Találatok a következő kifejezésre: Pesten a női (12 db)

Pesten a II-es női klinikán Gönczi Katalin szülésznőről mit lehet tudni?

Legjobb válasz: Szia! Tudtál meg azóta valamit róla? Nekem ma õt ajánlották.

Szia! Tudtál meg azóta valamit róla? Nekem ma õt ajánlották.

1 sz. Női Klinikán Pesten a genetikai tanácsadóba normális, hogy 1 hete nem tudok bejelentkezni?

Kereken 1 hete hívogatom őket és soha senki nem veszi fel a telefont. Más is járt már így? Vagy rossz számon próbálkozok, vagy rossz időben? Hihetetlen, hogy egy sürgős vizsgálatra az ember hetekig ne tudjon bejelentkezni. Kb negyed óránkén telefonálok, már több ezer Ft-omba van a dolog és még mindig nincs időpontom. Akinek ugyanide kellett mennie, leírná, hogy hogy sikerült bejelentkeznie, milyen számon és hogy természetes-e ez, hogy ennyiszer kell próbálkozni? Előre is köszönöm! Nagyon feldúlt vagyok emiatt. :(

Legjobb válasz: Kérd a központot, hogy õk kapcsolják a genetikai tanácsadót, és ha akkor sem sikerül, akkor mondd el a központosnak, hogy régóta próbálkozol, és soha nem sikerül hívnod. Jobb ötletem nincs sajnos. Én több, mint két éve jártam ott genetikai tanácsadáson, és az elsõ próbálkozásomra azonnal felvették a telefont. A szám sajnos már nincs meg, de hátha van olyan, aki többet tud segíteni nálam.

Kérd a központot, hogy õk kapcsolják a genetikai tanácsadót, és ha akkor sem sikerül, akkor mondd el a központosnak, hogy régóta próbálkozol, és soha nem sikerül hívnod. Jobb ötletem nincs sajnos. Én több, mint két éve jártam ott genetikai tanácsadáson, és az elsõ próbálkozásomra azonnal felvették a telefont. A szám sajnos már nincs meg, de hátha van olyan, aki többet tud segíteni nálam.
A szám: 0612660473, a mellék 54250. Sajnos nekem is 3 napba telt, mire ezt a számot kiderítettem, de itt aztán rögtön sikerrel jártam. Végsõ esetben, ha van idõd és lehetõséget, menj be és addig ne tágíts míg nem adnak idõpontot :) (én már ezen a ponton voltam amikor végre sikerült...)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeteket! Végre sikerült, 2 hét múlva mehetek. Hát nem kapkodják el a dolgokat. Mindegy, lényeg, hogy meg van az idõpont. :) Köszönöm mégegyszer!!!
talán kínaiban vannak még.
decathlon, hervis, ilyesmi nincs a közelben?
Pedig erre áldozni kell! Olcsó húsnak híg a leve, mint azt a közmondás is bizonyítja! Nálunk az uszoda mellett közvetlen vagy egy sportbolt, vannak elég drága ruhák is de vannak 15-20ezres ruhák leárazva 5-6-7-8-ra is és nem gagyik, hanem Speedo-k meg Arena-k, közép- és felsõkategóriássak! Esetleg még webshop, de akkor jársz a legjobban ha inkább mégis bemész ezért pestre ;)
A kulcsszó az olcsó. :D
Az a baj, hogy nem vagyok biztos az 500-ban. Anno éppen cipõt vettünk és maradt valamennyi plusz pénzem, amit hirtelen felindulásból elköltöttem egy pénztárcára, azok közül, amik a kassza mellett voltak. De ha több lett volna 1000Ft-nál, akkor tuti nem vettem volna meg, szóval max annyi lehetett.
Aranyos vagy, hogy rászánnád a pénzedet, és itt érdeklõdsz. De komolyan! Kívánom, hogy sikerüljön a meglepetés, és légy boldog amikor látod a lány arcán a mosolyt! Sok nõ örülne egy ilyen pasinak! :)
A kérdező hozzászólása: Rátudok szánni 3000-ret is, csak a lány elégedett legyen. A 3000-res jobban megéri, mint az az 500-as, amirõl már szó volt?
hát akkor talán kínaiban nézd meg, plázában én 3000ért vettem asszem és kb olyan árban vannak azok amik mi is néznek valahogy
A kérdező hozzászólása: Nekem az a pénztárca olcsó, ami legfeljebb 1500 Ft. De látom, lesz olyan. :D
Én a Deichmannban vettem, de nem tudom mi az olcsó neked... Nem emlékszem mennyibe került, de talán 500Ft volt és elég strapabíró.
Asszem Deichmannban szoktam látni egy csomót, meg talán C&A-ban, ezek minden bevásárlóközpontban vannak. Hogy olcsók-e, azt nem tudom, de tuti nem a legdrágábbak.
mennyire olcsó?
deichmanban sincsenek 500ért pénztárcák max akciós volt. menj el egy plázába és nézz körül..mi nem fogjuk tudni megmondani h amielyik tetszene a barátnõdnek az mennyi...az se mindegy h mekkorát akarsz sokféle van

Mit tegyek? Itt téblábolok Pesten, össze vissza a Fiammal egy Nő miatt, és azt hiszem jó lesz, holott nem biztos, hogy itt a helyem (? ). tovább

Én 43F,a N? 41.Gyerekkori szerelmek voltunk 86-ban,Bp.-en.Én irány vidék,Balaton,kert,családi ház,Õ Bp. Panel,9-ik emelet,és a hozzá ill? stílus,g.ci.25 év után összejöttünk,együtt laktunk 5-en a panelban fél évig,de tegnap kibéreltem egy kisházat Szentmihályon.Az való igaz,hogy jó munkahelyem,és pluszmunkám van itt Pesten,de lelkileg fáj,hogy az a N?,akit tudnék szeretni egészségesen,a két lányával együtt,és tökre jól tudnánk élni,csak a bezárt panelvilágban tud élni.Várjak rá,hogy hozzámcsatlakozik,vagy próbáljak felejteni,lépjek ki a munkahelyemr?l,és menjek vissza Balatonra,a saját kecómba,nyugisan.????

Legjobb válasz: Minden nem jöhet össze. Örülj a szeretõ családnak, és a jó munkának!

Minden nem jöhet össze. Örülj a szeretõ családnak, és a jó munkának!
Nehéz... Az eltelt idõ alatt mindketten máshoz szoktatok hozzá, neki ez a panelos életmód jött be, az jelent biztonságot. Mit mondott, miért nem megy/menne veletek? (szerintem adj neki egy kis idõt, ennyi év megszokás után nem biztos, h könnyû neki váltani - bár a helyében megtenném, nincs jobb, mint vidéken élni (de legalábbis kertesházban).

Pesten láttatok vhol ilyen női boka gumicsizmát? Nem a mintája, a fazonja lenne lényeg, meg hogy 3, 000 Ft-nál ne nagyon legyen több. Esetleg van már a Nyugatinál az aluljáróban?

http://termek.auchan.hu/noi-cipo/noi-cipo-egesz-evben/noi-gu..

Legjobb válasz: A Petõfi Sándor utcában a Ferenciek terénél van egy jó kis csizmabolt, én 4000-ért vettem (szörmés belebújós)

A Petõfi Sándor utcában a Ferenciek terénél van egy jó kis csizmabolt, én 4000-ért vettem (szörmés belebújós)

18 éves vagyok. Lassan végzek a gimivel. Felköltözök utána pestre és diákmunkát akarok vállalni. Szerintetek milyen állást kéne vállalnom? Nő vagyok, nem éppen erős. :D Persze a munka a suli közben lenne. Ötletek?

Legjobb válasz: Na az elõzõ két kommentelõre ne nagyon hallgass! Férfiak, és besértõdtek hogy sok helyre szivesebben vesznek fel nõt. Meg hót primitívek és ostobák. Amennyiben jó kiállású vagy, jó kommunikációs készséggel, ajánlom a hostessügynökségeket, Castingolókat (nem pornó, mégy egy sima statisztlálkodásért is 5-6000-et fizetnek naponta filmekben). Olyan munkára gondolj ami érdekel és élvezed, köze van ahhoz amit tanulsz, késõbb esetleg az önéletrajzodban is jól mutat. A diákszövetkezetekben fõleg szórólaposztás meg dobozolás a téma, ezekkel több gond is van, rohadtul fölösleges munkák, (voltam dobozolni, Readers Digets szarjait kellett becsomagolni teljesítménybéresen, arra jó volt hogy tuti ne akarjak oda meni... :). Vendéglátóhelyeken kézilány, ha ügyes vagy talán kiraknak felszolgálónak is, ott jó a jatt. Egyik ismerõsöm virágot árult. Szóval nõknek a lehetõség ezernyi.

Na az elõzõ két kommentelõre ne nagyon hallgass! Férfiak, és besértõdtek hogy sok helyre szivesebben vesznek fel nõt. Meg hót primitívek és ostobák. Amennyiben jó kiállású vagy, jó kommunikációs készséggel, ajánlom a hostessügynökségeket, Castingolókat (nem pornó, mégy egy sima statisztlálkodásért is 5-6000-et fizetnek naponta filmekben). Olyan munkára gondolj ami érdekel és élvezed, köze van ahhoz amit tanulsz, késõbb esetleg az önéletrajzodban is jól mutat. A diákszövetkezetekben fõleg szórólaposztás meg dobozolás a téma, ezekkel több gond is van, rohadtul fölösleges munkák, (voltam dobozolni, Readers Digets szarjait kellett becsomagolni teljesítménybéresen, arra jó volt hogy tuti ne akarjak oda meni... :) . Vendéglátóhelyeken kézilány, ha ügyes vagy talán kiraknak felszolgálónak is, ott jó a jatt. Egyik ismerõsöm virágot árult. Szóval nõknek a lehetõség ezernyi.
Diákmunkát csak akkor vállalhatsz, ha mellette suliba jársz. És szerintem ne válogass. Menj be egy diákszövetkezethez, nézd meg, milyen munkáik vannak, és amit el tudsz vállalni, azt vállald el. Nem olyan ma a munkaerõpiaci helyzet, hogy az ember megengedhesse magának a válogatás luxusát sajnos.
nyuszika, olyan munkát vállalj, ahová felvesznek egy érettségivel, szakma és gyakorlat nélkül vagy megélsz a puncidból vagy örüljél, ha gyári betanított munkára felvesznek
2. vagyok és nem pasi....nem tudom, hol éltek, ebben az országban szakmával is nehéz munkát szerezni, hát még egy szimpla érettségivel
Bocs, de nõ vagyok és nem ostoba. Az nagyon szép, hogy megkeresel napi 5-6 ezret statisztálással vagy hostesskedéssel, csak 12-14 órás munkaidõ mellett ez szánalmasan kevés. Én diákszövetkezeten keresztül találtam munkát asszisztensként, ezer forintos órabérrel. Szakmai munkát kell végeznem, a tudásom hasznosítani tudom, lényegesen kényelmesebb, mint egész nap a kis pult mögött állni. Persze ehhez kellett két szakma és három nyelv magas szintû ismerete, plusz amit az egyetemen tanulok, plusz amit azon felül tanulok a munkához.
Szóval vannak azért jobb diákszövetkezetek is, de megint ugyanarról beszélünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!