Találatok a következő kifejezésre: Peteérés előtt a (204 db)

36, 5-36, 6-os alaphőüek! Mennyire esik le a peteérés előtt a hőtök és mennyire ugrik föl, ha minden ok volt? Mennyi körül kell lennie, ha összejött a babó?

Legjobb válasz: Szia! Nekem peteérés elõtt egy nappal általában 36,2-36,3 megy le a hõm, peteérés után 36,8-36,9 de ha jobb oldalon van a peteérés akkor 37-37,1 fokig megy fel.

Szia! Nekem peteérés elõtt egy nappal általában 36, 2-36, 3 megy le a hõm, peteérés után 36, 8-36, 9 de ha jobb oldalon van a peteérés akkor 37-37, 1 fokig megy fel.
Szerintem ez egyén függõ... De nekem pl. 36, 4-re esett le és 36, 7-re ment vissza és fent is maradt sõt egyre csak följebb ment mert babó lett:) ) És így 37-37, 2 között mozog.
A kérdező hozzászólása: 2.nak gratulálok, remélem az enyém is hamarosan csak emelkedni fog. :)
Szia! Nekem 36, 1-36, 2 re esik le p.éréskor, utána 36, 8-36, 9-ig megy fel. Nekem, eddig mindig leesett a végén, most már fent maradhatna igazán. 2.5 éve próbálkozunk

Mind a két oldalon érzem azt a fájdalmat, amit peteérés előtt. A cickafark tea okozhatja ezt?

Mindig pontosan tudom, hogy melyik oldali petefészkem a soros. Ebben a hónapban kezdtem inni a cickafarkat és fura mód mind a két oldalon érzem azt a fájdalmat amit peteérés el?tt. A bal(ami most lesz aktuális 2 nap múlva) jobban fáj, de a jobb pldali petefészkemet is kezdem érezni mint peteérés el?tt 4-5 nappal.

Legjobb válasz: Én ebben a ciklusban kezdtem. Azért is kérdeztem mert eddig ilyet nem éreztem. A palástfüvet 2 hónapja iszom peteérés utántól. És látványosan megvastagszik a nyálkahártyám. Mensinél látom mert jókora nagy darabok válnak le. Ami a palástfû elõtt nem volt. Talán segít. Már egy éve várjuk a picit. Márén is mindenbe kapaszkodom. Sok sikert Neked.

A kérdező hozzászólása: Én ebben a ciklusban kezdtem. Azért is kérdeztem mert eddig ilyet nem éreztem. A palástfüvet 2 hónapja iszom peteérés utántól. És látványosan megvastagszik a nyálkahártyám. Mensinél látom mert jókora nagy darabok válnak le. Ami a palástfû elõtt nem volt. Talán segít. Már egy éve várjuk a picit. Márén is mindenbe kapaszkodom. Sok sikert Neked.
Én vhol olvastam, hogy nem lehetetlen h egy hónapban több pete is megérik, szóval lehetséges nálad is. A cickafark biztos kifejtette jótékony hatását. És mióta iszod a cickafark teát, mert én is most akarom kezdeni inni.

A peteérés elött a(13. napon)normális ha rózsaszínes és fehér folyásom van? 11-én nem kéne megjönnie a menszimnek!

Ja és 27-28 napos a ciklusom!

Legjobb válasz: Hát, lehet hogy sikert, de csináljj tesztet!

Hát, lehet hogy sikert, de csináljj tesztet!

Van valaki, aki peteérés előtt 4-5 nappal volt együtt a párjával, és terhes lett?

Legjobb válasz: Hat, ha peteeres elott ilyen sok nappal van valaki eggyutt a parjaval abbol aligha hiszem hogy lehet baba. A spermiumok ugyan egy ket napig meg eletkepesek odabenn, de ennyi ideig azert nem. Ha pedig arra gondolsz hogy a felido elott 4-5 nappal teherbe lehet-e esni a valaszom eggyertelmu igen. Pl. egy 28 napos ciklus eseten a peteeres altalaban a ciklus 14. napjan van,es ekkor legvaloszinubb a teherbeeses. A masodik gyerkoccel en a ciklus 10. napjan estem teherbe.

Hat, ha peteeres elott ilyen sok nappal van valaki eggyutt a parjaval abbol aligha hiszem hogy lehet baba. A spermiumok ugyan egy ket napig meg eletkepesek odabenn, de ennyi ideig azert nem. Ha pedig arra gondolsz hogy a felido elott 4-5 nappal teherbe lehet-e esni a valaszom eggyertelmu igen. Pl. egy 28 napos ciklus eseten a peteeres altalaban a ciklus 14. napjan van, es ekkor legvaloszinubb a teherbeeses. A masodik gyerkoccel en a ciklus 10. napjan estem teherbe.
Az igaz, hogy a ciklus 14. napján van, de vissza felé számolva. Pontosan, ha a mensitõl számoljuk, akkor 15. nap, és utánna 14. nap jön meg egy 28 napos ciklusban. A sperma 3 napig életképes. (Ettõl lehet egy kis eltérés.)

Alhasi fájdalom a peteérés előtt vagy peteéréskor lehet/van?

Már nagyon szeretnénk babát és úgy számoltam, hogy most hétvégén van peteérésem. Viszont ma vannak alhasi fájdalmaim.

Legjobb válasz: Alltalaban a peteeres elott van a fajdalom. Azert van mert a pete nem csak magaban szabadul ki , hanem van egy kis folyadek is ami feszit addig mig a pete ki nem szabadul. Ha kiszabadul kijon a folyadek is ami segiti a pete mozgasat. Van akinek ez tovabb is erzekeny marad , mert iritalja a folyadek. Ilyenkor szokott tobb napos lenni a fajdalom (erzekenyseg) . na persze vannak olyanok aki ezt az egeszet meg sem erzik. Nem tudom mi alapjan szamoltad ki mikor van pe-ed, de meg egy normalis ciklusban sincs mindig ugyan akkor 11-16 napig mozog. Ettol lesz a ciklus neha hosszabb par nappal vagy rovidebb. Ha tenyleg szeretnel babat nagyon sok jo motszer van hogy megalapisd otthon a pe-ed pontos napjat! 32 hetes kismami

Alltalaban a peteeres elott van a fajdalom. Azert van mert a pete nem csak magaban szabadul ki , hanem van egy kis folyadek is ami feszit addig mig a pete ki nem szabadul. Ha kiszabadul kijon a folyadek is ami segiti a pete mozgasat. Van akinek ez tovabb is erzekeny marad , mert iritalja a folyadek. Ilyenkor szokott tobb napos lenni a fajdalom (erzekenyseg) . na persze vannak olyanok aki ezt az egeszet meg sem erzik. Nem tudom mi alapjan szamoltad ki mikor van pe-ed, de meg egy normalis ciklusban sincs mindig ugyan akkor 11-16 napig mozog. Ettol lesz a ciklus neha hosszabb par nappal vagy rovidebb. Ha tenyleg szeretnel babat nagyon sok jo motszer van hogy megalapisd otthon a pe-ed pontos napjat! 32 hetes kismami
Ez így van+ vannak nõk, akiknek a beágyazódás is enyhe fájdalommal vagy enyhe vérzéssel is jár.
Mi mindkétszer akkor voltunk csak együtt a párommal, amikor a legjobban nyilallt a hasam alja, és akkor volt tojásfehérjeszerû is a folyásom, s most van egy 3 éves kislányom, meg egy 32 hetes pocilakó lánykám. :) (Egyébként "idõhiány" miatt voltunk csak akkor együtt, nem másért, de ez már szerencsére elmúlt. :) )
Nekem is nagy az alhasi fájdalom és akkor is van a peteérés de még se jön ösze a pocaklako. Pedig minden rendben van velünk. De sajnos lassan feladom a reményt sajnos vesztetem de ha tutok adni valami jó tanácsot adni elfogadom. Már nincs sok remény
Sziasztok, Nekem is vannak alhasi fájdalmaim, de csak egy oldalt és már második napja érzem.Tegnapra kellett, hogy legyen az ovuláció de a nyálkában nem volt tapasztalható és most sem, teljesen száraz vagyok.Sztem pár nappal korábban lehetett a peteérés mint ahogy a kalkulátor számolta, de akkor miért fáj a hasam alja.Nekem ez az elsõ hónapom amikor próbálkozunk és figyelem a jeleket és nem tudom hova tenni az érzést.Mindenesetre már nagyon várom, hogy ne jöjjön meg, de talán ebben a hónapban is lecsózstam róla.:(((

Igaz? Úgy olvastam h peteérés minden mensi előtt 12-16nappal van. Nekem ált. Késik 2-3 napot vagy hamarabb jön 2-3 nappal, de átlagosan olyan 20. /hó akkor nekem 4-8-ig van peteérésem? Bocsi a hülye kérdésért de nem értem ezt a peteérés dolgot.

Legjobb válasz: a luteális fázis hossza Í(a peteéréstõl a köv. menziig számított idõ)általában 12-16 nap. Hogy pontosan mikor van peteérésed, azt csak saccolni lehet, és hogy hány napos a luteális fázisod (12, 13 ? stb.), azt néhány módszerrel lehet közelíteni (hõmérõzés, ovu tesztek pl.) Ha tegyük fel a luteális fázisod mindig fix hosszú, és 2 nappal elõbb menstruálsz, akkor val.szeg 2 nappal korábban volt peteérésed. De amit írtál az alapján csak tippelni lehet.

a luteális fázis hossza Í(a peteéréstõl a köv. menziig számított idõ)általában 12-16 nap. Hogy pontosan mikor van peteérésed, azt csak saccolni lehet, és hogy hány napos a luteális fázisod (12, 13 ? stb.), azt néhány módszerrel lehet közelíteni (hõmérõzés, ovu tesztek pl.) Ha tegyük fel a luteális fázisod mindig fix hosszú, és 2 nappal elõbb menstruálsz, akkor val.szeg 2 nappal korábban volt peteérésed. De amit írtál az alapján csak tippelni lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Még egy buta kicsit nehéz kérdés:) Mondjuk attol eshettem teherbe 28-án? vagy 7-8án? átlagos mensim 6-7 napos.Nem tudom ez érthetõ-e?! :S
Ha 6-7 napig menstruáltál, akkor nem vagy terhes!

Mikor a legnagyobb a teherbeeses veszelye, peteeres elott vagy peteeres utan? Es a peteeres mikor van?

Legjobb válasz: pontosan a peteéréskor:)ami kb a ciklus közepén van..tehát mestruáció után egy héttelkb, de a ciklus bármely napján teherbe eshetsz nincs olyan nap , mely kizártá teszi.. ugyh vigyázz:)

pontosan a peteéréskor:) ami kb a ciklus közepén van..tehát mestruáció után egy héttelkb, de a ciklus bármely napján teherbe eshetsz nincs olyan nap , mely kizártá teszi.. ugyh vigyázz:)
A pete a 14. napon a legtermékenyebb (a menstruáció utáni 14. napon) Ekkor a legtermékenyebb, de ez nem azt jelenti, hogy csak ekkor, és nem is azt, hogy ekkor 100%
A peteérés rengeteg mindentõl függ......szerintetek különben hogy lehetne a ciklus bármely napján teherbeesni?...nem mindig a 14 diken....nem vagyunk órák....
Fiú létedre sokat tudsz és igazad is van!
Védekezz és ezzel nem kell foglalkoznod!!!
Amúgy nem mindegy nektek, hogy mért kérdezte? A kérdésre válaszoljatok. (én már megtettem (17/f))
Persze, hogy nem vagytok órák :) nem is ezt mondtam, pár órás eltérés lehet, de maga az érés az akkor van, és étrendtõl, meg rengeteg egyéb dologtól függ a ciklus teljes hossza (17/f)
Attól hogy védekezik és nem kell törõdnie vele, érdekelheti. De az is lehet hogy pont gyereket szeretne. Ha pedig ezt védekezésképp óhajtja tudni, hát elég nagy hülye. Peteérés a két menstruáció közt van, az elsõ napokat nézed, akkor félidõben (tehát ha 28 napos a ciklusod, a 14. napon). Persze ez ezer okból csúszhat. Elõtte és utána néhány napig nagyobb az esélye a teherbeesésnek.
a 22:56osnak, a peteérés mindig a 14. napon van független a ciklus hosszától (17/f)
Jó errõl lehet vitát nyitni, engem nem zavar :) minden esetre én ezt így olvastam és egyáltalán nem azt mondtam, hogy percre pontos...amúgy meg az aktus szempontjából gyakorlatilag 100%ig mindegy, hogy 14. vagy 15. napon mert a sperma életképességét még magömlés után is (akár) 24 órán keresztül megtartja. még mindig (17/f)
Igaza van az utolsó hozzászólónak, nem mindenkinek a 14. napon van, nekem nem 28 naposak a ciklusaim, nem is a 14. napon van a peteérésem számítások szerint, de persze ezek sem megbízhatóak.
Kedves 17/f! Ha szerinted a peteérés mindig a 14. napon van a ciklus hosszától függetlenül, akkor akinek 28 napos a ciklusa és akinek 34 napos, mindkettõnek a 14. napon van?Ezt honnan szedted?Mert ez egy hatalmas nagy baromság! Kérdezõnek: a ciklus elsõ napja az a nap, amikor megjön a mensid, tehát innen számítva a peteérés a 12- 16. nap között van valamikor, de fontos olyan dologat figyelembe venni, hogy a "lányspermák" lassabbak, mint a "fiúspermák", tehát ha szeretkezel a barátoddal a 10. napon, és a pé-d pedig a 12.-en van, akkor nagy az esélye, hogy ha babát szeretnél, kislányod születik! Utána lehet nézni! Ha pedig védekezés szempontjából nézed, akkor nem szabad a naptármódszerre hagyatkozni, hisz rendkívüli peteérést orgazmus is kiválthat és mindjárt oda a kiscsávónak az elmélete, hogy mindig a 14. napon van!
én úgy tudom, és az orvosom is azt mondta, hogy 1-2 nap eltérés lehet a 14. nap elõtt vagy után. Ja és egy kérdés, hogy 17 évesen férfi létedre honnan vagy ilyen tájékozott? (semmi rossz szándékból nem kérdezem csak úgy érdekel:D)
Ha kisbabát szeretne, akkor a teherbeesést nem veszélynek írná....
A peteérés nem a menstruációtól számitott 14. napon van, hanem a peteéréstõl számitva 14 nap múlva jön meg a menzesz. Ez nagy különbség! Akinek 28 naposak a ciklusai annak kb a középidõben, tehát a 14. napon van peteérése. Egy heves orgazmus viszont bármikor képes egy spontán peteérésre. Emiatt lehetséges az, hogy van olyan nõ aki a menstruáció ideje alatt esik teherbe.

Az jó jel, ha a mensi előtt 4 nappal jobban felment a hőm (37, 0), pedig már a peteérést követően is magasabb lett (36, 7), csak most még jobban? Peteérés előtt pedig 36, 3-4 volt. Baba lehet?

Legjobb válasz: ha magasbb a höd a szokásosnál akkor ugorjatok egymásnak már ha szeretnél babát!mert ha magasabb a höd a szokásosnál akkor pete érésed van!tehát készen állsz a baba gyrtásra!

ha magasbb a höd a szokásosnál akkor ugorjatok egymásnak már ha szeretnél babát!mert ha magasabb a höd a szokásosnál akkor pete érésed van!tehát készen állsz a baba gyrtásra!
Szia! A peteérés után mindig felmegy a hõ és ott is marad a köv. mensiig. Ha a mensid elmarad és a hõmérsékleted nem esik le, akkor van esély, hogy baba. És vitatkoznék az elsõ hozzászoloval, mert a peteérés a legalacsonyabb hõmérsékletû napon következik be.
hát ebbe nem lennék olyan biztos!aztán végülis én se tudhatok mindent nekem ezt vizsgálaton mondta a nögyogyász meg egy másik csaj is aki igy lett terhes 2szer is!attol függetlenül lehet hogy én tévedek!
A kérdező hozzászólása: Figyu! Peteérés már volt két hete (egyébként igen pé-kor hõleesés és utána megy föl!). Utána felment szépen a hõ...aztán két napja még jobban felment. Szóval újra megemelkedett, de közben nem ment vissza. Nem stagnál, hanem újabb "hõemelkedési fázisban" vagyok.
A kérdező hozzászólása: bocs, ha bénán írom...a pé-utáni magas még magasabb lett

Akinek 28 napos a cilusa, tuti van peteérése? És akinek nincs peteérése, annak a hője ugyan úgy leesik mensi előtt, vagyis a peteérés után felmegy?

Legjobb válasz: Szia!Peteérésed nem csak akkor van ha 28naposak a ciklusaid!!!!Azt észre veszed hogy mikor van ha figyeled a tested!!Olyankor(a 28napos ciklus esetén)a 14.nap körül átlátszó nyulós folyásod van(de ne szex után nézd!)A hö leesés sem törvényszerü!!Pl:nem biztos,hogy terhes vagy ha a höd menszi után 37 fölött van.Remélem tudtam segiteni!

Szia!Peteérésed nem csak akkor van ha 28naposak a ciklusaid!!!!Azt észre veszed hogy mikor van ha figyeled a tested!!Olyankor(a 28napos ciklus esetén)a 14.nap körül átlátszó nyulós folyásod van(de ne szex után nézd!)A hö leesés sem törvényszerü!!Pl:nem biztos, hogy terhes vagy ha a höd menszi után 37 fölött van.Remélem tudtam segiteni!
A kérdező hozzászólása: Nekem most 28 naposak, de félek mi van akkor ha mégsincs peteérésem. Ezt tudhatom valahonnan? Tojásfehérje az van félidõben dögivel...
akkor van peteérésed. de miota probálkoztok hogy enyire félsz?
Szia!Ismét én vagyok!!Igen az nagyon jó mert akkor VAN pé-ed!!!Ne aggodj!Babát szeretnél?Ha igen Kb:2-3 naponta szeressétek egymást vagy többször amikor jólesik ugy hogy a középidö is bele essen.
A kérdező hozzászólása: Irulok-pirulok de csak két hónapja. Anno nagyon összevissza volt a mensim, sokáig tartott, erõsen megvolt, minden ami létezik, majd endokrinológus, nõgyógyász mindenki megvizsgált, de semmit nem találtak. Aztán jött a szikra, hogy fogigátló, az majd helyretesz. Az elsõ pillanattól kezdve 28 napra jött meg, minden rossz tünet elmúlt. Már nem szedem a gyógyszert február óta, azóta 28 naponta jön meg, de mi van akkor ha csak "megszokásból" vagy nem is tudom. Hülyén hangzik tudom...
Szia!Megint én!!:) Még 1*NE IZGULJ!!Nem lesz baj Ez még nem olyan sok idö, hogy pánikba kéne esned!Mi már 6 hónapja próbálkozunk de még birom...:) )Vegyél ovu tesztet Pl:pg53-at, Kb:2500-3000ft, (örök életü)és akkor látod, hogy mikor van pé-ed!További szép estét mindenkinek!HAJRÁ AKÁR MÁR MOST IS!!!!:) ))))
A kérdező hozzászólása: Hát van ovu tesztem, folyton páfrányos. :-) Valamit nem jól csinálok, mert reggeli nyál, kivárom a száradást, stb...
A kérdező hozzászólása: Ja, ami nem tetszik az, hogy mensi elõtt 1-2 nappal pecsételõ vérzésem van, ami nem sok, de onnan tudom, hogy meg fog jönni!
Megint én:) Pucold meg rendesen és nézz bele, hogy mit mutat, és csak utánna használd!Nekem PL:most vegyes mintázatot mutatott!Ezért is gondolom, hogy terhes vagyok:) Na jó éjt!

Feher folyas a peteeres elott van, vagy utana, vagy mikor?

Onnantol kezdve mennyi ido van a megtermekenyitesre?

Legjobb válasz: Fehér folyás? Folyás mindíg van.. és az hogy kinek milyen az egyénenként változó. Van akinek átlátszó a folyása peteéréskor, van akinek fehér és krémes. VAn akinek mindíg fehér, csak a mennyisége nõ meg peteéréskor, stb.. www.babatervezok.otthona.net

Fehér folyás? Folyás mindíg van.. és az hogy kinek milyen az egyénenként változó. Van akinek átlátszó a folyása peteéréskor, van akinek fehér és krémes. VAn akinek mindíg fehér, csak a mennyisége nõ meg peteéréskor, stb.. http://www.babatervezok.otthona.net
Nem pont a kerdesedre valaszolva, de hatha segit valakinek! Nekem a 28napos ciklusom 11.napjatol volt az a bizonyos tojcsis nyak, kb.3nspih, viszont peteeresem csak a 18.napon, ezt csak azert irom, mert lam-lam nem mindig a nxak megjelenesekor van a peteeres!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!