Találatok a következő kifejezésre: Palástfű teát lehet venni (4 db)

Hol lehet palástfű teát venni Budapest 15, 16 kerületében?

Sehol nem kapok. A gyógyszertárban gyógynövényeshez küldenek, a herbária meg patikába. Nem tud valaki segíteni? Vagy interneten lehet esetleg vásárolni? Se DM-ben, se Rossmann-ban nincs.

Legjobb válasz: Igen, én is rengeteget kerestem. 1 helyen találtam: az Oktogonon a gyógyszertárban. Ami villamosmegállóknál van. Ez nem a XV. kerület (én is ott lakom:-)), viszont a cél érdekében..

Igen, én is rengeteget kerestem. 1 helyen találtam: az Oktogonon a gyógyszertárban. Ami villamosmegállóknál van. Ez nem a XV. kerület (én is ott lakom:-)), viszont a cél érdekében..
Gyógynövényboltokban általában lehet kapni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Tudom, kicsit hülye kérdés, de el se hinnétek nekem ez milyen fontos! Komolyan, már ez a tea az utolsó reményem...
Szia! A XV.kerületben a vásárcsarnok oldalában ( a 196-os Újpest felé induló busz oldalán)van egy gyógynövény bolt sajnos a nevét nem tudom, de ott tuti, hogy van, mert Én is ott vettem nem rég.

Palástfű teát hol lehet venni?

Legjobb válasz: Gyogynoveny bolt, patika, DM... Szerintem sok helyen. En a cseppeket iszom, ami azert dragabb,mert homeopatias szer, viszont nagyon sokaig eleg.

Gyogynoveny bolt, patika, DM... Szerintem sok helyen. En a cseppeket iszom, ami azert dragabb, mert homeopatias szer, viszont nagyon sokaig eleg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...

A Palástfű tea ugye abban segít, hogy beágyazódjon a baba rendesen? Akartam is venni, de rá van írva, hogy méz is van benne. Durván allergiás vagyok rá, befulladok meg ilyesmi. Lehet olyan változatot kapni ami nem tartalmaz mézet vagy mézaromát?

A herbáriás csajszi csak pislogott, szerintem azt se tudta hol van...

Legjobb válasz: Én a leforrázós kiszerelést vettem meg. Az enyém csomagolásán sehol nem áll a méz. De én is azt olvastam, hogy segíti a beágyazódást. Én is ittam, de nem tudom...lesz-e valami eredménye. Olyan hihetetlennek tûnik, hogy egy gyógytea egy ekkora dologban segít. Mindegy, majd meglátjuk.

Én a leforrázós kiszerelést vettem meg. Az enyém csomagolásán sehol nem áll a méz. De én is azt olvastam, hogy segíti a beágyazódást. Én is ittam, de nem tudom...lesz-e valami eredménye. Olyan hihetetlennek tûnik, hogy egy gyógytea egy ekkora dologban segít. Mindegy, majd meglátjuk.
http://www.babatervezok.otthona.net A shop részben nézd meg a palástfû tinktúrát, sokkal hatásosabb, mint a tea. Most néztem Neked, de nem megy a shop rész, késõbb meg tudod nézni. Ebbõl reggel-este 7-7 cseppet kell a nyelv alá csepegtetni peteérés napjától! Nálam bevált! Sok sikert!

Hol lehet palástfű és málnalevél teát venni?

Békásmegyeri DM-ben nincsen..vagy csak én nem találtam..??

Legjobb válasz: herbáriába vagy drogériákba is lehet kapni bár én ott már csak cickafarkfû teát kaptam

herbáriába vagy drogériákba is lehet kapni bár én ott már csak cickafarkfû teát kaptam
patikákban is kapsz vagy gyógynövény vagy bio boltban.
Kedves Kérdezõ! Most én is kérdezõ leszek: Ezek mire jók? Már annyiszor olvastam itt a fórumon ezeket, de sehol sem írták, hogy mire való. Én még nagyon a terhesség elején vagyok, de csak Tõletek hallok ezekrõl, pedig sokat olvasok ám...
A kérdező hozzászólása: Az én ciklusom 32-35 nap körül mozog, a málnalevél és cickafarkfû tea segíti rendszeresebbé tenni a ciklust, és kicsit lerövidíteni, hogy beálljon normál 28 nap körülre. A palástfûtea pedig segíti a beágyazódást - sok terhességrõl nem is tudunk, mert a menstruációval "távozik", mert nem sikerült beágyazódni. Palástfûtea ebben segít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor megpróbálkozom a patikával :)
Köszi! Okosabb lettem:-) Tényleg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!