Találatok a következő kifejezésre: Peteérés előtt olyan (16 db)

Normális dolog, ha a peteérés idején olyan tüneteket érzek, mint menstruáció előtt?

Id?nként görcsöl a hasam,fáradékonyabb vagyok,megn?tt az étvágyam,feszül a mellem,puffad a hasam. Lehet ez a cickafarkf? tea miatt? Ti is éreztek ilyenkor hasonlókat?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk ez a harmadik hónap,hogy próbálkozunk. Két hónapja teázom,és most erõsebben éreztem a tüneteket,mint korábban. Bízom benne,hogy a peteérést jelzik. A peteérést csak a mikroszkóppal nézem,ami ugye elég csalóka,úgyhogy próbálom a testem tüneteit figyelni,és kétnaponta összebújunk,hátha sikerrel járunk. Ti régóta szeretnétek babát?

A kérdező hozzászólása: Szia! Nekünk ez a harmadik hónap, hogy próbálkozunk. Két hónapja teázom, és most erõsebben éreztem a tüneteket, mint korábban. Bízom benne, hogy a peteérést jelzik. A peteérést csak a mikroszkóppal nézem, ami ugye elég csalóka, úgyhogy próbálom a testem tüneteit figyelni, és kétnaponta összebújunk, hátha sikerrel járunk. Ti régóta szeretnétek babát?
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkolást! :) ) Szerinted akkor is érezném ezeket a tüneteket, ha nem lenne peteérésem? Én is szorítok nektek!!!!!!
Szia. Az alattad levõ kérdezõ vagyok, én is hasonló tüneteket észlelek. Nem tudom mitõl lehet, remélem hogy a pé-tõl! Mindenesetre együtt vagyunk amikor csak tehetjük. Ti mióta próbálkoztok?
Már 8 hónapja próbálkozunk, egy vetéléssel a hátam mögött. Drukkolok nagyon hogy sikerüljön! És hogy legyen pé!!! :D
:) azt sajna nem tudom hogy akkor is éreznénk-e ezt amikor nincs pé. De bízom benne hogy lesz. :) Majd írj hogy mi újság. Hõdet szoktad mérni?
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam mérni. De szerintem a teázást is abbahagyom a következõ hónaptól, meg a mikroszkópozást is. Csak a vitamint szedem majd. Nem szeretnék túlzottan erre koncentrálni, bízom benne hogy lazábban elõbb összejön...

Peteérés előtt lehet olyan hogy a hőmérséklet egészen két napig lent legyen? Vagy ez nem is pé?

http://ciklus.hu/images/diagramok/2b11208c37aa0f2f60eb8fef8a..

Legjobb válasz: Peteérés elõtt a hõmérséklet általában leesik, aztán hirtelen(mikor megtörtént a pé.) felugrik. Az LH teszt nálam nem jött be. Mindig pozitív volt:) Sok sikert!

Peteérés elõtt a hõmérséklet általában leesik, aztán hirtelen(mikor megtörtént a pé.) felugrik. Az LH teszt nálam nem jött be. Mindig pozitív volt:) Sok sikert!

Hasszúrka beágyazódás jele lehet? Peteérés óta hol gyengébben, hol erősebben érzem. Tegnap előtt olyan erős volt, hogy szinte minden levegővételnél szúrt a méhem egy órán át.

Tapasztalt valaki hasonlót? Baba volt?

Legjobb válasz: Ne haragudj,hogy írok,és nem tudok segíteni,de nagyon érdekel ez a kérdés! Hát nekem is múlthéten volt p.é-em,és már két napja szúrkál a hasam köldök alatt,de nem pont középpen,meg legalul mintha keresztbe átnyilalna! Lehet csak felfáztam,mert még csak a 23. napon vagyok,bár pisilni nem kell többet,mint eddig! Kicsit korai lenne a tünet a 23. ciklusnapon,nem? Bár a mellbimbóm ég,nem kicsit,és körülötte fáj,ha picit megnyomom (mell önvizsgálata,nem poénból nyomkodom)! De ez lehet a hidegtõl is! Nem érzem úgy,hogy baba lenne a dologban! Neked van más tünet?

Ne haragudj, hogy írok, és nem tudok segíteni, de nagyon érdekel ez a kérdés! Hát nekem is múlthéten volt p.é-em, és már két napja szúrkál a hasam köldök alatt, de nem pont középpen, meg legalul mintha keresztbe átnyilalna! Lehet csak felfáztam, mert még csak a 23. napon vagyok, bár pisilni nem kell többet, mint eddig! Kicsit korai lenne a tünet a 23. ciklusnapon, nem? Bár a mellbimbóm ég, nem kicsit, és körülötte fáj, ha picit megnyomom (mell önvizsgálata, nem poénból nyomkodom)! De ez lehet a hidegtõl is! Nem érzem úgy, hogy baba lenne a dologban! Neked van más tünet?
Én nem éreztem ilyesmit, pici barnás vérzésem volt abban a ciklusban, mikor lett a baba. Peteérés óta semmiképp nem a beágyazódás jele, esetleg a tegnapi talán, de az is attól függ, hogy hol jársz most a ciklusban. Abszolút jóindulatúan mondom, tényleg nem bántásból, hogy szerintem ennyire ne figyeld magad, mert bedilizel.
Nekem a 4. próbálkozós hónapban sikerült teherbe esni. Az elsõ 3-ban mindig éreztem hasszurkát, de mindig meg is jött. Amikor valóban terhes lettem, ilyet nem éreztem, csak mellfeszülést és alhasi tájékon olyan fura bizsergést. Ezeket is csak nemvárt elött 1 nappal. Szóval sztem nem szabad ilyenekbe megkapaszkodni, ne haragudj, hogy ezt írom, de persze ettõl függetlenül sikerülehetett is:) Mindenkinél más, de a tapasztalatom az, hogy általában nincs is beágyazódásos tünet.
Én nekem volt, elég erõsen peteérés után 1 héttel, hol jobb hol baloldalon, volt hogy leültem és beleszúrt, nekem baba lett belõle, drukkolok!!!!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :)
Igen, nekem azóta 9 hónapos a lányom!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!!! Akkor van remény. :D Remélem nekünk is összejött.
Nekünk is így jött össze a baba. Peteérés elõtt egy nappal teljesen optimális a teherbeeséshez.
Elvileg normális, szórakoznak a hormonok.De kérdezz meg egy orvost.
Normális. Van aki megérzi a peteérést:)

Létezik olyan, hogy peteérés előtt 3 nappal vagyunk együtt, s sikerült a baba?

Ma vagyok a peteérés utáni 15. napon, s még egy fél tizedfokot emelkedett is a h?m!

Legjobb válasz: Hûûû! :):):) Köszönöm szépen, most nagyon megölelnélek, ha itt lennél! :) Szép napot!

A kérdező hozzászólása: Hûûû! :) :) :) Köszönöm szépen, most nagyon megölelnélek, ha itt lennél! :) Szép napot!
Persze létezik! A hímivarsejtek néha 4-5 napig is életképesek maradnak a szervezetedben és várják az éret petét! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
Szia! Nézd meg ezt az oldalt, itt sok olyan példa van, ahol 3, 4, 5 sõt 6 nappala pé elött voltak együtt mégis baba lett: http://babatervezok.otthona.net/szerencses.shtml Keresztlányom is 4 nappal pé elött jött össze.
Második vagyok:) Örülök, hogy örülsz:) Az az oldal nagyon jó, nekem is nagyon sokat segít. Pláne, most nyugtatott meg, hogy ingadozik a hõm.

Mitől fájhat a méhem a peteérés előtt amikor pisilek olyan mintha ki akarna szakadni? Ez kb.2 hónapja van.

Legjobb válasz: szerintem, valami felfázás lehet, vagy abból visszamaradt valami, mert ez nem természetes, az biztos, és elég gyanús, hogy pisilésnél jön elõ... Én megnézetném magam háziorvossal is, vinnék vizeletet, és ha nincs benne semmi, akkor meg a nõdokihoz kéne menni, lehet, hogy gyulladás!

szerintem, valami felfázás lehet, vagy abból visszamaradt valami, mert ez nem természetes, az biztos, és elég gyanús, hogy pisilésnél jön elõ... Én megnézetném magam háziorvossal is, vinnék vizeletet, és ha nincs benne semmi, akkor meg a nõdokihoz kéne menni, lehet, hogy gyulladás!
Nekem méhgyulladásnál volt ilyen.
A kérdező hozzászólása: Mitõl lehet méhgyulladás? Mik a tünetei .Köszike a válaszokat

Igaz? Úgy olvastam h peteérés minden mensi előtt 12-16nappal van. Nekem ált. Késik 2-3 napot vagy hamarabb jön 2-3 nappal, de átlagosan olyan 20. /hó akkor nekem 4-8-ig van peteérésem? Bocsi a hülye kérdésért de nem értem ezt a peteérés dolgot.

Legjobb válasz: a luteális fázis hossza Í(a peteéréstõl a köv. menziig számított idõ)általában 12-16 nap. Hogy pontosan mikor van peteérésed, azt csak saccolni lehet, és hogy hány napos a luteális fázisod (12, 13 ? stb.), azt néhány módszerrel lehet közelíteni (hõmérõzés, ovu tesztek pl.) Ha tegyük fel a luteális fázisod mindig fix hosszú, és 2 nappal elõbb menstruálsz, akkor val.szeg 2 nappal korábban volt peteérésed. De amit írtál az alapján csak tippelni lehet.

a luteális fázis hossza Í(a peteéréstõl a köv. menziig számított idõ)általában 12-16 nap. Hogy pontosan mikor van peteérésed, azt csak saccolni lehet, és hogy hány napos a luteális fázisod (12, 13 ? stb.), azt néhány módszerrel lehet közelíteni (hõmérõzés, ovu tesztek pl.) Ha tegyük fel a luteális fázisod mindig fix hosszú, és 2 nappal elõbb menstruálsz, akkor val.szeg 2 nappal korábban volt peteérésed. De amit írtál az alapján csak tippelni lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Még egy buta kicsit nehéz kérdés:) Mondjuk attol eshettem teherbe 28-án? vagy 7-8án? átlagos mensim 6-7 napos.Nem tudom ez érthetõ-e?! :S
Ha 6-7 napig menstruáltál, akkor nem vagy terhes!

Ha missed ab előtt "mintaszerűek" voltak a ciklusaim, ugye számíthatok rá, hogy visszaáll? És érezni fogom a peteérést is? Lehet olyan a szervezetem, mint a műtét előtt?

Legjobb válasz: Simán visszaállhat. Nekem nem volt ugyan mûtét, de spontán vetélés után, ugyanolyan szép ciklusaim voltak mint elõtte, kicsit még pontosabb is lett.

Simán visszaállhat. Nekem nem volt ugyan mûtét, de spontán vetélés után, ugyanolyan szép ciklusaim voltak mint elõtte, kicsit még pontosabb is lett.
Persze, a mûtét nem befolyásolja a hormonmûkõdésed.
Igen! Biztosan idõ kell a szervezetednek, de visszaáll! Nekem kb azóta lett mintaszerû a ciklusom, és a peteérést is érzem! Nem tudom hogy a terhesség vagy a küret, de a kettõ együtt így hat, az tuti. Nekem spontán vetélésem volt, és nem kellett mûtéti befejezés szerencsére, mert nagyon pici volt, viszont ezt megelõzõen több hónappal volt egy méhszájseb mûtétem, amikor ki is kapartak (eü. kaparás) hogy felfrissüljön a nyálkahártya, és hátha könnyebben esek teherbe.
OLYAN NINCS!!
A kérdező hozzászólása: Csak mert hallottam már késõi peteérésrõl, csak nem tudtam, hogy az mégis mikor van...
DE VAN!!
A kérdező hozzászólása: Na most akkor van vagy nincs? :)
Nekem mindig késõi peteérésem volt, a 29 napos ciklus 22-23.napján, nem éppen a legjobb, de ez van.Kétszer voltam terhes, az elsõ sajnos nem maradt meg, a másiknál kaptam utrogestant, így rendben volt minden.Általában progeszteronhiány okozza a rövid luteélis fázist, érdemes orvossal beszélni, hogy lehessen idõben pótolni.
Lehetséges mensi elõtt 1 héttel peteérés, de az elég problémás, mert az egy hetes luterális fázis nagyon rövid a normál 14 nap helyett. 1 hét alatt még épp csak elkezdene beágyazódni a megtermékenyített petesejt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!