Találatok a következő kifejezésre: Pen drive usb (6 db)

Társasházakban van wifi (ingyen internet) usb vagy normál net kábeles, modemes PC-re? Vagy áruházakban (összes áruházban), buszon, villamoson, parkokban elérhető? Mi kell hozzá? Modem? Router? Pen drive? Hol lehet venni? Mennyi? (PC-hez, laptop-hoz)?

Korlátlan? Böngészésre, rövid hosszú videók sűrű nézésére? (több mint 2órás stream-ek nézésére elég? ) Soroljátok fel ha tudjátok az áruházak nevét, ahol van kérlek! (a wifi-ben még kezdő vagyok)

Legjobb válasz: "Mi kell hozzá? Modem? Router? Pen drive? Hol lehet venni? Mennyi? (a wifi-ben még kezdõ vagyok)" na jó,hogy kezdõ vagy ,de ennyire ?

"Mi kell hozzá? Modem? Router? Pen drive? Hol lehet venni? Mennyi? (a wifi-ben még kezdõ vagyok)" na jó, hogy kezdõ vagy , de ennyire ?
Asztali gépbe(ha nincs beépítet wlan) wifi stick kell http://www.argep.hu/trend/WIFI/Wifi-stick.html A laptopok többségébe bele van építve.
Ha kezdõ vagy sebaj mindenki elkezdte valahogy.Képezd magad olvass minél többet kezdésnek itt van http://telefon.dvit.hu/ingyenes-wifi-terkep
meghajtó -> tulajdonságok -> Automatikus lejátszás

Pen drive és usb kulcs között van különbség?

... vagy csak két külön szó ugyanarra a dologra?

Legjobb válasz: igen és nem. Az USB kulcs egy biztonsági eszköz, általában arra használják, hogy csak akkor lehessen hozzáférni a laptophoz/számítógéphez (vagy egyes adatokhoz), ha az eszköz be van csatlakoztatva a gépbe. Vannak külön erre a célra készült USB egységek, de lehet PENDriveból is csinálni segédalkalmazásokkal. A PENDrive egy jellemzõen flash alapú memóriával szerelt adattároló egység.

igen és nem. Az USB kulcs egy biztonsági eszköz, általában arra használják, hogy csak akkor lehessen hozzáférni a laptophoz/számítógéphez (vagy egyes adatokhoz), ha az eszköz be van csatlakoztatva a gépbe. Vannak külön erre a célra készült USB egységek, de lehet PENDriveból is csinálni segédalkalmazásokkal. A PENDrive egy jellemzõen flash alapú memóriával szerelt adattároló egység.


Ha a pen drive-ot bedugom a laptopom usb portjába, pár perc alatt forró lesz. Ez normális?

Legjobb válasz: nemigazán. vagy a pendrivenak vagy az usb portnak van valami baja.

nemigazán. vagy a pendrivenak vagy az usb portnak van valami baja.

Ps2-n lehet filmet nézni, ha pen drive-ot teszek az usb bemenetébe, ha lehet hogyan?

Ps2 nincs kichippelve. Válaszokat nagyon köszönöm

Legjobb válasz: nem. még softmodd kártyával sem.

nem. még softmodd kártyával sem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ

Társasházakban van wifi (ingyen net) usb vagy normál net kábeles PC-re)? Vagy mondjuk áruházakban (összes áruházban)? Buszon? Villamoson, parkokban elérhető? Mi kell hozzá? Modem? Router? Pen drive? ) Hol lehet venni? Mennyi? (PC-hez, laptop-hoz)?

Soroljátok fel ha tudjátok az áruházak nevét, ahol van kérlek! (a wifi-ben még kezdő vagyok)

Legjobb válasz: Jaa ha a pendrive nálad a mobilnetet jelenti, akkor azzal is tudsz netezni, az is szintén pénzbe kerül, bárhol tudod használni, de általában nem olcsó.

Jaa ha a pendrive nálad a mobilnetet jelenti, akkor azzal is tudsz netezni, az is szintén pénzbe kerül, bárhol tudod használni, de általában nem olcsó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!