Találatok a következő kifejezésre: Pesten hol nagy (53 db)

Pesten hol lehet venni VANS cipőket? Hol nagy a választék?

Legjobb válasz: Ugyan nem vagyok pesti de Garage Store-ra tippelek

Ugyan nem vagyok pesti de Garage Store-ra tippelek
Na, a Garageben pont nincs Vans. Helyette: Stég (Villányi út) vagy The Lab (Király utca).
Hát, nálunk van...akkor a pestibe hogyhogy nincs?
Érdekes... én még nem láttam Vans-et a garageban...
A kérdező hozzászólása: Pestiben nincsen az biztos.
Westend, Speed Storeban. Viszonylag olcsó és van választék is. Esetleg még Goker.

Pesten hol lehet nagyméretű melltartót kapni, ami nagyon szexis?

Bármelyik boltba begyek megáll a számozás 80-85-nél. Nekem 90-100 közötti a méretem...

Legjobb válasz: nem mindegy ám hogy mekkora a hát és a kosár méret. nekem nagy cicim és kisebb hátam van, így 75E kell. nagyon nehéz találni jót. de én már vagy 10 éve csak triumphot veszek, elég drága de nagyon jók és sokféle van itt még nagyobb méretet is csinálnak. volt hogy vettem másikat is de egyik sem tart, nem jók. a triumph nagy mestere a nagy cickre. otthon az aranypók üzletekben lehet sokfélét kapni vagy a márkaboltban. márkaboltban is nagyon sok van, és ott lehet rendelnek is neked ha nincs ott nekik. a minösége meg szuper.

nem mindegy ám hogy mekkora a hát és a kosár méret. nekem nagy cicim és kisebb hátam van, így 75E kell. nagyon nehéz találni jót. de én már vagy 10 éve csak triumphot veszek, elég drága de nagyon jók és sokféle van itt még nagyobb méretet is csinálnak. volt hogy vettem másikat is de egyik sem tart, nem jók. a triumph nagy mestere a nagy cickre. otthon az aranypók üzletekben lehet sokfélét kapni vagy a márkaboltban. márkaboltban is nagyon sok van, és ott lehet rendelnek is neked ha nincs ott nekik. a minösége meg szuper.
pár évvel ezelött az akkori kedvesemnek az Árkád Üzletház Sarina boljában vettem melltartót. (a bolt még ott van) Néztek ugyan nagyot, de azért tudtak mutatni többfélét is, pedig 90E méret kellett.
A triumphnak van egy márkája, a Felina. Gyönyörû modelleket gyárt, komolyan mondom kenterben veri, a kisebb méretûeket. Igaz nem egy olcsóság.... de nagyon tartós. Tényleg mestere a Triumph a nagyobb méretû melltartóknak is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.....megnézem!!
van a körúton egy érdekes üzlet a király utcai 4/6-os megállónál. egy udvarban van, az átjárónál ki van írva olyasmi, hogy Little Paul's Shop vagy ilyesmi. lehet, hogy érdemes oda is benézned.


Keresek olyan eladot avaterán vagy tesz veszen aki nagyon jó parfüm hamisitvanyokat árul? Illetve a belvarosban Pesten hol kaphatok ilyet olcson?

Legjobb válasz: Szia! Tudok ajánlani Budapesten kiváló minõségû parfümöket,szerintem az ára is nagyon jó: 50 ml -3480 Ft Ha érdekel,küldj egy üzenetet az emailcímeddel,és elküldöm a parfümlistát.

Szia! Tudok ajánlani Budapesten kiváló minõségû parfümöket, szerintem az ára is nagyon jó: 50 ml -3480 Ft Ha érdekel, küldj egy üzenetet az emailcímeddel, és elküldöm a parfümlistát.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy érdekel, írtam privit :)
A kérdező hozzászólása: Ezek eredetiek vagy jó utanzatok?

Pesten hol csinálnak nagyon jó minőségű 4D ultrahangot?

Tapasztalatokat várok illetve hogy hány hetesen mentetek

Legjobb válasz: Szia! Tegnap voltam 24+2 hetesen a Hepinet Uh rendelõben. Nagyon aranyosak voltak, igaz a fiunk 2 kézzel védte az arcát és még el is fordult, hogy ne zaklassuk, de ezekhez képest sikerült jó képeket csinálni. Még ásított is :-)

Szia! Tegnap voltam 24+2 hetesen a Hepinet Uh rendelõben. Nagyon aranyosak voltak, igaz a fiunk 2 kézzel védte az arcát és még el is fordult, hogy ne zaklassuk, de ezekhez képest sikerült jó képeket csinálni. Még ásított is :-)
Mi a 4d genesis-nél voltunk 25 hetesen. Nagyon jól sikerült a felvétel, aranyos volt a szonográfus hölgy is. Bent voltunk a párommal kb. 1 órát, meghitt, kellemes környezet. Én csak ajánlani tudom.
Szia! Mi is a 4D Genesisben voltunk, és csak pozitívat mondhatok róluk. 24 hetesen voltunk, nagyon nagy élmény volt. Kb 1 óra volt a vizsgálat, kedves volt a szonográfus, tetõtõl talpig megnéztük a fiúnkat, és nagyon jó képek is lettek.
http://www.4dultrahang.hu/ Mi itt voltunk. Rendesek, kedvesek voltak, jók lettek a képek, a felvételek. Pont 25 hetesen voltam. Már igazi kis babás arca volt akkor a kislányomnak, és még hasonlított is magára, amikor megszületett. :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Én most 24 hetes vagyok, nekünk is a 4D Genesis jutott az eszünkbe.Milyen képet kaptok a babáról?Azt olvastam, hogy fekete-fehéret adnak, de az nem 4D-s?25-26 hetesen már elég husis az arca?Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy hogy néz ki a pocaklakóm:)
4d genesis-ben voltunk mi is, nem fekete- fehér, hanem színes képet adnak (1 db-t), és ha kéred, kiírják sz összes képet és videót dvd-re
Minimanóban voltam 34hetesen. Nagyon jó képek lettek, pedig már késõn mentem.
18 hetesen voltam a Kleopatra házban és nagyon jó volt. 4D-s képet kaptunk a babóról, de fekete-fehéret.

Lányok! Pesten hol vannak babaturik? A Háda nem nagyon jött be. Azon kivül van valami más?

Legjobb válasz: A HÁda kimondottan babaturkálójában voltál? Az nekem sem vált be, drága és átláthatatlan. Viszont a sima felnõtt Háda turikban van egy láda babaruha, és ott mindig találtam kincseket, a mai napig nagyon szeretem. Csak annyi, hogy nincsenek méret szerint válogatva, csak egybeöntve:)

A HÁda kimondottan babaturkálójában voltál? Az nekem sem vált be, drága és átláthatatlan. Viszont a sima felnõtt Háda turikban van egy láda babaruha, és ott mindig találtam kincseket, a mai napig nagyon szeretem. Csak annyi, hogy nincsenek méret szerint válogatva, csak egybeöntve:)
Hát ha a Háda nem jön be akkor nem tudok másat ajánlani! Attól csak rosszabbak vannak! Én mindíg a hádában vásárolok, a gyerekbolt nekem kifejezetten bejön! :) De ízlések és pofonok! A kisebb turik, amik vannak azoknak a 90%-a Hádából viszi a ruhát! Ezt higyjétek el......biztos kézbõl tudom! A Humanaba is vannak jó cuccok, csak duplája mint a többi turi!
A kérdező hozzászólása: Egy al kérdésem had legyen még ide:) ! A bababörze mennyivel másabb mint a turi? Illetve hogy néz ki egy bababörze? Piaci hangulat van? Árak hol vannak?
A kérdező hozzászólása: Igen a Keletinél voltam, és borzasztó mennyire nem jött be! Semmi szin, a méretek nagyon át vannak szabva...ugy értem hogy ráirja hogy 56 os megvettem és hozzámértem a rendes bababolti rucihoz, ami 68 as és attól egy kicsit volt csak kisebb! Nem tudom furcsa...Nem jött be:(!
Sajna pontos címet nem tudok, nekem is csak magyarázták, valahol az Erkel színház felé (abban az oldalban, egy kis utcában van egy babaturi), és állítólag baromi jó, olaszból jár haza oda vásárolni az anyuka a gyerkõcre, és amiket láttam a kicsin tényleg szépek. Sajna ennél közelebbit nem tudok a butikról mondani. Nekem valahogy a turizás nem jött be, mondjuk az alap vásárlástól is kész vagyok...:S Amit nem ismerek hallomásból sem, csak láttam, az pedig a 3-62vili vonalán van a Bosnyák tér felé egy zsiráf, zsibong, valami turi, ami szintén gyerek turi.
Szia! Nem akarlak lehurrogni, de én is csak azt tudom mondani, hogy a Háda a legjobb. Szuperebbnél szuperebb ruhákat vettem már ott, olyan csodákat, amiket sehol máshol nem látni. Én még a darabáras árait is el tudom fogadni, mivel szinte újak a cuccok, (ahova én el tudok jutni, az mind darabáras), de akiknek módjuk van a kilósba eljutni, õk még jobb vételeket tudnak csinálni. A méretezésrõl meg... Minden gyártó máshogy méretezik, ez az elsõ szerintem, amit egy anyuka megtanul. Soha ne a címkét nézd, hanem vigyél centit, az a biztos. Én egyébként ahol jártam más babaturiban, irtó pocsék minõség volt. Kopott, szakadt, ezer éves cuccok. Ráadásul mindegyik pár hónap után becsõdölt. Most szeptember 18-án lesz a Hungexpon Bababörze, érdemes elmenni, és körülnézni, én még ott szoktam ruhákat vásárolni a gyerekeimnek.
Többször kell menni, mert a legtöbbször elvisznek minden jót, hogy máshol árulják. Van hogy én sem találtam semmit, de van hogy tök jókat. A méretekkel meg nem kell foglalkozni, nemrég vettem a 14 hós lányomnak ott egy pólót, ami 3-6 hónapos méret volt. Ránézésre vásárolok, sosem nézem a méretet. Ha meg nagyobb akkor jó lesz késõbb. Ja és én is külföldrõl járok haza vásárolni, mert ugyanazt megkapom amit kinnt, csak olcsóbban.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor biztos pont rosszkor mentem, ha ennyien Istenititek csak van benne valami! Megpróbálok akkor menni mikor szállitás van! Köszi a válaszokat! Jó babázást nektek 32 hetes pocakos
Én egy kg-os Hádába jártam tavasz óta, nagyon jó cuccok voltak, de egy pár hete nagyon rossz lett. Eddig úgy dobtam vissza a ruhákat, mert már nem akartam annyit venni, most meg 3 hete nem tudok semmit venni.
Nyugati aluljáró, Ázsia center
Olx mindeig olcso jo aruk a neten. Én 500 ért vettem h&m melltartokat ujak 1500 ért triumphot bikiniket 1000 ért.
[link] Én itt vettem pár cuccot, tartósak voltak mind. Szerinem próbáld meg. 1000 Ft-ért vettem farmert, kb ugyan ennyiért vannak vagány felsõk is.
Ezen belül az Invázióra gondoltam:P
Az Invázió tényleg viszonylag olcsó, ha már üzletek, a Kik is hasonló kategória árban. Régen volt a Józsefvárosi piac, amit be akartak zárni, most nem tudom hogy áll az ügy, talán tényleg bezárt. Azzal szemben vannak raktárszerû épületek, talán az hasonlíthat legjobban piacra, bár én nem biztos hogy be mernék menni :p.
Van egy olyan sejtésem hogy mindegyikben :)
A kérdező hozzászólása: Ha értelmeznéd is, boltot kérdeztem, hogy melyikben érdemes, hol keressem :)
playersroom
hivatalos converse forgalmazó a Legends

Van itthon Lucky Strike-ból pattintós? Ha igen Pesten hol lehet kapni? És mi a neve? Mert én eddig nem nagyon találtam. Melyik a legjobb mentolos amúgy?

Legjobb válasz: Remélem nem is lesz. Az itthoni pattintósok meg csupán ócska utánzatok az eredetiek minõségéhez képest. De ez egy ilyen ország.

Remélem nem is lesz. Az itthoni pattintósok meg csupán ócska utánzatok az eredetiek minõségéhez képest. De ez egy ilyen ország.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek sehol nincsenek sajnos, Camelt próbáltam és hát ez meg a kinti közti különbség :O
Deichmann
A kérdező hozzászólása: Alig van ott választék. Elsõ cipõ lenne, és abból ott kevés van.
kukucska.com
Én is a Deichmannban vettem, nem Pesten, de van választék, sõt azóta is ott veszem a lányom cipõit.
Én nem ajánlom a Deichmannt nem jó minõsgûek a cipõk, nem megfelelõk egy pici lábára.
járáshoz vennél cipõt vagy még babás cipõt?
A kérdező hozzászólása: Járáshoz. Elsõ cipõcske/szandika.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!