Találatok a következő kifejezésre: Pattanás a mellett. Ez (3 db)

Pattanás a szeméremajkak mellett. Ez normális?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy szûrtüszõ gyulladás és nem pattanás.

Lehetséges hogy szûrtüszõ gyulladás és nem pattanás.
Szõrtüszõ lesz az. normális, fõleg ha borotválod magad. ne nyomkodd, inkább csinálaj rá párakötést (géz-zacsidarab-géz és ragtapasz) egy pár óra alatt megérik és magától kifakad. ha bántod könnyen elfertõzõdhet, de ha már megtetted rendesen fertõtlenítsd le a bõrödet, de vigyázz a hüvelyhez ne kerüljön mert az rettentõ érzés lenne!
A kérdező hozzászólása: rendben köszi szépen.

A kisajkam mellett van egy csomó de nem pattanás k.b 2-cm hosszú. Ma vettem észre ránézésből nem lehet látni csak tapintásból észrevehető. Vajon mi lehet ez?

18/L

Legjobb válasz: Ne aggódj. Nekem már többször volt, mindig elmúlt anékkül, hogy hozzá kellett volna nyúlnom. Elõször én is nagyon megijedtem. vagy egy szõrtüszõ gyulladt be, vagy egyszerû zsírmirigy, vagy pedig pattanás. Ne nyomkodd! ha egy héten belül magától nem múlik el, akkor keress fel vele egy orvost.

Ne aggódj. Nekem már többször volt, mindig elmúlt anékkül, hogy hozzá kellett volna nyúlnom. Elõször én is nagyon megijedtem. vagy egy szõrtüszõ gyulladt be, vagy egyszerû zsírmirigy, vagy pedig pattanás. Ne nyomkodd! ha egy héten belül magától nem múlik el, akkor keress fel vele egy orvost.
Igen, nekem is volt már. De ezek csak a hüvely sikosságáért felelõs mirigyek duzzanata, ne aggódj, pár napon belül elmúlik, és ne nyomkodd! :) )
Én is pont ma észleltem magamon egy ilyen csomóféleséget, és megkérdeztem anyumat ugyanis õ nõvér , és azt mondta (ahogy azt mondták az elõttem szólok is) , hogy lehet az egy begyulladt szõrtüszõ , vagy pattanás , csak nagyobb .. szval neaggodj elmullik :) ..

A herém mellett van egy kis golyó. Mintha még egy kis herém lenne. és a péniszemen meg mintha egy pattanás lenne. Ma vettem észre. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Mármint, hogy a két heregolyódon felül van egy harmadik? Bocs, de kicsit zavarosan fogalmaztad meg a kérdést.

Mármint, hogy a két heregolyódon felül van egy harmadik? Bocs, de kicsit zavarosan fogalmaztad meg a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom de nem igazán tudom leírni. igen a bal herém mellett van egy kis "görcs"! a másik meg hogy normális-e hogy a péniszemen volt egy pattanás sima átlagos pattanás.
A pattanás, ha elmúlik magától, az teljesen normális. Bárhol elõfordulhat a bõrödön. Azt a görcsöt meg érdemes lenne megmutatni egy dokinak, biztos ami biztos alapon. Amúgy ilyen csomófélék ugyanúgy fel tudnak maguktól is szívódni, mint ahogy kialakultak, de az a biztos ha hozzáértõ látja.
A zacsiban lehetnek kis izom kötegek.A zacsi bõrbõl és izmokból van .A pattanás meg olyan mint máshol.Elmulik, ne nyomkodd, mert akkor elfertõzõdhez .
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat,
Mellékhere ill. ondóvezeték is lehet, mind a kettõ kitapintható

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!