Találatok a következő kifejezésre: Pesten vagy megyében van olyan (5 db)

Pesten vagy Pest megyében van olyan doki, ahol lehet üdülési csekkel fizetni? Úgy hallottam, van ahol a 4d-s uh-ért lehet azzal fizetni. A 12. heti uh-ért is lehet?

Legjobb válasz: szia, én ilyet még nem hallottam. De épp most kerestünk mi is 4D-s rendelõt. Itt megtalálod összegyûjtve a budapestieket és meg tudod kérdezni tõlük: http://www.szuloklapja.hu/baba/body/intezmenyek.php?INTEZMEN.. A pest megyeiek is fent vannak az oldalon, csak az oldal belsõ keresõjében válaszd ki, hogy 4D rendelõk vidéken és kiadja az összeset!

szia, én ilyet még nem hallottam. De épp most kerestünk mi is 4D-s rendelõt. Itt megtalálod összegyûjtve a budapestieket és meg tudod kérdezni tõlük: http://www.szuloklapja.hu/baba/body/intezmenyek.php?INTEZMEN.. A pest megyeiek is fent vannak az oldalon, csak az oldal belsõ keresõjében válaszd ki, hogy 4D rendelõk vidéken és kiadja az összeset!
A kérdező hozzászólása: http://www.babapremier.hu/content/8 http://www.medconnexus.hu/nogyogyaszat/terhesgondozas.html találtam Pesten olyan rendelõket, ahol elfogadják, ha esetleg vkinek még szüksége lenne rá

Pesten, vagy a pesti oldalán a megyének hol van olyan szép sétálóhely, ahol színes faleveleket gyűjthetnék a nagylányommal, de a babakocsit is el tudom tolni amiben a kisebbik gyerkőc lennne?

Erd?, erd?szél, vízpart (Dunánál) bármi szóba jöhet, csak tudjam toli a kicsit is a kocsiban.

Legjobb válasz: Margit sziget!

Margit sziget!
A kérdező hozzászólása: Azzal csak az a baj, hogy mi vidéken lakunk, tehát kocsival kell bemennünk, és ha jól tudom arrafelé nem lehet parkolni....
Ugyan a Duna másik oldalán van, de a Hajógyári-sziget nagyon jó hely. Van normális, tágas, ingyenes parkoló (ami Bp-en nagy kincs!) és van 2 játszótér. Az egyik kicsiknek való, de van minden, a másik pedig inkább egy csúszdapark. Sok, nagyon komoly csúszda van, 4 éves gyerek már egyedül is le tud csúszni rajtuk. Ja meg persze a lényeg: rengeteg fa és kulturált környezet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Városliget? Népliget? Bármelyik park tele van lehullott falevelekkel... de a játszóterek is
Mi tegnap voltunk a Városligetben. Etettük a kacsákat, sirályokat, utána játszottunk a hatalmas fák alatt. Levelet nem szedtünk, de lett volna mit, szép árnyas az egész. BKV-val több irányból is megközelíthetõ.

Van olyan oldalt neten, ahonnan meg lehet tanulni csotkit csomózni? (Ismerős nincs, aki megtanítana. ) Vagy ha ez végképp nem megy, van-e olyan bolt Pesten, ahol készen lehet kapni? (Netes rendelést tudom, de személyesen csak egyszerűbb lenne venni)

Legjobb válasz: Látogass el a szimandron.hu oldalra ott magáról a Jézus-imáról is több mindent találsz. Csotkit pedig a budapesti ortodox Nagyboldogasszony templomban tudsz venni (én is ott vettem), amikor nyitva vana templom. A nyitvatartást szintén ezen a honlapon találod meg, az istentiszteleti rendek között. Ha elakadnál, írj magánban nyugodtan.

Látogass el a szimandron.hu oldalra ott magáról a Jézus-imáról is több mindent találsz. Csotkit pedig a budapesti ortodox Nagyboldogasszony templomban tudsz venni (én is ott vettem), amikor nyitva vana templom. A nyitvatartást szintén ezen a honlapon találod meg, az istentiszteleti rendek között. Ha elakadnál, írj magánban nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Ma olvastam, hogy a Ferenciek terén az udvarban is nyílt egy görögkatolikus bolt, hátha valakinek meg ez az info jön még jól:)


Van olyan aki csak műkörömépítésből él meg? És jól megy? Vagy esetleg csak másodállásban dolgoztok benne? Vajon Pesten meglehet élni belőle?

Legjobb válasz: lehet h megtudnál éni belõle...bár kétlem. az a baj h már túl sok van belõlük...

lehet h megtudnál éni belõle...bár kétlem. az a baj h már túl sok van belõlük...

Hol vannak Pest megyében vagy Pesten olyan Strandok ahol meg lehet szállni 1 éjszakára?

Legjobb válasz: http://www.iranymagyarorszag.hu/keres/pest_megye/wellness/fu..

Ráckeve, Abony, Szigetszentmiklós, Veresegyháza-én ezeket ismerem ahol strand és panzió is van egyben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!