Találatok a következő kifejezésre: Par napja a szuzessegem, (13 db)

Elvesztettem pár napja a szűzességem, először párszor betette a srác, óvszer nélkül, aztán utánna már óvszerrel csináltuk. Lehet baj?

Nem tudom számít-e hogy 3 napja múlt el előtte a menstruációm. Legalább peteérésem nem volt, ugye nem lehet baj? Tájékozott vagyok a témában, csak így alakult, és kicsit félek.

Legjobb válasz: Ha nem volt orgazmusa benned , kicsi a valószínûsége , de egy kevés sperma elõtte is bejuthat. A helyedben nem aggódnék , de azért legközelebb vigyázz.

Ha nem volt orgazmusa benned , kicsi a valószínûsége , de egy kevés sperma elõtte is bejuthat. A helyedben nem aggódnék , de azért legközelebb vigyázz.
Annyira tájékozott azért mégsem lehetsz. Rengetegszer meg lett már kérdezve ugyan ez, és képzeld, meglepõ módon az elõváladék még mindig okozhat terhességet.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszotokat:)
14. nap körül van peteérés... viszont a menzesz után 1-2 nappal is teherbe eshet az ember lánya még az elõváladéktól is
Annyira nem tünsz tájékozottnak, mert ilyenkor is elég nagy esély van a terhességre, sokan lettek terhesek közvetlen a menzesz után, söt alatt is. Én két nappal utána lettem terhes, a különbség, hogy nalunk nem volt semmilyen szempontból gond. Azt meg el kell döntened, hogy bevállalsz-e esetleg egy terhességet. HA nem, akkor olyanba ne egyezz bele, hogy elöször kicsit óvszer nélkül - mert akkor ugyanúgy terhes lehetsz, mintha egyáltalán nem használnátok semmit. Ha szerencséd van, akkor most megúszod, de a helyedben nem kockáztatnék.
Ha baj alatt egy kisbabát értesz, akkor igen, lehet baj. Bár a fentieket figyelembe véve nem valószínû.
Nekünk szerencsénk volt, de még egyszer nem leszek olyan felelõtlen, hogy betegyem gumi nélkül. Nem éri meg az idegeskedést :)
Istenem, tanuljátok már meg, GUMI! nincs kivétel!!! max foggátló de az sem 100%
sztem nem lesz gond :)
Aki pl sokat sportol annak magától átszakad( elvileg )
Ha tényleg nem fájt, akkor szerencsés vagy, a pasid meg egy idióta, ha nem hisz neked. :S
tampon, ujjazás is közrejátszódhatott, hogy kitágult, vagy már korábban átszakadt
Nekem is ez volt, amit korábban írtak, lehet azoktól, vagy lehet, hogy csak kitágult és nem szakadt el. Plusz inkább magára legyen büszke, ha nem fájt, jól bemelegített elõtte:P Nem törvényszerû, hogy fájnia kell az elsõnek, sõt az sem, hogy rögtön elszakad a szûzhártyád.
Tornázom jó pár éve és amikor elõször feküdtem le a barátommal nekem se fájt :) gondoltuk hogy a torna miatt már hamarabb átszakadt :)
1.: mi a fene baja vana a pasidnak, mészárszéket várt? 2, inkább örüljön, hogy neked jó volt ahelyett, hogy gyanúsítgatna. Az enyém is meggyanúsított, azóta már sehol nincs. Amint szakítottam vele, megértette, mit nem értékelt, de már késõ volt, utána nem talált jó darabig normális lányt, és egyszer le is ültették. Ha te negtiszteled a párod azzal, hogy nekiadod a szüzességed és megtiszteled a bizalmaddal, õ meg ezzel visszaél, akkor vagy nagyon hülye vagy nem tudja, hogy mûködik egy nõ. Bizalom hiányában pedig nem érdemes vele folytatni.
A kérdező hozzászólása: köszi nektek a jó tanácsokat :) most fontolgatom hogy nem leszünk mi eggyüt sokáig :/ köszi nektek ♥
Nagyon úgy néz ki, hogy ez a fiú csak egy tudatlan kissrác. :S Beszéld meg vele a dolgot, és ha nem reagál normálisan, dobd ki.

Nyaralás előtt pár nappal "célszerű" elveszíteni a szüzességet?

Legjobb válasz: Semmi köze nincs a nyaralásnak a szüzességhez, akkor veszted el, amikor szeretnéd. Pont. Hogy ez nyaralás elõtt van-e, az oly mindegy.

Friss seb? Egy hártya szakad el, némi vérzéssel jár, de ez nem tekinthetõ olyan sebnek, mint, ha a karod vágod végig 1 centi mélyen. Ne aggódj.
Semmi köze nincs a nyaralásnak a szüzességhez, akkor veszted el, amikor szeretnéd. Pont. Hogy ez nyaralás elõtt van-e, az oly mindegy.
igen, én is minden nyaralás elõtt ezt csinálom. Egyszer nem csináltam, jól le is égtem a napon.
A kérdező hozzászólása: Köszööönöm! Megnyugtattatok! :)
Szió! Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Alig fogod észrevenni, pár csepp vér az egész. Nem növeli semmiféle fertõzés valószínûségét.
Persze! De szólj anyádnak vegyen neked vazelint, apád meg intézze a gumit de vagy 10-es csomag legyen! Sok sikert!
Mekkora fogyatékosok ezek a mai fiatalok.
Inkább ne szexeljél ha fingod nincs róla. b*szki én 19/L vagyok, de soha nem jutott eszembe ilyen baromság. Komolyan a 14 éves húgomnak több esze van, mint neked.
A kettõnek semmi köze nincs egymáshoz. Jesszus!! Hova mész Te nyaralni, hogy ez a legnagyobb problémád? Egyszerûbb, ha elviszed a pasidat is :) ))
Nem lesz az elsõ szextõl semmiféle sebed meg bajod. Akkor veszítsd el, amikor akarod, ne a nyaralástól tedd függõvé!
A szûzhártya egy rugalmas anyag, nem olyan mint egy üveg, amit betörsz. Csak azért meg ne veszítsd el hamarabb, mert elmész nyaralni. Lehet azt nyaralás után is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 22:45 :)
A kérdező hozzászólása: Írtam! :) Köszii :)
Ha meg szeretnéd beszélni írhatsz privit. 2. válaszoló voltam 16/L
Mi köze a nyaralásnak a szüzesség elvesztéséhez ?
A kérdező hozzászólása: Ha fiú lennék nyilván más lenne:D Igazából olyan szinten "aggaszt" hogy "friss seb"... ha mondhatom így... és nem szeretnék bármilyen fertõzést elkapni =/ bár szûzen is van rá esély... de így nagyobb szerintem :)
A kérdező hozzászólása: 2.-nak köszönöm az értelmes választ :) 17 éves lány vagyok :)
Ha úgy érzed, hogy felkészültél rá, akkor az legyen a legkevesebb gondod, hogy utánna nyaralni mész. De ez attól is függ hogy hány éves vagy és hogy fiú vagy lány :)
nem mert akk bejut a homok a p....

Par napja elvesztettem a szuzessegem, nem vereztem, nem fajt, siman ment... viszont ra 3-4 napra elkeztem szinte"verezni". mi lehet ez?

ez azert lenne mert atszakadt a szuzhartyam , de miert par nappal kesobb? sotetbarna szinu, naponta tobbszor "kifolyik"...

Legjobb válasz: nem lehet, hogy valamilyen fertõzés áll a háttérben? mindenesetre ha sokáig nem múlik el pl: 2-3 hétig akkor menj el nõdokihoz

nem lehet, hogy valamilyen fertõzés áll a háttérben? mindenesetre ha sokáig nem múlik el pl: 2-3 hétig akkor menj el nõdokihoz
Nehogy várj 2-3 hetet, a helyedben már a jövõ héten elmennék dokihoz! Ki tudja mi lehet! Ha valami komoly és vársz vele 2-3 hetet, többet ártasz, mint segítesz...
Az eggyütt lét során fel borulnak a hormonok és ez is állhat a dolog mögött de a fertõzés se kizárt...vagy nem lehet hogy most fog megjönni megint ?? mind1 meny el orvoshoz ha legkésöbb 1hétmulva nem mulik el!!!
Nekem is volt már ilyen hogy fájt utána, de hamar el is múlt.A 2 nap elég soknak tûnik.Nem lehet hogy fel sértett valamit?
A kérdező hozzászólása: pont így másnap végére múlt el, és megjött a havim. most minden rendben van, csak kicsit megijedtem...köszönöm válaszod. =)

Elvesztettem a szüzességemet mensi előtt pár nappal és már 1 hete késik! Segítség? ! Bőveben lent

Gumit használtunk és nem volt lyukas viszont a legels? aktus el?tt 2 másodpercre becsuszott a pénisze, lehetséges hogy az el?váladéktól ami 2 másodperc alatt lefolyott (ha volt) teherbe essek?

Legjobb válasz: Hjaj...nem.

Hjaj...nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Vélemyéneket please!
Igen!
minek csúszik be akár 2 másodpercre is gumi nélkül? meg van rá az esély..
Miután én elveszítettem, 3 hetet késett. Nyugi.:) Egy kicsit "felzaklatta" a testedet, mivel új dolog. MAjd megjön.:)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Bakker, ha egy hetet 'késett' utána, akkor nem pár nappal elõtte volt, nem? :/

Pár nap múlva elvesztem a szüzességem, ha az ujjazást alig érzem akkor fájni fog, és előjátéknak mit csináljak, hogy történik?

Legjobb válasz: ma 15:52 Ezt a marhaságot honnan vetted,hogy az elsõnél nem eshet teherbe?

ma 15:52 Ezt a marhaságot honnan vetted, hogy az elsõnél nem eshet teherbe?
valószínû fájni fog megnyálazzátok egymást
Fájni fog, legtöbb embernek fáj, de nem olyan szörnyû. Elõjátéknak lányként szerintem sko minden nem fog "kelleni", mivel elõször fog veled lefeküdni, így állni fog neki, mint a cövek magától is. Õ nyaljon ki úgy, hogy majdnem elélvezz elõjátékként, aztán mehet... :D Hajrá
A kérdező hozzászólása: nem igazán tudom utána mi van ..
Szerintem a párodat nem kell felizgatnod. Biztosan állni fog neki keményen. Te meg ne görcsölj, legyél laza. Ha segiteni akarsz akkor amikor kezdi betenni fogd meg és tedd ugy oda ahogyan a legjobbnak érzed és te irányitsd a mozgását. Ha nagyon fáj akkor csak szépen lassan engedd magadba és szolj amikor már ne nyomja beljebb. Gumirol, sikositorol gondoskodjatok.
ha lany akkor simogasd a mellet meg asztan ohova gondolsz lejebb is kozben csok es vetkozes aztan peddig a tobit gondolom tudod, de mindig vedekezetek habar az elsonel nem muszaly mert az elso sexnel a lany nem esik teherbe. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Lány
Elöször is áruld el, hogy L/F vagy?
A kérdező hozzászólása: de õ is szûz hogy izgassam fel?
mi az, hogy "pár nap múlva"?:D ezt így számon tartjátok? Amúgy spontán jön.Csókolóztok, hozzásimulsz, izgatod a nemiszervét, aztán õ jön.
Kicsit fájni fog! Lazíts, engedd el magad, és koncentrálj arra, ami jó!
Jaj Istenem! Te még ezekszerint gyerek vagy!!! Ha ilyeneket kérdezel! Majd jön magától én nem paráztam az elsõnél ennyire! Figyi úgyis azt fogjátok tenni ami a másiknak jó majd irányítjátok egymást! Nem fog egyik napról a másikra menni a dolog tanulni kell azt is kikell ismerni a párod, hogy mit szeret, mi esik neki jól stb.... eltart egy darabig az "összeszokás" mi már 4 éve vagyunk együtt van egy lányunk és még mindig tudunk egymásnak újat mutatni....

5 hónappal ezelőtt elveszítettem a szüzességemet és azóta a menstruációm előtt egy pár nappal már elkezd csepegni és csak utána jön meg rendesen. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Szerintem... Beszélj errõl anyukáddal... Most komolyan... Jó ez az oldal... De azért nem erre vannak az anyukák:D?

Szerintem... Beszélj errõl anyukáddal... Most komolyan... Jó ez az oldal... De azért nem erre vannak az anyukák:D?
Ez teljesen normális.Elõször csak "csepeg" ahogy te írtad de van akinek barnás folyása van van akinek rózsaszínû.Utána indul el a vérzés rendesen majd a végén megint barnás folyás és elmúlik.5-7 napig tart ez egyéntõl függ.Nekem volt hogy 10 napig is tartott.Doki szerint semmi gond csak elhúzódott.
Az, hogy a szüzességed elvesztése után van ez semmi gond mert a tested változáson ment át azzal, hogy már nem vagy szûz.Ez normális dolog.

Elvesztettem a szüzességem pár napja és azóta a hüvelyben égõ érzést érzek és fáj amikor pisilek. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Beszakadt a szûzhártyád, így tulajdonképpen van ott egy seb. Egy hét és begyógyul.

Beszakadt a szûzhártyád, így tulajdonképpen van ott egy seb. Egy hét és begyógyul.
Lehet a szextõl ha kissé feldörzsölte a hüvelyedet, de nemi betegségnek is van ilyen tünete.
Menj el a nõgyógyihoz megnézetni (ha nem múlna el)
Lehet a szûzhártyád az ami kifolyik.
A kérdező hozzászólása: Ilyen sokaig tart ?
Az elsõ csak viccelõdik, valószínûleg nem sok köze van az együttléteteknek a három nappal késõbbi vérzésedhez, de gondolom erre csajok jobban tudnak válaszolni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!