Találatok a következő kifejezésre: Pecsételő vérzésem mitől lehet (36 db)

10hetes vagyok, ma reggel pecsételő vérzés, mitől lehet? Bővebben lent!

Tegnap este együtt voltunk a párommal (óvatosan análisan) azt mondták nem tilos! Nagyon jól esett és nem is fájt semmi, még most sem...csak reggel láttam egy kisebb véres foltot a bugyimon! A héten voltam UH-on akkor volt a babám 3 cm és mozgott is! Használok Utrogestant is este 2x. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Tapasztalatom nincs mert én képtelen volnék análisat engedni a férjemnek, engem visszataszít ez a dolog nagyon. Nem bántásból írom tényleg, de én azon gondolkodtam esetedben, hogy hogyan fogod a dokidnak elmondani, hogy análisan szexeltetek. Lehet konzervatítvnak gondolsz, de ezt az egyet soha nem engedném a férjemnek és egészségügyileg, ha jól tudom elég káros dolog. Persze ez a ti dolgotok, de elképedtem. Szerintem attól lehet a vérzés, hogy valamit tényleg megbolygattatok. Szerintem se csináld többet, kényeztessétek egymást máshogy. Jobbulást!19hkm

Tapasztalatom nincs mert én képtelen volnék análisat engedni a férjemnek, engem visszataszít ez a dolog nagyon. Nem bántásból írom tényleg, de én azon gondolkodtam esetedben, hogy hogyan fogod a dokidnak elmondani, hogy análisan szexeltetek. Lehet konzervatítvnak gondolsz, de ezt az egyet soha nem engedném a férjemnek és egészségügyileg, ha jól tudom elég káros dolog. Persze ez a ti dolgotok, de elképedtem. Szerintem attól lehet a vérzés, hogy valamit tényleg megbolygattatok. Szerintem se csináld többet, kényeztessétek egymást máshogy. Jobbulást!19hkm
nem aranyérprobléma esetleg?
A kérdező hozzászólása: Kedves 7. hozzászoló! Számomra ez a dolog egyáltalán nem szégyen! Mindenki azt teszi az ágyban ami mindkét félnek jól esik! Ez ma már a sexnek egy elfogadott formája...van aki alkalmazza van aki nem! Én nem vetem meg azokat az embereket akik ellene vannak...megértem õket! De akkor Õk se kövezzenek meg engem! Amúgy kiderült a pecsételés oka! Voltam orvosnál! Pihennem kell! :-) Kellemes babavárást!
nekünk sem szabadott amíg utrót használtam.és az orgazmus sem jó tényleg mert méh összehúzódást okoz.vigyázz magatokra.minden jót.
Én is ultogestant szedek és én elvagyok tiltva a szextõl nem véletlenül kaptad te is az gondolom fenyegetõ vetélés miatt. Veszélyeztetett terhesen nem igazán szabad ilyen dolgokat csinálni. De még tudod, hogy az orgazmus is tilos.???
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Nagyon kedves tõled! Most pihenek, nem csinálok semmit, a mosogatás, takarítás megvár! A baba fontosabb!!! Fel hívom az orvost és megkérdezem tõle hogy ilyen esetben mi a teendõ, mert a vérzés nem erõs..és nincs görcsöm sem! Lehet hogy egy nap pihenõ után rendben leszek! :-)
de azért menjél el dokihoz szerintem, meg az utrot is szedjed, a hematóma is bevérzés, lehet megint bevéreztél. én is szedtem anno 16 hetes korig. meg pihenned kéne. vigyázz magadra, minden jót!
A kérdező hozzászólása: Az Utrogestant hematóma miatt kaptam ami már felszívódott! Azóta 2x voltam orvosnál és egyik sem mondta hogy tiltva vagyunk a sextõl...de természetesen most hanyagolni fogjuk! A baba fontosabb!!! :-)
hát figyi, ha análisan szexelsz, akkor is behatol a kuki, tehát bolygatja a belsõdet, és gondolom az utrogestant sem véletlenül szeded. én most nem szexelnék a helyedben 12 hetes korig, vagy 16 hetesig inkább. tedd boldoggá valahogy másmilyen módon embered, nehogy elmenjen a baba. a vérzés, vagy pecsételés sosem véletlen....
A kérdező hozzászólása: A "vérzés" határozottan a hüvelyembõl jött...én is ezt néztem hogy esetleg hátulról...de nem!
Nem köveztelek meg, csupán a véleményemet írtam le neked. És azért írtam le, mert tudd, hogy sajnos ennek a fajta aktusnak elég sok hátulütõje van, a férfiak általában imádják mert jó nekik, viszont arra nem gondolnak, hogy a nõknek nagyon komoly egészségügyi problémákat okozhat pár év múlva pl kieshet belõled a széklet és bocsi a megfogalmazásért, tényleg jóindulatból írom le, mert van egy ilyen barátném, aki évekig csinálta ezt a párja kedvéért és azóta már végbél mûtéte is volt mert szülés után még rosszabb lett az állapota. A terhesség alatt a végbél fokozottan igénybe van véve, mert a nehéz súly a kismamák nagy részénél aranyeret okoz. Tehát ha még ezt ti megspékelitek efféle élvezetekkel az nem biztos, hogy a legjobb. Persze ti tudjátok és tényleg nem bántásból írtam csak azt írtam le amit hallottam. Mindenesetre jobbulást!üdv

Symicia fogamzásgátló mellet pecsételő vérzés mitől lehet? Terhesség kizárva? (bővebben)

4hónapja szedem a Symiciát, 2 hete rendesen megjött a menstruációm, viszont tegnap pecsétel? vérzésem volt. mi lehetett ez? terhesség kizárt ugye?

Legjobb válasz: Ha nem vettél be semmi olyan gyógyszert ami befolyásolhatja a fogamzásgátlót (pl. antibiotikum, v. orbáncfû) és nem is felejtetted el bevenni akkor inkább hormonprobléma lehet. Igyál kálcium + c vitaminos pezsgõtabit. (nekem is volt ilyen, a dokim ezt javasolta, bár igazából a c vitamin ami itt hatásos, mert az emeli az ösztrogén szintet ha jól tudom) Ha nem jössz helyre ennek ellenére se akkor menj vissza a dokihoz, lehet gyenge a gyógyszered.

Ha nem vettél be semmi olyan gyógyszert ami befolyásolhatja a fogamzásgátlót (pl. antibiotikum, v. orbáncfû) és nem is felejtetted el bevenni akkor inkább hormonprobléma lehet. Igyál kálcium + c vitaminos pezsgõtabit. (nekem is volt ilyen, a dokim ezt javasolta, bár igazából a c vitamin ami itt hatásos, mert az emeli az ösztrogén szintet ha jól tudom) Ha nem jössz helyre ennek ellenére se akkor menj vissza a dokihoz, lehet gyenge a gyógyszered.
A kérdező hozzászólása: lázcsillapítót szedek, az befolyásolhatja?
Ugy tudom hogy az nem befolyásolja.

Azt szeretném megtudakolni hogy klimax után a pecsételő vérzés mitől lehet?

Legjobb válasz: Sok mindentõl lehet, pl. hüvelygyulladástól méhnyálkahártya megvastagodástól, de rosszabbtól is. Minden képpen lásson orvos.

Sok mindentõl lehet, pl. hüvelygyulladástól méhnyálkahártya megvastagodástól, de rosszabbtól is. Minden képpen lásson orvos.

Hó közbeni pecsételő vérzés mitől lehet?

Az előző menstruációm nagyon furcsa volt, szinte csak barnás vérzésem volt az is minimális és 2 napig volt utána nem aztán megint egy kicsit. Tesztet akkor csináltam délután negatív lett. Eltelt 1 hét megint volt 1 csepp barna és ma megint. Majd 1 hét múlva kell megjönnie megint , de most nem tudom miért lehet ez. Volt már valaki így?? Mi volt az oka?? 6 hónapja voltam rákszűrésen negatív lett. Megszakítással védekezünk.

Legjobb válasz: Egy arab délután tesztnek azért nem kell hinni. Csinálj egy másikat reggeli elsõ vizeletbõl. Egyébként ha ezt a módszert választjátok, akkor nem nagyon kell csodálkozni, ha teherbe esel, elõbb-utóbb úgyis összejön majd.

Egy arab délután tesztnek azért nem kell hinni. Csinálj egy másikat reggeli elsõ vizeletbõl. Egyébként ha ezt a módszert választjátok, akkor nem nagyon kell csodálkozni, ha teherbe esel, elõbb-utóbb úgyis összejön majd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, holnapra bejelentkezem az orvoshoz! Az biztosat tud mondani, és ha valami baj van , akkor tud segíteni. De ha baba van a dologban azon sem fogok csodálkozni, csak azért lepõdnék meg mert negatív volt a teszt!

Mensi előtt 3 nappal a pecsételő vérzés mitől lehet?

holnap kéne megjönnie.tegnap mikor vécén voltam vérfoltos volt a papír.mit?l lehet?gondolom ez nem mensi mert egy csepp volt.köszi a válaszokat?

Legjobb válasz: Alacsony progeszterin-szint.

Alacsony progeszterin-szint.
Lehet beágyazódás jele is.
Vagy egyszerûen meg fog jönni!Nekem így jelez!Bármit is szeretnél szorítok!
A kérdező hozzászólása: köszi csajok!hát mensit jelzett...sajnos nem beágyazódás volt!

A mensesem késik 2hete, , ugyanakkor kevés pecsételő jellegű vérzésem van. Mitől lehet? Spirálom van, , nincs semmiféle terhességi tünetem.

Legjobb válasz: Anyukám spirál mellett lett terhes, attól, hogy nincsenek ilyen tüneteid, még ne zárd ki teljesen ezt a lehetõséget. (Nem azt írtam, hogy terhes vagy, csak azt, hogy van minimális esélyed rá, ugyanis ez sem 100%-os biztonságú módszer.) Lehetséges, hogy nincs jó helyen, elmozdult a spirál, az okozhat pecsételõ vérzést. Szerintem menj dokihoz, nézzen meg.

Anyukám spirál mellett lett terhes, attól, hogy nincsenek ilyen tüneteid, még ne zárd ki teljesen ezt a lehetõséget. (Nem azt írtam, hogy terhes vagy, csak azt, hogy van minimális esélyed rá, ugyanis ez sem 100%-os biztonságú módszer.) Lehetséges, hogy nincs jó helyen, elmozdult a spirál, az okozhat pecsételõ vérzést. Szerintem menj dokihoz, nézzen meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tartok tõle, , nem akarok 43évesen terhes lenni, , de tudom nem kizárt.....
Szia! Nekem is késett 3 hetet, és vérezgettem néha-néha, aztán elmentem a dokihoz, azt hittem terhes vagyok! 21mm miomát állapított meg ultrahangon.Most gyógyszert szedek, és én szeretnék még szülni! 42 éves vagyok!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi szépen a választ, , én sem a korom miatt nem akarom a babát, , most nem vagyok abban a helyzetben sajnos:( Neked sok szerencsét:) ))

Majd csak 2 nap múlva (nem) kellene megjönnie! Ma már a 4 napja hogy pecsételő vérzésem van! Mitől lehet ez?

Amúgy a ciklusaim 32-33 naposak!Mindig pontosan jött meg! A pé a 18. napon van!

Legjobb válasz: Szia.Szerintem lehet, hogy baba van a dologban.fõleg ha tényleg csak pecsételõ vérzés, és nem több.várd meg a rendes idõt, és ha nem jön meg jobban, vagy esetleg elmúlik, 1,2 nap múlva csinálj tesztet.más tüneteid nincsenek?

Szia.Szerintem lehet, hogy baba van a dologban.fõleg ha tényleg csak pecsételõ vérzés, és nem több.várd meg a rendes idõt, és ha nem jön meg jobban, vagy esetleg elmúlik, 1, 2 nap múlva csinálj tesztet.más tüneteid nincsenek?
Szio!Én is hasonlo cipöben járok, nekem 19-én nem jött meg csak 5 napig barnáztam, a tesz negativ volt!És a doki nem látott még semmit!De remélem azért összejött és neked is szorítok!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatást aranyos vagy! Amúgy 28 éves vagyok, nagyon jól jönne már egy babó! Neked is sok sikert! Megpróbálom , egfogadni a tanácsod, bár lehet hogy nehéz lesz! :((((((
sajnálom:(nem tudom, hogy hány éves vagy, de talán most kéne abba hagyni egy picit a tudatos próbálkozást.ha minden rendben van, akkor a stressz is oka lehet.kezd el valamilyen tanfolyamot, vagy menj rengeteget kirándulni, társaságba.felejcsd el egy picit, hogy babát szeretnél, és azt is, h mikor lesz a következõ peteérésed.tudom, hogy könnyû mondani, de rengeteg példa mutatja, h sokszor akkor jön a baba, amikor már fel is adták, és elkezdtek egy másik életet.én nem vagyok fiatal, ezért sajna kicsúzhatok az idõbõl, de elöbb utobb bizti jön az a babó is.sok sikert, és ne keseredj el.nem vagy egyedül és sok sikert.
A kérdező hozzászólása: A doki azt mondta hogy minden rendben, próbálkozzunk! Nagyon sok vizsgálaton túl vagyunk! De sajna most jövök a Wc-rõl és már meg is jött! :(((((( Most nagyon rosszul érzem magam
tudom milyen rossz, a bizonytalan, de ha most csinálsz tesztet még nem mutatja ki.nekem hõ hullámaim vannak, egyszer melegem van egyszer fázok.a rosszulléteid is babára utalhatnak, de én már azt is tudom, hogy ilyenkor már nagyon sok mindent annak vesz, ami igazábol nem az.legyünk türelemmel.amugy ha ilyen rég óta próbálkoztok, gondolom már sokmindent ki próbáltatok.a dokid mondott valamit?
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha úgy lenne! Amikor megjelent ez a pecsételõ vérzés síró görcsöt kaptam!Nagyon rossz érzés hogy nem tudom hogymi van! Ja és néha olyan ájulás érzésem van!
ja, és tudom mit érzel már mi is rég próbálkozunk, és néha már elvesztem a türelmem én is.várj még picit, mert lehet, h most sikerült neked is.bár úgy lenne.
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem hogy mind a ketten örülhetünk! Drukkolok neked is!
persze.de lehet hogy csak bezavart valami a hormonokba.nem akarlak elkeseríteni, de ilyen már nekem is volt, és késöbb átment rendes vérzésbe, igaz csak pár napig tartott, de a akkor sem voltam babás.nekem tegnap nem!!kellett volna h megjöjjön, még ma soncs semmi, remélem már én is veled eggyüttörülhetek majd pár nap múlva amikor tesztelünk!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ aranyos vagy! Nagyon jó lenne ha úgy lenne! Már több mint 3 éve próbálkozunk!
SZERINTEM IS VÁRJ MÉG PÁR NAPOT. ÉS CSAK UTÁNA TESZTELJ... DE LEHET HOGY BABÁS VAGY... AKKOR PEDIG GRATULA.....!!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: És így is az lehet? Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Szia! A melleim már 1 hete majd le szakadnak a helyérõl, rendesen megnõttek! A pecsételõ vérzés pedig van amikor barna van amikor pirosas! Tisztasági betét van bent és az egy picit lesz olyan!
Szia mi is 3 éve próbálkozunk és nekem elvileg 7én (nem) kéne megjönnie!Nekem is rengeteg tünetem van de ugy érzem nem fog sikerülni megint!:( tegnap csináltam tesztet és negatív lett mint ahogy már 3 éven keresztül szokott!Lehet hogy hamar csináltam de én már teljesen kivagyok!Sok sikert és mihamarabb babásodást!

Mitől lehet pecsételő vérzés?

Tegnap kb. 2 csepp barnás folyást vettem észre a bugyimon este. Mit?l lehet? Utoljára szeptember 29.én volt szexuális kapcsolatom, (ez volt a menstruációm utolsó napja). Védekeztünk óvszerrel,nem történt baki. Feltétlenül beágyazódást jelez a kis barnás vérzés? Nagyon aggódom:(

Legjobb válasz: sok nõnél a peteérés pecsételõ vérzéssel jár olykor. neked is ilyen lehetett, ha jól számolom a 2. héten vagy, szóval nyugalom, csak peteérésed volt :)

sok nõnél a peteérés pecsételõ vérzéssel jár olykor. neked is ilyen lehetett, ha jól számolom a 2. héten vagy, szóval nyugalom, csak peteérésed volt :)
Szia! Nekem a petebeágyazódást jelentette az a kis barnás elszínezõdés a bugyimon, 10 éves a fiam:-) Teszt, ha nem jön meg idõben! Üdv.
Mindenképpen vegyél tesztet a jövõ hónapban!
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek, tegnap megjött:-)

Pecsételő vérzésem volt mitől lehet?

Nem voltunk együtt a barátommal..csak orális szex volt...és nem kerülhetett ondó a hüvelyembe...ha csak az el?váladék nem az ujjazás során...de az sem mert nyállal keveredett és én úgy tudom nem annyira életképes a benne él? spermium mint a rendes ejakulációnál.....ma vagyok a 36.napban..és fáj a mellem..és a hasam...és megkéne jönnie:S erz a pecsétel? vérzés a 19.nap környékén volt.....lehetek terhes????

Legjobb válasz: A 19. napon pecsételõ vérzés peteérés jele lehetett.

A 19. napon pecsételõ vérzés peteérés jele lehetett.
Nálam meddõséget állapítottak meg, nem is gondoltunk rá hogy gyerekünk lesz valaha. Most eltelt 7 év, és 18 hetes vagyok. És PECSÉTELÕ VÉRZÉSSEL KEZDÕDÖTT!!! Ha babát vársz gratulálok!!
Nyugi! Azért fáj a hasad és a melled, mert késik! És minél többet késik, annál jobban fog fájni... Úgyhogy ne stresszelj! Azzal is csak késlelteted! És tutira nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: akkor tuti nem lehetek terhes??:S:S úgy félek...:( már a mellem nem anynria fáj..de a hasam csak akkor ha megnyomom alul....:(nem tudom.....:(írjatok még lécci:( az eddigi válaszokat köszönöm!!
ha most tartasza 35 napnál akkor peteérésed sem volt.De mondjuk ki tudja.A lényeg hogy nem vagy terhes ne idegeskedj.Ma vagy holnap tuti megfog jönni.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszönöm az eddigi válaszokat...aki tud írni még az írjon léccives:) ...igaz ami igaz..ebben a hónapban amúgy is nagyon sokat idegeskedtem...metg stresszeltem..de aznem jel semmire hogy nagyon fáj a hasam?:Sennyire nem szokott meg a cicim sem szokott 4-5 napnál tovább..most kb olyan 5.napja lehet...:S:S remélemnem vagyok terhes...:S
Ha azokban a napokban volt pecsételõd, akkor ez a ciklusod kb 38 napos lesz. De sztem nem vagy terehs, ha akkor nem volt semmi :o) Nyugi!!! Meg fog jönni, csak szivat.
Attól, hogy nem voltál ezeken a napokon a barátoddal, még peteérésed volt és valószínûleg csak azért volt vérzés. Lehet, hogy csak azért késik, mert idegeskedsz, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: de ez a 18.20.21.napon nem is volt a barátommal semmi...még petting sem
A kérdező hozzászólása: MA délután megjött:) :)

Mitől van pecsételő vérzésem? Menszesz nem lehet mert nem rég múlt el!

Tegnap este együtt voltam a párommal és nem volt durva ovatosan tette be.menszi meg nem lehet mert 17-én múlt el.2napig száraz voltam.Tegnap este volt nyálkás,nyulós,átlácó folyásom.Nem értem,hogy lehet ilyen hamar?Olyan tojásfehér volt.Vagy csak ahogy izgatott és azért?Ma meg kimentem wc-re és pár csepp vér a betéten.És most is van.Ja és tegnap az együttlét után kicsit kés?bb szúrkált a petefészkem.Még a meszesz alatt is fájt meg el?tte is.Nekem ilyen még nem volt,hogy menszesz alatt fáj a petefészkem és nagyon.Ti értitek?Én nem.

Legjobb válasz: Szerintem menj el orvoshoz,mert a menstruáció közötti vérzés nem jó jel.Anyukámnak miómája volt ilyen tünetekkel.De lehet,hogy téged csak megsértett belül a partnered!

Szerintem menj el orvoshoz, mert a menstruáció közötti vérzés nem jó jel.Anyukámnak miómája volt ilyen tünetekkel.De lehet, hogy téged csak megsértett belül a partnered!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!