Találatok a következő kifejezésre: Pcos vagyok tehetnék hogy (3 db)

Pcos vagyok mit tehetnék hogy babám legyen?

Most kell elkezdenem hamarosan a clostit, elkezdtem diétázni, de reménytelen vagyok. Van aki closti mellett, vagy pcosan kismama lett?

Legjobb válasz: Szia! A barátnõm PCOS-es. Õ már 7 hónapos terhes, és a Closty meg a cickafarkfû tea jött be neki. Engem is az õ példája "tart életben". Ajánlok egy oldalt: www.pcos.hu Itt nagyon sok tanács, gyógymód stb megtalálható. A diéta fontos is, folytasd. Emellett mozogj is, amennyit csak tudzs, amennyire csak idõd engedi. Én is fogytam és nagyon meg is dicsért érte a doki, mert minden egyes mínusz kilómmal a saját esélyeimet növelem. Szívbõl remélem, hogy hamarosan babánk lesz, és ezt kívánom neked is!

Szia! A barátnõm PCOS-es. Õ már 7 hónapos terhes, és a Closty meg a cickafarkfû tea jött be neki. Engem is az õ példája "tart életben". Ajánlok egy oldalt: http://www.pcos.hu Itt nagyon sok tanács, gyógymód stb megtalálható. A diéta fontos is, folytasd. Emellett mozogj is, amennyit csak tudzs, amennyire csak idõd engedi. Én is fogytam és nagyon meg is dicsért érte a doki, mert minden egyes mínusz kilómmal a saját esélyeimet növelem. Szívbõl remélem, hogy hamarosan babánk lesz, és ezt kívánom neked is!
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást, mivel nem rég tudtam meg mi a bajom, most kezdtem néhány napja a mozgást. nam vagyok kövér 66 kg és 176 cm, de érzem híztam sokat. 10 jött fel 6 év alatt. félek, de szeretném a babát!kitartást neked is és minden pcos-nak.

Pcos vagyok, és csak egy is reménysugárra vágyok. Babát szeretnék. Elkezdtem diétázni, hormonlabor eredményem után kell mennem dokihoz, és első clostykúrát kezdenem. Mit tehetek még hogy sikerüljön a baba? Van esélyem?

Legjobb válasz: Szia.Én is az voltam.Kaptam bromocriptint,aztán meg clostilbegytet kaptam 5napig napi 1szem.Az elsõ kúra után már nem jött meg,el sem akartam hinni,hogy sikerült:) 3év után...Minden jót,mielöbbi babázást:) 31hetes kismami

Szia.Én is az voltam.Kaptam bromocriptint, aztán meg clostilbegytet kaptam 5napig napi 1szem.Az elsõ kúra után már nem jött meg, el sem akartam hinni, hogy sikerült:) 3év után...Minden jót, mielöbbi babázást:) 31hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ. minnél többet olvasok a neten, annál jobban elkeseredek, mert nem írnak semmi kecsegtetõt.pedig bármit megtennék hogy én is kismama lehessek.

PCOS-em van. A hormonvizsgálatom teljesen negatív lett. A nőgyógyász ezt elégedetten közölte és mindenféle további kezelés nélkül elküldött. Engem viszont zavar, hogy csak úgy beteg vagyok és nem tudom, hogy miért és mit tehetnék még ellene?

Milyen orvoshoz forduljak és mit változtassak az életmódomon,ha egyátalán kell?

Legjobb válasz: Ajánlom a www.pcos.hu honlapot. Nagyon hasznos dolgok és kimondottan erre a betegségre szakosodott orvosok elérhetõségei találhatóak meg az oldalon. Nekem sokat segített.

Ajánlom a http://www.pcos.hu honlapot. Nagyon hasznos dolgok és kimondottan erre a betegségre szakosodott orvosok elérhetõségei találhatóak meg az oldalon. Nekem sokat segített.
Szia! Nekem is PCOS-em van.Én nõgyógyásznál kezdtem most jön a vérvétel, de igazából endokrinológia is fontos lenne, de sajnos nem utaltak be! Szerintem keress másik dokit vagy próbálkozz az endokrinológián.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, hasznosak voltak!
Endokrinológushoz menj, sztem a legjobb gyógyszer pco szindrómára amit adhatnak az a metformin.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!