Találatok a következő kifejezésre: Pesten, a hogy lehet (48 db)

Hát, hol élsz? Ha Miskolcon az Avas lakótelepen, akkor például ne csodálkozz.
Hat mert pont olyanokkal volt szerencsed..akik 'rosszak'. Am azt megertem, ha varosi es falusi kozott kulonbseget teszel, de altalaban nem szokas tajegysegekre bontani, h hol elnek a kedves lanyok. Legalabbis errefele nem szokas:D
Hol pattannak legkönnyebben [email protected] a lányok? :D

Pesten kívül miért nincs olyan, hogy lehet vonaton utazni a helyi bérletekkel?

igaz, hogy a megyeszékhelyeken is max. 6-7 állomás van

Legjobb válasz: Mondjuk nem sok megyeszékhely van, ahol 6-7 állomás lenne, Pécsen például 3 van, Veszprémben 1, Szombathelyen 2, Miskolcon tudtommal 2.

Mondjuk nem sok megyeszékhely van, ahol 6-7 állomás lenne, Pécsen például 3 van, Veszprémben 1, Szombathelyen 2, Miskolcon tudtommal 2.
Egyrészt mert nem egyezett meg ebben a helyi járatos közlekedési cég a vasúttal, mint Budapesten. Másrészt sokkal kisebb a jelentõsége a vasútnak a helyi közlekedésben, általában néhány csatolt települést leszámítva csak azért van több állomás, hogy ott is fel tudjon szállni, vagy leszállni, aki távolabbra megy. Mondjuk érdekes, mikor kisgyerek voltam, akkoriban nem kértek jegyet, ha felszálltunk Sopronban a most már nem létezõ Déli Pályaudvaron a szombathelyi vonatra, és leszálltunk a GYSEV pályaudvaron.
Mert a BKK-n kívül sehol sincsen olyan tarifaközösség, amiben a vasút is részt venne. És a BKK-ban sincs túl sok öröme a vasútnak sajnos... Mindenesetre ez a tramtrain rendszerek kiépülésével változhat, de ezekbõl szerintem még a követkrezõ uniós pénzügyi ciklusban sem fogunk sokat látni. (Debrecen, Miskolc, Szeged-Hódmezõvásárhely az esélyesek.)
A kérdező hozzászólása: pista... max.=maximum=ennyi vagy ettõl kevesebb Nyíregyházán pl. hat van
A kérdező hozzászólása: persze megállókkal együtt
A kérdező hozzászólása: de Debrecenben is simán van ennyi, ha csak a jelenleg is mûködõ megállóhelyeket és állomásokat nézzük :D
A kérdező hozzászólása: Ezek alapján talán tényleg nem lenne értelme. Nyíregyházán viszont a három állomáson kívül van még három mûködõ megállóhely is. Én a közelben élek, ez alapján gondoltam, hogy más megyeszékhelyeken is van legalább ennyi lehetõség vasútra szállani.

Hogy lehet bejutni? Vagy esetleg tudtok olyan pesti bulihelyet ahol nem néznek személyit6 16 év a korhatár?

16 éves vagyok, és nincs kamu személyim vagy ilyesmi. Hogy juthatnék be mégis a szórakozóhelyekre? Sajnos, amiket ismerek, mind 18as korhatárral van... Ötleteket kérnék hogy lehet bejutni ide, és ezekhez hasonló helyekre: Rio, Living room, Morrisons...

Legjobb válasz: vegyülj el az idõsebb barátaid közt , de ez nem biztos, szóval vagy várj 2 évet vagy hát... vonulj illagelitásba, és szerezz be fake v. vmi ismerõsöd (tesó?) személyit

vegyülj el az idõsebb barátaid közt , de ez nem biztos, szóval vagy várj 2 évet vagy hát... vonulj illagelitásba, és szerezz be fake v. vmi ismerõsöd (tesó?) személyit
A személyik nagyon drágák, de beszerezhetsz egyet egy langusztától szerintem! :DDD
A kérdező hozzászólása: igen, a kamuszemélyire már én is gondoltam, csak sajnos nincs nálam idõsebb olyan lány ismerõsöm/rokonom, aki tudna ilyennel szolgálni.... :S
A kérdező hozzászólása: Kedves Loller, Ha ismersz ilyen "langusztát" érdekelnének az elérhetõségei... :D


Semmi ilyen infó nincs. Hívd fel az egyik jegyirodát, hátha õk tudnak valamit mondani.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem.. =/ :( ajj..annyira de annyira jó lenne egy dedikálás *-* :(
Én meg egy közös fotónak örülnék velük:-)

Pesten milyen a spermavizsgálat? Mindent szeretnék róla tudni, mennyi idő, milyen a menete, stb. Azt is halottam, hogy lehet vinni kis tégelybe, igaz?

Legjobb válasz: Ez hely függõ. A Kaaliba lehet vinni, de egy órán belül oda kell érni az anyaggal. A Máv andrológiára nem lehet vinni, ott kell produkálni. Nekem csak ezekkel van tapasztalatom. Szerintem ha kinéztetek egy helyet fell kell hivni és megmondják.

Ez hely függõ. A Kaaliba lehet vinni, de egy órán belül oda kell érni az anyaggal. A Máv andrológiára nem lehet vinni, ott kell produkálni. Nekem csak ezekkel van tapasztalatom. Szerintem ha kinéztetek egy helyet fell kell hivni és megmondják.
Elõzõ vagyok...csak az utolsó kérdésre koncentráltam. Mindkét helyen egy hét volt mire elkészült, a Kaaliban csak megmondták az eredményt, a Mav andrológián pedig orvos kielemezte.

Hol tudok pesten feketemunkát találni vagy valami kiegészítő keresetet? Milyen szakmákban érdemes keresni és hogyan lehet megegyezni a munkáltatóval?

Az a baj, hogy nem tudok elhelyezkedni, mert nincs diplomám és sok tapasztalatom se, de soha nincs pénzem semmire, és kezdem unni az éhezést is. Lopni nem akarok, meg másokat leütni, így csalással tudom csak megoldani a dolgot, ami tudom hogy szintén lopás, meg rossz dolog, de már nem érdekel, felakasztani nem akarom magam. Valami jó ötlet? Azt hallottam építkezéseken csak minimálbérre jelentenek be és 2x annyit kapnak. Nem vagyok túl izmos se mert az utóbbi id?ben nem tudok rendesen enni, de ez ugye nem lehet probléma?

Legjobb válasz: Építkezésen valóban minimálbérre jelentenek be, de 80%, hogy nem fognak bejelenteni. A napi fizetés:5000-7000Ft.

Építkezésen valóban minimálbérre jelentenek be, de 80%, hogy nem fognak bejelenteni. A napi fizetés:5000-7000Ft.
A kérdező hozzászólása: Ez jól hangzik, és ott milyen elvárások vannak?
Juniusban meg adtak szepet is :D
Bocs, de nem tök mindegy?
Ha nem csinálod meg otthon, és épp nem mûködik az automata, vagy elsõ osztályú/törzsutas vagy(akkor nem kell az automatával szórakozni), na akkor kaphatsz "szépet" is, mert még létezik. Gyûjtõ vagy? Miért szeretnél régit?

Pesten a távolsági buszokon induláskor lehet a sofõrtõl is jegyet venni? Mert van aki azt mondja igen, van aki meg azt, hogy elõvételbe kell.

Legjobb válasz: Ajánlatos elõvételben megvenni, de indulás elõtt pár perccel már a sofõr is ad jegyet.

Ajánlatos elõvételben megvenni, de indulás elõtt pár perccel már a sofõr is ad jegyet.
A kérdező hozzászólása: és ha kedvezményem van, akkor úgyanúgy megkapom kedvezménnyel elõvételben?
Távolsági buszokra van elõvétel, de nem kötelezõ, néhány expresszjáratot kivéve. Viszont elõvárosi buszokra a legtöbb végállomáson kötelezõ az elõvétel. A kedvezményeidet elõvételben is érvényesítheted.

Érdekelne, hogy volt valaki Pesten a H&M-nél állásinterjún? Mire lehet számítani? Kérdések vagy szitúációk lesznek?

Pl: vezetői állást pályáztam meg!

Legjobb válasz: Csoportos állásinterjú hogyan zajlik a H&M-nél? Állítólag 4 órás lesz!

A kérdező hozzászólása: Csoportos állásinterjú hogyan zajlik a H&M-nél? Állítólag 4 órás lesz!
A kérdező hozzászólása: Voltam náluk interjún!!Csoportoson!!Hát nevetséges volt! Ac-nak nem nevezhetõ valami volt!!! Egyébként a részt vevõ HR-esek sem kompetensek benne!!(Meg is kértek bennünket, hogy ne beszéljünk róla, ogy mi zajlott ezen az Ac-én!Most már értem miért?Azért, mert olyan feladatok voltak ezen az AC-én amiken csak utólag nevetni kell és a rosszul színészkedõ Hr-eseken is ami az Õ szégyenük!) Budapesti vezetõi állást pályáztam meg, volt aki vidékrõl jött kb.250km-rõl, és még a Hr-esek nem is értékelték, hogy hajnalba kelt, ellenben velünk akik utaztunk 20-30 percet Õ meg 3.5órát! Meg van a véleményem a H&M-rõl! Felvesznek olyan vezetõket akiket gyorsan el tudnak távolítani az üzlet megnyitása után, olyan embereket akik naivak!!!Nem FONTOS nekik egyáltalán a szakmai tudás és gyakorlat!! (egyébként a Hr-ek eladókból lettek!! Csak azt felejtették el, hogy honnan jöttek!!!!!)
szia! elmeséled mi volt? Érdekelne!
A kérdező hozzászólása: Felvették az eladókat!! Fiatalok és tapasztalatlanok!!! Többeknek sem kereskedelmi sem szakmai gyakorlata nincs az értékesítés területén!! Így könnyebb õket irányítani.mert naivak!(Tehát ezért nem vettek fel idõsebb-30 fölött lévõ pályázókat sem eladónak sem vezetõnek! /Az idõsebb pályázókat biztos a statisztikák miatt hívták pl:AC-re!! De ez meg velük szemben NEM volt FER!!!!)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!