Találatok a következő kifejezésre: Pesten a női klinikán (3 db)

Pesten a II-es női klinikán Gönczi Katalin szülésznőről mit lehet tudni?

Legjobb válasz: Szia! Tudtál meg azóta valamit róla? Nekem ma õt ajánlották.

Szia! Tudtál meg azóta valamit róla? Nekem ma õt ajánlották.

1 sz. Női Klinikán Pesten a genetikai tanácsadóba normális, hogy 1 hete nem tudok bejelentkezni?

Kereken 1 hete hívogatom őket és soha senki nem veszi fel a telefont. Más is járt már így? Vagy rossz számon próbálkozok, vagy rossz időben? Hihetetlen, hogy egy sürgős vizsgálatra az ember hetekig ne tudjon bejelentkezni. Kb negyed óránkén telefonálok, már több ezer Ft-omba van a dolog és még mindig nincs időpontom. Akinek ugyanide kellett mennie, leírná, hogy hogy sikerült bejelentkeznie, milyen számon és hogy természetes-e ez, hogy ennyiszer kell próbálkozni? Előre is köszönöm! Nagyon feldúlt vagyok emiatt. :(

Legjobb válasz: Kérd a központot, hogy õk kapcsolják a genetikai tanácsadót, és ha akkor sem sikerül, akkor mondd el a központosnak, hogy régóta próbálkozol, és soha nem sikerül hívnod. Jobb ötletem nincs sajnos. Én több, mint két éve jártam ott genetikai tanácsadáson, és az elsõ próbálkozásomra azonnal felvették a telefont. A szám sajnos már nincs meg, de hátha van olyan, aki többet tud segíteni nálam.

Kérd a központot, hogy õk kapcsolják a genetikai tanácsadót, és ha akkor sem sikerül, akkor mondd el a központosnak, hogy régóta próbálkozol, és soha nem sikerül hívnod. Jobb ötletem nincs sajnos. Én több, mint két éve jártam ott genetikai tanácsadáson, és az elsõ próbálkozásomra azonnal felvették a telefont. A szám sajnos már nincs meg, de hátha van olyan, aki többet tud segíteni nálam.
A szám: 0612660473, a mellék 54250. Sajnos nekem is 3 napba telt, mire ezt a számot kiderítettem, de itt aztán rögtön sikerrel jártam. Végsõ esetben, ha van idõd és lehetõséget, menj be és addig ne tágíts míg nem adnak idõpontot :) (én már ezen a ponton voltam amikor végre sikerült...)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeteket! Végre sikerült, 2 hét múlva mehetek. Hát nem kapkodják el a dolgokat. Mindegy, lényeg, hogy meg van az idõpont. :) Köszönöm mégegyszer!!!

Genetikai tanácsadásra kell mennem, B. Pestre az I. számú Női klinikára, Baross u. a cukorbetegségem miatt. Ezért a vizsgálatért fizetni kell, ha igen mennyit? 19 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Szia! Egy idõpontra sok embert hívnak be. Csak a beutalót meg a kiskönyvet kérik be, utána egyesével hívnak be. Akik már visszamennek, azoknak van hívószáma, rendszerint a személyi szám. Akik elõször mennek, azokat név szerint hívják, és csinálnak nekik kezelõlapot, utána már engem is hívószámmal hívtak. Rendszerint mindenkit elõször ultrahangra küldenek, az eredménnyel kell visszamenni,beadni, és utána ha behívnak jöhet a tanácsadás. Tényleg sokan vannak, de én eddig a 2 órás határt nem léptem át ezzel a 2 dologgal. Lehet másnál másképpen van, nekem igy volt:) Minden jót, remélem segítettem!

Szia! Egy idõpontra sok embert hívnak be. Csak a beutalót meg a kiskönyvet kérik be, utána egyesével hívnak be. Akik már visszamennek, azoknak van hívószáma, rendszerint a személyi szám. Akik elõször mennek, azokat név szerint hívják, és csinálnak nekik kezelõlapot, utána már engem is hívószámmal hívtak. Rendszerint mindenkit elõször ultrahangra küldenek, az eredménnyel kell visszamenni, beadni, és utána ha behívnak jöhet a tanácsadás. Tényleg sokan vannak, de én eddig a 2 órás határt nem léptem át ezzel a 2 dologgal. Lehet másnál másképpen van, nekem igy volt:) Minden jót, remélem segítettem!
Én 2 hétig próbáltam felhívni hogy idõpontot kérjek, de nem vették fel. Végül Debrecenbe mentem el (nem kellett idõpontot kérni), nagyon rendesek voltak.
Nem kell fizetni.
Így van, megerõsítem, hogy ingyenes.
nem kell, én is voltam ott sokszor genetikain. csak készülj fel hogy sokan lesznek, és - ha idõpontod van még akkor is - nagyon sokat kell várni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor érdemes lesz felkészülnöm egy kisebb túlélõcsomaggal, ha tényleg sokat várni kell. Boldog babavárást és készülõdést a karácsonyra:) !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!