fáztam fel, cisztám sincs, 3 hete nézte pont a doki rutinvizsgálaton) és ez ma is így van. Azóta is folyamatosan fáj, ma reggel pedig hányingerrel ébredtem. Nem akarom bebeszélni magamnak a terhességet, ezért érdekel, hogy esetleg lehet-e ez mástól is.
A kérdező hozzászólása: bocs, természetesen én is az ovulációt értem peteérés alatt, rosszul fogalmaztam.
33 napos ciklusnál a tüszõrepedés a 33-12=21. ciklusnap és a 33-16=17. ciklusnap között van valamikor. A ciklus elsõ fele akármilyen hosszú lehet ugyanis, de a második fele (a follikuláris szakasz) 12-16 napos, és egy nõnél álatlában állandó hosszúságú. (Nekem pl mindig 12 nap.) Remélem, segítettem valamicskét. Ez stimmel az ovulációs fájdalmak idõpontjával?
És persze én is elírtam. :-( A ciklus második felét ugyanis luteális szakasznak hívják, nem follikulárisnak. Bocs.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én is tudom. Nekem 2-án kellett volna repednie a tüszõnek. De abszolút nincs lh szint emelkedés, pedig mindig napokig emelkedik, mielõtt pozitív lesz a teszt. Ha most kezdene emelkedni, vagy közeledne a tüszõrepedés, akkor kb. 40 napos lenne ez a ciklus, holott nekem rendszeresen jön meg 33 napra, sosem változik.
A kérdező hozzászólása: a luteális szakasz nekem is állandó egyébként, 13 nap. Most a ciklusom 23. napján tartok. Kb. 3-4 napja rendszeresen fáj a hasam (mindjárt megjön érzés). De A 16. naptól mérve peteérésem nem volt. Se az ovulációs teszttel nézve, sem a Billings módszerrel (nyákvizsgálat). A ciklus 14-15 napján viszont több volt a nyák és tojásfehérjés, de akkor ugye még nem teszteltem, így nem tudom, volt-e valami. Ezért érdekel, hogy ez a fajta fájdalom ilyen esetben mitõl lehet?
A hõdet nem méred? Abból tudni lehetne, hogy épp hol jársz a ciklusodban.
Én mindig a fájdalomból tudom 100%-ra, hogy mikor van a tüszõrepedésem, mert a hõm csak lassan megy fel, az lh tesztbõl csak a dm-s vált be, amit netrõl rendeltem az mindig negatív volt. Régen (amikor még nem akartam babát és nem szedtem fogigátlót) akkor is mindig fájt, bár eleinte nem tudtam mi az, de aztán rájöttem .:-)

Normális dolog, ha a peteérés idején olyan tüneteket érzek, mint menstruáció előtt?

Id?nként görcsöl a hasam,fáradékonyabb vagyok,megn?tt az étvágyam,feszül a mellem,puffad a hasam. Lehet ez a cickafarkf? tea miatt? Ti is éreztek ilyenkor hasonlókat?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk ez a harmadik hónap,hogy próbálkozunk. Két hónapja teázom,és most erõsebben éreztem a tüneteket,mint korábban. Bízom benne,hogy a peteérést jelzik. A peteérést csak a mikroszkóppal nézem,ami ugye elég csalóka,úgyhogy próbálom a testem tüneteit figyelni,és kétnaponta összebújunk,hátha sikerrel járunk. Ti régóta szeretnétek babát?

A kérdező hozzászólása: Szia! Nekünk ez a harmadik hónap, hogy próbálkozunk. Két hónapja teázom, és most erõsebben éreztem a tüneteket, mint korábban. Bízom benne, hogy a peteérést jelzik. A peteérést csak a mikroszkóppal nézem, ami ugye elég csalóka, úgyhogy próbálom a testem tüneteit figyelni, és kétnaponta összebújunk, hátha sikerrel járunk. Ti régóta szeretnétek babát?
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkolást! :) ) Szerinted akkor is érezném ezeket a tüneteket, ha nem lenne peteérésem? Én is szorítok nektek!!!!!!
Szia. Az alattad levõ kérdezõ vagyok, én is hasonló tüneteket észlelek. Nem tudom mitõl lehet, remélem hogy a pé-tõl! Mindenesetre együtt vagyunk amikor csak tehetjük. Ti mióta próbálkoztok?
Már 8 hónapja próbálkozunk, egy vetéléssel a hátam mögött. Drukkolok nagyon hogy sikerüljön! És hogy legyen pé!!! :D
:) azt sajna nem tudom hogy akkor is éreznénk-e ezt amikor nincs pé. De bízom benne hogy lesz. :) Majd írj hogy mi újság. Hõdet szoktad mérni?
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam mérni. De szerintem a teázást is abbahagyom a következõ hónaptól, meg a mikroszkópozást is. Csak a vitamint szedem majd. Nem szeretnék túlzottan erre koncentrálni, bízom benne hogy lazábban elõbb összejön...

Ha szedek fogamzásgátlót és a peteérésem idején vagyunk, akkor is véd biztonságosan a tabletta?

Sziasztok! Lyndinette 20-at szedek és a 2. levél felénél járok és most holnap van a peteérésem elvileg. Olvastam olyat, h a gyógyszer megakadályozza a peteérést... Csak kíváncsi lennék, hogy ilyenkor is tuti e a tabletta!? :)

Legjobb válasz: Szia! Igen! Pont ez a lényeg, hogy a tabi megakadályozza a peteérést, ezért véd. Ezen alapszik a védelem.... Ha már 1,5 levelet beszedtél, akkor pedig fõleg nincs semmi félni valód! :)

Szia! Igen! Pont ez a lényeg, hogy a tabi megakadályozza a peteérést, ezért véd. Ezen alapszik a védelem.... Ha már 1, 5 levelet beszedtél, akkor pedig fõleg nincs semmi félni valód! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen a választ, megnyugtattál :)
Hát menzesz vagy terhesség. 50-50 %
Mikor terhes lettem, a tüszõrepedés utáni 10. napon kezdtem érezni a mensi-szerû fájdalmat.

Peteérés idején normális, ha puffadok?

A napokban van (volt) peteérésem, és már nagyon zavaró, h. egyfolytában pukkad a hasam (meg görcsölget is), meg sokat pukizok (bocsi). Ez lehet a peteérést?l?

Legjobb válasz: Valamennyire normális,de lehet,hogy neked már valami emésztési problémád van! Espumisan és Emésztést elõsegítõ tea (DM-es) esetleg segíthet. Ha nem,akkor menjél gasztroenterológushoz!

Valamennyire normális, de lehet, hogy neked már valami emésztési problémád van! Espumisan és Emésztést elõsegítõ tea (DM-es) esetleg segíthet. Ha nem, akkor menjél gasztroenterológushoz!
A kérdező hozzászólása: oké, de miért pont csak a peteérés alatt, 1-2 napig van ez? az emésztésemnek nem hinném, h. baja van, ugyanúgy járok wc-re, mint máskor.
Ha tényleg csak peteérésnél van, akkor valószínûleg ez az oka.Attól még a tea és az Espumsan segíteni fog, hidd el.Jobbulást!
Én is a középidõtõl egészen a mensesig puffadok minden ciklusban, de nem tudom mitõl.
Szia ez nálam is igy van és peteéréskor nagyon szurkál a petefészkem de szerintem ez a vele jároja!

Ha a vérzés nem 3-6 napig tart hanem 8-11 ez befolyásolja a peteérés idejét?

Legjobb válasz: Szia! Normálisnak az mondható, ami 5-8 napig között mozog. Ami alatta 3-4 nap, vagy felette 9-..., ennek már hormoningadozás, esetleg cikluszavar lehet a hátterében. Lehet, jobban járnál egy teljes vérképpel, hormonvizsgálattal, hiszen így minden megállapítható és fény derül a problémádra. Szóval, tessék felkeresni az orvost! Remélem mihamarább lesz eredmény.

Szia! Normálisnak az mondható, ami 5-8 napig között mozog. Ami alatta 3-4 nap, vagy felette 9-..., ennek már hormoningadozás, esetleg cikluszavar lehet a hátterében. Lehet, jobban járnál egy teljes vérképpel, hormonvizsgálattal, hiszen így minden megállapítható és fény derül a problémádra. Szóval, tessék felkeresni az orvost! Remélem mihamarább lesz eredmény.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Voltam orvosnál kivizsgált. PCOS vagyok szedem a gyógyszert de ennek ellenére maradt 8-11 napig tartó vérzés.Az elsõ 2 nap nagyon gyenge utána 4 nap közepes ha ép 8 napig tart a másik 2 nap is gyenge vérzésileg ha 11 nap akkor van erõs vérzés is 2-3 napig. Ehez hozzá tartozik, hogy álltalában 35-40 naposak a ciklusaim. Ezért gondoltam, hogy mivel nem 5 napig tart hanem jóval tovább ezért tolodik a pé.
Örülök, hogy válaszoltál. Annak viszont nem, amit írtál. Remélem mihamarább javul a helyzet és hamarosan másról fogsz írni! ;) Puszi
30% a statisztikák szerint
Ez attól függ, mennyire vagytok termékenyek. Nekünk mindkét babánk azonnal összejött. Sõt volt egy "balesetünk" is ovu. idején, csak õ nem maradt velünk... Mi ha egymásra pislogunk, abból gyerek lesz. Mások meg éveket küzdenek ovu. idején, és mégsem jön össze, csak évek múltán, pedig elvileg mindketten egészségesek...
50-50. Vagy sikerül, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Válaszokat köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Nem kell bunkóskodni!
jézusom. úgy érti, hogyha nem akartok babát, akkor ne csináljátok SEMMIKOR SEM védekezés nélkül. így érti.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, hogy jobb nem kockáztatni?
Egy pár havonta 3 napot termékeny. Jobb nem kockáztatni. Nekünk mind a 2 gyerek elsõre összejött.
nekem 1 év volt... gyertyaállásba szeretkezés után hogy mindenki jó irányba ússzon... röhejesen nézhettem ki... attól függ magas e a méhszáj vagy van e valami problémátok.
5 ször voltam terhes, mind elsõre sikerült, tehát nálunk 100 % h össze jön....ne kockáztass!!!

Ha peteérés idején vagyunk együtt megszakítással mennyi az esélye hogy teherbe essek? A férjemmel januártól akarunk nekilátni (újra) a babaprojektnek, így most csak megszakítással vagyunk együtt.

Szeretnénk babát, csak a vetélésem után (4 hónapja) inkább így "védekeztünk" a biztonság kedvéért. De én azért már nem bánnám ha így is összejönne, hisz egy hónap már ide-vagy oda nem számít. Eddig a félid?t kerültük, de most többször is voltunk így együtt.

Legjobb válasz: Mi is így szoktunk együttlenni a párommal, eddig még nem lett baba,de szerintem ez nem jelent semmit, valamennyi esély lehet rá azért, hogy teherbe esel.

Mi is így szoktunk együttlenni a párommal, eddig még nem lett baba, de szerintem ez nem jelent semmit, valamennyi esély lehet rá azért, hogy teherbe esel.
szia mi is több mint egy évig védekeztünk így nem let tbaba, mi is jan tól akartunk s lett is aztán egybõl...sok sikert

Ha peteérés idején mindennap szexelek az jo?

mert már mindenfélét halottam hogy jo . meg hogy nemjo aztis. most nemtudom. de ha mindennap akkor azért agodom hogy mivan ha nemjo mindennap a sparma miatt ,de ha meg 2 naponta akkor meg azért hogy lehet hogy lemaradtam a peteérésr?l. clostit szedek .vagyis szedtem szoval kicsit izgulok hogy most sikerül e mert m,ár 18 honapja probálkozunk és már lelekileg nemtudom meddig birom ha most sem sikerül

Legjobb válasz: Mi mindennap probalkoztunk es bejott!Nem teljesen igaz a sperma dolog,igaz hogy kevesebb lessz mar a 3dik nap uatan..de attol ugyan olyan egeszseges sperma kerulhet be..

Mi mindennap probalkoztunk es bejott!Nem teljesen igaz a sperma dolog, igaz hogy kevesebb lessz mar a 3dik nap uatan..de attol ugyan olyan egeszseges sperma kerulhet be..

Akinek nem voltak peteérés, megtermékenyülés, beágyazódás idején tünetei, milyen a hőgörbéje? Minek köszönhető, ha nincsenek tünetek?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, én nagyon profin mértem már az elsõ terhességemnél is meg figyeltem a nyákot, lh teszteztem meg minden ilyesmi és semmit nem mutatott! A görbém összevissza cikkcakkos volt és mégis volt peteérésem majd két terhességem is... úgyhogy én kicsit kételkedem is ebben, szóval elhiszem h van aki ilyen tipikusan mûködik hogy ovuláció elõtt hõesés majd magasan marad stb. de az sem igaz h akinek nem látható ilyen annak TUTI nincs peteérése és esélytelen a babára.

Hát nem tudom, én nagyon profin mértem már az elsõ terhességemnél is meg figyeltem a nyákot, lh teszteztem meg minden ilyesmi és semmit nem mutatott! A görbém összevissza cikkcakkos volt és mégis volt peteérésem majd két terhességem is... úgyhogy én kicsit kételkedem is ebben, szóval elhiszem h van aki ilyen tipikusan mûködik hogy ovuláció elõtt hõesés majd magasan marad stb. de az sem igaz h akinek nem látható ilyen annak TUTI nincs peteérése és esélytelen a babára.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c806f244d3cdea48a30052.. Nekem sosem volt semmi tünetem, így nem is tudtam mikor van peteérésem, mikor nincs.A lényeg a baba a pocimban:-))
Nekem ugrott eggyet peteéréskor, akkor is akcióztunk, aztán 10-12 nap múlva ujra ugrott a hõm , de visszaállt, majd felment, és ott is maradtt.a mensim késett, majd teszteltem és itt a babó a hasamban 14. hetet kezdtem meg vele.Sok sikert!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!