Találatok a következő kifejezésre: Pesten hol nagyméretű (4 db)

Nagyméretű posztert jó áron neten (/Pesten) hol tudnék csináltatni? (Saját fényképből! )

Milyen méreteket lehet választani és milyen áron, esetleg ebben tudnátok nekem segíteni? Az ismert drogériákban szoktam képet előhívatni, de az ottani legnagyobb méretnél nagyobbat szeretnék! Ha belinkeltek nekem ilyen oldalt, az is jó! Előre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: http://www.reactor.hu/

A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Gondoltam, megosztom Veletek, hogy a Cewe fotónál csináltattam 50*70 cm-es posztert a képembõl, 1995 ft-ra le van most értékelve. Nagyon szép lett! Az ikeában pedig lehet hozzá olcsón keretet venni, olyat, amin az elõlap mûanyag és nem üveg, és a kerete pedig papír-szerû, így kb. 4000-bõl megúsztam...
A kérdező hozzászólása: Köszi :) .
*biztatni akarlak *van bocsi
Én láttam már más ilyen oldalt. csak az a baj, hogy nekem is linkelték, és nem tudom a nevét. Csak biztatnia karlak, hogy avn még esély ilyenre.
A kérdező hozzászólása: Szia! Az a baj, hogy ajánlatot kell kérni azon az oldalon, és a pasi írt kb 10-féle lehetõséget, hogy mibõl lehet választani, és mivel egyiket sem ismerem, és ezt írtam is neki , hogy küldhetne legalább valami képet a mintákról, közölte, hogy inkább menjek be hozzájuk és ott nézzem meg. Szóval mondtam neki, hogy akkor köszi. Ezért emeltem ki a kérdést újra, hátha van olyan oldal, ahol árak és minták is vannak esetleg.
Egyébként, ha vmi együttesrõl szeretnél, csak sehol nem találtál róluk, akkor itt is találhatsz: http://www.usapolo.hu
Megmondanád, Kérdezõ, milyen címszó alatt találtad? Engem is érdekel, de annyi minden van ezen az oldalon. És amúgy Te ezt szobába akarod? Csak azért kérdezem, mert én arra gondoltam.
Örülök, hogy segíthettem!!! :) a zöld pacsit köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos választ, küldtem nekik árajánlat-kérést. (És felpontoztalak.)
A kérdező hozzászólása: Mármint az egészet úsztam meg 4000bõl!

Pesten hol lehet nagyméretű melltartót kapni, ami nagyon szexis?

Bármelyik boltba begyek megáll a számozás 80-85-nél. Nekem 90-100 közötti a méretem...

Legjobb válasz: nem mindegy ám hogy mekkora a hát és a kosár méret. nekem nagy cicim és kisebb hátam van, így 75E kell. nagyon nehéz találni jót. de én már vagy 10 éve csak triumphot veszek, elég drága de nagyon jók és sokféle van itt még nagyobb méretet is csinálnak. volt hogy vettem másikat is de egyik sem tart, nem jók. a triumph nagy mestere a nagy cickre. otthon az aranypók üzletekben lehet sokfélét kapni vagy a márkaboltban. márkaboltban is nagyon sok van, és ott lehet rendelnek is neked ha nincs ott nekik. a minösége meg szuper.

nem mindegy ám hogy mekkora a hát és a kosár méret. nekem nagy cicim és kisebb hátam van, így 75E kell. nagyon nehéz találni jót. de én már vagy 10 éve csak triumphot veszek, elég drága de nagyon jók és sokféle van itt még nagyobb méretet is csinálnak. volt hogy vettem másikat is de egyik sem tart, nem jók. a triumph nagy mestere a nagy cickre. otthon az aranypók üzletekben lehet sokfélét kapni vagy a márkaboltban. márkaboltban is nagyon sok van, és ott lehet rendelnek is neked ha nincs ott nekik. a minösége meg szuper.
pár évvel ezelött az akkori kedvesemnek az Árkád Üzletház Sarina boljában vettem melltartót. (a bolt még ott van) Néztek ugyan nagyot, de azért tudtak mutatni többfélét is, pedig 90E méret kellett.
A triumphnak van egy márkája, a Felina. Gyönyörû modelleket gyárt, komolyan mondom kenterben veri, a kisebb méretûeket. Igaz nem egy olcsóság.... de nagyon tartós. Tényleg mestere a Triumph a nagyobb méretû melltartóknak is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.....megnézem!!
van a körúton egy érdekes üzlet a király utcai 4/6-os megállónál. egy udvarban van, az átjárónál ki van írva olyasmi, hogy Little Paul's Shop vagy ilyesmi. lehet, hogy érdemes oda is benézned.

Hol lehet Pesten nagyméretű és olcsó sexi melltartókat vásárolni? 100kg-os Nőknek valót?

Legjobb válasz: Léccike írjatok!!!Holnap mennék megvenni a karácsonyi ajándékot,és a hugomnak szeretnék venni egy dögös csipkecsodát.Folyton nyafog,hogy nem talál magáravalót,én meg leoltottam,hogy aki keres az talál.Gondoltam meglepem,hogy én találtam rávalót.

A kérdező hozzászólása: Léccike írjatok!!!Holnap mennék megvenni a karácsonyi ajándékot, és a hugomnak szeretnék venni egy dögös csipkecsodát.Folyton nyafog, hogy nem talál magáravalót, én meg leoltottam, hogy aki keres az talál.Gondoltam meglepem, hogy én találtam rávalót.
Mi a pontos méret?
A kérdező hozzászólása: 90/E
Például az óbudai StopShop Felina boltjában 10e Ft-os nagyon fiatalos, formázott, színes-mintás melltartókat találtam akár F-G kosárig, 3-4e Ft-ra leértékelve... Sajnos nekem való pont nem volt, de én más méret vagyok... Érdemes õket felhívni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.


Nagyméretű (92-es) body-t hol lehet Pesten venni? Leginkább Prince Oliver kéne.

Legjobb válasz: Brendonba láttam, Scamp, de ugyanaz.

Brendonba láttam, Scamp, de ugyanaz.
Szia! A scamp-ra gondolsz ugye, mert az a Prince Oliver. A http://www.scamp.hu-n nézz körbe, ott megtalálsz róluk mindent, a nyitvatartásukat is. Azt is írják, hogy hol árulják még a termékeiket. Én a kengurus bodykat, és a tescosakat is szeretem, szoktam olyanokat is venni az unokáimnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat :)
Minimanó is árulja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!