Találatok a következő kifejezésre: Pasik mennyire orálisan kényeztetni (4 db)

Mennyire gáz (pasi szemmel) ha a nő nem szeret orálisan kényeztetni? Vagy esetleg fél hogy nem lesz jó.

Sokszor hallottam, hogy hiába akarta a férfi hogy a barátnője csinálja, de nem ment neki, mert félt, hogy rosszul csinálja, vagy egyszerűen nem szereti. Ez nálatok mennyire kizáró ok?

Legjobb válasz: nem kizáró ok, ha nem szereti, ne csinálja. ettõl még mûködhet a kapcsolatunk.

nem kizáró ok, ha nem szereti, ne csinálja. ettõl még mûködhet a kapcsolatunk.
Na erre én is kíváncsi lennék
Nálam eléggé az, bár a legtöbb nõ aki nem csinálja tényleg inkább csak a bénázástól való félelem miatt veti el. Egyik exbarátnõm is ilyen volt, teljesen elzárkózott ettõl, elõzõ pasijainak sem volt hajlandó (sem adni, sem kapni) megtenni. Aztán én szép lassan megtörtem a jeget, rávezettem lassan. Pár hónap után már nagyon megszerette az orális szexet és a technikája is egyre jobb lett, már mélytorkozást is bevállalt teljesen önként, én soha nem mondtam neki. 26F
Én nem örülnék neki az biztos.
Ha nem szereti, vagy ha fél, hogy nem lesz jó két külön dolog. Megpróbálom kedvesen és türelmesen bíztatni, irányítani orálozás közben. Nem kell torkig benyelni sem :) , ha csak a makkot nyalogatja, puszilgatja és közben kézzel csinálja, nekem az is nagyon finom. Ha semmiképp nem megy neki, nem erõltetem. Ezen nem múlik semmi. Végképp nem kizáró ok. Az viszont már frusztrálna engem, ha a nyalásról le kellene mondanom. :)
Fõzz neki valamit. Meghálálja.
a pasiknak annyira jó mint neked vagy más nõnek! nagyon! :) de van aki nem szereti! van aki imádja! van aki csak azt szereti! de ha nem kézi és szexre gondolsz akkor lehet õket még mondjuk: szép tiszta otthonnal, finom vacsorával, egy kád forró vízzel, egy jó masszázzsal, egy új kocsival, két hetes pecával egybekötött nyaralással... nem értem mire gondoltál
Én imádom, ha orálisan elégít ki a barátnõm, viszonzom is, amit õ is szeret.
Tanulj meg hastáncolni!
A kérdező hozzászólása: lehet igazábol ezek már bejöttek de vmi uj dologgal feldobni:P olyanal mait kevesen tudnak:P
A pasik többsége odavan a popószexért.
Én imádom a barátomat orálisan kielégíteni, és ez mindig jó.Jó látni, hogy élvezi.És persze ezért jön a viszonzás is:) ! De ha nem ezt szeretnéd, akkor egy tuti vacsi is nagyon jó megalapozója lehet egy romantikus estének.

Pasik mennyire szeretnek orálisan kényeztetni egy nőt?

Általában melyik a legbeváltabb "taktika"? Körözés? Hüvelybe bedugni a nyelvet? Tudom, hogy egyénfügg?, de mégis mi a leggyakoribb?

Legjobb válasz: Ha tudod, hogy egyénfüggõ, akkor mit vársz? Egyéni véleményeket tudunk csak írni. Hozzád hasonló átlagemberek vagyunk, mi sem tudjuk, hogy mi a leggyakoribb... Egyébként mint minden más, ez is sok mindentõl függ, és egyáltalán nem redukálható le egy-egy mozdulatsorra. Minél több módszert ki kell próbálni, és így ki lehet tapasztalni, az egyénnek megfelelõt.

Ha tudod, hogy egyénfüggõ, akkor mit vársz? Egyéni véleményeket tudunk csak írni. Hozzád hasonló átlagemberek vagyunk, mi sem tudjuk, hogy mi a leggyakoribb... Egyébként mint minden más, ez is sok mindentõl függ, és egyáltalán nem redukálható le egy-egy mozdulatsorra. Minél több módszert ki kell próbálni, és így ki lehet tapasztalni, az egyénnek megfelelõt.
nem ám magadtól jössz rá, hogy az adott partnernek mi a megfelelõ!Meg ne keféljük online?
Én személy szerint azt szeretem, ha a csiklómat nyalogatja a párom fel-le, elõször lassabban és kisebb intenzitással, majd egyre gyorsabban és erõsebben, ha már eléggé felizgultam. A borosta elég zavaró lehet, úgyhogy jól ki kell nyújtania szegénynek a nyelvét. De nagyon szereti csinálni, fõleg azért, emrt óriási örömet és élvezetet nyújt nekem vele.
Én a Feleségemmel általában mindig ugykezdödik , hogy a Szeméremnél kezdemel puszilgatni. Utána megyek a Csikloja felé és miután beveszem a számba . Ovatossan a Hüvelybe helyezem az ujjam és ovatosan simogatom belülrö . Eközben biztos egyszer elélvez és kihuzom az újjam és a nyelvemmel nyalogatom . Biztos az orgazmushatása és õközben simogassa a Péniszemet. Enél jobb kielégulést nem tudok elképzelni már és õ is nagyon kítud elégulni. Vanmikor egyóra allat 8szor is elélvez és közben fantaztikusan simogat.Elöször még nem akkarta de mostmár inkáb csa igyszeretkezunk.Õ sohanemveszi a szályába de nekem is nagyon jó igy.

Egy kapcsolatban fontos az orális kényeztetés? És ha én nem szeretném mert egyszerűen undorom van az adott pasimat kényeztetni! Akkor mi van? Mennyire fontos egy kapcsolatban?

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZOKAT!

Legjobb válasz: Keresd meg azt a pasit, aki nem szereti, ha oràlisan kényeztetik. Akad egy-kettõ...

Én nem fogadom el azt, hogy a barátnõm undorodjon attól a testrészemtõl, amivel örömet okozok neki. Én sem undorodtam egyik csajom puncijának ízétõl sem... Mondjuk még mindegyik barátnõm hajlandó volt orálozni, a legutóbbi kivételével. Ám aztán lassan de biztosan rávezettem a jóra, és a végén már magától és örömmel szopikázott... :) Szóval ez nekem alapvetõen fontos!
Keresd meg azt a pasit, aki nem szereti, ha oràlisan kényeztetik. Akad egy-kettõ...
Nyugodtan, értelmesen meg kell vele értetni, hogy te ezt nem vállalod. Ha igazán szeret, megérti. Ha továbbra is erõlteti, lehet hogy nem is szeret igazán.
törölték a kérdésem a barom moderátorok, de épp errõl szólt :) )) NEM kötelezõ, úgy írom ezt, hogy nõ vagyok és egy pasi sem hagyott még el azért, mert nem sz.optam !! ha jó nõ vagy és az ágyban is jó vagy, akkor ne fájjon a fejed ilyesmiért a nõké az irányítás ;)
"Szerintem ha elég jó vagy az ágyban és a pasid is így gondolja nem hiszem hogy szükség lenne a sz.....! Igen, én megalázónak tartom ezt a dolgot!" Lehetsz te akármilyen istennõ ezt nem lehet pótolni. Eleve ott kezdõdik a baj, hogy sz..ásnak nevezed. Így nekem is megalázó lenne, mi orális kényeztetésnek hívjuk.
Nem úgy születik , de ha egyszer kipróbálja és nagyon bejön nem fog lemondani róla, ennek semmi köze a pornóhoz és ez a fajta élvezet semmivel nem pótolható. Én nõként semmi pénzért nem lennék olyan férfival, aki meg akarna fosztani ettõl a fantasztikus élménytõl, meg tõlem ne undorodjanak, mikor én imádom rongyosra kényeztetni a péniszt és a látványa is oltárira beindít és ösztönös, hogy rávetem magam minden érzékemmel :D
A kérdező hozzászólása: Jó most szerintem most kapásból 2 kommentelõ tuti szexéhes! De nem ez a lényeg! Szerintem ha elég jó vagy az ágyban és a pasid is így gondolja nem hiszem hogy szükség lenne a sz.....! Igen, én megalázónak tartom ezt a dolgot!
De basszus, miért?!
A kérdező hozzászólása: Miért érzem megalázónak?!
Igen. Fejtsd már ki, hogy miért megalázó számodra kényeztetni egy olyan embert akit elvileg szeretsz..
A kérdező hozzászólása: Hát figyelj! Meg magyarázni ez így nem nagyon tudom! Nekem ez egy kapcsolatba nem fér bele egyszerûen, igazából azt a nemi szervét kéne lesz..... ami már jobb esetben járt kb 10-20 esetleg 30 lány puncijába! És ez nekem nem menne! Az oké hogy szeretem! De nekem a sz.... valahogy nem az ugrik be hogy azért mert szeretlek most lesz.... drágám! De igazából kinek mi fér bele egy kapcsolatban!
De megmodta nem? Benned nem járt másnak a himbije?
Soha ne mondd, hogy soha! Sokáig én is ugyanígy gondolkodtam, mint te, kérdezõ. A férjemnek csak a házasságkötésünk után évekkel, hosszas nyaggatás után tettem meg. Nem találtam benne semmi örömet, így amikor csak tehettem próbáltam elkerülni a dolgot. Aztán (más okból) elváltunk, megismerkedtem egy másik férfivel, akinek minden ellenérzés, vonakodás nélkül, önként és örömmel megtettem! Akkor jöttem rá, hogy az ex férjemet sosem szerettem igazán! Gondolkodj el ezen!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem járt más "himbije" bennem!..istenem! Mivel szûz vagyok és nincs barátom! Ezért érdekelt a dolog ennyire!
Szerintem senki nem úgy születik, hogy a pippantás az élete értelme és anélkül élni sem tud. Ezt csak apornófüggõk állítják be. Nem gond ha nem akarsz cumizni. Van még ezer féle dolog, mait lehet csinálni a szexben.
Ha valakinek nem olyan fontos nyilván lemond róla a kedvedért, de aki odavan azért a gyönyörért nem várható el a lemondás, ennyi erõvel te csináld amit nem akarsz.
Szerintem ez fordítva van, ha valakit nagyon szeretsz minden módon szeretnél neki örömet okozni, akkor is ha te azt a részt nem szereted.
"a nõké az irányítás" Már akinél...
Csal a pornó miatt hiszi azt mindenki hogy ha nem cidáz le a bnöd akk már szex se lehet én biztos nem eröltetném vagy hagynám el a csajt ezért nem akarja nem eröltetem vagy gyümiz kotonnal
A kérdező hozzászólása: Na ne! Lehet hogy hülyén fogom fel a dolgokat de szerintem ha egy pasi ezt kéri a barátnõjétõl és maga a csaj nem veti fel ezt az "ötletet" én olyan megalázottnak érezném magam hiszen prostituáltaké ez a feladat én úgy gondolom!
A kérdező hozzászólása: Természetesen én ez úgy gondoltam hogy én 100% hogy nem fogok orálozni! Ezért cserében nem is várom el hogy õ igen!
Hmmm... Persze mindenki úgy csinálja ahogy neki jó. Szerintem azonban kár lemondani errõl a nagyszerû örömszerzési lehetõségrõl...
Semmit sem kötelezõ.De gondolkodj el rajta, hogy milyen kapcsolat az, amikor a másiktól undorodsz, majd kölcsönössègi alapon megfosztjátok egymást rengeteg élvezettõl.. Számodra megalázó, hogy örömet szerzel annak akit szeretsz?
Logic fail: A prostik szopnak, te nem akarsz olyan lenni, ergó te nem szopsz. A prostik dugnak is, te is dugsz. Akkor ezek szerint te is olyan vagy, mint a prostik. A másiknak örömet szerezni soha nem megalázó, ezt csak a pornóipar akarja úgy beállítani.
A barátommal lassan 1 éve vagyok együtt és én sem szoptam még le, nem azért mert undorodok tõle, egyszerûen nem vonz, nem akarok csinálni és kész. Szerencsére a normálisak közé tartozik, beszéltünk is már errõl azt mondta ha csinálom úgy is jó, ha nem akkor nem, megvan nélküle. A szexuális életünk mindemellett tökéleset és változatos :)
Az en pasimnak szornyen budos, kellemetlen az elovaladeka, raadasul van is belole rendesen, nekem kellemetlen.Osszevissza eszik minden hulyeseget + kemenyen cigizik. Igy kihagyom vele az oralisat.
A kérdező hozzászólása: Tök mindegy hogy hívod, a lényege ugyanaz! Kinek mi a véleménye errõl a dologról! Én így vélekedek errõl de a többség nem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!