Találatok a következő kifejezésre: Penteken voltam varhato (2 db)

Penteken voltam a varhato menszi elött egy nappal, teszteltem Clearblueval, es hatarozottan negativ lett, de a tüneteim megvannak, söt erösödtek. Mikor merjek ujra tesztelni?

hasszurka, feher folyas, mellfeszüles, feher a mellbimbom közepe, faj a fejem, es etvagytalan vagyok, megmegszedülök neha, es hanyingerem is van, a höm 37-36,8 közt mozog.Tisztara kivagyok ha a tesztelesre gondolok, amugy nem görcsölök, de ha az eszembe jut, keszen vagyok, ugy felek a negativ teszttöl.Mikor merjek tesztelni?

Legjobb válasz: Ja, es penteken nem reggeli elsö vizeletböl teszteltem, hanem delutan, es ugy hogy az elözö pisilestöl csak harom ora telt el.

A kérdező hozzászólása: Ja, es penteken nem reggeli elsö vizeletböl teszteltem, hanem delutan, es ugy hogy az elözö pisilestöl csak harom ora telt el.
szerintem holnap reggel már tesztelhetsz nyugodtan!kissé korai volt.nem mindenkinek termelõdik egyformán a hcg.remélem végre pozitív lesz az a fránya teszted!sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A Clearblue dobozara az van irva, hogy ha csütörtökön tesztelek, akkor tudja 99% biztosra kimutatni, szerintem ki is varom, met nagyon felek a negativ teszttöl.Köszi a biztatast.
Na, megvolt a tesztelés?

Vasárnap lennék 5 hetes terhes. Csütörtökön voltam UH-on és minden rendben volt. Pénteken délben barnáztam és fájdogált a hasam. Kaptam UTROGESTAN hüvelygolyocskát. Mennyi idő után várhatom, hogy m. szűnik a barnázás?

Pénteken egy órán belül az orvosomnál voltunk. M. vizsgált és rendben talált minden a petezsák a helyén volt és a csüt. UH-hoz képest növekedést is látott.

Legjobb válasz: Nekem a 8. héten volt barnázásom,kisebb vérzésem, én gyógyszer formájában kaptam Utro-t. 1-2 nap alatt elmúlt,de nekem egy kisebb hematóma miatt volt,ami szerencsére kiürült és felszívódott. Szóval attól függ,neked mitõl van. De hiába marad abba, ne hagyd abba rögtön az utrogestant! Én még 3 hétig szedtem a gyógyszert,mert azt tanácsolta a dokim. Addig persze szex sem volt,mert féltünk, nehogy valami baj történjen. A következõ UH-on már mindne rendben volt. Onnantól probléma nélkül zajlott a terhességem:) ja és persze gratula, vigyázz magadra! 7 hónapos ikrek anyukája

Nekem a 8. héten volt barnázásom, kisebb vérzésem, én gyógyszer formájában kaptam Utro-t. 1-2 nap alatt elmúlt, de nekem egy kisebb hematóma miatt volt, ami szerencsére kiürült és felszívódott. Szóval attól függ, neked mitõl van. De hiába marad abba, ne hagyd abba rögtön az utrogestant! Én még 3 hétig szedtem a gyógyszert, mert azt tanácsolta a dokim. Addig persze szex sem volt, mert féltünk, nehogy valami baj történjen. A következõ UH-on már mindne rendben volt. Onnantól probléma nélkül zajlott a terhességem:) ja és persze gratula, vigyázz magadra! 7 hónapos ikrek anyukája
A kérdező hozzászólása: Remélem nálam sem tart majd több ideig::--)) Te "mennyit" pihentél a vérzés alatt? Én m.próbálok pihenni, de a 2 és fél éves kislányom mellett nem sok idõm marad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!