Találatok a következő kifejezésre: Patisszont lehet adni (3 db)

A patisszont mikortól lehet adni?

Hülyeséget csináltam...Anyósom küldött tököt és patisszont,és én egyszerre tettem el.Azt hittem mind a kett? tök:)!Igen most lehet nevetni:)),kezd? háziasszony vagyok...Most nem tudom eldönteni hogy melyik zacsiban melyik van..:)))A f?z? tököt úgy tudom 7hó körül,a patisszont is?

Legjobb válasz: Szerintem nem csináltál hülyeséget! A patiszon is egy tökfajta, másik neve: csillagtök. Nem gondolom, hogy késõbb kéne sokkal adni. Mekkora a pici?

Szerintem nem csináltál hülyeséget! A patiszon is egy tökfajta, másik neve: csillagtök. Nem gondolom, hogy késõbb kéne sokkal adni. Mekkora a pici?
A kérdező hozzászólása: Nem is tudod mennyit segítettél:) !!!Így hogy csillagtök, így már megvan, tudom melyik zacsiban van:) !(formájáról)Hurrá!Nem tudtam hogy a csillagtök és a patiszon egy és ugyan az!4hós a picim, de elkezdtem lefagyasztani zöldségeket, gyümölcsöket, hogy tudjak neki adni amikor már nem lesz szezonja.Gondoltam ha a patiszont is 7hó körül lehet adni akkor mindegy melyiket veszem majd elõ a fagyasztóból:) !Köszönöm!

Patisszont lehet már adni egy 7 hónapos babának? Ha igen, mit lehet belőle készíteni?

Legjobb válasz: Szia. Igen adható. Fõzheted fõzeléknek burgonyával sûrítve, akár hússal. Sütheted, és így használhatod fõzelékalapnak. De készíthetsz belõle rakott módon is rizzsel és baromfihússal. Sütés után villával törd ill. turmixold. Tejfõl helyett használhatsz tejpépet.

Szia. Igen adható. Fõzheted fõzeléknek burgonyával sûrítve, akár hússal. Sütheted, és így használhatod fõzelékalapnak. De készíthetsz belõle rakott módon is rizzsel és baromfihússal. Sütés után villával törd ill. turmixold. Tejfõl helyett használhatsz tejpépet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez a rakott nagyon jól hangzik, ki fogom próbálni.
rantott patiszon, ugyanugy mint a rantott hus, probald ki, isteni!!!

Hány hónapos kortól lehet adni a babáknak cukkinit, patisszont és brokkolit?

4 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást és most 5 hónapos múlt a babám.

Legjobb válasz: A kiskönyv közepén van egy hozzátáplálós táblázat,abban 7 van,de bébiételen meg azt hiszem 6.

A kiskönyv közepén van egy hozzátáplálós táblázat, abban 7 van, de bébiételen meg azt hiszem 6.
Hét hónaposan, tápszeres babáknál hat. De ami táblázatot én ismerek az abból indul ki, hogy anyatejes babáknál csak hat hónaposan, tápszereseknél 5 hónaposan kezdik a hozzátáplálást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!