Találatok a következő kifejezésre: Peteérés előtt a párommal, (35 db)

Van valaki, aki peteérés előtt 4-5 nappal volt együtt a párjával, és terhes lett?

Legjobb válasz: Hat, ha peteeres elott ilyen sok nappal van valaki eggyutt a parjaval abbol aligha hiszem hogy lehet baba. A spermiumok ugyan egy ket napig meg eletkepesek odabenn, de ennyi ideig azert nem. Ha pedig arra gondolsz hogy a felido elott 4-5 nappal teherbe lehet-e esni a valaszom eggyertelmu igen. Pl. egy 28 napos ciklus eseten a peteeres altalaban a ciklus 14. napjan van,es ekkor legvaloszinubb a teherbeeses. A masodik gyerkoccel en a ciklus 10. napjan estem teherbe.

Hat, ha peteeres elott ilyen sok nappal van valaki eggyutt a parjaval abbol aligha hiszem hogy lehet baba. A spermiumok ugyan egy ket napig meg eletkepesek odabenn, de ennyi ideig azert nem. Ha pedig arra gondolsz hogy a felido elott 4-5 nappal teherbe lehet-e esni a valaszom eggyertelmu igen. Pl. egy 28 napos ciklus eseten a peteeres altalaban a ciklus 14. napjan van, es ekkor legvaloszinubb a teherbeeses. A masodik gyerkoccel en a ciklus 10. napjan estem teherbe.
Az igaz, hogy a ciklus 14. napján van, de vissza felé számolva. Pontosan, ha a mensitõl számoljuk, akkor 15. nap, és utánna 14. nap jön meg egy 28 napos ciklusban. A sperma 3 napig életképes. (Ettõl lehet egy kis eltérés.)

Mikor van peteérés? Amikor érezni a szúró feszülést a petefészekben, vagy a szúrás előtt, vagy pár nappal a szúrás után?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Én szurkálást folyamatosan érzek peteérésig, a peteéréskor viszont pár órás enyhe görcsöt, kicsit hasonlít a mensi-görcshöz. Én tudom, hogy nekem akkor van.

Én szurkálást folyamatosan érzek peteérésig, a peteéréskor viszont pár órás enyhe görcsöt, kicsit hasonlít a mensi-görcshöz. Én tudom, hogy nekem akkor van.
Szia! Nekem is feszítõ érzés, akkor szerintem növekszik a tüszõ, majd olyan mintha meg akarna jönni, és másnap elkezd emelkedni a hõmérsékletem.
Amikor tojásfehérjés folyásom van. Az utolsó ilyen tojcsis napon, vag a rákövetkezõ napon. Ovvutesztelésnél: a pozitív teszt utáni elsõ negatív napon. Hõgörbe vezetésénél: amelyik napon elkezd felfelé kúszni a hõ. http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nekem csak a szülés óta vannak ezek a tünetek félidõ környékén, elõtte sosem éreztem ilyesmit.

Ha sűrű fehér folyásom van akkor esetleg lehet baba a dologban? Jövőhéten pénteken kellene megjönnie. Elméletileg 22 én volt peteérésem.30-31 naposak a ciklusaim. A peteérés napján és előtt is együtt voltunk a párommal.

Legjobb válasz: Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.

Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszodat, és tökéletesen igazad van :) csak nagyon kattog az agyam :( és muszáj volt. hogy írjak.
Még nem is lehetsz terhes ha 2én volt peteérésed meg még sem kezdõdhetett a beágyazódás ha egyáltalán megtermékenyült a petesejt.
22én
A kérdező hozzászólása: mikor kezdõdhet a beágyazódás?
Ovu utan 7-10 nap es meg vagy 3-5 napig eltart amig beagyazodik. Nekem 19-en volt ovum, es semmit nem erzek, neha estenkent szurkal a hasam. Majd hetvegen tesztelek!:)
A kérdező hozzászólása: én megvárom amíg eljön az a nap hogy meg kéne jönnie
Legkorábban a peteérést követõ 10. napon érdemes tesztelni, de ha ki tudod várni, akkor a két hét tuti sicher.
Persze lehet, de a teszttel szerintem még legalább 1 hetet várj. Mert még úgysem mutatná ki. Mióta próbálkoztok? Görbéd nincs?
ha tényleg akkor volt peteérés akkor még csak mostanában ágyazódhat be ha megtermékenyült. A szurkálást az okozza hogy a pete kilöködése után a sárga test arra ösztökéli a szervezetet hogy a méhfalat meg vastagítsa hogy jó helye legyen a megtermékenyített petesejtnek. Kb 1 hét múlva már jeleznie kell a tesztnek.
A kérdező hozzászólása: Ez az elsõ próbálkozásunk. Nincs görbém. De nagyon szeretném, hogy sikerüljön! Köszönöm a válaszokat!

Peteérés előtt "hirtelen" leesik a hő, ekkor várható pé? Másnap pár fokot emelkedik, és az marad 4 napig, aztán megint megemelkedik.

Ez így normális? 2 hónapja figyelem a görbém, és ált a 11 - 12. napon esik le, és a 16 - 17. napon emelkedik 36,8-ig, közte stagnál 36,5-ön. Babát szeretnénk. Amikor leesett a h?m; utána két nappal (és ott 3 egymást követ? napon) volt akció. Ez így eredményes lehet?

Legjobb válasz: Hát, nem akarok hülyeséget írni,de én úgy tudom, hogy amikor leesik a hõ, a legalacsonyabb hõmérsékletû napon van peteérés. De én ebben a hõmérsékletes dolgoban nem igazán hiszek, amíg nem tudod biztosra legalább egyszer-kétszer, hogy mikor van peteérés (UH vagy LH-teszt), addig nem is igen tudod használni a görbét, hanem csak amolyan "visszatekintésnek" jó... Szerintem, mellette nézd ovuteszttel, hogy biztos legyél benne. Érezni esetleg nem szoktad? Vagy nyálka?

Hát, nem akarok hülyeséget írni, de én úgy tudom, hogy amikor leesik a hõ, a legalacsonyabb hõmérsékletû napon van peteérés. De én ebben a hõmérsékletes dolgoban nem igazán hiszek, amíg nem tudod biztosra legalább egyszer-kétszer, hogy mikor van peteérés (UH vagy LH-teszt), addig nem is igen tudod használni a görbét, hanem csak amolyan "visszatekintésnek" jó... Szerintem, mellette nézd ovuteszttel, hogy biztos legyél benne. Érezni esetleg nem szoktad? Vagy nyálka?
A kérdező hozzászólása: Ezeken a napokon kissé fel vagyok puffadva, fõleg 14 - 15ik nap körül, és tojásfehérje szerû cucc van, no meg a hasam picit görcsöl is. A múlt hónapban sikerült tesztet is vennem, akkor 2 nap volt pozitív - a 16, 17-ik napon. A hõm meg elõtte esett le 4 nappal. Akkor inkább teszt, és amikor pozitív akkor kell akciózni?
Igen, legbiztosabb, ha a pozitív tesztek napján "akcióztok". :) Sok sikert!
Szia! Igen, inkább a teszt! Ha pozitív, akkor kell akciózni(1 vagy 2 napig pozitív, ha 2 napig, akkor nem árt, ha mindkét nap együtt vagytok), ÉS az utolsó pozitív napot követõ elsõ negatív napon is érdemes együtt lenni! Mert ugye, amikor pozitív, rá 24-36 órára van a tüszõrepedés! Sok sikert, elsõ válaszoló
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat! Csak azért pánikoltam kicsit, mert többnyire azt olvasta, h amikor leesik a hõ, akkor pozitív a teszt... na nekem rá 4 napra volt pozitív 2 napig. (...) A lényeg a pozitív teszt :) Ilyenkor nem baj h minden nap akciózunk? Vagy 2 naponta elég?
Nekem ebbõl lett babó. :) Pé elõtt leesik, másnap felmegy. Akkor kell akciózni. És mikor femnet, utána általában a 6. napon újra felmegy, akkor történik meg a beágyazódás. Ez nagyon ígéretes. 13 DPO-nál tesztelhetsz. Nekem akkor már pozitív lett.

Ez most mi? Peteérés előtt és peteéréskor is együtt voltunk a párommal, tutira vettem hogy sikerül teherbeesnem (legalábbis a kisfiammal így sikerült).

Erre a nem várt menstruáció el?tt 5 nappal kis vérzést tapasztaltam. Gondoltam beágyazódási vérzés, amir?l sokan írnak, bár az els?nél nem volt ilyen. Erre ma reggel mintha megjött volna, bár kevesebb a vér mennyisége mint szokott. Ez most már mensi lesz biztosan? Eddig mindig pontos 28 napos ciklusaim voltak, akkor most miért alakult másképp?

Legjobb válasz: Mindenképp tesztelj!

Mindenképp tesztelj!
Tesztelj !nekem is 2 évig pontban 31 napra jött meg most meg már 2 hónapja 34 -re.
Nekem pont így volt, és terhes voltam, de akkor azt hittem, csak megsértettük. De azért ne vedd készpénznek, a szervezet egészen jól produkál tüneteket, amennyiben nagyon a fejedbe veszed, hogy így vagy úgy kell lenni. Tesztelj, ha már a nemvárt körül tartasz.

Peteérés előtt 3-4 nappal voltunk együtt párommal. Ma van 1 napja, hogy késik, a menstruációm. A mellbimbóim már kb.1 hete érzékenyek, meg picit fáj. Menszesz előtt sose szokott fájni! Volt már veletek ilyen? Lett baba? Szerintetek babás lehetek?

Ja, és a hasam néha egyszercsak begörcsöl, és szurkál. Tesztet még nem veszek, azzal még várni akarok.

Legjobb válasz: Jah, és a hasam is " kemény " olyan vagyok mint aki fel van puffadva. :$

A kérdező hozzászólása: Jah, és a hasam is " kemény " olyan vagyok mint aki fel van puffadva. :$
A kérdező hozzászólása: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/?calc_type=fecu.. Hát ez a kalkulátor 12-ére mutatta a peteérést, mi meg eéõtte 3-4 nappal voltunk együtt, tehát 8 és 9.-e körül, de lehet inkább 9, mert akkor volt hétvége. Ma reggelre sem jött meg amugy...
Szia! Nekem is érzékeny volt a mellem..és késett a mensim..teszteltem és pozitív lett:) 2tesztet is csináltam..ugyhogy lehet, hogy te is babás vagy!!
Biztosra tudod mikor volt peteérésed? Ha igen tesztelj! Simán lehetsz babás. Írd meg légy szíves az eredményt feltétlen! Drukkolunk.
A kérdező hozzászólása: És azt nem tudjátok, mi váltja ki ezt a puffadást? Amugy van, hogy néha fáj is... Mitõl??
Én úgy emlékszem, szedtem is valamit a puffadásra, de régen volt, nem vennék rá mérget.A változások ott bent sokmindenre kihatnak, kihathatnak.Ha felkeresed az orvost, említsd meg neki!Lehet, hogy változtatást is javasol a táplálkozásra vonatkozóan.
Igen, sõt késõbb is számíthatsz rá.
A kérdező hozzászólása: Engem leginkább ez a puffadásos dolog zavar. Ha mondjuk terhes lennék, ez normális???
:) Igen gyanús:) ) Én pár nappal a késés után még menzeszhez hasonló has- és derékfájást, és pecsétet is produkáltam!Aztán a másnapi teszt(5 napos késéskor) mindent felefedett.Hamarosan 1 éves lesz:) )
A kérdező hozzászólása: És amikor késett a menszid, hány nap után teszteltél?

Ha tegnap és tegnap előtt is együtt voltunk a párommal, és mondjuk ma, vagy holnap van peteérésem lehet belőle baba?

Csak azért kérdzem, mert ma nem tudunk együtt lenni, majd csak holnap! Nagyon szeretnénk babát már. A h?m 3,5 volt, ma pedig 36,6-ra "ment fel"! A ciklusaim 30-32 naposak, ma vagyok a 18. napon! Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Mivel a sperma tovább él ezért lehet belõle baba.De azt írtad hogy most megy fel a hõd, akkor nem holnap lesz a peteérésed.Akkor már volt.Tehát lehet belõle baba.Régóta méred a hõd?Mindíg ilyen szokott lenni?

Mivel a sperma tovább él ezért lehet belõle baba.De azt írtad hogy most megy fel a hõd, akkor nem holnap lesz a peteérésed.Akkor már volt.Tehát lehet belõle baba.Régóta méred a hõd?Mindíg ilyen szokott lenni?
A kérdező hozzászólása: A múlt hónapban kezdtem mérni, de már a ciklus vége felé, ezért nincs viszonyítási alapom. Akkor amikor elkezdtem mérni 37, 1 körül volt! NEm tudom, hogy jelent-e valamit ez a 0, 1'!? Szerinted?
A kérdező hozzászólása: Kicsit elírtam a hõt, de gondolom rájöttetek 36, 5! Bocsi! Várom még a válaszokat!
Igen! A sperma ·"élettartama" lehet akár 72 óra is. Én úgy tudom, hogy a legalacsonyabb hõmérsékletû napon van a peteérés. Drukkolok!
Ha a peteérés elõtt egy-két nappal vagytok együtt, /és mivel a hímivarsejt tovább él/ az pont arra jó, hogy a kis sejtecskék idõben eljussanak a petéhez és már izgatottan várják a kilövellést! Már akkor ott vannak, amikor a pete még csak megkezdené a kb. 12 órás élete során megteendõ utat. Szóval ez így biztosabb. Tehát a "fiúk" nem késnek le a "randiról"!
5 nap után még az ég világon semmilyen tüneted nem lehet!!!
kizárt. még nem lehetsz terhes. leghamarabb a 7. napon ágyazódik be.
5 nappal peteérés elõtt? Míg ovuláció lesz, meg elindul a pete lefelé, simán elpusztul a spermium.
A kérdező hozzászólása: Ja nem ugy ertem, 5 nappal a mai elott, de a peteeres elott 1.es 2. nappal. Ma mar megettem egy uveg nutellat, pedig maskor nem szeretem!
Tehát 5 napja voltatok együtt? Jól értem? És az az együttlét 1-2 nappal peteérés elõtt volt? Így érted? Tehát akkor kb 3 napja volt ovud? Mert ha így van, akkor a falánkság simán lehet ovu miatt is. Terhességi trüneted nem lehet, hiszen a beágyazódás az 7-10 nap, és a hcg (ami a tüneteket okozza) az csak a beáhuazódás UTÁN termelõdik.
A kérdező hozzászólása: Igen igy ertem, koszi! Azert remenykedem...
Akkor ez tuti nem terhességi tünet, mégha terhes is vagy ez akkor sem a terhességtõl van. Reménykedni meg persze lehet, amíg nem jön meg. Ha késik, tesztelj. Elõbb ne, mert csak felhúzod magad feleslegesen, hogy ott van-e a csík vagy nincs.

Ha már peteérés előtt pár nappal érzékenyek a melleim, az természetellenes?

Mi okozhatja?

Legjobb válasz: nem természetellenes, ne aggódj!

nem természetellenes, ne aggódj!
Normális dolog, csak dúlnak a hormonok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!