Találatok a következő kifejezésre: Pesten vagy megyében (63 db)

Valaki aki vagy Pesten lakik vagy megy Pestre május 1-én szeretne ismerkedni?

Május 1-én lesz ilyen autós valami amiben lesz ferrari rae, lamborghini...és valami repülõs cucc is. Ha valaki ott lesz (13-15 éves) azzal szívesen megismerkednék. :)

Legjobb válasz: Korod,nemed? :)

Korod, nemed? :)
A kérdező hozzászólása: 13 lány
13/f
De sajna holnap nem érek rá
A kérdező hozzászólása: Én sem megyek sajna
Én sem mentem, pedig le volt beszélve egy lánnyal. Õ az utolsó pillanatban lemondta:(

Pesten, vagy a pesti oldalán a megyének hol van olyan szép sétálóhely, ahol színes faleveleket gyűjthetnék a nagylányommal, de a babakocsit is el tudom tolni amiben a kisebbik gyerkőc lennne?

Erd?, erd?szél, vízpart (Dunánál) bármi szóba jöhet, csak tudjam toli a kicsit is a kocsiban.

Legjobb válasz: Margit sziget!

Margit sziget!
A kérdező hozzászólása: Azzal csak az a baj, hogy mi vidéken lakunk, tehát kocsival kell bemennünk, és ha jól tudom arrafelé nem lehet parkolni....
Ugyan a Duna másik oldalán van, de a Hajógyári-sziget nagyon jó hely. Van normális, tágas, ingyenes parkoló (ami Bp-en nagy kincs!) és van 2 játszótér. Az egyik kicsiknek való, de van minden, a másik pedig inkább egy csúszdapark. Sok, nagyon komoly csúszda van, 4 éves gyerek már egyedül is le tud csúszni rajtuk. Ja meg persze a lényeg: rengeteg fa és kulturált környezet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Városliget? Népliget? Bármelyik park tele van lehullott falevelekkel... de a játszóterek is
Mi tegnap voltunk a Városligetben. Etettük a kacsákat, sirályokat, utána játszottunk a hatalmas fák alatt. Levelet nem szedtünk, de lett volna mit, szép árnyas az egész. BKV-val több irányból is megközelíthetõ.

Mi annak az oka, hogy a ValóVilág 4 szereplői közül majdnem mindenki pesti, vagy pest megyei?

15 emberb?l 7 budapesti, 5 pest megyei, ezenkívül van 1 bajai és 2 kaposvári (de ?k egybe tartoznak, testvérek)

Legjobb válasz: Éva békéscsabai, csak pestinek mondja magát! Egyébként megrendezett az egész, mert ismerik egymást, el is szólták már magukat nem is egyszer!

Éva békéscsabai, csak pestinek mondja magát! Egyébként megrendezett az egész, mert ismerik egymást, el is szólták már magukat nem is egyszer!
Csak hozzátenném, Éva békéscsabai.:D Egyébként azért olyan sokan pestiek, mivel pesten nyilván sokkal többen laknak mint máshol, így arányában többen jelentkeznek onnan, és valaki be is jut..
A kérdező hozzászólása: Hát ha arányaiban néznénk, akkor 2-3 budapestinek kellene lennie... Amúgy nem volt ezek közül mind Bak jegyû, az csak elírás volt, de ha jól tudom, azóta kijavították az adatlapokat!
Sok kretén koncentrálódik arrafelé :) .
Elsõnek: kösz szépen, jómagam is pesti lennék... Kérdésedre a válasz: mivel mindenki ismeri a másikat, mi több, egy területen dolgoztak, ezért a vonzáskörzet is ugyanaz. Engem nem is ez akaszt ki, hanem az, hogy a 3/4-e Bak jegyû ( állítólag ), és egy csomóan közülök fel se vállaják a csillagjegyüket az adatlapjukon.
és akkor mi van ha bak jegyûek?
Béci: Kos Jerzy: Ikrek Szandi: Halak Laci: Ikrek Olivér: Oroszlán Zsófi: Bika Gombi: Rák Ha jól tudom, a többiek Bakok. Még volt is egy cikk a Life.hu-n ezzel a címmel: "Hatalmas baklövés az RTL részérõl".


Mikrogyűrűs hajhosszabbítást szeretnék csináltatni. Egy megbízható, jó és nem túl drága fodrászt keresek Pest megyében (lehetőleg ne Pesten) vagy Szegeden? Esetleg Kecskeméten?

A haj megvan hurok is van rajta meg úgy minden szall úgy kimondottan mikrogy?r?s hajhosszabbításhoz lett vásárolva és csak rá kéne illeszteni. Estleg ha árat is tudnátok mondani az jó lenne . köszike :)

Legjobb válasz: Fenn van azóta már a hajad? Mert ha esetleg messzebbre is hajlandó vagy eljönni,akkor én Komárom-Esztergom megyében tudok neked egy szuper fodrászt aki felrakja 20.000-ért!Ez nagyon olcsó,és érti a dolgát!

Fenn van azóta már a hajad? Mert ha esetleg messzebbre is hajlandó vagy eljönni, akkor én Komárom-Esztergom megyében tudok neked egy szuper fodrászt aki felrakja 20.000-ért!Ez nagyon olcsó, és érti a dolgát!

Üdv Mindenkinek Ki az aki keresett Pesten, vagy Hajdú-Bihar megyében jó sorselemzőt? NEM JÓS! Sorselemző. Engem adtak meg, de én nem JÓS vagyok, hanem parapszichológus. Jónási Elvira Debrecen

Legjobb válasz: Szerintem nem adtak meg és nem is kerestek innen. Mondjuk ha enyém lenne az oldal kimoderálnám a reklámokat:-))) Ügyesen reklámozod magad:-)) Gratulálok. Õszintén. Kár, hogy nem vagy igazi pszichológus.Ügyes!

Volt már több írás az uccsó témában. Diplomás parapszichlógus valóban nincs. Ilyen valódi végzettség nem létezik.Akinek párkapcsolati tanácsokra van mindenképp szüksége, menjen igazi pszichológushoz, a para az kamu.
Szerintem nem adtak meg és nem is kerestek innen. Mondjuk ha enyém lenne az oldal kimoderálnám a reklámokat:-))) Ügyesen reklámozod magad:-)) Gratulálok. Õszintén. Kár, hogy nem vagy igazi pszichológus.Ügyes!
Olyan, hogy diplomás parapszichológus nincs. Erõs túlzás diplomásnak nevezni valakit aki ilyen tanfolyamot végez:) Errõl ennyit:-)) A reklámötlet vbiszont nem rossz, hogy egy álkérdésre , , mintha keresték volna" ide tette magát:-)) Tényleg Ügyes!
Igaza van a válasz adójának. NEM PARAPSZICHOLÓGUS, hanem egy sarlatán. Etikailag is megkérdõjelezhetõ e tevékenysége, mint párkapcsolati tanácsadó! Elõadásain mindig osztogatja a névjegyeit. Van még aki bedõl neki.
Senki
Szetetettel üdvözlök Mindenkit. Nem mintha a Tisztelt Kollegina védelemre szorulna, de mint egy internetes tanácsadó közösség vezetõje úgy érzem, hogy meg kell köszönnöm, amit értünk is tesz. Jómagam a pszichológia doktora, a parapszichológia professzora vagyok, három diplomám van ebben a témakörben, csak így egyszerûen. Ismerem Elvira munkásságát, nem kis felkészültségrõl tesz tanúságot. A "para"nem kamu, hanem jelentése van. Ezen az oldalon az ember fia azt feltételezné, hogy nem vitatkozásokat kénytelen megválaszolni, hanem kérdéseket. Baráti öleléssel....én nem élnék a reklám lehetõségével, nehogy engem is megvádoljanak.
A kérdező hozzászólása: Kedves Levélíró. Sarlatán? Nos igencsak rosz tapasztalatai lehetnek, ha csak ennyi maradt meg belõlük. Bizonyára volt egy párkapcsolati tanácsadáson, ahol nem az Ön javára fordultak a dolgok, és nem egyeztek az Ön elképzeléseivel, akaratával. Nagyon örülnék ha segíthetnék, amennyiben nyilvánosan megváltoztatná a rólam, és kollegáimról alkotott véleményét. Mibõl adodott ez a félreinformálódás? Ha ott lett volna egy elõadásomon is, tudhatná, hogy hogyan dolgozunk én, és neves kollegáim. Vagy ott volt? Melyiken? Mert, ha ott személyesen nem mert tõlem kérdezni, miért ezt a nyilvános oldalt választotta? Mert ez így erõsen kimeríti a hitelrontás, becsületsértés témakörét! Ha lett volna nálam, vagy megtisztelt volna személyesen az elõadásomon, mint ahogy azt sokan teszik, nem kellene ehhez az eszközhöz folymodnia. Javaslom, írjon a személyes póstafiókomra, mielõtt még kitiltanák errõl az oldalról. Bár tényleg itt lehet megkérdezni sokmindent, a sértegetés viszont nem KÉRDÉS. Szeretettel várom személyes póstafiókomon. Jónási Elvira diplomás parapszichológus.
A kérdező hozzászólása: Kedves Ismeretlen. Látsz egyetlen telefonszámot, vagy címet?A google-ban a nevem alatti dolgok, nos az igen, az minõsülhet reklámnak. Ott találtam meg a kérdést errõl az oldalról. Jó egészséget kívánok.
A kérdező hozzászólása: Tisztelettel tettem közzé a helyesbítésemet, mert szerintem a jós, és a sorselemzõ két külön dolog. Szeretettel Elvira
Uccsónak legmélyebb tiszteletem. Ha nem a kedves kérdezõ taktikai válasza álnéven:-)) Ettõl még nem vitatéma, hogy a parapszichológia nem igazi tudomány, fõleg a szabadegyetemeknek nevezett képzõintézmények nem adnak semmiféle diplomát, csak amolyan önképzõkör vagy hobbiközösség. Persze nagy hozzá a körítés, de a diplomáknak kritériumai vannak, ezt az utolsó válaszadó biztosan tudja, ha a kedves kérdezõ nem is.A szabadegyetem nem egyetem. Ez tény.
Tisztelt Hölgyem/Uram. Nem vagyok a kérdezõ ügyes taktikai húzása!!!Elvira nevében is kikérem magunknak ezt a feltételezést!Micsoda pimasz feltételezés!! Ezt a tájékozatlanságot! Szégyelje el magát! Tegye meg legyenszíves, és írja be egy speciális keresõbe, ezt az egyszerû kifejezést:diplomás parapszichológus, addig ne írogasson!! Meg fog lepõdni, mennyire, és mennyien VAGYUNK!!LÉTEZÜNK!! Ha valamilyen elintéznivalója van Elvirával, kérem tegye meg személyesen, de ne ezen az oldalon, HA MERI, de a Tisztelt Kollegák nevében felszólítom, egyszer, s mindenkorra fejezze be a lealacsonyító véleményezéseit! Kritikán aluli!! Eddig udvarias voltam, de nagyrabecsült DIPLOMÁS KOLLEGÁIM nevében kérek mindenkit, hagyjuk abba ezt a méltatlanságot! Elvira is szálljon ki ebbõl a hozzá nem méltó, alacsony szintû diskurzusból. A levelezõ meg sürgõsen keressen fel egy szakembert!!!
Utánaolvastam, ha a kedves szkeptikus válaszadó nem is. Talán nem akar vitázni vagy õ is utánanézett , csak nem ír. Szóval: Diplomát igazi Egyetemeken vagy fõiskolákon adnak, Parapszichológus diplomát egyetlen egyetemen sem lehet szerezni. Vannak viszont magánegyetemnek, magánakadémiának, stb-nek nevezett intézmények. Õk adnak papírt, doktorit, bármit amit kérsz. Ebben a körben ezt lehet akár diplomának is nevezni, ha valaki nem ragaszkodik a rendes végzettséghez. Olyan viszont akad valóban aki egy igazi diploma birtokában kitanulja a parapszichológiát is és diplomásnak nevezhetõ, bár nem a parapszichológiai tanulmányai miatt hanem a korábbi valódi egyetemen szerzett tudása okán. Ennyit lehet találni errõl a neten.
Tisztelt elõzõ válaszoló. Ez egy korrekt megjegyzés, köszönjük, hogy legalább utánanézett. Egész pontos információkat rólunk a speciális keresõben, google-ben a "diplomás parapszichológus" beírásával talál, amennyiben megtisztel minket a továbbiakban is az érdeklõdésével. Bizonyára meg fog változni a véleménye, ha bõvebben olvas rólunk. Jó egészséget! Én ettõl függetlenül távozom innen. Baráti üdvözlettel.
Én is utánanéztem. Utolsó elõtti válaszadó a kimerítõ. Parapszichológus diploma tényleg nem létezik, de sok helyen képeznek olyat és diplomának hívják és , , egyetemnek" magukat a képzõk. Ez persze csak amolyan magánvállalkozás, de jól hangzik.Olyanok viszont tényleg akadnak néhányan, akik mondjuk egy tanítói vagy egyéb igazi diploma birtokában parapszichológiát is tanulnak. Ettõl még diplomásnak számítanak, hogy ilyen hobbijuk is van mellette.

Hol lehet kapni olcsón (5-6ezer Ft alatt) szép koktélruhát? 19éves vagyok, érettségi bankettre kellene, XLes méretben (kb). Pesten vagy nógrád/heves megyében? Ha tudtok linkeljetek képet, hogy szerintetek milyet vegyek?

Legjobb válasz: http://img.beta.expressz.hu/03/36/7a/07-main.jpg ez nagyon tetszene...vagy vmi ilyesmi: http://www.alishahill.com/Alisha_Hill_A77209.htm ezek a hagyományos koktélruhák nekem sem tetszenek...

A kérdező hozzászólása: http://img.beta.expressz.hu/03/36/7a/07-main.jpg ez nagyon tetszene...vagy vmi ilyesmi: http://www.alishahill.com/Alisha_Hill_A77209.htm ezek a hagyományos koktélruhák nekem sem tetszenek...
józsefvárosi kinai piacon is vannak szép koktélruhák láttam, voltam ma és tegnapelott is...3000-tól max6000ig kaphatóak.
A kérdező hozzászólása: köszi...ugyis készülök jövõ héten...mondjuk ált 2 probléma van..vagy csak kis méret van, vagy ne lehet felpróbálni:S

Valaki ilyet vagy hasonlót Pesten vagy Nógrád megyében szegecsekek nélkül?

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/4186..

Hol tudok monster assaultot, khaost és a többi fajtát venni Pesten, vagy Vas megyében?

Legjobb válasz: sehol! vegyél helyette sört, vagy 100%os narancslét. jobban jársz mindkettõvel.

sehol! vegyél helyette sört, vagy 100%os narancslét. jobban jársz mindkettõvel.
Valószínûleg sehol. M.O.-n hivatalosan nem forgalmazzák õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!