Találatok a következő kifejezésre: Palástfű teát lehet (78 db)

A cickafarkfű teát és a palástfű teát lehet-e úgy inni, hogy reggel az egyiket, este a másikat? Nem üti egymást a kettő?

Legjobb válasz: Nem együtt szokásos használni, mert a mensi elsõ napjától lehet inni 1 bögrével naponta a cickafark teát, ez segíti a peteérést, valamint beállítja a ciklust. Ha megtörtént a peteérés (ez egyénenként változó, jó esetben 14. nap)onnantól lehet inni a palástfû teát szintén napi 1 bögrével, max 2-vel.Ez a tea a beágyazódást segíti. Szerintem így használd! Sok sikert!

Nem együtt szokásos használni, mert a mensi elsõ napjától lehet inni 1 bögrével naponta a cickafark teát, ez segíti a peteérést, valamint beállítja a ciklust. Ha megtörtént a peteérés (ez egyénenként változó, jó esetben 14. nap)onnantól lehet inni a palástfû teát szintén napi 1 bögrével, max 2-vel.Ez a tea a beágyazódást segíti. Szerintem így használd! Sok sikert!
Én is iszom ezt a két teát, mert rendszertelen a mensim és már babát is szeretnénk.Én délelött és este iszom, mindkét teából 1 teáskanálnyit teszek.
A kérdező hozzászólása: Szóval vegyesen iszod a kettõt. Köszönöm szépen a válaszokat.
Szia! Itt többet megtudhatsz a teákról http://www.fogamzasmlap.hu Az elsõ válaszadóval értenék egyet, én is igy használom a ciklus elsõ felében a cickafark tea, a ciklus második felében palástfû tea. Nekem nagyon alacsony a porgeszteron szintem ezért én még barátcserje kapszulát is szedek.
2.válaszoló vagyok.én ezt egy oldalon olvastam h nyugodtan lehet együtt inni, söt.de kinek h esik jól és még attol is függ h milyen problémája van.én azért nemtudom külön inni mert a ciklusom nem rendszeres.

Palástfű teát lehet inni akkor is ha előtte nem ittam a cickafark teát? Így is használ? Inszeminációm volt.

Legjobb válasz: Szia! Nekem saját tapazstalatom, hogy a gyógynövények nem mindenkire vannak jó hatással. Én ittam mindkét teát, ahogy meg van írva, da sajnos megzavarta a hormonjaimat!

Szia! Nekem saját tapazstalatom, hogy a gyógynövények nem mindenkire vannak jó hatással. Én ittam mindkét teát, ahogy meg van írva, da sajnos megzavarta a hormonjaimat!
Minden hónapom teljesen normális volt. A teázós hónapomban viszont az elõzõ hónapi progeszteron eredményem leromlott (34-rõl 13 lett!!!) és barnáztam a menzi elõtt 11 napot.
Gondolm lehet, de nem kell szedned utrogestant vagy duphastont? Ezek direkt arra vannak, hogy segítsenek megtartani a babát. Gondolom hatékonyabbak is, mint a tea.A teák szerintem akkor jók, mikor még az emberlánya otthon próbálkozik, és nem inszeminácó esetében. Azért ártani nem árthat. Mielõbbi babásodást!
A kérdező hozzászólása: Azért nem szedek gyógyszert, mert az eredményeim nagyon jók.
A kérdező hozzászólása: Az mit jelent, hogy megzavarta a hormonjaid?
Ha jók az eredményeid, akkor miért kellett inszem?
A kérdező hozzászólása: Azért kellett mert már két éve hiába próbálkozunk nem sikerül. A dokim nem akarja fölöslegesen terhelni a szervezetemet mindenféle hormonnal.

Ebben a ciklusban kezdem a clostilbegytet. Mellette nem baj ha szedem a következőket: Bromocriptin, E vitamin, Gravida, Cickafark tea, Palástfű tea? Lehet ezeket együtt?

Legjobb válasz: Szia. Én is szedtem a clostylbegitet. Az segített abban, hogy immár 35 hetes terhes vagyok. :-) Az én orvosom kifejezetten szedette velem az E-vitamint, folsavat mellé.(de ha Gravidát szedsz az jó a folsav helyett is.) Én az Elevitet szedtem de nem minden nap. 3-4 naponta egyet. A gyógyteákkal vigyázni kell, mert a korai terhességben inkább okoz problémát mint jót. Egyébként szerintem a clostilbegit elegendõ nem kell hozzá tea.Lesznek mellékhatásai ne ijedj meg. Fejfájás, rossz közérzet, apró menstruációs görcsök,hiszen a ciklusod rendezõdni fog.Legalábbis reméljük.Ha van ezzel kapcsolatban még kérdésed írj!

Szia. Én is szedtem a clostylbegitet. Az segített abban, hogy immár 35 hetes terhes vagyok. :-) Az én orvosom kifejezetten szedette velem az E-vitamint, folsavat mellé.(de ha Gravidát szedsz az jó a folsav helyett is.) Én az Elevitet szedtem de nem minden nap. 3-4 naponta egyet. A gyógyteákkal vigyázni kell, mert a korai terhességben inkább okoz problémát mint jót. Egyébként szerintem a clostilbegit elegendõ nem kell hozzá tea.Lesznek mellékhatásai ne ijedj meg. Fejfájás, rossz közérzet, apró menstruációs görcsök, hiszen a ciklusod rendezõdni fog.Legalábbis reméljük.Ha van ezzel kapcsolatban még kérdésed írj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, aranyos vagy. Akkor a teákat nem fogom inni, csak az E vitamint, Gravidát, meg a Bromocriptint szedem. Neked mielõtt felirták a Clostilbegytet, volt vérvételed? Vagy valamiféle vizsgálat? Mert nekem semmit sem csinált az orvos..... Ezért furcsálltam is kicsit a dolgot. Remélem sikerül minél hamarabb a baba ezzel a gyógyszerrel. És ti figyeltétek a peteérést és akkor voltatok együtt, vagy ugy általában minden másnap???
A kérdező hozzászólása: szia! Nekem már van egy 11 éves fiam, és kb. 10 éve szedem a fogamzásgátlót. Most az uj párommal szeretnénk közös babát (neki még nincs). Tavaly februárban hagytam abba a fog. gátló szedését. Azóta próbálkozunk, de ugy igazából csak november óta. Nekem 30 naposak a ciklusaim, de viszont mensi elõtt egy másfél héttel nekem már barna folyásom van, nem tudom mitõl. LH tesztet szoktam csinálni, az pozitiv minden hónapban, ugyhogy gondolom van peteérésem. Most már elkezdtem szedni a Bromocriptint is a múlt ciklus közepén, mert azt mondta az orvos hogy a fog. gátló szedés felboritott bizonyos hormonokat, és erre ez a gyógyszer jó lesz. Most csütörtökön kezdem majd a clostit, remélem ez most már bejön. Nagyon szeretnénk már ezt a kisbabát! E vitamint szedek még, szerintem olvass utána, az is nagyon jó, orvosok is szokták ajánlani. Mielõbbi babát kivánok!
Mennyi E vitamint szedsz egy nap.Lehet nekem is kellene? Sõt azt is hallottam hogy a férfiaknak is jó ha szedik!Te mit gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Nagy sárga dobozosból ami 200 mg-os, napi 1 szemet, én is meg a párom is.
Mi voltunk elötte vizsgálatokon, fõleg én. Vérvétel, vizelet, hormonvizsgálat. A hormonvizsgálatból derült ki, hogy valami gubanc van velem. Ezért írta fel a clostilbegytet. Na meg persze nagyon rendszertelen volt a menszeszem, azért is. Mivel mi már 2 éve próbálkoztunk a férjemet spermavizsgálatra küldték. De végülis nálam vlt a bibi. Folyamatosan kellett hõmérõznöm ami nagyon idegesített már de használt, mivel nem tudtuk soha h.mikor volt peteérésem. De a bogyó teljesen beállította a ciklusom így már nem volt nehéz dolgunk. Mi mindig akkor voltunk együtt többször amikor a peteérés volt és elõtte pár nap önmegtartóztatást végeztünk, hogy minél több katona tudjon célba érni. Sok sikert!
Nekem azért írták fel, mert több eredményem rossz lett és az PCO-ra utalt: magas prolaktin, rossz nemi hormon arány, remélem segíteni fog, holnap veszem be az elsõ szemet. Mellette bromot szedek (magas prolaktinra)..félek is. SAjnos nemrég elvesztettem egy kisbabát. 9hetes volt...

Málnalevél, cickafark és palástfű teát lehet inni, ha közben a clostyt is szedem?

Legjobb válasz: Gondolom lehet, de szerintem bõven elég a gyógyszer is, nekem már az elsõ hónapban segített és teát sem ittam.

Gondolom lehet, de szerintem bõven elég a gyógyszer is, nekem már az elsõ hónapban segített és teát sem ittam.
A kérdező hozzászólása: Már két clostys honapon tul vagyok, és nem lettem terhes.

A palástfü tea lehet olyan hatással rám hogy joval kevesebb a menszeszem mennyisége mint amilyen szokott lenni? Vagy lehet baba van a dologban?

most 2 nappal hamarabb is jött meg mint szokott a 3.nap is szinte alig volt meg ma meg már semmi pedig nekem mindig 5 napig szokott tartani. a derekam majd le szakad.a 3. nap szokott a legerösebb lenni a menszeszemnek.

Legjobb válasz: Szia! Én a múlt hónapban kezdtem a palástfüvet. A mensim 1 napos volt és utána 2 nap min. barna. Nem volt baba. Én sem értettem. A doki azt mondta ez most ilyen ciklus volt. Egyébként pontosan jött.

Szia! Én a múlt hónapban kezdtem a palástfüvet. A mensim 1 napos volt és utána 2 nap min. barna. Nem volt baba. Én sem értettem. A doki azt mondta ez most ilyen ciklus volt. Egyébként pontosan jött.
nekem ez volt az elsõ hónapom, mikor cickafarkot és palástfüvet ittam, de nekem 2 nappal késõbb jött meg, minden barnázás nélkül és tovább is tartott.
Szia! Nekem 2 nappal korábban jött meg, 1 nappal hamarabb lett vége, mint szokott. Mennyisége az elsõ napon több volt, mint szokott.

Palástfű teát lehet inni egész hónapban, cickafark mellett is?

Legjobb válasz: Szerintem lehet. Nem olyan erõs, hogy ne lehetne.

Szerintem lehet. Nem olyan erõs, hogy ne lehetne.

Palástfű teát lehet inni csak ugy minden baj nélkül, hogy tuti legyen a siker baba ügyben?

Ma vagyok a 14. napon megvettem a teát de nem tudom igyam e vagy sem. Nincs bajom semmi, peteérés volt, csak biztosra akarok menni. Lehet negativ következménye ha iszom vagy mindenképp csak pozitiv?

Legjobb válasz: Én ittam, a palástfû segíti a beágyazódást. Sõt, a terhesség elsõ 3 hónapjában is ajánják, én is ittam. Mivel ovu után kell inni, nem zavar be a peteérésbe, csak ha történt megtermékenyülés, akkor segíthet. Sztem bajod nem lesz tõle, bár csak akkor idd, ha biztosan meg volt az ovud! Nekem a teszt segített, megmutatta,hogy nem a nagykönyv szerinti idõpontban ovuláltam, hanem 2 nappal késöbb!

Én ittam, a palástfû segíti a beágyazódást. Sõt, a terhesség elsõ 3 hónapjában is ajánják, én is ittam. Mivel ovu után kell inni, nem zavar be a peteérésbe, csak ha történt megtermékenyülés, akkor segíthet. Sztem bajod nem lesz tõle, bár csak akkor idd, ha biztosan meg volt az ovud! Nekem a teszt segített, megmutatta, hogy nem a nagykönyv szerinti idõpontban ovuláltam, hanem 2 nappal késöbb!
Nekünk az elsõ ilyen hónapban sikerült(összességében az volt a 6. hónap)! És ebben a hónapban szedtem e-vitamint is pluszba! Nem tudom ezek segítettek-e, de kipróbáltam! Ártani nem ártasz vele, ha már túl vagy a pén. Én peteérés után kezdtem el inni 2 nappal, egy csészével egy nap(azért csak annyit, mert írják, hogy nagy mennyiségben májkárosító). A cickafarkról már olvastam rosszakat, de a palástfûrõl eddig nem. Szerintem nem ártasz vele!! Ja és én abbahagytam az ivását 2 nappal nemvárt elõtt! Sok sikert a babaprojekthez!! :) 36hkm

Mikor kezdjem el inni a palástfű teát? Lehet hogy most volt peteérésem?

Ebben a ciklusomban kezdtem el inni a cickafarkf? teát és ma reggelre eléggé lecsökkent a h?m. Reggel ittam egy csésze cickát és nem tudom, hogy mikor kezdjem inni a palástf?vet. Berakom az eddig görbémet, majd kiderül mi lesz bel?le:

Legjobb válasz: Jaaa...azt még elfelejtettem, hogy ma reggel a wc-n vettem észre hogy fehérnemûmön valami tojcsis szerû váladék volt.... Nem tudom mi lehetett???

A kérdező hozzászólása: Jaaa...azt még elfelejtettem, hogy ma reggel a wc-n vettem észre hogy fehérnemûmön valami tojcsis szerû váladék volt.... Nem tudom mi lehetett???
Szia! Persze, minden bizonnyal most van pé-d!Holnapra biztosan elkezd felfelé kúszni a hõd is, és a tojásfehérje szerû nyák is erre utal!Úgyhogy hajrá, mindent bele!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!