Találatok a következő kifejezésre: Peteérés óta a hőm. Ma már (3 db)

Peteérés óta 37, 1-37, 2 a hőm. Ma már csak 36, 9 volt. Ez azt jelenti megjön?

tegnap kellett volna megjönnie.tejes folyásom van.cicim fáj.de nincs semmi tünetem hogy meg fog jönni.mindig 28naposak a ciklusaim és elötte egy héttel már nagyon görcsölök,mindjárt megjön érzésem van.most viszont semmi ilyen.csak feszül a hasam,olyan kemény.sokat pisilek.a 36,9 az már leesésnek számít ugye?akkor megjön most is sajna.

Legjobb válasz: Hát nem számít leesésnek. Lehet terhes. Ha most ez leesésnek számít holnap még lejjebb megy, vagy megjön. Simán lehet terhes a tüneteid alapján!

Hát nem számít leesésnek. Lehet terhes. Ha most ez leesésnek számít holnap még lejjebb megy, vagy megjön. Simán lehet terhes a tüneteid alapján!
sajna igen
A kérdező hozzászólása: ma 37 volt a hõm.még nem jött meg.akkor most mi is van?mert kétféle a válasz.de köszi mind a kettõt.
Szerintem babát vársz!!!!Csinálj tesztet mindenképp!Ha késik és emelkedett a hõd, akkor az babóca!!!!!Kérlek írj, hogy milyen lett a teszt!!!!puszka
A kérdező hozzászólása: sajna nem várok babát.ma megjött...

Ma vagyok a ciklus 11 napján és a hőm tegnap óta 37, 1 előtte fokozatosan emlekdett 36, 8-ról , terhes lennék már vagy pedig peteérés következik?

Rendesen megjött a menzeszem

Legjobb válasz: Szia! A peteérés a legutolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Szerintem Neked elég magas a hõd a 11. napon. Vagy le fog esni a köv. napokban és a peteérésed csak akkor lesz, vagy lehet hogy a mensi ellenére esetleg terhes vagy. De az is lehet, hogy nincs peteérésed akkor szokott a hõ 37 C körül lenni egész hónapban. Vegyél egy tesztet!

Szia! A peteérés a legutolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Szerintem Neked elég magas a hõd a 11. napon. Vagy le fog esni a köv. napokban és a peteérésed csak akkor lesz, vagy lehet hogy a mensi ellenére esetleg terhes vagy. De az is lehet, hogy nincs peteérésed akkor szokott a hõ 37 C körül lenni egész hónapban. Vegyél egy tesztet!

Pont egy hét van mensiig. A hőm peteérés óta 37-37, 3 között van. Folyás, mellfájdalom van. Ma már mensis görcsöket is érzek. Van esélyem babóra?

Legjobb válasz: ez még pont ugyanígy néz ki ha mensi lesz a vége vagy ha babó, sajnos ez kevés, ha így marad három-négy nap múlva, akkor tesztelhetsz!

ez még pont ugyanígy néz ki ha mensi lesz a vége vagy ha babó, sajnos ez kevés, ha így marad három-négy nap múlva, akkor tesztelhetsz!
Nekem is pont egy hét van a nem vártig.Tünetek hasonlók!Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz!
A kérdező hozzászólása: Már én is nagyon kíváncsi vagyok mi lesz!Jövõhéten tesztelek!Te is tesztelj második!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!