Találatok a következő kifejezésre: Papír Tesa-t mivel lehet (1 db)

Papír Tesa-t ablakkeretről mivel lehet 3 nap után eltávolítani?

Nemrég kívülr?l színezték a házunkat és néhány ablakon rajtahagyták a papírragasztószalagot.Sajnos kés?n vettük észre és 3 nap múlva már egyáltalán nem jött le. A Tesa a red?ny fehérre festett alumínium keretén van rajta, ezért nitrohigítót nem merek kipróbálni. Azon kívül már lakkbenzint, acetont és a kaparást is kipróbáltam , de nem jön le.Tudna vki segíteni?

Legjobb válasz: Elméletileg simán le kéne jönnie, Ha nem, jól meg kell áztatni, esetleg LABEL OFF sray-el, ami viszont drága! Nem lehet, hogy a rászáradt festék miatt nem jön le? Mert ezt még frissen kellene leszedni!

Elméletileg simán le kéne jönnie, Ha nem, jól meg kell áztatni, esetleg LABEL OFF sray-el, ami viszont drága! Nem lehet, hogy a rászáradt festék miatt nem jön le? Mert ezt még frissen kellene leszedni!
Sajnos mi is így jártunk anno. Nagyon keserves volt a levakarása. Bevallom én pengével csináltam, de nagyon finoman kell ezt a mûveletet végezni, mert durván össze lehet karistolni az üveget. Probáltam még alkohollal, és CIFFel is, több-kevesebb sikerrel. Egyetlen ellenszer, hogy festés után azonnal le kell húzni. Sok sikert.
A LABEL OFF: http://multimedia.addel.hu/detailproduct.php?productid=108731 Csak az a baj, hogy drága! Az áztatás sem vált be?
Én még azért megpróbálnám hajszárítóval felforrósítani! A régi matricáknál (pl. autópálya matrica, Ilferro felirat) bevált, mert a melegtõl meglágyul a ragasztó! Profik használhatnak hõlégfúvót is, de azzal nagyon óvatosan kell bánni!
Hajszárító, vagy hõlégfúvó !!! Szinte biztos, hogy ez lesz a jó megoldás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a Választ, de mi az a Label Off? Sajnos nem szedtük le azonnal a Tesat mert azt hittük az bármikor lejön és a nap rásütötte. A keretet nem mi festettük, így vettük, csak azért írtam meg , hogy mirõl kéne leszedni a Tesát. Mert ahol csak simán a mûanyag kereten hagyták rajta, pl. a hátsó kisablakon, onnan lejött.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az előszobám felmosásához használjak minden nap domestost?

azért gondolkodom rajta mert a sáros cipőket ott vetjük le meg stb. így rengeteg kórokozó jön be

7

Kenyérpirítót szét szabad szerelni takarításhoz?

Belül a rácsok is tiszta porosak meg minden, kirázással nem megyek semmire. Undorító az egész.

2

Konyhai olajspriccelőként lehet használni azt a spriccelőt, ami tiszta műanyag és elvileg virágspriccelőnek van gyártva? Nem dugul el?

3

Használ valaki Tandil Aldis folyékony mosószert? Van különbség a Deluxe feliratú és a sima között? Jobb? Meg vagytok elégedve vele?

0

Van valakinek Sticky Buddy készlete, vélemény?

4

Hol lehet Glanc tisztítószert kapni?

Nem tudom, hol lehet kapni? Nagyáruházakban? Kisüzletekben? Százforintosokban? Eddig még nem láttam sehol, tehát ha szoktál használni, kérlek írd meg, hogy hol veszed! Köszi!

4

Mivel lehet tisztítani a (mű) bőr dzsekit?

Gondolom a vizes ruhával való áttörülgetés nem valami hatékony tisztítás, pláne ha neki is dől az ember valaminek.
Mivel tisztogathatnám meg szépen?

2

Hogy lehet normálisan pólót hajtogatni? Ki hogy csinalja?

2

Hogyan fehéritsem ki a sárga bodykat?

A vadiuj hofehér bodykat tegnap sikeresen halvány citronsárgára festette 1 törölközö,ugy egy az egyben.....probáltam sima fehéritövel,fél orát áztattam,de semmi,mi tévö legyek????sos!

4

Perwoll fekete mosószerét csak fekete ruhákhoz használhatom, vagy úgy nem teszek kárt, ha pl. a színes, sötét ruhákat ezzel mosom?

A feketéim fakulnak, gondoltam kipróbálom, de nincs annyi feketém hogy azért egy mosást bekapcsoljak. Sötét, kék anyagokat, munkásruhákat, farmert moshatok ezzel?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!