Találatok a következő kifejezésre: Pesten a ultrahangon (15 db)

A Dél-Pestiben a 18 hetes ultrahangra beengedik az apukát?

Legjobb válasz: Van amelyik ismerõsömnél beengedték,van akinél nem.Nem tudom mi alapján döntenek.

Van amelyik ismerõsömnél beengedték, van akinél nem.Nem tudom mi alapján döntenek.
a betegjog szerint muszáj!
A kérdező hozzászólása: a betegjog egy dolog, azt nem mindig tartják be.aki ott volt ultrahangon, az mit tapasztalt?
Neked már biztos nem aktuális a válaszom, de talán másnak hasznos. Még a UH. ajtajára is ki van írva, hogy bemehet hozzátartozó csak hívásra. A kismama levetkõzik, lefekszik és utána valaki (elég sokan vannak bent) kimegy szólni az apukának + aki ott van családtag, hogy bemehet. Az én párom képeket is csinálhatott, nagyon aranyosak az UH. orvosok :-))

Hétfőn megyek a dél pesti kórházba, ultrahangra. Még sohasem voltam, van kartonozó, vagy valami ahol be kell jelentkeznem? Vagy csak a beutalómmal várom, hogy rám kerüljön a sor?

Gondolom van számítógépes rendszer, be mikor kell bejelentkeznem, a vizsgálat során regsiztrálnak, vagy el?tte kell?

Legjobb válasz: igen a földszinten be kell jelentkezned. elõször az automatából kell sorszámot húznod, aztán ha az ablaknál látod a számod odabenni és bejelentkezni. aztán mehetsz a megfelelõ osztályra a vizsgálatra.

igen a földszinten be kell jelentkezned. elõször az automatából kell sorszámot húznod, aztán ha az ablaknál látod a számod odabenni és bejelentkezni. aztán mehetsz a megfelelõ osztályra a vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Nagyon sokan szoktak lenni, sokat kell várni?
Szia 37 hetes vagyok voltam már egy párszor.:-) Ahogy bemész ott vannak a nõvérkék sorba egy üvegkalitkába..:-) Mivel kismama vagy soron kivül mehetsz bárhova..:-) Szoval odamész soron kivül valakihez akinél elfogynak vagy nincs senki vagy csak ugy beálsz a sorba és mehetsz is. Sok sikert! Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 11 hetes vagyok elvileg, de utolsó vizsgálaton azt mondta a doki, hogy szerinte már erõsen 11 hetes a bébi. :) Akkor nem is kell sorszámot húzogatnom? :)
A kérdező hozzászólása: mármint 10 hetesen mondta a doki, hogy 11 hetes, tehát most a doki szerint már 12 hetes :) Remélem érthetõen írtam le :)
Szia Bocsi hogy késõn irok. Nem nem kell huzogatni..:-) Gratula akkor ha 12 hetes vagy akkor henetikai uh lesz majd irj mi volt ha van kedved!
elsõ vagyok, bocs azt nem tudtam, hogy kismamákat soron kívül engednek bejelentkezni


Pesten a genetikai ultrahangon kell fizetni, és ugyan olyan az UH mint a rendes? Ha gond lenne a babával, akkor ott fogják javasolni a magzatviz levételt?

Legjobb válasz: Teljesen ugyanolyan mint egy rendes UH,csak a gép egy kicsit komolyabb.Fizetni nem kell érte,hacsak nem magándokihoz mész.A magzatvízvételt csak akkor javasolják,ha elmúltál 35 éves,vagy bmiféle kóros elváltozást látnak a babán.Illetve ha te nagyon reszketsz,akkor az istenhegyi klinikán pár 10 ezer forintért megcsinálják neked a komplett genetikai szúrést.

Teljesen ugyanolyan mint egy rendes UH, csak a gép egy kicsit komolyabb.Fizetni nem kell érte, hacsak nem magándokihoz mész.A magzatvízvételt csak akkor javasolják, ha elmúltál 35 éves, vagy bmiféle kóros elváltozást látnak a babán.Illetve ha te nagyon reszketsz, akkor az istenhegyi klinikán pár 10 ezer forintért megcsinálják neked a komplett genetikai szúrést.

Úgy terveztem, hogy Pesten a Bajcsyban fogok szülni. Ma megint azt tapasztaltam, hogy amíg várok (vérvétel, Ultrahang) a folyosón a szemem láttára hozzák-viszik a (sokszor eszméletlen) betegeket. Nagyon rosszul viselem. Ez mindenhol így van? (plSOTE)

Legjobb válasz: Szia! Sajnos a kórházakban mindig ez van, fõleg, hogy a Bajcsyban pont ott van a kismûtõ a vérvételes szoba mellett. Mosta a SOTE-n gondozzák a terhességemet (2.)de itt ha lehet még rosszabb a helyzet ebbõl a szempontból. Szerintem próbálj meg nem oda figyelni. Boldog babavárást!

Szia! Sajnos a kórházakban mindig ez van, fõleg, hogy a Bajcsyban pont ott van a kismûtõ a vérvételes szoba mellett. Mosta a SOTE-n gondozzák a terhességemet (2.)de itt ha lehet még rosszabb a helyzet ebbõl a szempontból. Szerintem próbálj meg nem oda figyelni. Boldog babavárást!
Azért ez nem törvényszerû, pl. itt Gyõrben sosem találkoztam frissen operált betegekkel. A terhesgondozás egy egész más pontján van a városnak, az ultrahang pedig a kórház egy másik részében. Biztosan Bp-n is vannak humánusabb helyek...ez így tényleg elég durván hangzik!

Pesten (1027 Bem J. u.7. ) Dr. Kisfalvi István milyen orvos? Csütörtökön megyek először a 12. hetes ultrahangra hozzá. Úgy hallotam elég korszerű az ultrahang, ha vmi baj lenne a babámmal, akkor az most kiderülne ugye?

Legjobb válasz: Szia!! Ha õ az a Kisfalvi akit én ismerek akkor egy nagyon SZUPER doki én nála szültem az elsõ fiamat koraszülött volt és a szívét lelkét kitette a dokikám nagyon rendes akkor még a MÁV kh.-ban dolgozott kis fiatalka volt még (8éve). Remélem egy orvosról "beszélünk". De már voltál is azóta talán nála remélem beválik ha igen írj vissza kiváncsi vagyok.

Szia!! Ha õ az a Kisfalvi akit én ismerek akkor egy nagyon SZUPER doki én nála szültem az elsõ fiamat koraszülött volt és a szívét lelkét kitette a dokikám nagyon rendes akkor még a MÁV kh.-ban dolgozott kis fiatalka volt még (8éve). Remélem egy orvosról "beszélünk". De már voltál is azóta talán nála remélem beválik ha igen írj vissza kiváncsi vagyok.

Melyik 4D-s ultrahangot a legjobb Pesten vagy Győrben?

Fontos lenne, hogy ne csak babamozizzunk, hanem meg is vizsgálják a kicsit. A gép jó min?ség?, modern legyen. 24. héten már érdemes elmenni?

Legjobb válasz: Bp. kleopátra ház, 13.ker Kárpát u. 9. Nagyon szép felvételt készítenek :)

Bp. kleopátra ház, 13.ker Kárpát u. 9. Nagyon szép felvételt készítenek :)
jaa, olvasom tovább... nekem megcsinálták a genetikait is, elemezte a látottakat a hölgy, írásban is adta, fényképeket is készített, ajándékba is kaptunk. Kulturált hely, nincs várakozás, bejelentkezés éjjel nappal. A 24.héten...? Érdemes bmikor, de a 30-32.en mondják, akkor már ´kövérebb´ a baba :) Én a 18.on voltam elõször, nagyon jó volt, szívhangot is mutat :) Most fogok menni a 31-en újra. Kellemes babavárós napokat :)
Szia! énis Pesten akarok ajánlani neked.A budagyöngye Bevásárlóközpont után 2 kicsi utcával arrébb a Lotz Károly utca 14-ben a 4D Genesis Kft.Türelmesek, aranyosak és kellemes környezet.Üdítõvel csokival kínáltak.Nem mellékes hogy szerintem az egyik legolcsóbb hely 10500.- és benne van a vizsgálat aminél 2D kezdik, megmérik a picit átnézik minden rendben van e.utána folytatják a 4D-vel.ebben az árban benne van a dvd és egy SZÍNES fotó is, ja és nem mellékes hogy míg máshol 20 perces én 1 órát voltam benn, végig dvd-re veszik.és kapsz majd papírt is a diagnózisról.ja igen és megvehettem a képeket cd-n amit fényképezett 1500-ért, ami nem semmi mivel 58 db képrõl van szó.így fizettem annyit mint más 20 perces vizsgálatért és vagy benn kép meg dvd vagy nincs.szóval én ezzel voltam megelégedve.jó sokat válogattam. sok sikert
Én a Biovitálban (Mammutban) voltam a 14. héten, rendesen megvizsgálták a babát, aztán hagytak csak mozizni. Ez 9000 ft volt (vizsgálti eredmény, dvd és fénykép volt az árban). Ill. voltam a 20. héten -genetikai uh-n. 17000 ft-ot fizettem...de ez nem csak a mozi volt, hanem kiváltotta a kórházi genetikai uh-t (rendes orvosi szakvéleményt kaptam és dvd-t). Van ott -is- kifejezetten erre szakosodott orvos... Bár a 24.héten már nem erre van szükséged-mert ezen már túl vagy. Ha érdekel itt meg tudod nézni http://www.biovital.hu/
Gyõrben, szeptemberben, vadonat új2d-4d ultrahang rendelõ nyílik a bem téri egészségcentrum földszintjén!Ha godolod nézd meg és próbáld ki ! profeszionális radiológus orvos és szonáros végzi a rendelést hogy a kérdés fel sem merüljön hogy gyõr vagy pest. Nem csak babamozi hanem fõképp diagnosztika leletkészítéssel hisz ez a szakma igazán! élj a lehetõséggel! üdv löndi
Gyõrben a Bem Téri 4D György Ultrahang Rendelõben voltam dec. elején! Nagyon modern családias és apicit is nagyon jól élesen láttam! Kaptam az árban egy dvd felvételt a teljes babamoziról ami 25perc és egy nagy fotot ami szuper! Nagy monitoron láttam és a kedvesem is apicit! Nagyon kedvesek segítõkészek voltak ! Nagyon meg voltam elégedve és a párom is ! Éva egy 24 hetes pocaktulajdonos
Szia! Mi októberben voltunk a Bem tériben, csak a legjobbakat tudom mondani róluk.A 24. hét az tökéletes.Az orvosunk azt mondta, hogy 32-33 hetes korig látható jól a baba mindene.Utána kisebb az esély a jó "mozizásra", mert kevés a magzatvíz, és nagy a baba.Úgy tudom, hogy ott a Bem téren a világ egyik legmodernebb gépe van.Sziasztok
Hátha még valakinek hasznos lehet, megírnám hogy a Bem téri 4D ultrahang az csak egy babamozi, semmi információt nem tudsz meg a babáról, és nekem egyértelmüen kislányt mondtak és késöbb kiderült hogy kisfiunk lesz, szóval nekem nagy csalódás volt. Meg mikor már ott feküdtem akkor közölték hogy semmi informáciot nem adnak a babáról, hogy mekkora, vagy ilyesmi, csak mozi meg hogy meg e van mindene. Azért jó lett volna többet megtudni róla, nekem az fontosabb lett volna. A baba se látható olyan jól, nem tiszta a kép, de nekem nem ajánlották fel hogy megismételhetjük valamikor, mint valaki itt irta róluk :((

12-heti ultrahangra megyek a Dél Pestibe kell oda beutaló?

Több ismer?söm is mondta ,hogy nem kell de elötte itt olvastam olyanokról akik vitték a beutalót ..

Legjobb válasz: Hát a nõgyógyászod nem adott? Akkor biztos nem kell.

Hát a nõgyógyászod nem adott? Akkor biztos nem kell.
Nekem adott a szülészem beutalót az összes uh-ra vizsgálatra.Igaz én pécsi vagyok, de szerintem ez máshol is így van.Telefonálj be a kórházba hogy kell e vinned.Lehet hogy nem kérik, ha a szülészed is ott dolgozik.
A kérdező hozzászólása: Jelenleg nincsen fogadott dokim és gyermekeimet nem itt szültem nem ismerem a szokásokat .
Mi a délpestibe jártunk az elsõ babánkkal is és most a másodikkal is. Mindig adott az orvosom beutalót, azzal mentünk uh-kra.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Budapesten a pesti oldalon melyik 4D-s ultrahangot, babamozit ajánlod?

Nem genetikai ultrahangra szeretnék menni, csak kimondottan mozizni, és a baba nemét végre megtudni. Olyan helyre vagyok kíváncsi ahol kellemes környezetben, jó min?ség? szolgáltatásban lesz részünk.

Legjobb válasz: A Pólusban voltunk,nagyon szuper.

A Pólusban voltunk, nagyon szuper.
http://www.4dultrahang.hu/ Én itt voltam, nagyon kedvesek voltak, mindenét megnéztük, és kifejezetten jó minõségû fotók készültek (+dvd). Élmény volt!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat! Kiegészítésként annyit még hozzátennék, hogy fontos, hogy szombati napon tudjunk menni, az élettársam máskor sajnos nem ér rá.
a Kárpát utcai 4D-s ultrahangot én is csak javasolni tudom, kb 5 helyen voltunk a babámmal és az volt a legjobb!Azt hogy vannak-e szombaton le tudod csekkolni a weboldalukon.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem a Kárpát utcait, sajnos nincs szombati rendelés.:-(

Végtaghiányosan született a sógornőm kislánya. Volt rendszeres tanácsadáson már a terhessége elejétől, Pesten is volt genetikai ultrahangon aminek a papírjára ráírták: ép végtagok! Tanácsot kérek kit kell/lehet perelni ez esetben?

Ja és szülés előtt 1 hónappal már kórházban volt ahol 2 naponta (! ) ultrahangon nézték és senki nem szólt neki semmit csak a szülésnél! Felháborító! Mindez Cegléden most októberben!

Legjobb válasz: Meg lehet keresni egy erre szakosodott ügyvédet,de nem valószínû.h megéri. Az UH vizsgálat sem 100%-os,ha nem úgy fekszik a "magzat",nem látható minden anomália. Sajnálom nagyon,ami történt,de lenne egy kérdésem,ha pl. a 20 héten kiderül,mit tettek volna?

Meg lehet keresni egy erre szakosodott ügyvédet, de nem valószínû.h megéri. Az UH vizsgálat sem 100%-os, ha nem úgy fekszik a "magzat", nem látható minden anomália. Sajnálom nagyon, ami történt, de lenne egy kérdésem, ha pl. a 20 héten kiderül, mit tettek volna?
Elõzõekkel tudok egyetérteni, de kérdeznék még egy dolgot, ha nem bánod: Ha kártérítést kapnak a sógornõdék akkor a kislány végtagja hirtelen kinõ? Vagy az a baj, hogy amennyiben tudták volna elõre elvetethették volna? Az is szép dolog ám...
Sajnos ilyen esetben nem sok esély van pert nyerni. Tudod, orvosi esetekben gyakorta elõveszik az "egyik teszt sem megbízható 100%-osan" aduászt. Ha mégis perre akarjátok vinni, javaslom, elõbb a betegjogi képviselõtõl kérjetek tanácsot! Bár szerintem sógornõdéknek most a legkisebb gondjuk az, hogy kit pereljenek :/
Nagyon sajnálom. A kórházban van jogi képviselõ. Vele is beszélhettek, bár nem tudom, õ mennyire független. Ügyvéd, jogász? Ez elég speciális dolog, mert az orvos arra fog hivatkozni, hogy õ protokoll szerint járt el, és lehet olyan, hogy ha teszem azt 98% az esély, akkor így állítják ki a leletet. Nem tudom. VOlt nekem is hasonló esetem, illetve ettõl nagyon különbözõ, de majdnem meghaltam, mert egy vizsgálat nem mutatott ki valamit, amit ki kellett volna. Én nem mentem perre, örülök, hogy élek, de nekem azt mondták, hogy minimális volt az esély, hogy félreértelmezzék, és éreztették, hogy õk védve vannak, mert mindent elõírás szerint csináltak.
Igen is perelni kell, és nagyon is sok esélyük van. Itt egy link , diagnosztikai tévedések stb, http://www.orvosper.hu/
Tudod, lehet, hogy itt is leordítja a fõnök a fejét annak, aki felelõs. Sõt volt már olyan, h utána nem végezhetett felügyelet nélkül valamit. Próbáljatok meg egy erre szakosodott ügyvédet keresni, tõle tanácsot kérni, arra vonatkozóan is, hogy érdemes-e perelni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!