Találatok a következő kifejezésre: Pattanás a mellett (13 db)

Pattanás a szeméremajkak mellett. Ez normális?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy szûrtüszõ gyulladás és nem pattanás.

Lehetséges hogy szûrtüszõ gyulladás és nem pattanás.
Szõrtüszõ lesz az. normális, fõleg ha borotválod magad. ne nyomkodd, inkább csinálaj rá párakötést (géz-zacsidarab-géz és ragtapasz) egy pár óra alatt megérik és magától kifakad. ha bántod könnyen elfertõzõdhet, de ha már megtetted rendesen fertõtlenítsd le a bõrödet, de vigyázz a hüvelyhez ne kerüljön mert az rettentõ érzés lenne!
A kérdező hozzászólása: rendben köszi szépen.

A szám mellett lett egy hatalmas pattanás. Mit csináljak vele, hogy menjek így holnap suliba? !? ! Alkoholt lehet rákenni?

ki akartam nyomni de csak genny jött ki,a fehér része nem.rákentem már mindent ami itton volt aknesol,dermofil paszta,teafaolaj de semmi. ha lealapozom szinte mégjobban látszik.mit rakjak rá ami nagyon kiszárítja?a vodka nem jó?

Legjobb válasz: Elõször is egy pattanásra ne kenj rá mindenfélét, mert elfertõzõdik. Másodszor valószínû, h az nem pattanás hanem herpesz. Ez esetben pláne ne kenj rá semmit ( herpeszkrémen kívül) mert csak több lesz ,csúnyább lesz és csípni fog. 1-1,5 hét és elmúlik, ja és a helyedben nem nyomkodnám;-)

Elõször is egy pattanásra ne kenj rá mindenfélét, mert elfertõzõdik. Másodszor valószínû, h az nem pattanás hanem herpesz. Ez esetben pláne ne kenj rá semmit ( herpeszkrémen kívül) mert csak több lesz , csúnyább lesz és csípni fog. 1-1, 5 hét és elmúlik, ja és a helyedben nem nyomkodnám;-)
A kérdező hozzászólása: nem herpesz, sose volt még herpeszem és ez pattanás mert látszódik rajta hogy az...d ha nagyon feltûnõ mit kezdjek vele?:(
Nyomd ki, aztán kend le tini tonikkal...Ja és alapozót sose kenj problémás(pattanásos, vagy mitesszeres)bõrre...:D
A kérdező hozzászólása: de nem lehet kinyomni:( és olajmentes alapozót használok ami kifejezetten problémás bõrre van
Akkor várd meg amíg ki lehet nyomni...:) )
vatta+citromlé vagy fogkrémet tegyél rá.És hagyd rajt egész este. (a hagyományos fehér fogkrémet használd.!!!)
Rakj oda egy ragtapaszt és mond hogy elvágtad ;)

Pattanás és a borotválkozás megfér egymás mellett?

Van 2-3 pici patti az arcomon és életemben elosszor megpróbálkoznék a borotválkozással :)... Ugyan a bajusz már olyan 2-2,5 éve van ,de azt olyan elektromos kis géppel gyorsan leszedem. A hónaljamra és az intim részre is azt használtam :)). Szerintetek ha leborotválkoznék ,akkor a pattanások jobban elterjednének? 15/F

Legjobb válasz: Nincs összefüggés.15 éves vagy normális a pattanás megjelenése,de arra figyelj,hogy a borotvával ne sértsd meg a pattanást.

Nincs összefüggés.15 éves vagy normális a pattanás megjelenése, de arra figyelj, hogy a borotvával ne sértsd meg a pattanást.
A kérdező hozzászólása: :) koszonom , megpróbálom.

A kisajkam mellett van egy csomó de nem pattanás k.b 2-cm hosszú. Ma vettem észre ránézésből nem lehet látni csak tapintásból észrevehető. Vajon mi lehet ez?

18/L

Legjobb válasz: Ne aggódj. Nekem már többször volt, mindig elmúlt anékkül, hogy hozzá kellett volna nyúlnom. Elõször én is nagyon megijedtem. vagy egy szõrtüszõ gyulladt be, vagy egyszerû zsírmirigy, vagy pedig pattanás. Ne nyomkodd! ha egy héten belül magától nem múlik el, akkor keress fel vele egy orvost.

Ne aggódj. Nekem már többször volt, mindig elmúlt anékkül, hogy hozzá kellett volna nyúlnom. Elõször én is nagyon megijedtem. vagy egy szõrtüszõ gyulladt be, vagy egyszerû zsírmirigy, vagy pedig pattanás. Ne nyomkodd! ha egy héten belül magától nem múlik el, akkor keress fel vele egy orvost.
Igen, nekem is volt már. De ezek csak a hüvely sikosságáért felelõs mirigyek duzzanata, ne aggódj, pár napon belül elmúlik, és ne nyomkodd! :) )
Én is pont ma észleltem magamon egy ilyen csomóféleséget, és megkérdeztem anyumat ugyanis õ nõvér , és azt mondta (ahogy azt mondták az elõttem szólok is) , hogy lehet az egy begyulladt szõrtüszõ , vagy pattanás , csak nagyobb .. szval neaggodj elmullik :) ..

Fehér pattanás szerű dudor a nemi szervemen a lyuk mellett? Többi lenn!

Azt hittem pattanás és megpróbáltam kinyomni de nem tudtam, semmi nem jött bel?le, és nem múlik el. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Lehet pattanás, esetleg fertõzés ha pl felsértetted Ha több is megjelenik mindenképp ajánlom az orvost mert a szifilisz is ott szokott elõször jelentkezni.

Lehet pattanás, esetleg fertõzés ha pl felsértetted Ha több is megjelenik mindenképp ajánlom az orvost mert a szifilisz is ott szokott elõször jelentkezni.
Szerintem is az orvos a legjobb megoldás.

A fitymát és a makkot összekötö hugycsön van 2 kis pattanás szerü pont valamint a fitymát ha lehutom a börön a makk also részén a hugycsö mellett ugyancsak 2-3 pattanás szerü pont van mi az?

Egy olyan gondom van hogy a makkot és a fitnymát ami összeköti higycsö vagy bör azon van 2 ilyen pattanás szerü pont valamint ha lehuzom a fitymámat a makkom also részén a hugycsö mellett a fityma börén ugyancsak van 2-3 apro fehér pattanás szerü pont mi lehet az?

Legjobb válasz: Az nem a húgycsõ, hanem egy egyszerû nyálkahártyaredõ, a húgycsõ belül van és nem látszik. Valószínûleg valami fertõzés, menj el urológushoz, ne kezelgesd magadnak és amíg nem mutattad meg urológusnak, ne élj szexuális életet, mert jó eséllyel fertõz.

Az nem a húgycsõ, hanem egy egyszerû nyálkahártyaredõ, a húgycsõ belül van és nem látszik. Valószínûleg valami fertõzés, menj el urológushoz, ne kezelgesd magadnak és amíg nem mutattad meg urológusnak, ne élj szexuális életet, mert jó eséllyel fertõz.

Van a szám mellett egy pattanás. Hogyan tüntethetném el?

Már lassan 2 hete ott van az a pattanás.Nem vagyok nagyon pattanásos tipús de most kijött rajtam.Nagyon zavar hogy ott van(szerencsére nem az egész arcom pattanásos)de már nagyon piros is.Egy db pattanásért meg nem megyek el "szaki"hoz.A válaszokat előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Éjszakára fogkrémet szoktam rákenni, nekem bevált!

Éjszakára fogkrémet szoktam rákenni, nekem bevált!

Yasminelle mellett mennyire gyakori a hízás, hasfájás, mellfeszülés, pattanások?

Már 2 fajta (lindynette 20, mercilon) gyógyszert szedtem, de egyik sem volt jó. A doki most a yasminellet javasolja. Van rá esély, hogy nem jelentkeznek emellett is a fent említett mellékhatások?

Legjobb válasz: nekem semmi panasz..menszi elõtt mellfeszülés,de semmi egyéb..kb 20lány nevében mondhatom:D

nekem semmi panasz..menszi elõtt mellfeszülés, de semmi egyéb..kb 20lány nevében mondhatom:D

Volt egy pattanas szeru duzzanat a jobb arcomon az also resznel kb a szam mellett 4-5 centivel es elkezdtem nyomogatni de semmi nemjott belolle csak ilyen vizszeru anyag. Segitseg?

ez penteken volt tovabb nyomkodtam es mara felszivta magat es megdagadt az arcom,ez mitol lehet mit csinaljak?faj is meg azt akarom hogy lejjebb menjen a duzzanat minnel elobb mert olyan az arcom mint akinek belenne gyuladva a foga.

Legjobb válasz: Kár volt nyomkodni, kenegesd Betadinnal.

Kár volt nyomkodni, kenegesd Betadinnal.
Kend be Betadine-val, Tetránnal, Bactrobánnal. Ha szerencséd van ettõl felszívódik, megszûnik a gyulladás, de ha 3-4 napon belül nincs változás, v. belázasodsz, akkor menj orvoshoz!
Kend be bõrfertõtlenítõvel, gyulladás leviszi.
A kérdező hozzászólása: Gyógyszertárban vagy bioboltban lehet kapni?
Én epilálom a bikinivonalamat, de így is van a benõtt szõrszálak miatt pattanásom. :S Szerencsére egyszerre csak egy. Én körömvirágkrémmel kenem be, vagy megpróbálom kinyomni. Van még Vermix szárító keverékem, bár arcra, de néha azt is szoktam rá tenni. 16/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!