Találatok a következő kifejezésre: Par napja feszul a (43 db)

Lehetnek-e a terhesség tünetei minden nap nagyon kívánom a a szexet meg érzékenyek a bimbóim, pár napja feszül a hasam alja is?

Legjobb válasz: nem biztos, mert ugyanezeket érzem én is ,dugnék mint az õrület,bár tuti nem vok terhes, 17/F

nem biztos, mert ugyanezeket érzem én is , dugnék mint az õrület, bár tuti nem vok terhes, 17/F
Elvileg nem. Nekem is ugyan ezek a tüneteim, ráadásul már lassan 2 hete késik, de a múlt héten voltam orvosnál, csinált hüvelyi ultrahangot, és nincs semmi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Szerintem nõ a méhed, csinálja magának a helyet.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy a Magne B6-ot jó lenne szednem ilyen esetben?
A kérdező hozzászólása: 21 hetes vagyok!
Szia! Pár napja nekem is a jobb oldalam feszül remélem nincs baj. Akkor is ha a jobb oldalamra fekszek érzem ezt a feszülést. 23 hetes kismama
Szia. Szerintem ha csak az egyik oldalon feszít akkor az a babád. Nekem is sokszor volt ilyen, de csak késõbb, mikor már nagyobb lett jöttem rá, hogy már akkor is õ okozta. Most már ha bekucorodik az egyik oldalra és kinyomja magát, még levegõt is alig kapok, dehát egyre kisebb neki a hely. Boldog babavárást!39 hetes kismama.
Szerintem ez a haskeményedés lehet, és akkor érdemes szedni a Magne B6-ot. Nekem kb. a 20. héttõl keményedik a hasam, és nagyon kellemetlen, elég erõsen feszül. Így a Magne B6 már nem is segített, úgyhogy most a Magnesii Citricit szedem. Ez valamivel jobb, de most is vannak kemény perceim elég sûrûn. Javasolt a sok fekvés.
sima magnéziumot nem szedsz? nekem 26 héttõl vannak keményedéseim, mert szerintem nálad az lehet, próbáld meg inni a magnéziumot hátha:-) 33hkm
A kérdező hozzászólása: Csak magne B6ot szedek, mást nem is írtak ki , de iszonyatosan faj begörbülve megyek szinte mert ha kiegyenesedek jobban fáj nemtudom mi lehet ez minek a jele....:) :/
akkor nem tudom... hívd fel a védõnõd, hátha Õ okosabb:-)

Ma sokat jártam pisilni feszül a pocim pár nap van a nemvártig. Lehet már terhesség tünete?

Legjobb válasz: A mensi elõjele is puffadás lehet, hasfeszülés stb... a pisi pedig lehet felfázás vagy a meleg miatt, de ne add fel, mert attól még lehetséges... csinálj tesztet pár nap múlva ha nem jön meg. :-)

A mensi elõjele is puffadás lehet, hasfeszülés stb... a pisi pedig lehet felfázás vagy a meleg miatt, de ne add fel, mert attól még lehetséges... csinálj tesztet pár nap múlva ha nem jön meg. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ hát én remélem hogy nem ezek miatt van hanem babó van a dologba :)
A kérdező hozzászólása: Ja és a reggeli elsõ pisim olyan furcsa szagú olyan édeskés meg nem tudom mindek a keveréke. a Nnénnyém azt mondta neki édeskés szagú volt amikor terhes volt. remélem az vok.

36 hetes kismama vagyok. Egy pár napja fájdogál a derekam, és néha feszül a hasam alja. Ezek jósló fájások, vagy nemsokára szülni fogok?

Legjobb válasz: Hát ez szerintem egyik se. készülõdésnek indul a szervezeted, tágulgat a medencéd, de még hetekig ellehetsz így. 2 gyerekes pocakos

Hát ez szerintem egyik se. készülõdésnek indul a szervezeted, tágulgat a medencéd, de még hetekig ellehetsz így. 2 gyerekes pocakos
Szerintem jósló. Nekem azt mondták mindig a kórházban, ha olyan kemény lesz a hasam mint az asztal lap és ez igencsak sûrûn ismétlõdik, na akkor szülünk. Hívd fel a fokos és kérdezd meg mert semmire nincs garancia.
Bocs, dokit akartam írni. Egyébként egyetértek az elõttem szólóval
A keményedés rendszerezettsége tényleg ad okot a gyanakvásra, de ha csak a "hasa alja feszül", az nem nevezhetõ keményedésnek. Keményedésnél az egész pocak egybefüggõ "kõvé válik", mintha egy vákuum beszippantaná belülrõl.

Nagyon aggódom, mert most vagyok a 6. terhességi hétben és hirtelen az a kicsi hányingerem is elmúlt ami pár napig volt. A mellem sem feszül már szinte egyáltalán. Úgy tudom ezek a terhesség elhalásának jelei. Fölöslegesen aggódom?

3 napja voltam UH-n akkor még rendben láttak mindent 8mm-es volt a petezsák. Volt már spontán vetélésem 3 hónapja, akkor 7 hetesen 5 hetesnek látszott a terhesség, gondolom már az 5. hét után nem fejl?dött.A dokim most is írt föl utrogestan kupot, de csak 2x1-et naponta. Nem kevés ez? legközelebb csak két hét múlva kell mennem vizsgálatra, addig megbolondulok a várakozástól. Az el?z? terhességnél sem voltak tünetek és sajna rossz vége lett.

Legjobb válasz: Én is hasonló cipõben járok és túl vagyok már 2 vetélésen. Egyiknél sem voltakl tüneteim.Az elsõ 6 hetesen spontán, a második 9+5 hetesen halt el és missed ab lett a vége. Sztem menj el a legközelebbi klinikára, vagy sztkba egy UH-ra vagy próbáld meg a dokidat felhívni, h szeretnél hamarabb menni.Ha nem akar hamarabb fogadni egy kicsit hazudj neki.Pl. görcsölsz v vmi hasonló, akkor tuti behív. Fel a fejjel és sok sikert!

Én is hasonló cipõben járok és túl vagyok már 2 vetélésen. Egyiknél sem voltakl tüneteim.Az elsõ 6 hetesen spontán, a második 9+5 hetesen halt el és missed ab lett a vége. Sztem menj el a legközelebbi klinikára, vagy sztkba egy UH-ra vagy próbáld meg a dokidat felhívni, h szeretnél hamarabb menni.Ha nem akar hamarabb fogadni egy kicsit hazudj neki.Pl. görcsölsz v vmi hasonló, akkor tuti behív. Fel a fejjel és sok sikert!
hát nekem is elmult 8 hetes vok...ne paráz annál rosszabb nincs ha idegeskedsz...
Menj el egy soronkivüli uh-ra.
Szerintem is uh. De ha megnyugtat, egy terhesség elhalásánál nem azonnal csökken le a hormonszint annyira, hogy befolyásolná a tüneteket. Lehet, hogy szerencséd van, és most csak ennyi jutott a kellemetlenségekbõl. Azért drukkolok neked!
A terhesség nem a tünetek meglétén vagy nem létén múlik. sokaknak szerencséjük van és szinte vagy teljesen tünet mentesen viselik a terhessége (nekem egyiknél se volt pl. semmi: sem hányinger, se mellfeszülés, se semmi más...4 gyerekem van...). Ha a terhesség ne adj Isten el is hal, a hormonszint nem azonnal fog minimumra csökkenni. Ha megnyugtat, menj el uh-ra, hogy megnézzék, mi a helyzet odabent! De amiatt ne aggódj, hogy nem hánysz vagy nem émelyegsz... ezek nem feltétlen velejárói a terhességnek :) Minden jót!
Szerintem mindenképpen menj el egy soron kívüli uh-ra, én is ezt tenném a helyedben. Nekem is volt már 2 vetélésem. Mindkét esetben az elsõ uh vizsgálat alkalmával minden rendben volt majd 3 hét múlva megállt a pici szíve és képzeld megéreztem, olyan fura érzésem volt mintha nem lenne minden rendben odabent (pedig még a terhestüneteim is megvoltak) ezért kértem egy soron kívüli uh-t, ami kimutatta hogy elhalt a baba, missed ab lett a vége. Persze azért én szorítok Neked hogy minden rendben legyen, de tényleg nézesd meg magadat. Majd írd meg mit mondott a doki!
Szia! Nekem is volt egy missed ab-om, én is kaptam utrot és 12. hétig este 2õt szedtem. 8. hétig semmi tünetem nem volt, azóta meg folyamatosan hányok, szédülök.... Hidd el, nincs semmi baj, de ha aggódsz azzal többet árthatsz, 1 hét meg nem sok...én is paráztam de mindíg csak a jóra gondoltam. Az utrogestan meg tényleg jó. Mi ma vagyunk 16 hetesek és már mozog a baba :) Fel a fejjel, bár tudom hogy negatív elõzmény után nehéz...
Nekem is elmúlt, ill. 1-1 napra jobb lett a 6-8. hét körül, meg is ijedtem és fel is tettem kérdést róla, de szerencsére minden rendben volt. Most hányingerem van éppen, de vasárnap nem volt.

Mit tegyek? Már nem fog szopni? Pár napja megjött a menstruációm, azóta a babám egyáltalán nem akar cicizni. Eddig is pótolni kellett táppal, de a cicit mindég elfogatta. Most viszont már visít feszül a cicin.5hónapos.

Legjobb válasz: Szegény vagy megszokik vagy megszökik. Enyém is rosszúl viselte elsõ kettõre a haviciklust de aztán beletörõdött. Nemtudom, talán az íze más vagy õk érzik meg a testeden. Bámulatos mennyire tudják mi van anyuval.

Szegény vagy megszokik vagy megszökik. Enyém is rosszúl viselte elsõ kettõre a haviciklust de aztán beletörõdött. Nemtudom, talán az íze más vagy õk érzik meg a testeden. Bámulatos mennyire tudják mi van anyuval.
Elsõ mensinél még bármi lehet. Kínálgatsd azért! Ha nem fogadja el, fejj, hogy megmaradjon a tejed! Ha elmúlt a mensi, lehet, hogy ismét elfogadja. Az is normális, ha 2-3 mensi alatt-után így csinál, utána megszokja. De az is normális, ha ilyenkor egyáltalán már nem fogja elfogadni. Fejj, akkor is, ha pótolsz, az is számít, ami van, és olcsóbb is. :)

Most van az elso honap, hogy probalkozunk a parommal. A mellem nagyon feszul, meg 4 napom van a nem vartig, szagokra is erzekeny lettem, es az emesztesem is mas... nehezebb. Lehetseges, hogy baba van, hogy sikerult?

Legjobb válasz: hát lehet, de várd ki azt a négy napot. meg még plusszt. a lényeg a gyerekcsinálásnak hogy ne akarjad görcsösen. ne figyeld minden nap magad , mert lehet túl sósat ettél és sok víz rakodott le benned azért feszül a melled, vagy csak menses elött vagy és azért. szóval ha görcsölsz soha nem lesz gyereked. akkor kufircoljatok mikor jól esik, és ne mérgesd a hömérsékleted ne ugraszd az ágybaa párod hogy majd most, stb... inkább élvezzétek egymást, és ha egy évig nem jön össze esetleg menjetek el dokihoz. ha gyógyszert szedtél akár hónapok is eltelhetnek meddigre a gyógyszer kiürül.

hát lehet, de várd ki azt a négy napot. meg még plusszt. a lényeg a gyerekcsinálásnak hogy ne akarjad görcsösen. ne figyeld minden nap magad , mert lehet túl sósat ettél és sok víz rakodott le benned azért feszül a melled, vagy csak menses elött vagy és azért. szóval ha görcsölsz soha nem lesz gyereked. akkor kufircoljatok mikor jól esik, és ne mérgesd a hömérsékleted ne ugraszd az ágybaa párod hogy majd most, stb... inkább élvezzétek egymást, és ha egy évig nem jön össze esetleg menjetek el dokihoz. ha gyógyszert szedtél akár hónapok is eltelhetnek meddigre a gyógyszer kiürül.
Kár lenne azt mondani, hogy igen, mert csak csalódás lenne, ha mégsem. Még csak most kezdtétek. Várd meg míg kimarad, tudom, hogy nehéz, ha az ember nagyon rá van állva az ügyre. Én drukkolok, a tüneteid jók :o)
Szia!Kérdeznék valamit?Mit jelent az hogy az emésztésed is más?Csak azért kérdem mert nekem is más...csak eddig nem tudtam megfogalmazni mit is érzek?Ez mitõl lehet?
A kérdező hozzászólása: Szorulas, szekrekedes...szinte ijeszto.Szenvedek emiatt.Mar lekvart eszek, tejet iszom...Azt hallottam, megvaltozik az ember szeklete, lehet, hogy igy van...Neked is?

Pozitív teszt után pár nappal már nem feszül annyira a mellem! Ez rosszat jelenthet? Vagy semmi?

Legjobb válasz: szia, nem jelent rosszat. Hol erõsebben feszül, hol szinte egyáltalán nem. Normális dolog, hogy így "össze- vissza mûködik" ;)

szia, nem jelent rosszat. Hol erõsebben feszül, hol szinte egyáltalán nem. Normális dolog, hogy így "össze- vissza mûködik" ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod, annyi mindent olvastam már hogy ki hogyan mikor vetélt el és stb, hogy minden dolog miatt idegeskedek

Par napja nagyon feszul a mellem. Szerintem nagyobb is es par nap mulva kellene megjonnie, de a mellem sose szokott igy fajni. Lehet baba?

Ebben a honapban probalkoztunk tobbszor is hogy oszsehozzunk egyet.

Legjobb válasz: Szia, szerintem várd meg a várható mensid idõpontját, persze csak ha addig nem jön meg, csinálj egy tesztet. Ha baba, akkor már ki fogja mutatni, ha nem, akkor várj még pár napot, és menj dokihoz. Drukk a babáért, ha szeretnéd :)

Szia, szerintem várd meg a várható mensid idõpontját, persze csak ha addig nem jön meg, csinálj egy tesztet. Ha baba, akkor már ki fogja mutatni, ha nem, akkor várj még pár napot, és menj dokihoz. Drukk a babáért, ha szeretnéd :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!