Találatok a következő kifejezésre: Pesten, a hogy lehet eljutni (4 db)

Pesten, a Keletiből hogy lehet eljutni a legközelebbei H&M-be ahol van cipő, táska?

Legolcsobban? Illetve milyen olcsó, de márkás boltok vannak a Keleti közelében?

Legjobb válasz: Szia! Azt hiszem az Aréna Plázában van ilyen bolt, és sok más márkás bolt is! Az aréna plázába le is sétálhatsz, vagy felszállsz a 80-as trolira és mész 2 megállót. Az ott tesz le elõtte. Jó shoppingolást:-)

Szia! Azt hiszem az Aréna Plázában van ilyen bolt, és sok más márkás bolt is! Az aréna plázába le is sétálhatsz, vagy felszállsz a 80-as trolira és mész 2 megállót. Az ott tesz le elõtte. Jó shoppingolást:-)
Elõttem szóló jól mondja. 80-assal 2 megálló vagy gyalog 5 perc séta. H&M, Zara, PullandBear és még sok nagyon jó bolt van. Melegen ajánlom;)

Hogyan lehet eljutni a Szent István Egyetemhez Pesten?

XIII. ker. Szent László u. 59-61 Nyílt napra szeretnék elmenni a Népligettől.

Legjobb válasz: A 3-as metróval menj Újpest-központ felé a Lehel térig, onnan 14-es villamossal a Frangepán utcáig, onnan rövid séta.

A 3-as metróval menj Újpest-központ felé a Lehel térig, onnan 14-es villamossal a Frangepán utcáig, onnan rövid séta.
A kérdező hozzászólása: Rendben, nagyon szépen köszönöm a segítséged! :)
A legegyszerûbb 1-es villamossal elmenni a Reitter Ferenc utcáig, ott kimész a jobb oldali járdára, visszafelé mész egy keresztezõdést, az lesz a Szent László út, itt besétálsz. De egy 15 percet kell sétálni. Vagy balra menj ki a villamostól, keresd meg a 30 vagy 30A busz megállóját, menj el vele a Petneházy utcáig, a Petneházy utcán sétálj el jobbra és a következõ keresztezõdésben lesz az iskola.
73-as trolibusz.
A metró közelebb van, mint a troli, és ott már átszállásnál sem kell fizetni. (M3-Deák térig-átszállás-M2 Keleti Pályaudvarig)
Miért kell a Keletibe menni, ha a Rákóczi útra mész? A 2-es metró már az Astoriától a Keleiig a Rákóczi út alatt jár. Házszám megadása esetén az útvonaltervezõ is sokat segítene. http://www.bkv.hu
Nyugatiból Keleti 73-as trolibusz, vagy 3-as metró Deákig onnan a 2-es, simán Rákóczi útra úgy is mehetsz, hogy 4-6 villamos Blahára. Tényleg csak a házszám dönti el..
de ha elöször a keleti a cél akkor mielött beértek a nyugati elötte zugloba száljatok le és onnan bármelyik "piros" számu busszal 1 megállo a keleti
lehet vergõdni, hogy fizetsz-e vagy nem. honnan tudod, hogy a bolti tulaj nem teszi zsebre az alkalmazottak pénzét, vagy átdátumozott tejet veszel, mert igy olcsóbb? ha ez lenne, akkor ellopnád a kenyeret onnan? vagy te nemmész a teszkóba amirõl jót nem igen lehet hallani. ha kell valami, akkor azt fizessed ki, vagy ne használjad. vegyél rollert.
Azt nem tom elhinni, h ilyen jegyárakból ne tudnák fenntartani ezt a "szolgáltatást". Fõleg h kb csak a benzint, az áramot meg a dolgozókat kell fizetni, karbantartás nuku, új jármûvek alig.
Ideológiákat lehet gyártani. Nekik is nagy szükségük van rá, amit ellopnak, az csak egy része a költségvetésüknek, tekintsd úgy, hogy az állami/önkormányzati finanszírozást lopják el és te a jegyárból fizeted az utazásod költségeit. Ugyanis messze nem csak a jegyárakból mûködik a BKV.
Amiket leírtál, bõven kifizetnék a jegyek felébõl is, ha nem lopnák szét a BKV-t. Az én pénzemet pedig ne lopják el, nekem nagyobb szükségem van rá!
Te utolsó, mibõl gondolod, hogy a közlekedési vállalat neked ingyen szolgáltatást nyújt?! A boltban is lopsz, ha nem nézik, vagy csak a buszon? Szerinted nem kerül pénzbe az áram, a jármû, a sofõr? Te ingyen dolgozol másnak?
73-as trolival jobban jártok, mert azon 100 évente 1x van ellenõr, így nem kell rá jegy. A Rákóczi út a Keletitõl az Astoriáig tart, szal attól függ, melyik részére mentek.
A teszkóból is lopnék, ha tudnék anélkül, h elkapnának, mert egy percig nem sajnálnám a tulajdonosokat azok után, amiket hallani a boltjaikról.


Hogy lehet a leggyorsabban Pesten eljutni a Tháliától a Westendig?

Nemigazán ismerem a környéket,leggyorsababn hogy juthatnék el?

Legjobb válasz: Ha kimész a színházból, majdnem szemben, kicsit balra van a mozsár utca. Azon menj ki, és a következõ utcán (Jókai utca) fordulj balra. Az egyenesen a Nyugati térre visz, ott van a westend is. Kb. 500 m a távolság. Mehetsz villamossal is, ez esetben ne kanyarodj rá a Jókai utcára, hanem menj tovább egyenesen, ki a körútra, ott szállj fel a villamosra és menj egy megállót. De igazából nem éri meg, mert gyalog gyorsabb vagy, és jegyet se kell venned.

Ha kimész a színházból, majdnem szemben, kicsit balra van a mozsár utca. Azon menj ki, és a következõ utcán (Jókai utca) fordulj balra. Az egyenesen a Nyugati térre visz, ott van a westend is. Kb. 500 m a távolság. Mehetsz villamossal is, ez esetben ne kanyarodj rá a Jókai utcára, hanem menj tovább egyenesen, ki a körútra, ott szállj fel a villamosra és menj egy megállót. De igazából nem éri meg, mert gyalog gyorsabb vagy, és jegyet se kell venned.
Elgyalogolsz az Oktogonig(kb.5 perc), ott a 4es 6os Combinoval mész 1 megállót a Széll Kálmán tér fele, ha villamosoknáll vagy, a meki felöli oldalon kell felszállnod, a Nyugatinál pedig le. A westend a nyugati mellett van.
Gyalog a leggyorsabb, a kis utcákon. Ha nem akarsz gyalogolni, akkor ki az Oktogonra, onnan egy megálló a 4-6-os villamossal (Széll Kálmán tér felé).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindhármótoknak :) . Gyalog megyek majd, úgy ahogy az elsõ leírta :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!