Találatok a következő kifejezésre: Papír Tesa-t mivel lehet (1 db)

Papír Tesa-t ablakkeretről mivel lehet 3 nap után eltávolítani?

Nemrég kívülr?l színezték a házunkat és néhány ablakon rajtahagyták a papírragasztószalagot.Sajnos kés?n vettük észre és 3 nap múlva már egyáltalán nem jött le. A Tesa a red?ny fehérre festett alumínium keretén van rajta, ezért nitrohigítót nem merek kipróbálni. Azon kívül már lakkbenzint, acetont és a kaparást is kipróbáltam , de nem jön le.Tudna vki segíteni?

Legjobb válasz: Elméletileg simán le kéne jönnie, Ha nem, jól meg kell áztatni, esetleg LABEL OFF sray-el, ami viszont drága! Nem lehet, hogy a rászáradt festék miatt nem jön le? Mert ezt még frissen kellene leszedni!

Elméletileg simán le kéne jönnie, Ha nem, jól meg kell áztatni, esetleg LABEL OFF sray-el, ami viszont drága! Nem lehet, hogy a rászáradt festék miatt nem jön le? Mert ezt még frissen kellene leszedni!
Sajnos mi is így jártunk anno. Nagyon keserves volt a levakarása. Bevallom én pengével csináltam, de nagyon finoman kell ezt a mûveletet végezni, mert durván össze lehet karistolni az üveget. Probáltam még alkohollal, és CIFFel is, több-kevesebb sikerrel. Egyetlen ellenszer, hogy festés után azonnal le kell húzni. Sok sikert.
A LABEL OFF: http://multimedia.addel.hu/detailproduct.php?productid=108731 Csak az a baj, hogy drága! Az áztatás sem vált be?
Én még azért megpróbálnám hajszárítóval felforrósítani! A régi matricáknál (pl. autópálya matrica, Ilferro felirat) bevált, mert a melegtõl meglágyul a ragasztó! Profik használhatnak hõlégfúvót is, de azzal nagyon óvatosan kell bánni!
Hajszárító, vagy hõlégfúvó !!! Szinte biztos, hogy ez lesz a jó megoldás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a Választ, de mi az a Label Off? Sajnos nem szedtük le azonnal a Tesat mert azt hittük az bármikor lejön és a nap rásütötte. A keretet nem mi festettük, így vettük, csak azért írtam meg , hogy mirõl kéne leszedni a Tesát. Mert ahol csak simán a mûanyag kereten hagyták rajta, pl. a hátsó kisablakon, onnan lejött.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Aki citromsavat használ takarításhoz, hogyan használja?

9

A Kärcher WD 2.200 száraz-nedves porszívó, vagy takarítógép?

Szeretnék takarítógépet venni, amivel szőnyeget is tudnék folttalanítani, ez a gép alkalmas erre a célra?
Vélemények esetleg akinek ilyen van?

3

Frissen mosott vizes ruhát lehet egyből vasalni?

2

Mikor elég csak öblíteni?

Van néhány kedvenc pólóm, amit nem szeretnék gyakran mosni (színveszteség), mivel általában nem lesz koszos, nem izzadok bele, max a dezodor illata érződik rajta. Elég ilyenkor csak egy gyors öblítés kézzel+centrifugálás? Nálatok mi a szokás? Minden poló minden használat után mosásba megy?

0

A hűtőpult alumínium részét fokozott hatékonyságú hideg zsíroldóval tisztítottam, amitől az csúnya foltos lett. Van-e valamilyen vegyszer vagy házi praktika, amivel helyre lehetne hozni?

Fontos lenne nagyon!

3

Melyik a legerősebb vezeték nélküli porszívó?

Annak a tapasztalatai érdekelnének, aki utánajárt vásárlás előtt, végigbogarászták a termékleírásokat! Mert vagy fél éve én is megtettem, és meg is született a választás, de végül vezetékes porszívót vettünk, és már nem emlékszem. Electrolux vagy Bosch volt szerintem. Egyébként napi rendben tartáshoz kell, mert 13 hónapos totyogóm mellett egész álló nap porszívózhatnék, és ezzel egyszerűbb lenne... Tehát a szokásos takarítás mellé kellene...

3

Hogyan mossam ki? Többi lent.

Vettem egy fehér Retro (talán textil) cipőt.. azt mondták, hogy mosógépbe ne rakjam és semmilyen fehérítőt ne használjak hozzá, akkor hogyan mossam ki mégis??? Mitől nem lesz baja?? Köszi a válaszokat!!

1

Van olyan lefolyótisztító, amely kárt okozhat a csövekben?

Nagy dugulásom van és DM-es és Tescós lefolyótisztítóm van. Namost az eladótól hallottam, hogy neki volt olyan este, amikor egész éjjel hagyta hatni és nekem is hagyni kéne a dugulás miatt. Neki kárt tett a lefoylócsövekben :S

Egyszer azt mondta nekem egy vízvezetékszerelő, hogy a lefolyótisztító nem képes kárt tenni a csövekben, ilyen nem létezik. Igaz, hogy a szerelő ebből él és neki az az érdeke, hogy használjuk és ő javítsa meg. Mi az igazság?

3

Mivel tudnám eltávolítani?

A konyha bútorom tele van apró olaj pettyekkel , ezt mivel és hogyan tudnám eltüntetni ? Én már próbáltam sokféle tisztító szert de eddig egyik sem volt tökéletes . Tudnátok ajánlani valami tuti módszert ?

2

Hogy tudnám kitakarítani a leggyorsabb a fürdőt és a WC-t?

fiatal férfi vagyok és életemben elöszőr albérletbe költöztem
nagyon szívesen fogadnék praktikákat amivel hatékonyan és gyorsan ki tudom ezt a két helyiséget takarítani
nem szeretném elhanyagolni a takarítást
te hogy szoktad?
köszönöm szépen

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!