Találatok a következő kifejezésre: Panadolt mennyi adhatok (2 db)

Panadolt mennyi ideig adhatok a babának egyfolytába?

4 és fél hos babámnak nö a foga.Sokszor a Dologel,és a Dentinox sem segít,ilyenkor jön a Panadol.A héten már kétszer adtam neki.Mennyi ideig adhatom ha szünet nélkül lenne rá szükség?

Legjobb válasz: Szia! 3 napig a paracetamol tartalma miatt. Nekünk a lázra vált be nagyon, és azt mondta a dokinéni, hogy lehet váltogatni a nurofennel, ha nem vinné le a lázat, rá egy órára már adhatom neki a másikat, persze azt sem tovább, mint három nap. Nekem 16 hós a fiam, és most küzdünk a rágófogakkal, ez a legkegyetlenebb eddig. Úgy tûnik viszont, hogy a homeopátia bevált, chaomilla vulgaris 15 ch-t adok neki egy nap kétszer háromszor 5 golyót feloldva pici vízben, és használ! Ajánlom, mert ez nem gyógyszer, nincsen megkötés hogy meddig adhatod, nincsen mellékhatás, és olcsó is. Szóval én esküszök rá, pedig nem hittem benne :) Kevés sírós napot és éjjelt!

Szia! 3 napig a paracetamol tartalma miatt. Nekünk a lázra vált be nagyon, és azt mondta a dokinéni, hogy lehet váltogatni a nurofennel, ha nem vinné le a lázat, rá egy órára már adhatom neki a másikat, persze azt sem tovább, mint három nap. Nekem 16 hós a fiam, és most küzdünk a rágófogakkal, ez a legkegyetlenebb eddig. Úgy tûnik viszont, hogy a homeopátia bevált, chaomilla vulgaris 15 ch-t adok neki egy nap kétszer háromszor 5 golyót feloldva pici vízben, és használ! Ajánlom, mert ez nem gyógyszer, nincsen megkötés hogy meddig adhatod, nincsen mellékhatás, és olcsó is. Szóval én esküszök rá, pedig nem hittem benne :) Kevés sírós napot és éjjelt!

Egy oraja adtam a fiamnak panadolt, az akkkor 38.4fokos lazara. Most 38.9-et mertem, adhatok neki nurofent? Azt mennyi idovel ra adhatom?

Legjobb válasz: Hûtõfürdõ. Engedj normál hõmérsékletû fürdõvizet, olyan magasan hoy a melkasát ellepje, és fokozatosan engedj hozzá hideget. Vgy pedig hudeg vizes törölközõt tekerj a mellkasára, azt 10 percenként cseréld, míg 38 alá nem megy a láza. 4 óra múlva adhatsz neki megint gyógyszert.

Hûtõfürdõ. Engedj normál hõmérsékletû fürdõvizet, olyan magasan hoy a melkasát ellepje, és fokozatosan engedj hozzá hideget. Vgy pedig hudeg vizes törölközõt tekerj a mellkasára, azt 10 percenként cseréld, míg 38 alá nem megy a láza. 4 óra múlva adhatsz neki megint gyógyszert.
Én úgy tudom, - és eddig úgy is csináltam - hogy ha az egyik hatóanyagú lázcsillapító nem volt elég, akkor 2 óra múlva kaphat a másik hatóanyagúból. Teát az ibuprofent, és a paracetamolt kell így kombinálni. Vannak esetek, amikor semmi sem segít, ilyenkor én is hûtõfürdõztetem. Jobbulást kívánok (és persze nyugodt éjszakát, amennyire lehet ilyenkor)!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!