Találatok a következő kifejezésre: Pcos vagyok tehetnék hogy babám (2 db)

Pcos vagyok mit tehetnék hogy babám legyen?

Most kell elkezdenem hamarosan a clostit, elkezdtem diétázni, de reménytelen vagyok. Van aki closti mellett, vagy pcosan kismama lett?

Legjobb válasz: Szia! A barátnõm PCOS-es. Õ már 7 hónapos terhes, és a Closty meg a cickafarkfû tea jött be neki. Engem is az õ példája "tart életben". Ajánlok egy oldalt: www.pcos.hu Itt nagyon sok tanács, gyógymód stb megtalálható. A diéta fontos is, folytasd. Emellett mozogj is, amennyit csak tudzs, amennyire csak idõd engedi. Én is fogytam és nagyon meg is dicsért érte a doki, mert minden egyes mínusz kilómmal a saját esélyeimet növelem. Szívbõl remélem, hogy hamarosan babánk lesz, és ezt kívánom neked is!

Szia! A barátnõm PCOS-es. Õ már 7 hónapos terhes, és a Closty meg a cickafarkfû tea jött be neki. Engem is az õ példája "tart életben". Ajánlok egy oldalt: http://www.pcos.hu Itt nagyon sok tanács, gyógymód stb megtalálható. A diéta fontos is, folytasd. Emellett mozogj is, amennyit csak tudzs, amennyire csak idõd engedi. Én is fogytam és nagyon meg is dicsért érte a doki, mert minden egyes mínusz kilómmal a saját esélyeimet növelem. Szívbõl remélem, hogy hamarosan babánk lesz, és ezt kívánom neked is!
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást, mivel nem rég tudtam meg mi a bajom, most kezdtem néhány napja a mozgást. nam vagyok kövér 66 kg és 176 cm, de érzem híztam sokat. 10 jött fel 6 év alatt. félek, de szeretném a babát!kitartást neked is és minden pcos-nak.

Pcos vagyok, és csak egy is reménysugárra vágyok. Babát szeretnék. Elkezdtem diétázni, hormonlabor eredményem után kell mennem dokihoz, és első clostykúrát kezdenem. Mit tehetek még hogy sikerüljön a baba? Van esélyem?

Legjobb válasz: Szia.Én is az voltam.Kaptam bromocriptint,aztán meg clostilbegytet kaptam 5napig napi 1szem.Az elsõ kúra után már nem jött meg,el sem akartam hinni,hogy sikerült:) 3év után...Minden jót,mielöbbi babázást:) 31hetes kismami

Szia.Én is az voltam.Kaptam bromocriptint, aztán meg clostilbegytet kaptam 5napig napi 1szem.Az elsõ kúra után már nem jött meg, el sem akartam hinni, hogy sikerült:) 3év után...Minden jót, mielöbbi babázást:) 31hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ. minnél többet olvasok a neten, annál jobban elkeseredek, mert nem írnak semmi kecsegtetõt.pedig bármit megtennék hogy én is kismama lehessek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!