Találatok a következő kifejezésre: Pesten a ultrahangon kell fizetni, (2 db)

Pesten a genetikai ultrahangon kell fizetni, és ugyan olyan az UH mint a rendes? Ha gond lenne a babával, akkor ott fogják javasolni a magzatviz levételt?

Legjobb válasz: Teljesen ugyanolyan mint egy rendes UH,csak a gép egy kicsit komolyabb.Fizetni nem kell érte,hacsak nem magándokihoz mész.A magzatvízvételt csak akkor javasolják,ha elmúltál 35 éves,vagy bmiféle kóros elváltozást látnak a babán.Illetve ha te nagyon reszketsz,akkor az istenhegyi klinikán pár 10 ezer forintért megcsinálják neked a komplett genetikai szúrést.

Teljesen ugyanolyan mint egy rendes UH, csak a gép egy kicsit komolyabb.Fizetni nem kell érte, hacsak nem magándokihoz mész.A magzatvízvételt csak akkor javasolják, ha elmúltál 35 éves, vagy bmiféle kóros elváltozást látnak a babán.Illetve ha te nagyon reszketsz, akkor az istenhegyi klinikán pár 10 ezer forintért megcsinálják neked a komplett genetikai szúrést.

A Mediacal Centerben (XVII. kerület, Pesti út) a nőgyógyászati rendelésen fizetni kell (itt gondolok pldul hasi ultrahangara)?

17.kerületi lakos vagyok.Aki már volt itt irna kb. árakat ha fizetni kell?

Legjobb válasz: http://www.medicalcenter.hu/ A honlap szerint XVII. kerületi lakosoknak ingyenes.

http://www.medicalcenter.hu/ A honlap szerint XVII. kerületi lakosoknak ingyenes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!