Találatok a következő kifejezésre: Palástfű tea rajtam (2 db)

Segíteni fog rajtam a cickafark és a palástfű tea?

decemberben hagytam abba a fogamzásgátlót a babaprojekt miatt. azóta nem volt mensim. most ezeket a gyógyteákat kezdtem el inni. van rá esély hogy majd rendezik a ciklusom?

Legjobb válasz: Én a helyedben elsõ körben elmennék dokihoz. ha semmi probléma nincs -tehát csak a gyógyszermegvonásnak a hatása, hogy nincs menszeszed- akkor kezdeném el a teákat. bár mellékhatásuk nincs(gyógynövények), csak az egyébként egészséges szervezetnél tudják kifejteni a várt hatásukat. A cickafark rendesen be tudja állítani a ciklusodat, hogy legyen peteérés, illetve azt elõrébb hozza, ha kitolódott.Tehát a kérdésedre a válasz, igen- de csak doki után.

Én a helyedben elsõ körben elmennék dokihoz. ha semmi probléma nincs -tehát csak a gyógyszermegvonásnak a hatása, hogy nincs menszeszed- akkor kezdeném el a teákat. bár mellékhatásuk nincs(gyógynövények), csak az egyébként egészséges szervezetnél tudják kifejteni a várt hatásukat. A cickafark rendesen be tudja állítani a ciklusodat, hogy legyen peteérés, illetve azt elõrébb hozza, ha kitolódott.Tehát a kérdésedre a válasz, igen- de csak doki után.

Palástfű tea segíthet rajtam?

Kérdeztem, már el?bb, hogy a 11 napos luteális fázis kevésnek számít e.Most arra lennék kíváncsi, hogy ha baj van ,és tényleg kevés a 11 nap akkor segíthet ezen is?Vagy csak a beágyazódásban hatásos???

Legjobb válasz: Kipróbálhatod, én azonban azt ajánlom, hogy ne kísérletezgess feleslegesen, inkább beszélj errõl a nõgyógyászoddal, õ akár gyógyszer segítségével rövid idõ alatt segíteni tud ezen a problémán. Sok sikert!

Kipróbálhatod, én azonban azt ajánlom, hogy ne kísérletezgess feleslegesen, inkább beszélj errõl a nõgyógyászoddal, õ akár gyógyszer segítségével rövid idõ alatt segíteni tud ezen a problémán. Sok sikert!
Figyi, mint írtam az elõbb is neked: -> Hormonvizsgálat!!! El lehet kísérletezgetned, talán sikerül, talán egyszer csak teherbe esel, de elkeserítelek, hogy nem fog a pici megmaradni, pont ezért, mert ha hormonális problémád van, azt kezelni kell!! A palástfût pé után isszák, hogy regenerálja a méhnyálkahártyát, segítse a beágyazódást. Ne félj orvoshoz menni, ez nem játék.
A kérdező hozzászólása: terhes vagyok!!!! nem kellett smmi féle vizsgálat!!!!csak türelem és kitartás
Szia. Most találtam rá a kérdésedre . Mennyi idõs a babód? Hogy sikerült teherbe esned ilyen rövid luteális szakasszal? Be tudnád linkelni a görbéd?
A kérdező hozzászólása: szia!azóta sajnos elvették missed ab lett a vége de 1 hete ismét 2 csíkosat pisiltem:) )) sztem a mûtéttel javult a progeszeton szintem és ezáltal jobb lett a luteálisom is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!