Találatok a következő kifejezésre: PayPal számlát lehet (70 db)

PayPal számlára lehet utalni, ha nincs hozzákötve bankszámla?

Nyitottam egy PayPal számlát (interneten), de nem kötöttem hozzá a bankszámlámat (magyart). Ha küldenek rá pénzt, megjön, és tudok vele vásárolni interneten keresztül?

Legjobb válasz: Nem. Paypal számlára csak saját bankszámláról lehet utalni.

Nem. Paypal számlára csak saját bankszámláról lehet utalni.
persze, csak ha ki akarod venni, akkor kell hozza bankszamla
Kérdés, hogy a kérdezõ paypal-on belüli vagy banki utalásra gondol...
A kérdező hozzászólása: paypalon belül, nem bankból
Paypal-on belül tudsz fizetni...

Paypal számlára lehet pénzt utalni ha nincs dombornyomott kártyám viszont netbank az van?

Vásárláskor van költsége a paypalnak?

Legjobb válasz: Paypalt, dombornyomott kártya nélkül nem tudsz regelni.

Paypalt, dombornyomott kártya nélkül nem tudsz regelni.
Tudsz regelni és utalni is tudsz rá wiretransferrel (azaz normál átutalással). De a számlád nem hitelesített lesz. [De sok helyen tudsz így is fizetni.]

PayPal számlát lehet e hozárendelni diák bank kártyához?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy a kártya alkalmas-e rá. A számlacsomag ezt nem módosítja, esetleg akkor, hogyha egy 14 éven aluliaknak szánt számlával rendelkezel.

Attól függ, hogy a kártya alkalmas-e rá. A számlacsomag ezt nem módosítja, esetleg akkor, hogyha egy 14 éven aluliaknak szánt számlával rendelkezel.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha elmúltam 14 és akkor megyek el bankba akkor olyat adnak ami alkamas rá?
Nagy valószínûséggel igen.


Van Magyarországon egy bank, amelyik paypal számlámat kezeli dollárban? Erre át lehet utalni $ számlámról $-t a Paypal számlámra? Melyik ez a bank? Ez el van hallgatva, de van ilyen?

Legjobb válasz: Teljesen zagyva a kérdésed, láthatóan nem érted a Paypal mûködését. Egyik sem sem kezeli a Paypal számládat (ugyanis ott számlaszám sincs) ezt csak te teheted meg. Ha csinálsz Paypal hozzáférést, akkor arra forintot utalhatsz a magyar bankszámládról, amit aztán a Paypal fiókodban tetszõlegesen elkölthetsz bármilyen konvertibilis devizában, többek közt USA dollárban is. Tehát a bankok nem foglalkoznak a te Paypal hozzéférésed menedzselésével, csupán lehetõséget adnak olyan tranzakciókra, amikkel a Paypalt mûködtetni tudod, például feltöltés saját fiókra, kártyás vásárlás. De ezek a szolgálatások nem Paypal specifikusak, hanem a Paypal csupán 1 a milliónyi potenciális hely közül, ahová átutalhatsz pénzt, vagy ahol kártyával fizethetsz. Remélem, világos.

Teljesen zagyva a kérdésed, láthatóan nem érted a Paypal mûködését. Egyik sem sem kezeli a Paypal számládat (ugyanis ott számlaszám sincs) ezt csak te teheted meg. Ha csinálsz Paypal hozzáférést, akkor arra forintot utalhatsz a magyar bankszámládról, amit aztán a Paypal fiókodban tetszõlegesen elkölthetsz bármilyen konvertibilis devizában, többek közt USA dollárban is. Tehát a bankok nem foglalkoznak a te Paypal hozzéférésed menedzselésével, csupán lehetõséget adnak olyan tranzakciókra, amikkel a Paypalt mûködtetni tudod, például feltöltés saját fiókra, kártyás vásárlás. De ezek a szolgálatások nem Paypal specifikusak, hanem a Paypal csupán 1 a milliónyi potenciális hely közül, ahová átutalhatsz pénzt, vagy ahol kártyával fizethetsz. Remélem, világos.
Kicsit egyszerûbben: a paypalnak (mint cégnek) magyarországon egy számlája van, az Unicreditnél, ami egy forint számla. Ide lehet utalni (top up) amit õk aztán ráhelyeznek a paypal egyenlegedre. Dollárt (vagy bármilyen devizát) azért nem érdemes utalni, mert forint számla révén megérkezésekor az unicredit szépen átváltja forintra (gondolom nem világbajnok árfolyamon)
Nem a bank kezeli a paypal számlát, hanem a paypal. A paypalnak van minden országban saját bankszámlája, amire te be tudsz fizetni, õk meg kifizetnek téged. De ez magyarországon forint számlát jelent, vagyis csak belföldi forint átutalással tudod feltölteni a számlád. Az, hogy neked a paypal számládon adott esetben dollár van, nem jelenti azt, hogy valahol le van rakva teszem azt 10 dollár, majd ha átváltod forintra akkor a paypal ténylegesen átváltaná, ez csak nyilván van tartva. Dollárt tehát belföldi átutalással nem tudsz a PayPal számládra áthelyezni. Viszont ha a dollár számmládhoz van dollár elszámolású kártyád, akkor bankkártyás fizetéssel konverziós díj nélkül fel tudod tölteni az egyenleged. (De ha nem termékért fizetsz, akkor a paypal felszámol valamennyi díjat a bankkártyás feltöltésért.)

Ebay, Paypal számlát hogyan lehet nyitni?

Érdekel a dolog, valaki legyen szíves írja le, hogyan is m?ködik ez.

Legjobb válasz: Szia! :) Regisztrálsz a Paypal -ra, ahol meg kell adnod a kártyaszámodat és a többi adatodat. Miután végeztél, megkapod a paypal számládat aminek a segítségével többek között eBay -en is vásárolhatsz. A regisztráció során levonnak 400Ft -ot a számládról, ezzel ellenõrzik hogy valós kártyaadatot adtál-e meg. Majd a következõ havi számlán rajt lesz egy kis kód a paypal tranzakcióval egy sorban, azt kell majd beírod az oldalon hitelesítés céljából. Ekkor válik a számlád 100% -ig jóváhagyottá. Röviden ennyi ami a lényeg. :)

Szia! :) Regisztrálsz a Paypal -ra, ahol meg kell adnod a kártyaszámodat és a többi adatodat. Miután végeztél, megkapod a paypal számládat aminek a segítségével többek között eBay -en is vásárolhatsz. A regisztráció során levonnak 400Ft -ot a számládról, ezzel ellenõrzik hogy valós kártyaadatot adtál-e meg. Majd a következõ havi számlán rajt lesz egy kis kód a paypal tranzakcióval egy sorban, azt kell majd beírod az oldalon hitelesítés céljából. Ekkor válik a számlád 100% -ig jóváhagyottá. Röviden ennyi ami a lényeg. :)
Ui.: Azon a számlán lesz rajta a kód, amit a bankodtól kapsz havonta.
Még egy ui. :D Ha valami nem világos írj privit nyugodtan. :)
A kérdező hozzászólása: Mit kapok a bankomtól? Ezt nem értem..
A kérdező hozzászólása: De köszönöm szépen az információt!
A kérdező hozzászólása: Csak Paypal számlával lehet amúgy fizetni? Mert szinte mindenhol, az van írva, hogy master card, stb alul.
Ugye a bankodtól szoktál kapni havonta számlát. Ezen a számlán lesz majd rajta egy kód. Ezt a kódot akkor generálja a rendszer, amikor levonja a 400Ft-ot ellenõrzési díjként a számládról. A bankodtól kapott számládon lesz majd feltüntetve, hogy a Paypal ekkor meg ekkor 400Ft -ot levont tõled, de vissza is utalt. Ahol ez a sor szerepel a számlán, ott lesz majd ez a 4 vagy nem tudom hány jegyû kód. De ha neked úgy van a számlád hogy sms értesítést kapsz a tranzakciókról, akkor ezt a kódot már rögtön megfogod sms-ben kapni. Az ilyen oldalakon Paypal -al célszerû fizetni (nem csak célszerû, de máshogy nem is lehet). De egy kimondott netes áruház megint más, oda többnyire nem kell paypal. Az eBay -hez viszont igen, mivel szerzõdésben állnak egymással.
Elsõ voltam, és nagyon szívesen a választ! :)
Engem is érdekel a dolog. Én is láttam, hogy feldob MasterCard, meg Visa, meg stb. lehetõséget fizetési opcióként:S

PayPal számlát nyitnék. Megtakarítási számlára lehet vele utaltatni? (nem lekötött számla, Raif. Bankos)

Van egy megtakarítási számlám,de ahhoz nincs bankkártya. utalgatni lehet róla,vagy kápéban felvenni. Ilyen jelleg? számlaszámhoz csatolhatnám a PayPay-t?

Legjobb válasz: Te a megtakarítási számlára szeretnéd kiutaltatni a paypal-en lévõ pénzt? Vagy pedig a megtakarítási számla segítségével szeretnéd feltölteni a paypal-t? Egyébként lehetséges.

Te a megtakarítási számlára szeretnéd kiutaltatni a paypal-en lévõ pénzt? Vagy pedig a megtakarítási számla segítségével szeretnéd feltölteni a paypal-t? Egyébként lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Pénzt akarom rá utaltatni csak. Kb. havi 4-18 dolcsi jönne rá.

Hogyan lehet Paypal számlához kártyát igényelni?

Van paypal számlám de szeretnék hozzá kártyát igényelni ,ez hogy lehetséges? Vagy a meglév? bankszámlámra hogyan tudom át utaltatni az összeget a paypal számláról?

Legjobb válasz: Fogalmi zavar van. A kártyát a bankodtól kell igényelni, a Paypal nem foglalkozik kártya kibocsájtással. Ha megcsináltatod a bankodnál, akkor regisztrálod a Paypal rendszerében a kártyádat, ellenõrzött felhasználóvá válsz. Onnantól kiveheted az egyenlegedrõl a pénzt, de nem a kártyára, hanem a bankszámládra. Kártyára utalni nem lehet, csak számlára, ahonnan aztán kártyával hozzáférhetsz a pénzhez ATM-en keresztül, vagy boltokban POS terminálnál. Tehát menj be a bankodhoz kártyát igényelni, de már kéne hogy legyen neked, ha számlád is van.

Fogalmi zavar van. A kártyát a bankodtól kell igényelni, a Paypal nem foglalkozik kártya kibocsájtással. Ha megcsináltatod a bankodnál, akkor regisztrálod a Paypal rendszerében a kártyádat, ellenõrzött felhasználóvá válsz. Onnantól kiveheted az egyenlegedrõl a pénzt, de nem a kártyára, hanem a bankszámládra. Kártyára utalni nem lehet, csak számlára, ahonnan aztán kártyával hozzáférhetsz a pénzhez ATM-en keresztül, vagy boltokban POS terminálnál. Tehát menj be a bankodhoz kártyát igényelni, de már kéne hogy legyen neked, ha számlád is van.

Hogy lehet a legegyszerűbben a paypal számlámra pénzt utalni?

Az az igazság hogy már nem tudom mióta szenvedek ezzel, próbáltam már Unicredit-b?l utalni, de azóta se érkezett meg a pénz.....

Legjobb válasz: Mit nem értesz? Unicreditnél vagyok én is, ahhoz van internetbank, tehát belépsz az oldalon unicredit.hu, paypalon ott van a számlaszám amire utalnod kell, név minden és utalod. Fontos hogy a számlán a neved ugyanaz legyen mint a paypalon a neved. ha unicredit megkapta a megbízást onnantól 2 nap alatt ott lesz a paypalon a pénz... de ha leírod mi nem sikerült eddig akkor próbálok segíteni. de tényleg elég egyszerû.

Mit nem értesz? Unicreditnél vagyok én is, ahhoz van internetbank, tehát belépsz az oldalon unicredit.hu, paypalon ott van a számlaszám amire utalnod kell, név minden és utalod. Fontos hogy a számlán a neved ugyanaz legyen mint a paypalon a neved. ha unicredit megkapta a megbízást onnantól 2 nap alatt ott lesz a paypalon a pénz... de ha leírod mi nem sikerült eddig akkor próbálok segíteni. de tényleg elég egyszerû.
Hát igen, nekem sem volt vele semmi gondom. Még annyi kiegészítést az elõzõhöz, hogy a közleményrovatba azt az egyedi kódot kell beírni, amit a paypal-on látsz a számládnál a top up menüpont alatt.
A kérdező hozzászólása: Igaz én nem a honlapon utaltam hanem bementem és úgy. Megvan a papír másolata is amit kitöltöttem, leírást is találtam videóval, teljesen ugyanaz minden, mégse érkezett meg a pénz...szóval én már az unicreditben nem igazán bízom..
Az mindegy, hogy papíron vagy neten utaltál, valamit biztosan elrontottál. Hová utaltál, és mit írtál a közlemény rovatba?
A kérdező hozzászólása: Hát úgy töltöttem ki ahogy mondták, mivel még nem csináltam ilyet. Viszont most hogy megnéztem, lehet tényleg gubanc van...csak az a poén hogy így mondta a csaj is..szóval a számlaszámom utolsó 9 jegyét írtam csak fel viszont a csaj ott azt mondta hogy az utolsó számjegy nem kell. (Érthetõbben: az utolsó számot nem, csak az elõtte lévõ 8-at írjam fel) Akkor nagyon siettem meg mondhatni nagyon jó napom volt és lehet ezért nem figyeltem erre oda...ez lehet a baj akkor? A pénzt így már visszaszerezni nem lehet mi? (Mert sürgõs volt és nem kevés pénzt utaltam át..)
Én rohadtul nem értem, hogy mit csináltál! Írd le konkrétan, hogy hová utaltál és mit írtál be közleménynek. Ha a saját számlaszámodat írtad rosszul, akkor egyátalán teljesült az utalás?
A kérdező hozzászólása: Én meg rohadtul nem értem miért kell ilyen hangnemben írni.... Fogtam a két patámat és beballagtam az unicreditbe ahol a kedves biztonsági õr átpasszol valakinek hogy segítsen kitölteni a papírt...az ügyfél nevéhez odaírtam hogy Paypal, a címhez semmit, a számlaszámhoz a sajátomat (a paypalos számlát), az egyéb rendelkezésbe a saját nevem, az azonosító okmányhoz a szem.ig. számom és a címem, alá a pénznem mellé az összeg. Viszont most elbizonytalanodtam vagy félreinformáltak...ugyanis a fizetés jogcíméhez egy 15 jegyû számokból és betûkbõl álló akármit is írtam. Ez az úgymond transfer ID-m? Mert a paypalon itt nézem és nekem teljesen más... ennyi lenne..
A kérdező hozzászólása: azt hiszem rájöttem mi volt a gond köszi szépen akik segítettek..
Én ma mentem utalni, ezek után a sorok után reménykedve várom hogy megjöjjön.A paypal nevét írtam oda, címnek semmit, a személyigazolvány számom, közleménybe az egyedi azonosítóm, és melléíratta a nõ a nevemet is, a pénznemet és az összeget.Nemtudom esetleg tud e valaki segíteni hogy jó ez e így?

Tavaly készítettem egy Paypal-számlát, idén januárban használtam utóljára, most júniusban akarok belépni, és azt közli, hogy ilyen e-mail címen nincs regisztráció, pontosabban nem ismeri az e-mail címet. Mit lehet tenni?

Írtam nekik, de le se szarnak. Bosszantó, mert ha új számlát nyitok, akkor nem tudom ugyanazt a bankkártyát -és számlát megadni, hiszen közli, hogy az már foglalt.

Legjobb válasz: A Paypal nem töröl csak úgy számlát, max. befagyaszt, de azt sem azért, mert nem használod. Olyan esetben fordul elõ ilyen, ha nagyon gyakran pitiáner összegek mennek át a számládon, amibõl nincs hasznuk. Biztos, hogy azon az email címen van a számla amivel próbálkozol belépni? Ha van mellette más email címed is amit használsz próbálj meg azokkal is belépegetni, meg jelszóemlékeztetõket kérni.. Más sajnos én sem tudok javasolni.

A Paypal nem töröl csak úgy számlát, max. befagyaszt, de azt sem azért, mert nem használod. Olyan esetben fordul elõ ilyen, ha nagyon gyakran pitiáner összegek mennek át a számládon, amibõl nincs hasznuk. Biztos, hogy azon az email címen van a számla amivel próbálkozol belépni? Ha van mellette más email címed is amit használsz próbálj meg azokkal is belépegetni, meg jelszóemlékeztetõket kérni.. Más sajnos én sem tudok javasolni.

Hogy működik? Teszem azt nyitok egy bankszámlát akármilyet (pl. otp vagy raiffeisen) és nyitok egy internetes PayPal számlát. A kérdés az, hogy nincs bankkártyám és anélkül lehet-e pénzt küldeni a PayPal-ra, vagy épp kivenni onnan?

Legjobb válasz: Be akarok fizetni a partypokerre, szóval átutalom a pénzt a Paypal számlámra és megadom az adatokat a party pokeren és már lehet játszani?Mármint azt tudom, hogy kell 3-4 nap amíg átér a pénz.De aztán?

A kérdező hozzászólása: Be akarok fizetni a partypokerre, szóval átutalom a pénzt a Paypal számlámra és megadom az adatokat a party pokeren és már lehet játszani?Mármint azt tudom, hogy kell 3-4 nap amíg átér a pénz.De aztán?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!