Találatok a következő kifejezésre: Perverzió ha pornó (5 db)

Perverzió ha valaki pornó videokat mutogat másoknak (lányoknak is)?

Legjobb válasz: Lehet akár az is. Én is mutogattam pornót bizonyos embereknek (lány vagyok), és az nem perverzió volt, mert többnyire a csajokkal tapasztalat és véleménycsere volt, meg a pasikat kifaggattam hogy mi mennyire tetszik nekik. Tinikorban sokat néznek pornót, és sokan szeretnék tudni hogy másnak is az tetszik-e ami nekik, pláne hogy a másik nem mit szól hozzá. Van aki csak ezzel akarja bebizonyítani hogy õ bizony már "nagy"

Lehet akár az is. Én is mutogattam pornót bizonyos embereknek (lány vagyok), és az nem perverzió volt, mert többnyire a csajokkal tapasztalat és véleménycsere volt, meg a pasikat kifaggattam hogy mi mennyire tetszik nekik. Tinikorban sokat néznek pornót, és sokan szeretnék tudni hogy másnak is az tetszik-e ami nekik, pláne hogy a másik nem mit szól hozzá. Van aki csak ezzel akarja bebizonyítani hogy õ bizony már "nagy"
ez így alapból nem.
Attól függ, hogy teszed. ha mindketten egyetértetek, lehet közösen nézni, mi is szoktuk a párommal. De ha átmegy az osztálytársad egy könyvér, és te megmutatsz neki egy viedót, az nagyon illetlen és kellemetlen.
Á! Dehogy az! Én csaj létemre semmiylen filmet nem nézek, csak pornót. Ha olyannak mutatod meg, akit érdekel, az nem gáz. Én is azzal "vitatom meg", aki velem hasonló érdeklõdési körû.

Mennyire vagyok beteges és perverz ha teccenek az olyan rajzolt pornók ahol a karakter cuki, cicafarka van a seggébe dugnva, és cicafülein, és pötse van? XD

életben is teccene, ha az illető úgy fest mint egy lány, csak nincs melle, de szép kerek a feneke, és nah értitek :D Nem vagyok meleg, mielött valaki elkezdni, és szarok rájuk, akik b,ziznak emiatt... f

Legjobb válasz: Ha nem érdekelnek a fiúk akkor mit tsinálnál a pötse-vel??

Nagyon beteges vagy és perverz. Sok kukit a segged lyukába! Na csá.
Ha nem érdekelnek a fiúk akkor mit tsinálnál a pötse-vel??
/\_/\ ( o.o ) > ^ < ezt én most itt hagyom és szép csendben tovább ballagok...
magyar nyelvtant tanulj inkább! Az teccene.
A kérdező hozzászólása: semmit. tartanám pórázon, és elvernám a fenekét egy korbáccsl:D utána meg ha engedélyt adok rá akkor kiverhetné, de ha nem akkor csinálja, újra megkorbácsolnám ;D
egy aberrált kis pubi vagy
#3 "A Torgyán pubi nékûûû..." (by Horn)
pubi: Eredetileg németbõl átvett szó volt, jelentése fiúcska, fiú (forrás: Bakos Ferenc - Idegen szavak és kifejezések szótára); újabban akkor szokás valakire mondani, ha azt akarod éreztetni vele, hogy õ kisstílû, kezdõ, kispályás. Ilyen értelemben hasonlók még: gyík | törpepö.cs | csíra | mazsola.
A kérdező hozzászólása: pubi? azmeg mia rák?
/\_/\ ( o.o ) > ^ < ajj nemár... teljesen elcseszte

Perverznek tartanátok, ha megtudnátok, hogy pornót nézek? 35/L.

Amikor nincs itthon a párom, ami szerencsére nagyon ritkán van, többször is rákeresek a neten a pornókra. Persze nem a fizet?sökre, hanem csak úgy, bele-bele nézegetek néhányba.

Legjobb válasz: Na és? Én meg gyûjtöm! 150 db dvd-m van eddig és ez csak egyre bõvül! Ki is a perverz? :D (21/F)

Na és? Én meg gyûjtöm! 150 db dvd-m van eddig és ez csak egyre bõvül! Ki is a perverz? :D (21/F)
35/L? 35 évesen már nõnek kéne legyél nem lánynak. Vagy én gondolom rosszul?
mamár a 13 évesek is pornót néznek. szóval leköröztek, mivel te 35 vagy. szerintem nem perverz. nézzed.
és masztizol is rá?:D
írtam már te kis butus:P:D
na ne húzd az agyam mert elmegyek aludni!!!:D
biztos?:P:DMert kicsit sztem annak tünt:D
:DD htt nem is hittem h nagyképû rámenõs sráác vagy..:D én meg csak kiváncsi vok :D szal írj egy privit h hol talállak meg:D
ööö hát vipem, meg iwiwem van, facebukém az nincsen:$:D../nem akartam nagyképû rámenõs srácot játszani csak most picit jó kedvem van:D/
:D(Y) jó vagy;) de elõbb ... van facebook-od?:D vagy valamid?
én is írtam ...nah ki a butus?:D
nem vagyok hülye:Dezt kikérem magamnak:P:D
izzé én nmtudok rád írni mert ...vmi gáz van az msn-emel és aztsem jelzi h fent vagy-e...szal ha beszélgetni akarsz akk rám kell írnod:D
ohh szép:Dén rád írtam, de nem vagy bejelentkezve így nem küldi amit írtam:S
megvaaagy háháhá:D elnézést kérünk a kérdezõtõl:)
igen, bocsi h egy kicsit szét offoltuk a témát:$
Az nem gond, hogy pornót nézel, az sem h maszturbálsz közben, akkor lenne gond ha más pasit szopogatnál:)
A kérdező hozzászólása: Kedves 8:10! Köszi a válaszodat! Egy biztos, hogy más pasit nem fogok szopogatni, mert amúgy eddig minden pasinál undorodtam az oráltól. Nála meg úgy rá vagyok kattanva, hogy le sem lehet róla szedni!
kifordítod a gyomrom
jó..hát ha akarod el is kérhetem az msn címed:P:D
szia:) de naah nem itt kell ismerkedni:D
bocsi:$:P:Dde pont egyszerre küldtük és nem láttam:DAm Szia:D
Nem.
A kérdező hozzászólása: Mindegy, hogy ki minek néz, ennyi vagyok, max elírtam.... Hihihi!! Szóval nincs abban semmi gond szerintetek? Már többször elõfordult velem, talán a párom hiánya miatt? Igen, néha elkap a hév és nem bírok magammal és hát ahogyan az lenni szokott magamhoz nyúlok közben. De ezt anélkül is megteszem, hogy pornót nézzek. Persze csak ha egyedül vagyok. A párom elõtt soha. Szégyellem. Pedig nem kellene, ugye?
nem gáz ha nézed, el sem hiszed hányan vannak igy, és nem szégyen a maszti sem a pasid elõtt, de ha téged zavar akkor hagyd ki, csináld egyedül
Egyáltalán nem kéne szégyellned elõtte sem. Sok pár együtt is néz pornót. Például az is egy játék lehet, hogy leutánozzátok azt elejétõl végig, ami a filmben zajlik. ;)
Nincs ebben semmi rossz:) Se abban h magadhoz nyúlsz, sem abban h pornót nézel.Aki meg szidja, meg azt mondja h ciki akkor az nézi a legjobban, csak nem meri bevallani.Szval semmi pánik, minden rendben van veled:) F/17:$
nem gáz, a pornó jó idõtöltés :D amugymeg a masztiról annyit hogy lehet még jól is jönne ki ha a párod bevállalós akkor egy kis magánjátékkal (és akár õ is) "felkészülhettek" a szexre. csak egy ötlet :)
nédda a 17 éves osztya az észt:D 17/L :D
Teljesen normális vagy.
23:55 ennyi:P
Perverz semmi képp sem vagy, nézd meg a szó jelentését.
Mondja ezt a másik 17 éves... :D Mondjuk én is csak 24 vagyok, de én legalább nem lehetnék gyereke a kérdezõnek. :D
szerintem sem gáz, én is szoktam nézni elég sûrûn és a maszturbálás is természetes. és én is 30-as vagyok :) 32/L
ehhe poénnak szántam:D am 1etértek a 17éves sráccal :D csak úgy mellékesen A..17/L
23:55 ezt te is megkaptad bibibíí:P:P:D
most értettem egyet veled bazzeg :D csitri:D
Szánalom

Nem fog a barátom betegesen perverznek tartani, ha vele együtt nézem a pornót?

Legjobb válasz: Nekem volt olyan barátnõm, akivel néztünk pornót. Aztán nagyot dugtunk... :P

Nekem volt olyan barátnõm, akivel néztünk pornót. Aztán nagyot dugtunk... :P
Sztem ebben semmi perverzség nincs...
Ez teljesen normális aspektusa egy kapcsolatnak.
Ez egyáltalán nem perverz, és fõleg nem beteges!! Én is szoktam vele nézni sokszor!! Ez mindíg bevadít mindkettõnket!! Egyszer poénból utánoztuk a filmen látottakat! Végig nevettük az egészet!!! Bár egyikõnk sem ment el a nevetés és a komolytalanság miatt, de jó móka volt!!
izgi, csak lehessen dugni
Ha tetszik, nyugodtan! Ha nem tetszik, akkor azt hagyd ki. Ha közben megjön a kedvetek, az csak jó... de ha mégsem, akkor is lehet együtt feküdni közben, összebújva.
:D nekem nemkell hozzá pornót néznem h új dolgokkal tudjak elõállni....na akkor kinek is szegényes a fantáziája, te?:D:D:D
12:15 Elég szegényes a fantáziád azt kell hogy mondjam.
nemhiszem h annak fog tartani. de ez teljesen felesleges amúgy és semmi értelme
* mármint az én barátommal szoktam, nem a tiéddel!! :D
miért tartana, amikor az enyim pornót néz áthívom a barátnõimet :)

Lányok szeretik ha nyalás közben ráköpnek a puncijukra? Vagy ez már perverz pornó filmes téma? :D

Legjobb válasz: nekem nincs szükségem hogy leköpjék,már magától a tudattól és a csókjától nedves vagyok:)szóval nem szeretem,és nincs is értelme:D

nekem nincs szükségem hogy leköpjék, már magától a tudattól és a csókjától nedves vagyok:) szóval nem szeretem, és nincs is értelme:D
A párommal szoktunk durvábban is szexelni, és akkor becsúszik ilyen is. Ha csak szeretkezünk, ilyen nem fordul elõ, nem illene oda.
szerintem ez nem jó dolog.
Én nem szeretném, máshogy is benyálazhatja, nem csak úgy, hogy odaköp egyet. :/
Engem ez taszítana.
hehe... Miskolci egyetem 0-ás koli, két gyerek szombaton felvisz 2 diákcsemege csajt, (középsulis) .. nagyban pakolja az egyik gyerek a csajt a másik még szerencsétlenkedik... a szerencsétlenkedõ mély hurutos hörgés hogy tegnap elõtti kaja is feljön majd köpés, utána felkiáltás NEDVESVAGYMÁÁÁ???!!!! :D:D:D
Elég ha csak hozzám ér a párom és nedves vagyok, együtt élés és 4 év együttlét után is, de nem nedvesítés céljából, hanem csak enyhe kis perverzkedéként mi szoktuk alkalmazni a 'köpködést'... így gusztustalannak hangzik, de maga a cselekmény közben nem az. :) Egyébként én kértem meg rá, még régebben, hogy amikor szemben vagyunk egymással, akkor köpje le a fenekemet orál után, és csak úgy tegye be, mert izgat a látványa. Másoknak általában megalázó. Így, hosszú kapcsolatban, kedves, aranyos, megbízható partnerrel nekem nem az.
Szerintem ez pornós és gáz, ha valakivel szexelek és õ is akarja akkor valószínüleg nedveslesz nem kell elõre nyálaznom.
sztem ez elég visszataszító
exem kifejezetten utálta ha aktus közben nyállal nedvesítettem, de azt is ha el kellett menni síkosítóért... ki érti a nõket? am szerintem gáz ha nyalás közben ráköpsz, akit szeretsz szerintem nem köpöd le.
A kérdező hozzászólása: Nem a nedvességrõl van szó!De biztos van olyan akit ez felizgat?!Persze olyan is akinek ez gusztustalan.Semmi köze a nedvességhez..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!