Találatok a következő kifejezésre: Peteérés De a (549 db)

Pco-s az is, akinek nincs peteérése, de a Clostytól már van?

Mensim is volt, 28 napos,csak peteérésem nem volt.

Legjobb válasz: Nem. A PCOS azt jelenti, hogy kis ciszták vannak a petefészekben. Van, akinek van mellette peteérése, van, akinek nincs. Pusztán a peteérés hiánya nem jelenti, hogy PCOS-ed van.

Nem. A PCOS azt jelenti, hogy kis ciszták vannak a petefészekben. Van, akinek van mellette peteérése, van, akinek nincs. Pusztán a peteérés hiánya nem jelenti, hogy PCOS-ed van.
a pco az enzimzavar is egyben, másod tipusu cukorbetegség is kialakulhat, de ez többnyire 30 felett jellemzõ (de vannak kivételek) plusz lehet csak terhesség alatt jön ki, és kevesebb az esélye annak, hogy teherbe esel, mert peteérés elmaradásod is lehet, (ciszták miatt) mesterséges utón esetleg gyógyszerekkel elõ tudják idézni a peteérést, magától az esetleges diabétesztõl a már meglévõ terhesség is elvetélhet. A pco sok többsége nagydarab a hormonzavar miatt, én kivétel vagyok, mert vékony vagyok. Az esetek többségében nincs peteérés, de elõfordulhat hogy másnak van. Ugyanehhez hasonló az endometriózis, de az már egy szövõdményesebb betegség, összenövéseket eredményez a test belsejében, laporoszkópos vizsgálatokat és mûtétet szoktak végezni ilyen esetben. 24/L
A kérdező hozzászólása: még nem, de ez nálam ritkán van, de megvan, ezt csak úgy általánosságban írtam neked, nem jelenlegi probléma.
Ha a TSH rossz, akkor az folyamatos, sajnos nem lehet meggyógyítani. És olyankor az agy sem mûködik jól, és nem lesz peteérés. A 2 100%-ig összefügg! Én is így születtem, és soha senki nem nézte, soha smemi tünet nem utalt rá. Ez egy ilyen betegség, általában véletlenül szokott kiderülni. Vetess vért, nézetsd meg, mert rettentõ fontos! Mert ha használ a Closty ugyan, de rossz TSH-val nem jön össze a baba, vagy ha igen, akkor vetélés a vége. Nálam sajnos fél éve így lett! Pedig csak egy hangyányit tért el az értékem a normálilstól, akkor. A vetélés után aztán rosszabb lett mérföldekkel (a "szülés" miatt), de már beállt az utóbbi 3 hónapban, ezért is mertem elkezdeni szedni a Clostyt, ami sikeres lett. 2.
Nem, a hirtelen hízás, vagy hirtelen fogyás egyértelmûen pajzsmirigybetegség tünete! Mint nálam. Néztek már TSH-t vérbõl? Mert abból kiderül. 2.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tájékoztatást. Igazából nálam az a baj hogy hirtelen fogyok és hízok, ha minden rendben van hízok, ha nincs akkor rohamosan fogyok..nem tudom hogy ez is esetleg PCO gyanús? Néha olyan éhségérzte is elkap:-( 48 kg vagyok most
2. vagyok. OK! Csak szorgalmasan szeressétek egymást! :) Nekem egyébként mindegyik closty-s hónapban a 19. napon volt peteérésem, és a 18.-on lett pozi az ovuteszt. A PCOS: - nincs mensi, nincs peteérés - szõrösödés magas tesztoszteron miatt - esetleg hízás, túlsúly - és az UH-on sok apró ciszta a petefészekben (ezekbõl legalább 2 tünet, ha megvan, akkor fennáll a gyanú) Ezek a tüszõk azért nem érnek meg, mert legtöbbször magas az inzulinja az ilyen embereknek, ami anyagcserezavar, és minden anyagcserezavar megkavarja a hormonkat, az agy mássla van elfoglalva végülis... Nekem is anyagcserezavarom van, de nem PCOS. Hiába voltam PCOS gyanús, nincsenek apró cisztáim, és a tesztoszteron sem magas. A peteérés elmaradását, és a túlsúlyt a pajzsmirigyem alulmûködése okozta, amire egész életemben gyógyszert szedhetek, de annyi baj legyen, most legalább már használt a Closty. :)
A kérdező hozzászólása: most viszont minden másnap együtt vagyunk, egy pillanatot nem hagyunk ki:-)
A kérdező hozzászólása: mik ezek a tényezõk? Én a múlt hónapban használtam tesztet, és sajna korán kezdtem, nem maradt már a többi napokra tesztem és benéztük az idõpontot, mert 13. napon voltam uh-n, akkor volt pém, és majd csak rá 5 napra repedt meg..akkor meg nem voltunk együtt:-(
nem, a PCOS egész más, konkrét tényezõk együttes fennállása esetén megállapított tünetegyüttes. Na, ez jó mondat lett. :) Nekem sem volt peteérésem, kaptam Closty-t, és a 3. hónapban sikerült a baba. Csak a 3. hónapban hazsnáltunk ovutesztet! Ajánlom neked is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsot
ja, aki a pco t jellemezte odafenn, neki üzenem, hogy se elhízott nem vagyok, nincs rajtam szõrösödés, mostmár a menzim is rendszeres, a cukrom is normális, patim se volt sok mégis PCO s vagyok, viszont vannak hõhullámaim, csak a prolaktinom volt magas, és kis tejecském volt, plusz tele vagyok cisztákkal a tesztoszteronom és androgénem (férfi hormon) sem magas elõzõ válaszoló

Lehetséges az, hogy az LH teszt nem mutatatja ki a peteérését, de a törpemikroszkóp igen?

Próbáltam már többsz?r is, de semmi. S?t már akkor is, amikor a mikroszkópomról majd "leugrottak" a páfrányok és a nyákom is ovulációt sejtetett. Hogy lehet ez?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy valamit rosszul csinálsz? Esetleg lehet, hogy nincs peteérésed. Nekem a mikroszkóp mindent mutatott össze-vissza. Az LH teszt megbízhatóbb, ha jól csinálod.

Nem lehet, hogy valamit rosszul csinálsz? Esetleg lehet, hogy nincs peteérésed. Nekem a mikroszkóp mindent mutatott össze-vissza. Az LH teszt megbízhatóbb, ha jól csinálod.

Mit tegyek, ha a peteérésem és a tüszőrepedésem között sok idő telik el? Ovuteszt szerint a 12. napon volt peteérésem, de a hőm csak rá 4 napra esett le.13 hónapja próbálkozunk.

Legjobb válasz: mindenképpen uh-s cikluskövetést csináltatnék dokival, mert ez hormonzavarra utalhat, és emiatt késhet a baba!

mindenképpen uh-s cikluskövetést csináltatnék dokival, mert ez hormonzavarra utalhat, és emiatt késhet a baba!

Előfordul olyan, hogy 100%-os a peteérés, de a tesztek mégis negatívak?

Elmúlt 3 napban folyamatosan mentem a dokimhoz és ma is voltam. 100%-ra megállapította a peteérést, mindent megmutatott és elmagyarázott. Megvannak az ovu jelei, fájdalmai is. 10 cn óta csinálom az LH teszteket, de mindegyik vagy nagyon halvány volt vagy nem látszódott. Persze, ez a negatív teszt eredmény. Az elmúlt 6 napban (ma vagyok a 22 cn-en) folyamatosan erősödött a 2. csík. Tegnap volt peteérésem, de a teszten a 2. csík mégsem ugyan olyan erős vagy erősebb, mint az első! 3 különböző tesztel csinálom mindennap 3×, az orvosom utasítására. Szóval még arra sem lehet fogni, hogy rossz a teszt! Fordult már ilyen elő valakivel? Kicsit vicces számomra azért .. várhatom a teszttel az ovut, ha ki se mutatja.. azaz, egyáltalán nem egyértelmű a 2. csík.

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy tegnap volt peteérésed? Ha erõsödik a teszt csík a controlhoz képest, akkor közeledsz a pé-hez. Van ez úgy, hogy késõbb van. Rendszeresen ciklusaid vannak? Hány naposak a ciklusaid?

Honnan tudod, hogy tegnap volt peteérésed? Ha erõsödik a teszt csík a controlhoz képest, akkor közeledsz a pé-hez. Van ez úgy, hogy késõbb van. Rendszeresen ciklusaid vannak? Hány naposak a ciklusaid?
nekem se volt teljesen egyforma a két csík, mégis peteérésem volt-amit abból is sejtettem hogy a nyák aznap nagyon nyúlós volt. ja és mindkétszer azonnal terhes lettem amikor ovu.tesztet használtam. egyébként melyik márkájú tesztet használod?
A kérdező hozzászólása: Igen, erõsödöttek a második csíkok, de nem annyira, hogy a két csík egy teszten egyforma erõsségû legyen! Mindegy, beírtam pozitívnak. Este együtt leszünk, aztán lesz, ami lesz. Én elkönyveltem ezeket a teszteket a legerõsebbnek :) )
a 6-os én vagyok:) na de mindegy, sztem ne izgulj ezen, nekem is két napig szokott pozi lenni, utána lesz negatív. A holnapi teszt mérvadó, ha negatív, akkor a kettõ között volt péd. Egyébként tényleg az a fontos, hogy orvos visszaigazolta azt, hogy volt pé-d. Érett tüszõ eltûnt, douglasban folyadék. Ha ezt visszaigazolta, akkor tuti volt pé. Nem tudom, hogy honnan szerzed az LH teszteket, sajnos nem mindig megbízható a neten rendelõs. Mindenkinek más. Sztem nincs miért aggódnod:)
Bocsi a 6-os nem én voltam! Nem tudom miért írtam :)
4, 6, 8-as vagyok. Én értem. Azt akarja mondani hogy erõsödött a teszt, de nem erõsödik már tovább, és a az nem üti meg a pozitívnak nevezhetõ mértéket! Mármint én ezt vettem ki a lírásból!
Akkor nem tudom mi lehet. A dokidnak higgy, ne a tömeg gyártott vacakoknak!
én is elvesztettem a fonalat..! a két egyforma csík peteérést jelent
Ezt most nem értem. Azt írtad, hogy negatívak a tesztek. Aztán meg azt, hogy egyforma a két csík. Az viszont pozitívnak számít. Egyébként van akinek nem jönnek be az ovu tesztek.
A kérdező hozzászólása: Itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a240ff695961c949a9ea09.. Mindegyik teszt 25ös érzékenységû. Legalábbis a tájékoztatóban ezt írták róluk.
Milyen érzékenységû tesztet használsz? Én akkor jártam így amikor a 25-ös teszt helyett véletlen 40-es tesztet vettem.
A kérdező hozzászólása: Rendszeresek a ciklusaim, 36 naposak. 22 cn-re írta az ovut és az tegnap volt.. Semmilyen betegségem sincs, egészséges vagyok teljesen!
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy voltam orvosnál. Õ közölte ezt a hírt velem. Neki pedig hiszek, különben nem járnék hozzá már tízen x éves korom óta. Már 2 napja egyforma a csík az összes teszten, nem hiszem, hogy ez még erõsödni fog késõbb. Direkt nem iszom a tesztelés elõtt 2-3 órával, csak max. egy kis pohár vizet.
Én Clostyt szedek, van pé-m (uh-n doki látta ovu. teszt pozitív), de mégse lettem még terhes. Igaz, hogy azt írja az ovu. teszt papírja, hogy du-án érdemes tesztelni, de nekem pl. du negatív. Viszont a de.-i teszt egyértelmûen pozitív volt, sokkal erõsebb volt a csik a kontroll csíknál.

Mindig a peteérést követő 14. napon kell megjönnie a menstruációnak? Mert én magamon azt vettem észre, hogy a 11. napon van peteérésem, de a ciklusom 27-28 napos.

Legjobb válasz: Nem mindig 14 napra kell, hogy megjöjjön, ez csak a "nagykönyvben" van így. Úgytudom, hogy minimum 10 napnak el kell telnie, mert ha rövidebb, akkor a baba nem tud beágyazódni. A normál idõ, 12-16 nap. Már nem tudom, hogy hol olvastam errõl.

Nem mindig 14 napra kell, hogy megjöjjön, ez csak a "nagykönyvben" van így. Úgytudom, hogy minimum 10 napnak el kell telnie, mert ha rövidebb, akkor a baba nem tud beágyazódni. A normál idõ, 12-16 nap. Már nem tudom, hogy hol olvastam errõl.
Talán itt: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml#4 A luteális szakasz hossza nem változik jelentösen ugyanannál a személynél. Normális esetben 12-16 napos. Ezzel ellentétben a ciklus elsö fele (follikuláris szakasz) nagy változásokat mutathat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is keresgélem és azt írták mindenhol, hogy a luteális fázis mindig fixen 14 nap. Csak azt nem értem akkor minek kell annyi embernek hõmérõznie, hiszen akkor mindenki akinek fix a ciklusa pontosan ki tudja számolni a peteérést. Magyarán nekem a 13. vagy 14. napon kell, hogy peteérésem legyen és kész. Pedig egy idõben hõmérõztem és akkor teljesen mást tapasztaltam.
Megírom az én példámat. 28 napos ciklusom volt. Azt gondolná az ember, hogy király, ez egyszerû, akkor a 14. napon van tüszõrepedés. Fenéket. Amikor elkezdtem hõgörbét vezetni, pláne amikor LH tesztet is csináltam, kiderült, hogy nekem 12 napos a luteális fázisom, és mindig a 16. napon van tüszõrepedésem. Hõgörbét azért érdemes vezetni, mert a follikuláris szakasz bármilyen hosszú lehet, pár naptól kezdve akár százig is (talán tegnap vagy tegnapelõtt volt egy nõ, aki 121 napos ciklusról számolt be, PCOS-e van). Meg azért is, mert jól látszik rajta a hormonszint: ha lapos a görbe második fele, az alacsony progeszteronra utal.
Szia! Az teljesen igaz, hogy a lutherális fázis egy embernél ugyanannyi nap, viszont a peteéréstõl számítva, ami viszont késhet, vagy tolódhat. Nekem pontos a ciklusom és általában a 15. napon van peteérésem de volt már a 13 és a 17. napon is és természetesen akkor korábban vagy késõbb jött meg. Van akinek azonban a ciklusa nem szabályos, és elég tág körben mozog. Mivel én rájöttem hogy nekem mikor van a peteérésem, ahogy mondtad, az utolsó idõkben már nem hõmérõztem, éreztem a feszítést, plusz tudtam, hogy hányadik napon vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mint írtam nekem a ciklus hossza mindig 27-28 napos. Testi jeleket pedig 11. nap környékén produkálok ebbõl következtette arra, hogy akkor van a peteérésem, de akkor ezek szerint ez lehetetlen.
Milyen testi jeleket produkálsz pontosan, és meddig?

Csutortokon volt peteérésem, de a párommal csak péntek éjjel tudtunk egyutt lenni. Igy van-e eselye annak hogy babás legyek?

Legjobb válasz: 24 órát él a pete, úgyhogy esetleg lehetsz. Nekem is csüt volt, de mi elötte is együtt voltunk, rem sikerült mindkettõnknek!!! Már régóta próbálkoztok???

24 órát él a pete, úgyhogy esetleg lehetsz. Nekem is csüt volt, de mi elötte is együtt voltunk, rem sikerült mindkettõnknek!!! Már régóta próbálkoztok???
Én is pont így találkoztam a párommal, és a tegnapi teszt azt mutatta hogy baba lesz... :)
gratu
A kérdező hozzászólása: Nem reg ota probálkozunk.A mult honapban volt egy spontán vetélésem és most nagyon izgulok, mert már nagyon szeretném a babát amugy tele vagyok félelemmel.Az elözöbe is annyira beleéltem magam de sajnos nem akart ö megmaradni nekunk.Most pedig igy jott ossze hogy a párom csak a tegnap estére tudott hazajonni.Az elso válaszolonak szoritok hogy babás legyen es a második válaszolonak pedig Gratulálok!

Lehet olyan, hogy volt peteérés, de a menstuáció elmaradt? (Nem terhességről van szó! )

Felment a h?m, mint peteéréskor, volt egy kis barnás folyás utána 2 napig, szurkált a hasam, "megjön érzésem" volt, de aztán semmi. Esetleg felborul valamiért a hormonháztartás? (Csináltam terhességi tesztet, de negatív.)

Milyen jellegû orvoshoz forduljak? Szerintem van peteérésem, de a méhem valamiért nem tudja megtartani a "babát".

Sokáig nem jött meg, már azt hittem, hogy sikerült, és erre megjött a nem várt idõpontjától a 6. napra. Nekem rendszeres a mensim, és nem szokott késni, de most sokat késett, és szerintem az van, hogy majdnem sikerült, de végül "kilökte". Ehhez segítséget milyen orvos tud adni? Endokrinológus valami tablettával vagy mi lehet? (Ittam a fagyöngy teát.)

Legjobb válasz: Csinaltal mar hogorbet vagy ovitesztet? Ezt doki mindenkepp keri! Nogyogyaszati hormonpaneled van? Miota probalkoztok? Ezeken elsonek at kell esni es ha indokolja valami csak akkor kaphatsz gyogyszert

Csinaltal mar hogorbet vagy ovitesztet? Ezt doki mindenkepp keri! Nogyogyaszati hormonpaneled van? Miota probalkoztok? Ezeken elsonek at kell esni es ha indokolja valami csak akkor kaphatsz gyogyszert
A kérdező hozzászólása: Több mint 1 éve próbálkozunk sikertelenül. Voltam nõdokinál, aki elküldött mondván 30 felett nehezebben jön össze. Semmi tesztet ilyesmit még nem csináltam.
A kérdező hozzászólása: Ja és már van egy lányom, 3 éves. Õ sem rögtön jött össze, de természetes úton.
Lehet hormonpotlas fog kelleni! Ne hagyd magad elkuldeni, 1 ev utan mar indokolt a kivizsgalas! Haziorvossal nezethetsz pajzsmirigyet dee a nogyogyaszati hormont csak nodoki kerheti! Jarj utana! Probalkoztatok magasra emelt csipovel es hasonlokkal? A nodoki kerni fog hogorbet! Azt is jo ha elkezded! :)
A kérdező hozzászólása: Úgyahogy próbálkoztunk pozikkal. Hát akkor nekiállok reggelente méregetni a hõmet. köszi Meg akkor elmegyek a háziorvoshoz, pajzsmirigyes vérvételre, meg kérek általánosat is ha már ott vagyok.. Nemtom, menjek másik nõdokihoz? Vagy endokrinológus rendbe rakhat nõdoki nélkül? Endo-hoz van már idõpontom.
Ha van mar endodokid akkor vard meg ot mert van olyan, hogy valakivel egyutt dolgoznak es "osszeszoknak". En pajzsmirigybeteg vagyok (csak emiatt 4 evig nem lettem terhes, ha meg igen vagy veteles lett vagy fejlodesirendellenesseg...) nekem a nodoki ajanlott endodokit a korhazukon belul...
Az endodoki fog tudni segíteni, várd ki türelemmel, míg eljutsz hozzá. Háziorvos és nõdoki nem sokat tud a hormonokról, nekik ilyen esetben egy dolguk lenne : endodokihoz irányítani. Ha nekiállnak kezelgetni, több problémát okozhatnak, mint amennyit megoldanak. Visszamenõleg persze senki sem fogja tudni megmondani neked, hogy valóban egy korai vetélésed volt, vagy csak simán késõbb volt ovud, és emiatt késett a mensesed. Viszont kezelni bármivel is csak alapos kivizsgálás után lenne szabad. A hõgörbe helyett én inkább egy rendes hormonlabort (3.-ik és 21.-ik napi hormonsor), pajzsmirigy hormonokat és terheléses cukor + inzulin vérvételt javasolnék, ezekhez nem kell hónapokon át minden áldott reggel hõt mérned, és ugyanúgy kiderít mindent, amit a hõgörbébõl lehet tudni. (csak az ovu idõpontját nem). Tõlem egyébként sem a saját nõdokim, sem a meddõségis dokim, sem az endokrinológusom nem kért hõgörbét. Pedig megfordultam náluk párszor. :-) A hõmérõzés szerintem a legjobb út a "rágörcsölés" felé. :-( Nehéz úgy nem gondolni a babatémára, ha már az ébredés utáni elsõ pillanatban erre kell koncentrálni. :-(

Tudom, hogy nincs rendes peteérésem de a dokit hogy vegyem rá, hogy megnézzen?

Most is már a 22. cn tartok és még mindig 36,2 a hőm és hol szúr a petefészkem hol nem. Tudom és érzem, hogy csak ez a gond mert amúgy minden már rendben van. Mit mondjak a dokinak, hogy megnézze mert csak 3.napi hormont nézett és ő ebből megállapította, hogy minden oké de én tudom, hogy nem. Szeretnénk babát, de mindig a pajzsmirigyemre fogja, hogy biztos még nem állt be de már beállt. Mit tennétek a helyemben? Már megőrjít a várakozás, mindig türelemre int és két éve volt missed abom. Segítsetek, biztassatok.

Legjobb válasz: Hány napos a ciklusod? Végeztek 21. napi (illetve inkább utolsó ciklusnap elõtt egy héttel) vérvételt? Aszerint van ovulációd?

Hány napos a ciklusod? Végeztek 21. napi (illetve inkább utolsó ciklusnap elõtt egy héttel) vérvételt? Aszerint van ovulációd?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó, köszönöm. Két hét múlva kell mennem az endo dokihoz és szólok neki. Ha nem megy mostmár kicsit erélyes leszek mert ez nem megy így, hogy húzzák az idõt. Szólok neki és valószínû, hogy nõdokit is váltok. Remélem sikerül az okot kideríteni és orvosolni és akkor sikerül a baba. Köszi
*A TSH magas
Ezek tényleg jók. A TSH magad, de ezt te is tudod. Azt kellene majd megnézni, hogy gyógyszerrel lejjebb megy-e. Progeszteron szintet kéne nézni egy esetleges ovuláció utáni 7-9. napon. Ez általában egy jól mûködõ 28-30 napos ciklusra igaz, de mivel nálad nincs rendben, ezért UHval kellene nézni, hogy mikor lesz domináns tüszõd, és a repedést követõen pedig kb a hetedik nap egy progiszint. Egyébként terheléses vércukor és inzulin mérés is kellene, mert valamiért nincs PÉ-d, annak az okát meg ki kell deríteni. A magas TSH lehet ok, ha nem jön a baba. Szerintem ragaszkodj egy vércukor/inzulin mérésre (3 pontos legyen legalább), ha a nõdokid, endo dokid nem írja ki, kérd meg a háziorvost. És az eredményekkel keress fel egy jó endokrinológust, mert az tudja ezt a helyzetet kellõképpen kezelni.
A kérdező hozzászólása: LH 6, 35 UI/L FSH 6, 81 UI/L PROLAKTIN 425, 30 mUI/L ÖSZTRADIOL 112, 4 pmol/L Totál tesztoszteron 0, 70 nmol/l DHEA-S 4, 56 umol/l
írd már meg légyszi a 3. napi hormonsort.
A kérdező hozzászólása: Amúgy én is azon gondolkodom, hogy dokit váltok mert õ meg az endokrinológussal ellentétben mondja, hogy sikerül csak még várni kell egy kicsit és majd nyáron menjek vissza hozzá. Hát én ezt nem várom meg. Két hét múlva lesz új tsh eredményem és utána dokit váltok, de már annyira bosszantó, hogy dobálják az embert ide-oda, hogy senki felelõssége ne legyen. És ez így még borzasztóbb, hogy az ember gyermeket szeretne.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok. Csak 3. napit csinált és azt mondta minden oké, nagyon szép és ennyi. 11. meg 21. napit nem is kért. A ciklusaim hosszúak 40 naposak és van amikor több. Sosem volt rendszeres a ciklusom sajnos. Pajzsmirigy túlmûködésem van. 3 hónapja volt a tsh 5, 63 és erre kaptam 0, 25mg Letroxot. Az endodoki mindent a nõgyógyászra hárít, és azt mondta menjek meddõségibe. De nem megyek mert tudom nincs más baj csak a peteérés. Egy normál ciklus nem 40 napos és már 22.cn-on vagyok és még semmi. És ha most is lenne akkor is 22 és még rászámolom a 14 napot peteérés után és az már 36 nap de megint hosszabb lesz mert még nem volt hõ megemelkedés, ami peteérés után van.
A csak 3. napi hormonból nem derül ki, hogy van-e PÉ. Kell mindenképpen 21. napi vérvétel, mert a progi fogja elárulni, hogy mi is van. Tüszõkövetés szintén fontos. Remélem nem nõdoki kezel, hanem endo doki. TSH-d mekkora? Harmadik napi vérvétel eredmények milyenek? Amúgy szerintem válts dokit.
milyen lett a 3. napi?
Orvosilag nem tudok hozzászólni. De miért nem keresel fel egy másik dokit is, ha nem bízol benne? Sosem árt egy másik szakvélemény.
Az 5, 63 alulmûködést jelent, nem túlmûködést.

1 hónapja kezdtem figyelni a méhszájamat, és a folyásomat, mert szeretnénk babát. Kb 4-5 napja volt peteérésem, de a méhszájam még mindig nem zárt. Ez normális?

Legjobb válasz: én ugyanigy vagyok, nekem magasan van és félig nyitva.. nem tudom mikor kéne zártanak lennie. terhességnél igen., de hsa te vagy én babásak vagyunk az még nem is baba, csak egy pötty a petevezetöben:)

én ugyanigy vagyok, nekem magasan van és félig nyitva.. nem tudom mikor kéne zártanak lennie. terhességnél igen., de hsa te vagy én babásak vagyunk az még nem is baba, csak egy pötty a petevezetöben:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!