Találatok a következő kifejezésre: Pesten hol nagyméretű melltartót (2 db)

Pesten hol lehet nagyméretű melltartót kapni, ami nagyon szexis?

Bármelyik boltba begyek megáll a számozás 80-85-nél. Nekem 90-100 közötti a méretem...

Legjobb válasz: nem mindegy ám hogy mekkora a hát és a kosár méret. nekem nagy cicim és kisebb hátam van, így 75E kell. nagyon nehéz találni jót. de én már vagy 10 éve csak triumphot veszek, elég drága de nagyon jók és sokféle van itt még nagyobb méretet is csinálnak. volt hogy vettem másikat is de egyik sem tart, nem jók. a triumph nagy mestere a nagy cickre. otthon az aranypók üzletekben lehet sokfélét kapni vagy a márkaboltban. márkaboltban is nagyon sok van, és ott lehet rendelnek is neked ha nincs ott nekik. a minösége meg szuper.

nem mindegy ám hogy mekkora a hát és a kosár méret. nekem nagy cicim és kisebb hátam van, így 75E kell. nagyon nehéz találni jót. de én már vagy 10 éve csak triumphot veszek, elég drága de nagyon jók és sokféle van itt még nagyobb méretet is csinálnak. volt hogy vettem másikat is de egyik sem tart, nem jók. a triumph nagy mestere a nagy cickre. otthon az aranypók üzletekben lehet sokfélét kapni vagy a márkaboltban. márkaboltban is nagyon sok van, és ott lehet rendelnek is neked ha nincs ott nekik. a minösége meg szuper.
pár évvel ezelött az akkori kedvesemnek az Árkád Üzletház Sarina boljában vettem melltartót. (a bolt még ott van) Néztek ugyan nagyot, de azért tudtak mutatni többfélét is, pedig 90E méret kellett.
A triumphnak van egy márkája, a Felina. Gyönyörû modelleket gyárt, komolyan mondom kenterben veri, a kisebb méretûeket. Igaz nem egy olcsóság.... de nagyon tartós. Tényleg mestere a Triumph a nagyobb méretû melltartóknak is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.....megnézem!!
van a körúton egy érdekes üzlet a király utcai 4/6-os megállónál. egy udvarban van, az átjárónál ki van írva olyasmi, hogy Little Paul's Shop vagy ilyesmi. lehet, hogy érdemes oda is benézned.

Hol lehet Pesten nagyméretű és olcsó sexi melltartókat vásárolni? 100kg-os Nőknek valót?

Legjobb válasz: Léccike írjatok!!!Holnap mennék megvenni a karácsonyi ajándékot,és a hugomnak szeretnék venni egy dögös csipkecsodát.Folyton nyafog,hogy nem talál magáravalót,én meg leoltottam,hogy aki keres az talál.Gondoltam meglepem,hogy én találtam rávalót.

A kérdező hozzászólása: Léccike írjatok!!!Holnap mennék megvenni a karácsonyi ajándékot, és a hugomnak szeretnék venni egy dögös csipkecsodát.Folyton nyafog, hogy nem talál magáravalót, én meg leoltottam, hogy aki keres az talál.Gondoltam meglepem, hogy én találtam rávalót.
Mi a pontos méret?
A kérdező hozzászólása: 90/E
Például az óbudai StopShop Felina boltjában 10e Ft-os nagyon fiatalos, formázott, színes-mintás melltartókat találtam akár F-G kosárig, 3-4e Ft-ra leértékelve... Sajnos nekem való pont nem volt, de én más méret vagyok... Érdemes õket felhívni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!