Találatok a következő kifejezésre: Passzív dohányos néha és (1 db)

Passzív dohányos vagyok néha és úgy érzem lerakódott vmi kátrány a tüdőmre, mit lehet ez ellen tenni?

tudom h a passziv dohányzás rosszabb mint aki rendesen szivja .. de nem tudtam elkerülni , mit?l tisztul ki a tüd? ?

Legjobb válasz: Hát szerintem az mély inhalálás valamelyest segít.

Hát szerintem az mély inhalálás valamelyest segít.
A rémhírekkel ellentétben a tüdõ is képes lassú öntisztulásra. Próbáld meg kiküszöbölni a dohányfüstöt a légkörödbõl. Pl. szólj a körülötted élõ dohányosnak, hogy menjen ki a teraszra, erkélyre stb. Pánikba esni nem kell. :)
ez egy butaság, hogy a passzív dohányzás károsabb mint az aktív...gondolj csak bele, az aktív dohányosok nem vesznek levegõt amiközben cigiznek? de bizony, vesznek...és õk is ugyanazt a füstös levegõt szívják, mint mi, akik nem dohányzunk...tehát ha így tetszik, valaki aki dohányzik egyszerre aktív és passzív dohányos is. ez mondjuk még minket nem vigasztal, de tény, hogy az aktív egészségtelenebb...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miben más a Camel pattintós cigi, mint a sima?

6

Hogyan tudom eltüntetni a SZÁMBÓL a cigiszagot?

ágó szart sem ér áthatol rajta a szag:SSS

6

Mennyibe kerül most egy doboz west duo?

.

0

Feketén átlag mennyibe kerül egy doboz mentolos cigaretta?

A nemzeti dohányboltok árait kábé ismerem. Mennyiért vesztek máshol cigit/doboz?

6

Belefér kamaszkori kíváncsiságba, hogy kipróbáltam a cigit?

Először k rva sz r íze volt, gondoltam, hogy később jobb lesz, ezért 6db-ot szívtam el.
De ugyanolyan sz r íze maradt, sz rrá égette a orromat, fáj a hasam, és még az ujjamat is megégettem (rossz volt a gyújtó).
Nem értem ebben mi a jó... Mármint később gondolom szokássá válik, de, hogy kezdik el? De lényegtelen, én inkább nem folytatom...
Hogy tehetném jóvá anélkül, hogy elmondanám bárkinek is?

9

Hol tudok minőségi pipadohányt venni Pesten? Pl. : Peterson

1

Lebuktam, de visszavágyom. Szerintetek?

Sziasztok! Kb 12. éves lehettem amikor rászoktam a cigire. Nagyon jó volt , jól esett hogy iskola után, reggel el szívtam egy szálat,egyszerűen felébresztett, persze a haverok társaságában is jó volt, füstölni pár szálat . Egy évig szívtam is( sikeres titkolózással ) majd egyszer írt ah averom, hogy menjünk be kecskemétre. Mondom persze oké, el mentem anyuhoz a munkahelyére meg kérdezni hogy mehetek-e. Anyu nagyon idegesen mondta hogy nem.. Mondom mi baja lehet? Oké , hazamentem. Mikor ő is hazaért közölte, hogy mi az hogy én cigizek? (Persze neki volt igaza , fiatal vagyok nagyon ). Ez volt kb 1-2 éve ! Most vagyok 14 . éves. A barátaim füstölnek mindig iskola után és nagyon meg jött a vágyam iránta, de nem az a sok dohányzás, hanem a suli után max napi 1-2 szál! Nagyon jól esne! Beszéltem erről anyuval, konkrétan nem szóltam neki a dologról, csak meg kérdeztem hogy mit szolna ha cigiznék? Õ azt mondta hogy nem ad rá pénzt, azt csinálok amit akarok! Ez után nem sokat beszéltünk... Szerintetek???Bajom lenne napi 1-2 száltól?

4

A biorezonanciás dohányzás-leszoktató után tényleg nem lehet egy cigit sem elszívni soha?

Holnap megyek ilyen kezelésre, sok ismerősöm ezzel szokott le, szóval most nem a hatékonyságára vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy utána tényleg soha nem szabad már rágyújtani, mert akkor visszaszokik az ember?
Õszintén szólva nem a cigi érdekel, azt valóban örökre le akarom tenni, hanem inkább az, hogy alkalomadtán szeretek egy 'jó' cigivel lazítani (ha értitek, mire gondolok), és mivel nem Amerikában vagyunk, így abban van némi dohány is, ergo nikotin is jutna a szervezetembe fogyasztás közben. Vagy ezt is felejtsem el és marad a pipás/vaporizátoros megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm! (A kezelésen inkább nem akarnék erre rákérdezni, ezért is itt tettem fel a kérdést.)

8

Szlovákiában mennyibe kerül kb. egy átlagos árú cigaretta?

Mint mondjuk itt átlagos a 870 forintos cigaretta.

7

Hol lehet prilukit kapni Budapesten?

dohányzás, priluki, budapest

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!