Találatok a következő kifejezésre: Peteérés előtt olyan hogy (5 db)

Peteérés előtt lehet olyan hogy a hőmérséklet egészen két napig lent legyen? Vagy ez nem is pé?

http://ciklus.hu/images/diagramok/2b11208c37aa0f2f60eb8fef8a..

Legjobb válasz: Peteérés elõtt a hõmérséklet általában leesik, aztán hirtelen(mikor megtörtént a pé.) felugrik. Az LH teszt nálam nem jött be. Mindig pozitív volt:) Sok sikert!

Peteérés elõtt a hõmérséklet általában leesik, aztán hirtelen(mikor megtörtént a pé.) felugrik. Az LH teszt nálam nem jött be. Mindig pozitív volt:) Sok sikert!

Hasszúrka beágyazódás jele lehet? Peteérés óta hol gyengébben, hol erősebben érzem. Tegnap előtt olyan erős volt, hogy szinte minden levegővételnél szúrt a méhem egy órán át.

Tapasztalt valaki hasonlót? Baba volt?

Legjobb válasz: Ne haragudj,hogy írok,és nem tudok segíteni,de nagyon érdekel ez a kérdés! Hát nekem is múlthéten volt p.é-em,és már két napja szúrkál a hasam köldök alatt,de nem pont középpen,meg legalul mintha keresztbe átnyilalna! Lehet csak felfáztam,mert még csak a 23. napon vagyok,bár pisilni nem kell többet,mint eddig! Kicsit korai lenne a tünet a 23. ciklusnapon,nem? Bár a mellbimbóm ég,nem kicsit,és körülötte fáj,ha picit megnyomom (mell önvizsgálata,nem poénból nyomkodom)! De ez lehet a hidegtõl is! Nem érzem úgy,hogy baba lenne a dologban! Neked van más tünet?

Ne haragudj, hogy írok, és nem tudok segíteni, de nagyon érdekel ez a kérdés! Hát nekem is múlthéten volt p.é-em, és már két napja szúrkál a hasam köldök alatt, de nem pont középpen, meg legalul mintha keresztbe átnyilalna! Lehet csak felfáztam, mert még csak a 23. napon vagyok, bár pisilni nem kell többet, mint eddig! Kicsit korai lenne a tünet a 23. ciklusnapon, nem? Bár a mellbimbóm ég, nem kicsit, és körülötte fáj, ha picit megnyomom (mell önvizsgálata, nem poénból nyomkodom)! De ez lehet a hidegtõl is! Nem érzem úgy, hogy baba lenne a dologban! Neked van más tünet?
Én nem éreztem ilyesmit, pici barnás vérzésem volt abban a ciklusban, mikor lett a baba. Peteérés óta semmiképp nem a beágyazódás jele, esetleg a tegnapi talán, de az is attól függ, hogy hol jársz most a ciklusban. Abszolút jóindulatúan mondom, tényleg nem bántásból, hogy szerintem ennyire ne figyeld magad, mert bedilizel.
Nekem a 4. próbálkozós hónapban sikerült teherbe esni. Az elsõ 3-ban mindig éreztem hasszurkát, de mindig meg is jött. Amikor valóban terhes lettem, ilyet nem éreztem, csak mellfeszülést és alhasi tájékon olyan fura bizsergést. Ezeket is csak nemvárt elött 1 nappal. Szóval sztem nem szabad ilyenekbe megkapaszkodni, ne haragudj, hogy ezt írom, de persze ettõl függetlenül sikerülehetett is:) Mindenkinél más, de a tapasztalatom az, hogy általában nincs is beágyazódásos tünet.
Én nekem volt, elég erõsen peteérés után 1 héttel, hol jobb hol baloldalon, volt hogy leültem és beleszúrt, nekem baba lett belõle, drukkolok!!!!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :)
A kérdező hozzászólása: Csak mert már 2 hónap alatt is ugyan akkor éreztem
Igen. Lehet. Sõt, mensi alatt is lehet. Te érzed, esetleg ovu teszttel egyszer-kétszer ellenõrizheted is. Meglehet, hogy ekkor van.

Létezik olyan, hogy peteérés előtt 3 nappal vagyunk együtt, s sikerült a baba?

Ma vagyok a peteérés utáni 15. napon, s még egy fél tizedfokot emelkedett is a h?m!

Legjobb válasz: Hûûû! :):):) Köszönöm szépen, most nagyon megölelnélek, ha itt lennél! :) Szép napot!

A kérdező hozzászólása: Hûûû! :) :) :) Köszönöm szépen, most nagyon megölelnélek, ha itt lennél! :) Szép napot!
Persze létezik! A hímivarsejtek néha 4-5 napig is életképesek maradnak a szervezetedben és várják az éret petét! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
Szia! Nézd meg ezt az oldalt, itt sok olyan példa van, ahol 3, 4, 5 sõt 6 nappala pé elött voltak együtt mégis baba lett: http://babatervezok.otthona.net/szerencses.shtml Keresztlányom is 4 nappal pé elött jött össze.
Második vagyok:) Örülök, hogy örülsz:) Az az oldal nagyon jó, nekem is nagyon sokat segít. Pláne, most nyugtatott meg, hogy ingadozik a hõm.

Ha missed ab előtt "mintaszerűek" voltak a ciklusaim, ugye számíthatok rá, hogy visszaáll? És érezni fogom a peteérést is? Lehet olyan a szervezetem, mint a műtét előtt?

Legjobb válasz: Simán visszaállhat. Nekem nem volt ugyan mûtét, de spontán vetélés után, ugyanolyan szép ciklusaim voltak mint elõtte, kicsit még pontosabb is lett.

Simán visszaállhat. Nekem nem volt ugyan mûtét, de spontán vetélés után, ugyanolyan szép ciklusaim voltak mint elõtte, kicsit még pontosabb is lett.
Persze, a mûtét nem befolyásolja a hormonmûkõdésed.
Igen! Biztosan idõ kell a szervezetednek, de visszaáll! Nekem kb azóta lett mintaszerû a ciklusom, és a peteérést is érzem! Nem tudom hogy a terhesség vagy a küret, de a kettõ együtt így hat, az tuti. Nekem spontán vetélésem volt, és nem kellett mûtéti befejezés szerencsére, mert nagyon pici volt, viszont ezt megelõzõen több hónappal volt egy méhszájseb mûtétem, amikor ki is kapartak (eü. kaparás) hogy felfrissüljön a nyálkahártya, és hátha könnyebben esek teherbe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!